2003.12.15 08:16
Én, akinek "még azt a kis házimunkát sem bírja a keze"
9 kilós porontynak persze semmi köze az ínhüvelygyulladásomhoz.
) teát, kaját ilyesmit nem tud neki csinálni, és a múltkor este felvert, hogy felsírt Kevin, most akkor a hasára fektesse, vagy az oldalára? Imádja a fiát, de azért a tyúkanyótól messze van.
Arról nem is beszélve, hogy mostanában jó, ha fürdetésre hazaesik melóból. Nem panasz, télleg jó férj+apa, de anyós hozzáállása kiborított.
Meg egyéb bosszantó apróságok
családi idill miatt irigy vagyok. Én egyedül gyertyázom Kevinnel, apa még vasárnap is dolgozóba van
. Viszont a verebek csiripelték, hogy neked meg nagyon csini férjed van
2003.12.15 08:23

Ma dupla bicikli lesz

, képek vannak? A szokott helyen?
2003.12.15 08:37
Hogy lesz így a nagyobbaknak szép karácsonya? Ja és Miki a legnagyobb dackorszakát éli, nem akar szót fogadni, visszapofázik. Valószínű, hogy neki is több kéne anyából, de most melyiket hagyjam üvölteni? Így legtöbbször 2 gyerekkel az ölemben nézzük a Minimaxot, hát ez nagyon építő jellegű az én kis agyacskámnak, szinte minden nap ugyanaz megy és már úgy unom, de legalább így csönd van.
2003.12.15 08:51

Irígy vagyok, én is szeretnék ennyi időt barátnőcikkel tölteni, nem fél szemmel a mobilt pislogni...
, nálunk is hasonló a helyzet, enyém Apa tán a lottó ötös
, egyébként útban vagyok Zsombinak, nem fér be az asztal alá
2003.12.15 10:39
Szerintem jó anya vagy, és igenis tucc vigyázni a gyermekeidre. Még ha néha komolyabb is a sérülés
Szerintem ez is a tanulás része!
2003.12.15 11:15
Csak azt úúútálom, hogy egy mese naponta 2x is megy. Zsebi ráadásul most taknyos is egy kicsit, úgyhogy el se mozdulhatok a tévé és gyermekeim mellől. A karácsonyi készülődést el lehet képzelni...
Nálunk meg abba akar mindíg beleszólni, hogy mekkora házat építünk
Mintha lenne hozzá valami köze...
Pénteken idült vigyorral fogadott, hogy végre Zsebivel is átesett a tűzkeresztségen, mert eddig nem engedtem a kisebbik csemete pelusa közelébe
Hát ha csak ez hiányzik neki, miért nem szólt???
Más ötlet?
Viszont eddig mindíg elmúlt magától, csak egy kis hidratáló krémmel kenegettük

