Véleményeket szeretné kikérni:
60 perces cukor: 7,4 - bazi sok. A mérőm kicsit többet mér (a vénással összehasonlítva legutóbb 0,3 volt az eltérés) de ez azért akkor is határ.
kb. 80-85 perces cukor: 6.0... na ez már nem rossz...
Dilemma... A kórházban diéta mellett a 90 perces határ 6.8 a 30CH-s reggelinél (Sotén 7.0 a 60 percesnél de az mindenki szerint túl szigorú). Most jobban odafigyeltem (ld. max. 30 CH-nyi kenyér és 2-2,5 deci tej -max. 10-15CH- capuccino formájában, de abszolut tilos kategóriás dolgokat reggeliztem hiába nem ettem brutál sok CH-t). A dilemma az, hogy egy hete még tej után is szuper cukrokat mértem.
Létezik, hogy valami front van? Vagy készüljek lelkileg arra, hogy nemsokára kemény diéta lesz?
Gáááááááz....
(azért örülök a cukormérőmnek.. így legalább tudatosabban reggelizek és a CH-t is elkezdtem kalkulálgatni... csak még nem tudom mivel válthatom ki pl. a reggeli KV-t -a koffein ugye sokat ront a helyzeten én meg sajna capuccinofüggő lettem- plusz mit ehetnék még mellé ami CH de lassú és meg is bírom enni...)
Koffeinmentes KV az van itthon, de nekem ugye a koffein is kéne... a tea meg valahogy nem igazán szimpatikus (egész életemben teafüggő voltam... vices)...
Valszeg a tejszín lesz a problémamegoldás kulcsa... asszem vetetek a férjemmel egy habszifont és azt nyomom majd a jól felvizezett KV-ra... abban alig van CH viszont marha zsíros így jó a GI-je...
Minden tippet megköszönök



[/url



















