A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Keress rá, hátha találsz róla videót valahol. :roll:

KépKép
benó

Benó,én már nem vacakolok vele. Marad olyan, amilyen.

Kép
flóra 11

lehet hogy túl erős a két szín különbsége, ha ugyanazt a kéket is rágyomnád a zölre mégegyszer akkor egybefojna és nem ütne el annyira, talán!

Kép
muzsuzska

Nekem nem baj, ha úgy marad. :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Benó, anyám megdobott egy szatyor szilvával!

Kép
muzsuzska

Megint tetű lassú a babanet!

Kép
muzsuzska

Ne menjetek el!

Kép
muzsuzska

Igen, nagyon lassú.

A szilva az jó. :D :D :D Pont most csórtam a szomszéd fájáról. :D :D :D És hoztok belőle? :wink:

KépKép
benó

Dehogy megyek,csak lassú az oldal. :evil:

Kép
flóra 11

Mooncup Intimtölcsér- Az innovatív válasz a tamponokra

A Mooncup egy olyan menstruációs tölcsér, mely a különböző sebészeti beavatkozások alkalmával is gyakran használt, színtiszta, puha szilikon anyagból készült. Úgy tervezték készítői, hogy kétrészt hajtott állapotban a hüvelybe felhelyezve szétnyíljon, és így - a hüvely formájához igazodva- a lehető legkényelmesebben gyűjtse össze a vért a menstruációs ciklus idején. Alkalmazása során a Mooncup–ot a a hüvely falának izmai tartják meg a helyén, megmozgatva ezzel az intim testrész izomcsoportjait is. A tölcsért - a menstruációs vérzés erősségétől függően - minden 4-8 órában kell kiüríteni, majd megtisztítását követően újra felhelyezhető. Bátran használhatja éjszakára, hosszabb utazásai során, úszáshoz vagy bármilyen más sporttevékenységhez!

Önre szabva…

-higiénikus, csöpögésmentes menstruáció, mely alatt a hüvely nem veszíti el természetes nedvességét

-nők fejlesztették ki, nőtársaik kényelmére és megelégedettségére

-nem juttat káros, szintetikus anyagot a szervezetbe a hüvelyen keresztül

-kevésbé gyakori cserélést tesz lehetővé, mint a tamponok és az egészségügyi betétek

-nincs szükség helyre a tároláshoz a táskában, retikülben

tökéletes megoldás az érzékenybőrű és allergiával küszködő nők számára is

Miért pont a Mooncup:

Mooncup kényelmes, mert:
- a hüvelybe helyesen felhelyezve puha tapintású, szilikon anyaga nem érzékelhető
- nem magába szívja, hanem összegyűjti a menstruációs vért, ezért még a „könnyebb” napokon sem okoz fájdalmat az eltávolítása

A Mooncup biztonságos, mert:
- latex-mentes, így az érzékenybőrű és a különböző allergiától szenvedő hölgyek is használhatják
- a gyógyászatban is gyakran használt szilikon anyagból készült, melyet például a szívműtéteknél is alkalmaznak az orvosok

A Mooncup használatával Ön pénztárcáját is kíméli, mert:
- egy menstruációs tölcsért akár évekig is használhat
- egy termék ára kevesebbe kerül, mint amennyit egy nő egészségügyi betétek és tamponok megvásárlására fordít fél év alatt

A Mooncup egészséges, mert:
- nem tartalmaz veszélyes szintetikus anyagokat, kemikáliákat
- nem magába szívja, hanem összegyűjti a menstruációs vért, így a hüvely megőrizheti természetes állagát (tamponok esetében 65% a felszívott menstruációs vér, míg a maradék 35 % a hüvely természetes váladéka)
- a tölcséren található milliliter jelzés segíti a menstruációs ciklus idején veszített vér mennyiségének figyelemmel kísérését

A Mooncup természetbarát, mert:
- egy nő élete folyamán közel 10.000 db tampont és egészségügyi betétet használ el, míg ugyanazt a menstruációs tölcsért akár évekig is használhatja
- a világ egynegyedében növényirtószerekkel kezelik a gyapotot, melyből a tampon egyik legfontosabb alkotóelemét, a vattát állítják elő, így az nyomokban tartalmazhat a szervezetre káros, mesterséges anyagokat; míg a Mooncup alkotóeleme a szilikon, mely a Földünkön az egyik legbőségesebben előforduló ásványi anyagból, a szilicium-dioxidból származik.

Kép
muzsuzska

Én is itt ülök, kitaláltam, hogy csinálok magamnak is egy honlapot, ahová fel tudom írni a szimbólumokat meg ilyeneket, azokat nagyon szeretem. Játszom egy kicsit. Aztán max. kitörlöm a fenébe. :D

KépKép
benó

Zsuzsi,mi van a piriddel?