2003.12.15 12:00
, szóval:
erre jár, de ma 4től rendel a homeodokinénink, megpróbálom felhívni, jó? Csak el ne felejtsem. 2003.12.15 12:05
2003.12.15 12:56
) egyforma, de az idegrendszerünk is... én is remegtem tegnap a meccs közben (előtt is), után még sokáig, azzal a különbséggel, hogy nekem nem kellett gyereket fürdetnem, azt anyós bevállalta. Ugyanis mi meg kint szurkoltunk Zágrábban a lányoknak. Persze, gondolom, aki látta (itthon vagy kint, tökmindegy), mindenki rángatózott az idegtől
Nagyon sajnálom. 2003.12.15 13:32
Most akkor azt gondolom, a karfiol lehetett a ludas, amit aznap evett először. Egy darabig biztos nem kap. Tényleg, ha attól van, akkor soha nem ehet majd karfiolt? Vagy ez elmúlik, ha nagyobb lesz? 2003.12.15 15:37
2003.12.15 16:27
. De még van pár napunk, nem vagyunk nagyon elkésve. És ráadásul páran odaadták a pénzt, hogy vegyem meg a férjemnek az ajándékot a nevükben, mondván én tudom mit szeretne, mi a jó. Igazuk van, de még ezt is rámsózni nem szép dolog
.
.
. Kb. 3-4 hétig lezárt dobozban eláll.
, legalább februárig, hogy kiürüljön a CT kontrasztanyag a szervezetemből. Ha viszont tényleg baj van, akkor a szteroid miatt legalább egy évig nem szabad
. Aztán úgy döntöttem, hogy nem leszek beteg és kész
. Szedem az Echinaceat, iszok csalán és cickafarkteát, szedek vitaminokat, hátha legyőzi a testem a nyavalyát. Nem lehetek beteg, mert Levinek szüksége van rám. Próbálok optimista lenni
és pihenni amennyit tudok. (Csak zárójelben: De mennyit lehet pihenni egy majdnem egyéves mellett, aki eleven kisördög és ráadásul jön a karácsony, hamarosan költözünk, férj állandóan dolgozik stb. stb.?!?)
. 2003.12.15 16:54
!
! Van ez igy, pottyok jonnek, aztan mire megtudnad mitol vannak, mar ott sincsenek!
2003.12.15 17:36
2003.12.15 18:35
2003.12.15 20:00
Mosogatogepes tippet koszi! Nem tudtam... 2003.12.15 20:28
A védőnéni meg csak annyit tett hozzá, nem baj, ha az anyatejhez ragaszkodó Zsebi most keveseket hízik, majd behozza később a lemaradást. Szóval senki nem ijesztgetett össze-vissza mindenféle felszívódási és egyéb rendellenességekkel, vagy holmi kivizsgálással.
Manapság megint csak magamnak főzőcskézek, mert Timsó sztrájkol
Annnyira tetszik, csak már kicsit öreg vagyok hozzá
Esetleg az Aloe Vera gélt nem próbálod meg? Engem már többször kihúzott a bajból
Én tényleg nem akartam ekkora gondot okozni, csak kútfőből még nem megy a homeózás, itt vidéken meg nincs, aki felhomályosítson belőle.
2003.12.15 20:44
2003.12.15 21:02
! Szóval helyesen: langyos, fakanállal kitámasztott ajtajú sütő.
.
.
.
. Megyek vigasztalni. 2003.12.15 21:13
Kár lett volna bármelyiket is lehagyni
2003.12.15 21:58
, Ancsi nem maradna meg benne
. Amúgy nagyon klassz hely (történetesen Szigetszentmiklós) ha valakinek útba esik, érdemes egyszer elmenni. Ancsi órákig nyafi nélkül el volt, pedig már épp alvásideje lett volna mire odaértünk (a végén valami 4,5 óránál aludt el, itthon délelőtt 2-2,5-nél szokott), ugyanakkor a 10 éves nagyfiam is nagyon jól elszórakozott (légvár, midnenféle lábbal hajtós járművek, nagy csúszda, kiscsúszda, sátor-kuckók, meg apróbbak is) 2003.12.15 22:05
De ez a te döntésed, ha van valami pici gyanú, hogy gond van nála, nem csak szimplán azért nem hízi mert többet mozog, akkor vidd el.
Én ezzel riogatok mindenkit mikor kérdezik, hogy mikor jön a következő baba. Utána nem kérdeznek semmit
De még mi se tudjuk, hogy hány lesz, 2 minimum, utána majd meglátjuk (a vak is ezt mondta
) Anyós
2003.12.15 22:15
Nagy ko esett le a szivemrol!
Karacsonyra viszont...
illetve
Csak valahogy olyan felelmetes,hogy azt erzem,hogy pici bábuk vagyunk egy szinjatekban es annyira nem mi hatarozzuk meg,hogy mikor mi tortenik velunk...
2003.12.15 22:50
Enyim anyos szinten nem a normalis emberi kommunikaciojarol hires, tegnapelotti beszolasa: "ennek a gyereknek a homloka a Te fajtad". Megkerdeztem tole, minek gondol, szarvasmarhanak?
NAggggggggggyon drukkolok, hogy semmi komolyat NE talaljanak! 

Nekunk a koltozes napjan nyiffant ki a 72 centis SONY-nk, azota mi is kistevezunk.
HA megnyugtat, inkabb vidd el JAzit. Annal nincs megnyugtatobb erzes, mint amikor azt mondjak, hogy tenyleg semmi baj. De ha nem vagy izgulos, akkor ne vidd, ahogy irod, nincs tul sok indoka a vizsgalatnak. Most segitettem, mi?
A delutani betegrendelesen meg kiderult, hogy a kicsi elesett pasim torka voros, a garatja be van dagadva, a tudejebol meg szorcsogo hang hallatszik.
SZoval a lazzal egyutt valami tudogyuszi-kezdodveny. 

