A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok,
LH teszt: én kb 5.000-re emlékszem, és csak pár darab van benne.(talán 5 vagy 10)

kata
kata

Anna, Milli!Kép

A Corax LH tesztjének az árát tudom, az kb. 3000.- Ft, nemt tudom mennyi darab van benne. Egyszer hívtam idén a gyógyszertárat terhességi teszt ügyében és véletlenül ennek az árát mondták be.

bnemethm
bnemethm

A Coraxban 7 db van és nekem is ez a 3000 Ft környéki ár rémlik.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mi van csajok mindenki dolgozik????

Alice
malice

AHAKép
milli

AliceKép
GRRRRRRR.......

LH teszt én 3700-ért vettem és 5 db-os. Márkára nem emlélkszem.

Alice Kép
Igen, év végi hajtás.

Edit
Kép

Kép
reditke

Szegénykéim Kép aztán ne hajtsátok túl magatokatKépén sem teszem.

Edit
KöszönömKép
malice

Alice!Kép

Hány naposak voltak a ciklusaid???
A reggeli laboros pisitesztnek megvan az eredménye? Bár tök egyértelmű, hogy mi a helyzet!Kép
Ha tudtátok volna, hogy így jön össze a bébi, már előbb "összekaptatok" volna nem??? Kép

bnemethm
bnemethm

BnemethmKép
Ciklusaim 26-30.naposak voltak.
Szerinted ha felhívom őket megmondják az eredményt?
Hát ha ezt előbb tudom hamarabb összeveszünk KépKépKép

Alice
malice

Alice!Kép

Nem tudom, de szerintem próba szerencse, max. azt mondják, hogy telcsin nem adhatnak felvilágosítást!
Te, azért a jósnőd nem semmi!! Kép
bnemethm

BnemethmKép

Ugye KépKépKép

De legalább bejött,éreztem én hogy valami vanKép
csak nem akartam mondogatni mert aztán aszittem megint koppanokKép
Hál istennek nemKép

Alice
malice

Alice!Kép

És mit éreztél???
Érdekes nem, amikor az ember biztosabb a dolgában akkor már nem szajkózza annyira a dolgot?
bnemethm

Sziasztooook!
Pár napig nem vagyok és tessék!!Ha ez kell megint nem jövök pár napig!KépKép
ALICE:gratulálok!Most már tuti szabad!Kép Hát ez a kis szerelembaba jól jött!Kép
Úgy tudom, hogy 5.héten nem bizti hogy látszik valaki, de van rá esély. A 6. hát az már tuti!
Most rohanok dógozni, de persze ha babás lennék én sem strapálnám ám magam!Kép
Puszihegyek mindenkinek!
Virág
virag

Bnemethm Kép

Csak annyit hogy fáj a cici bimbóm Kép na meg éreztem hogy valami van Képnemtudom elmondani de volt egy megérzésem.
Most sincs semmi bajom azon kívül hogy a fejem hamarosan a klaviatúrán fog landolni olyan álmos vagyokKép (ma 4-kor keltem nemtudtam aludniKép

Alice
malice

VirágKép

KöszönömKép
Olyan dilinyós vagyok Mit szabad?
Remélem elnézitek nekem a hormonok miatt vanKép

Alice
malice

ÉVICI:örülök a jó híreknek, vigyázzatok magatokra és néha kérünk beszámolót!
EGCSI:hogy vagytok??Biztos folyton szunyálsz meg pisilsz azért nem érsz rá írni!Kép
BEA:akkor tényleg egyszerre akciózunk, persze csak ha nem lesz bacink. De nem lesz.Kép
VICUS:annyira drukkolok, ahogy csak lehetséges!!!Kezem-lábanm keresztben!
LUJZA:nektek úgyszintén!! 2 bébikezdeményből akár hármasikrek is lehetnek, de szerintem kettő is elég így elsőre!KépKépKép
CAT:akkor szilveszterkor ne hagyd ki a bort, sört, pálinkát és persze a pezsgőt! Jövőre úgysem ihatsz.
EDIT:aztán le ne fogyjál, mert így vagy csinos. A húsmentesség számomra is felér a börtönbüntetéssel.Kép
Most már tényleg dolgoznom kell, de nem bírtam ki, hogy ne olvassak vissza!
Mindenkinek mielőbbi babásodást!
Virág
virag

VirágKép
Én a munka hőse érdemrendre felterjesztelek! Ahogy láttam a Duna Plazaban, nélküled is remekül megy a bolt, így jöhetsz sűrűbben!!!KépKép
Na a piákat nem hagyom ki karácsony fele, még utoljáraKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Csá, csumi, csajok, van aki megismer???Igen, a hűtlen Ilduci....
Bruhaha...Nem ígérem meg, hogy jönni fogok, csak bekukkantottam, kivel mi van?
Cat, te hogy haladsz?
Régiek, valaki, senki?????
Én köszi megvagyok, nem tűntem el élek még, és nincs pocaklakóm.
Pusza, Én.Meg én, meg az Irén.
Jaj, de nagyon álmos vagyok.Hajajjajajjajajjajajjajajajajjjjjjjajjajajaj!
ilduci

IlduciKép a tékozló, bújkáló, végre előkerültél. Sajnos sok régi itt van még, de egyre kevesebben vagyunk (de még mindig nem elegen babásakKépKép - na ez olyan fideszesre sikeredett).