Kép
flóra 11

Áhá, látom, leírtad, mire jó az a bigyó.... :D

KépKép
benó

Az egész szatyor szilvát hozzuk!

Kép
muzsuzska

Egy csöpp barna minden tisztasági betéten! Ennyi!

Kép
muzsuzska

Á,hát az nem piri!

Kép
flóra 11

Nem is érzek semmit, se cici feszülés se hasfájás, semmi! Csak randa csöppek!

Kép
muzsuzska

Olyan nekem is volt egyszer, és utána néhány nap múlva jött meg az igazi piri.

KépKép
benó

Hol vagytok?

Kép
muzsuzska

Engem kinyír a gép, nem enged ide vissza.

Viszont most el is megyek fürdeni. Gy. már lefeküdt alukálni. Utána jövök (fürdés után).

KépKép
benó

Flóra biztos gépel! :D

Kép
muzsuzska

sziasztok lányok. most van egy kis idöm benézni.
ma sürü programom volt.posta, gyógyszertár, bank, üzlet. a 10.üzletben tudtam csak venni utántöltöt az elektromos szúnyog riasztómhoz. fél nap ezt hajtottam.
drágám haverja tegnap hazajött Dablinból, most kanbulit tartanak,azért tudtam jönni most ilyen késön

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

vissza még nem olvastam, arra még nem volt idöm

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi!
Utántöltöt épp tegnap láttam ,itt rogyásig van a polcon!
Akkor ma este szalma vagy!

Kép
muzsuzska

Szia, Timi! El is mentek valahová a fiúk? :wink:

KépKép
benó

Unatkozom! Párom a másik gépen játszik! Gyertek!

Kép
muzsuzska

Törpe hogy van?

KépKép
benó

Én itt vagyok. :D
Ősi magyar motívumokat írok a másik oldalon.
Csütörtökön mi a terv?

KépKép
benó

ma nagyon aktiv volt, még soha nem mocorgott ilyen sokat. habár szerintem a 2 napos lemaradását hozta be, mert amig a kutyus miatt magam alatt voltam, nem nagyon rugdosott.
igen, elmentek a bárba inni.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Mit csinálunk csütörtökön, ezt akarom kérdezni.
Flóra hová lett?

KépKép
benó

Jobban vagy már? :roll:

KépKép
benó

Megbeszéltétek már, hogy mi lesz a neve végül?
A babakocsit Pesten vettétek?

KépKép
benó

Bocsánat, hogy eltűntem. Telefonált az unokatesóm és vele mindig ennyit dumcsizunk. Ő is Zsuzsi. :D

Kép
flóra 11

hát igen szalma vagyok. de mondtam neki ha nem lesz haza fuvarja, nyugodtan hivjon fel, mert úgyis késön fekszek le.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Látom Timi is csatlakozott.
Szia! :D

Kép
flóra 11

Benó ,csütörtökön reggel 6kor indulunk a velencei tóra! Ez a terv!

Kép
muzsuzska

Flóra meg van bocsájtva! :D

Kép
muzsuzska

Ha gyors a posta, még a puncibigyó is megérkezhet holnap.

Kép
flóra 11

Az jó korán van, szegények, nektek jó messzire kell menni. :roll: Jó utat majd nektek! :D

KépKép
benó

egy kicsivel.ma már csak 2xsirtam el magam.
pont szombaton kérdezte, hogy akkor mit szólnák, ha Alexander lenne?erre azt válaszoltam, ha nagyon akarod, akkor legyen. ha már egyszer nem lett lánya legyen meg ez az öröme. pedig tavaly még ö beszélt róla, hogyha fia lesz, akkor vagy Norbi vagy Zsolti.
nem, itt nálunk egy városban, ami kb 30km -re van

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Tényleg korán indultok.

Én holnap kb.fél tízkor elindulokitthonról,10-kor megy a busz. 11,45-re van időpontom a dokinál.

Kép
flóra 11

Szia Flóra.
már megint miröl maradtam le? :shock: :oops:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nem vagyunk szegények,lelkiekben gazdagok vagyunk! Örömmel utazunk nyaralni(telelni) !!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Hol tartják a bulit a fiúk, Timi?

Kép
flóra 11

Timi, neked melyik név (volt) a legnyerőbb?

Helyes, helyes, izgatottan várom a fejleményeket, Flóra. :D :D :D :D

KépKép
benó

Én is , én is Flóra!

Kép
muzsuzska

amikor mi tavaly elmentünk a velencei tóra, olyan hideg volt, mint késö öszel. elötte, utánna 40C.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Lányok, totál hideg lett itt nálunk. Nem is tudom,miben menjek holnap.

Kép
flóra 11

Mondjuk én is szeretek utazni, nem is vagytok szegények mégse! :D

KépKép
benó

A bárban
talán a Zsolti

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Vissza: Várandósság