A fulhomeronk persze most adta be a kulcsot, low battery miatt, Apaja fel delutan azert a speci elemert rohangalt.
), en meg itt ulok egy bodon mezes teat szurcsolgetve, mert az en torkom is faj, es nagyon kohogok.
Haaaaat, nem tudm, hogy fogjuk ezt megoldani!
2003.12.15 22:52
2003.12.16 06:11
Szóval semmi gáz, télleg.
Szegény a pelenkát sem találta. (
)Szóval az ilyen anyós megmérgezi a kapcsolatot, olyasmit is mondhatsz, ami amúgy eszedbe sem jutna.
Nagyon sajnáltam, utána bocsit kértem apától, de mondtam azt is, hogy ezért fogom anyóst legközelebb elküldeni a búsba, semmi szükségem rá, hogy belém pumpálja a rosszindulatát. 
2003.12.16 07:58
2003.12.16 08:17
2003.12.16 08:41
tudom, ez az anyák rémálma, ha a gyerek nem eszik rendesen, és hozzá még nem is hízik. Sajnos én nem tudok jó tanácsot adni, mert amikor Orsi 4 hét alatt csak 100g-ot hízott, mi egyből kaptunk tápit (azóta gyakorlatilag nem is szopik), viszont szépen hízik. A hozzátápit meg nem veszem olyan komolyan, van úgy, hogy egy nap nem is kap mást, csak tápit. Eddig még nem panaszkodott. Sztem érdemes lenne megtudni, hogy ti hogyan híztatok anno (lehet, hogy csak örökölte) vagy eccerűen lemozogja. Nemtom, mai eszemmel nem vinném. Anno lehet, hogy egyből rohantam volna. Na, most aztán sokat segítettem mi?
2003.12.16 08:42
). Erre jó pár napja megint hívta őket a barátom,megígérték,hogy most már jó számlát küldenek,persze számla még sehol
,hát nagyon remélem,hogy hamarosan rendeződik a dolog.
) ha hátra teszem,már fordul is vissza hasra,és nyüszít tovább,aludni napközben nem nagyon szokott,éjjel még mindig 3szor eszik (szerencsére visszajött a tejem,köszi szépen a bíztatást
)szóval elég fáradt vagyok (na persze,csak 1 gyerek,tudom,hogy több gyerekkel sokkal nehezebb),de ugyanakkor úgy örülök,hogy fejlődik
(persze a héten lesz 7 hós,így a többi babához képest le van maradva mozgásilag,de én akkor is nagyon örülök
)
2003.12.16 09:10

. Én csak a mosógépbe pakoltam be a ruhákat, nem kell neki sok idő. Most nyugodtan ülök a gépnél, Zsombi a kiságyban játszik a léggömbjeivel. 

Vagy mégis, a negyedik
Nálunk akkor áll elő ez a gyereke-nem gyereke kérdés, ha a tökfőzit megeszi Zsombi

Kidöglés
, úgy várom, hogy azt írd be, hogy megvan a pénz!!! 

gyakorolhatsz

, nálunk is ez van.

2003.12.16 09:10
2003.12.16 09:47
2003.12.16 10:56
Na persze most, hogy már nem számítok problémás ügyfélnek, azért időnként az axeleroval azért be tudnak kavarni
Legutóbb ránkvertek 9600 ft kötbért, pedig mi mindent a szerződés szerint időben lemondtunk, csak ők elfelejtették elolvasni. Na mire azt visszaszereztük, már kamatot is adhattak volna rá.
Vagy még korán virgonckodok?
De most már tanukkal megspékelt papírt is toltunk az ürge orra alá, úgyhogy nem menekül
Mi is valami hasonlót csíptünk fel
És ha nem vagyok nagyon kíváncsi, valami gyógyszert is kapott Zsombi? Mert én most tök tanácstalan vagyok, hogy elvigyem-e Zsebit a dokihoz, mert nem lázas, csak rondán, slájmosan köhög
Persze, az étvágya is elillant, mert nyeli a taknyot naphosszat (bocsi).
A kutyát nem mertem reggel arrébb lökni az ajtóból, nehogy eltörjön szegény
2003.12.16 11:12
Julka pontosan egy hete minden nap 10-11 fele alszik el. Fürdi után szopi, utána teljesen éber lesz, lefektetjük a nagyokat és kezdődik az ÉLET. Egy cseppet sem álmos, hiába is hagytam bömbölni, csak jobban felébredt tőle. Szombaton kijött végre a felső két foga
, így már több foga van, mint füle
Lőrinc
összehasonlítás végett itt egy mai Prima Pappás kép Julkáról, tegnap tettem fel a tálcát, de le is veszem, mert alig lát ki tőle
kenyérsütő
de az nagyon jó, hogy Mikinek nem lett baja. Gondolom, megállt a szíved egy pillanatra.
nálunk is így gyakorol Andris
közben Julka mozgatja a fenekét és gajdol
nálunk Zsuzsi köhög nagyon, én is félek a hasmenéses járványtól. Ilcsinek gyógyulást!
anyós GRRRR. Kezednek jobbulást! D-vitamint nálunk még 2 és fél évesen is adta a dokinéni télen.
én sem vinném csak nemhízásért Jázit sehova. Éppen tegnap érdeklődtem meg liszt, tojás stb. osztálytárs anyukától, hogy mik voltak a tünetek, azt mondta, hogy naponta 7-8 nem rendes kaki, piros pofi, kiütések. Szal a nemhízáson kívül egyéb tünetek is jelzik a bajt. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|