Én sem vagyok babás még, indul a lombik jövő hónapban.KépKép

Veletek mi van ? Semmit nem hallottunk Rólad elég régóta. De látom a hangulatod a régi!!!!

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Alice!Kép

Felhívtad őket tegnap???

bnemethm
bnemethm

SziasztokKép

Bnemethm !
Nem hívtam fel,de elmentem érte és képzeld Negatív lett majdnem szívbajt kaptam három pozitív után emmeg negatív lettKép Na hazafelé vettem egy Cler Blue tesztet biztos ami biztos hazaérve rohantam a vc-be.
A teszt csík hamarabb bejött rajta mint a kontroll csík Kép
Most egy kicsit megnyugodtam de azért nagyon várom a Hétfőt kérek drukkokat jó....

Puszi
Alice
malice

Alice!Kép

Hát ez nem semmi, mi a sz@rt bénáznak??? Az emberre a frászt hozzák, komolyan mondom kész vagyok! Három teszt nem téved!!!Kép Úgyhogy nyugodj meg szépen, most arra van szüksége a babónak, egy vidám nyugodt anyucira!Kép
Étvágyad még a régi??? (a 6 kifli viszi még a primet?Kép)

bnemethm
bnemethm

Bnemethm Kép

Igeeen ha kifli nem is de ma reggel 40 dkg tepertőspogi meg 2 db pizzaszelet lecsúszott Kép Kép
Egyébként minden jó csak aludni nemtudok éjszaka másfél óránként felébredekKép négykor meg már a tv-t is bekapcsolom mert nemmegy a továbbalvás.

Alice
malice

Láttátok a médiákban, hogy milyen híres lett a a babanet, a mávos doki kapcsán ? Végre elismerik, hogy ez egy hatalom, hogy itt tapasztalatot cserélhetünk, hátha normálisabb lesz az elbánás. Ezt a MÁV-os dokit is már korábban olvastam egy topikban, és én biztos, hogy az alapján nem mentem volna oda hozzá terhesrendelésre.Kép

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

A férjem azt mondta tegnap este, amikor elmeséltem neki a MÁV-os dokit, hogyha nekem kellett volna kivenni a méhem ilyen dolog miatt, ő biztos, hogy szétkalapálta volna mind a tíz ujját.Kép És még egy állonvágást is beígért neki+olyan mérges lett.Kép Ari volt nagyon.
Tegnap nem tudtam letámadni, mert fáradt volt, álmos volt és beteg is. De ma már kénytelen leszek. Különben elúszik az egész hónap.
Ez olyan rossz, hogy egy hónapban csupán egy-két nap az, amikor esély van a megtermékenyülésre. Akkor egy évben az nem több mint kb. húsz nap. Más meg ezért szed egész évben fogigátlót, a húsz nap miatt.Kép

Milli
milli

Alice, szerintem a laborban elromlottak a békák.KépKépKép
milli

Milli

Kép Kép Kép Kép Kép
malice

Alice!Kép

Hát ez nem semmi adag, de melletted szól, hogy már kettőtök helyett eszel!KépKépKép
Máfél óránként felkelsz, nem tudsz alukálni, hát ez nem olyan jó!!!
De ha ez az ára, akár éjszakákat is virrasztok!!Kép

bnemethm
bnemethm

bnemethm

Engem sem érdekel egy percig sem hogy nem alszom még az is zavar hogy még nincs hányingerem meg semmiKép akkor legalább tudnám hogy mi van.
malice

AliceKép
Vérvételed nem volt ? Az a HCG mérés 100%-osan kimutatta volna, és nem lenne találgatás, és bizonytalanság. Menj el szerintem egy vérvételre (ha jól emlékszem ez pisi teszt volt, ami negatív lett).

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

A MÁV-os dokit jól ismerem, ugyanis eredetileg hozzá jártam.

Alena
alena

CatKép

Majd hétfőn minden kiderül, de én ÉRZEM hogy itt van Kép velem Kép

Alice
malice

Alice!Kép

Hányinger? Változó, van akit meg sem legyint egy pillanatra sem, van aki már a mensi előtt érzi, van akinél pedig a 6. hét körül jelentkeznek. Tudod, nem vagyunk egyformák!!!Kép

bnemethm
bnemethm

AlenaKép
De jó, hogy kikerültél a "karmai" közül.

