kaka: nekem azt mondta a védőnő, hogy sárgától zöldig bármilyen lehet - és szokott is lenni. ha fehér darabok vannak benne, akkor az emésztetlen anyatej.
alvás: nekünk úgy alakult ki az éjszaka átalvása, hogy egyszercsak nem kelt fel. nálunk mindig este 8-fél9kor van torna, fürcsi, masszázs, aztán kaja, 9-fél10 mire ágyba kerül, magától alszik el a kiságyban 5 perc alatt (míg én lefejem a maradék tejet). eleinte még felébredt éjfél-körül, akkor ciciből kapott, aztán 3-körül, akkor cumisüvegből adtam lefejt tejet, de úgy, hogy ki sem vettem az ágyból, csak az oldalára fordítottam, és ő is én is félálomban voltunk amíg evett. aztán 6kor ébredt legközelebb. aztán egyszercsak "elfelejtett" éjfélkor felkelni, aztán 2-3 hét múlva a 3 órási kaját is elfelejtette. most 5-fél6-körül szokott kelni reggelizni, de ma csodálkoztam nagyot... 4kor már felkelt!!! na mondom nehogymár visszafelé fejlődjünk, én bizony nem adok még neki ennii!! cumit raktam a szájába, megsimiztem a hátát és visszaaludt. fél5kor volt mégegy ilyen kör, aztán végül reggel fél7ig aludt!! azt hittem rosszul látom az órát!

nem bánnám ha este 9től reggel 6ig egyhuzamban aludna... bár egy ilyen cummancs-túra még belefér.
kaja: csak reggel eszik ilyen óriás mennyiséget, 200-körülit. napközben 100-akat szokott, de ő már nem eszik olyan sokszor. reggel 5, 9, du 1, 5, 7, 9. szóval ez 6 alkalom 1 nap. ha valakinek 7szer esetleg még + éjjel is eszik a gyerkőce, akkor szerintem bőven jó ha 100akat eszik, sőt...! Milán naponta összesen eszik 7-800 körül általában. és elértük az 5 kilót.