Cat
Kép
cateye

AliceKép
Most olvastam a nagy hírt! nagyon örülök és GR...!!!Kép Nekem az 5. héten láttak 9mm petezsákot, már biztosan látszani fog nálad is!Drukk!Kép

CsutkaKép
Sajnálom, hogy rosszak lettek az eredmények, de ha az orvos bíztat, te is bizakodj!

VirágKép
Köszönöm kérdésed jól vagyunk, azért nem jöttem mostanában, mert kis Vukkot kergetek minden reggel és nyilvános helyen ciki lenne kidobni a taccsot.Kép

LujzaKépVicaKép
DRUKK!DRUKK!Kép

Mindenkinek HAJRÁ!Kép

EgcsiKép
egcsi

Sziaója EgcsiKép
Köszönöm Kép a további fejleményekről mi a véleményed?

Alice
malice

AliceKép
Mármint miről? Ha 3 teszt pozitív akkor az pozitív, a laborban elszúrtak valamit!Kép Nyugi!Kép

Egcsi
egcsi

Egcsi

4 azaz Négy teszt lett Pozitív Kép
A tegnapi esti!!! 4 után már kezdtem megnyugodni.
Alice
malice

Lányok, lehet, hogy felfáztam.Kép Pedig nem is ücsörögtem hideg helyen. Ismét itt a második fele a ciklusnak és megint beköszönt valami baj.Kép Ez nálam már menetrendszerű...
Ja, és egy volt évfolyamtársam babát vár. Még ez is.Kép

M.
milli

Sziasztok!

EgcsiKép
Szegénykém nem lehet jó folyton rókázni! Egy kollégám azt mondta erre: "belehalózott a Wc kagylóba"Kép
Köszi a bíztatást, komolyan mondom már alig várom, hgy túl legyek rajta. Hihetetlen de már most befeküdnék a kés alá, csak mielőbb rendben legyek, és a pocaklakó a helyére kerüljön...Kép

Milli!

Az nem jó, ilyenkor nekem a forró fürdő segít. Nagyon felfázós vagyok sajnos, valószínű ennek köszönhetem a hihetetlen jó eredményem is...Kép

csajszik!

Egy picit utánagondoltam a dolgoknak, és van egy problémám amire megoldást kellene találni. Arról van szó, hogy amikor márciusban eltörtem a bokám, műtétileg tudták helyrerakni, ami annyit jelent, hogy jelenleg van 10 csavar, meg 2 lemez a bokámban. Mivel ismerve az egészségügy helyzetét ezekre a drága holmokra valószínűleg egy hasonlóan ügyes emberkének is szüksége lehet, és ki kell venni. A beavatkozást április elejére tervezi az orvosom. Szintén altatásban, mivel az epis érzéstelenítésre nem reagálok. Szerintetek mennyi idő kell két ilyen altatásos műtét között? Gondolom a lapar után kell 1-2 hónap szünet, és talán azidő alatt túljutok ezen is. Mit tegyek?
Köszi
Csutka
csutka

Na mi van? Sehol senki? csak azt ne mondjátok, hogy pont most egyszerre mindenki átvonult a "friss kismamik" topicba!Kép
Csutka
csutka

CsutkaKép
Szerintem nyugodtan altathatnak 2 hónap múlva. A lapar helye kb. 2 hét alatt teljesen begyógyul, csak a beszoruló levegő feszít egy pár napig. Gondolom a kapcsokat is altatásban tették be a bokádba, így jól reagálhatsz az altatásra. Csak vigyázz, hogy ne fázz meg, mert akkor nem altatnak, ha nem tiszta a légcsöved. Vitaminokkal tömd magad.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Köszi! Valahogy így gondoltam én is. Most egy picit belekontárkodtam az előbb említett friss kismamák topicba, és meglepve tapasztaltam, hogy hamarosan Nikie is szül.Ezt nem is tudtam! Róla mit tudsz? Hogy jutott el a babáig? Meg a másik régi csajszi, bár róla tudtam is a Noémi! Azért az a 36+4 elég közeli már...Kép Ugye egyszer mi is ott leszünk? Mikor kezditek el a felkészülést? A múltkor mondtad, hogy pénteken voltál a bmc-ben. Akkor voltam én is, csak azt sajnálom, hogy ilyenkor nem ismerek személyesen senkit.

Csutka
csutka

CsutkaKép
Én is remélem, hogy egyszer ezt írhatjuk a hozzászólásunkhoz, hogy 36+4.
Nikie gyógyszeres rásegítéssel lett babás május körül. Erazmuszhoz járt, volt PCT-je, HSG-je, és beállították neki a gyógyszereket, és hamar babás lett aztán. Pici lánya lesz, januárban. Néha benéz ide, és drukkol nekünk.
Noémi esetére nem annyira emlékszem, csak, hogy volt több vetélése, amíg sikerült neki.

December 29-én megyek a bmc-be megint, hogy elkezdjük a Decapeptylt szúrni, mert ott mutatják meg a technikát. Aztán január 12-én kell mennem, akkor vérvétel, UH, és indul a stimulálás, ha minden ok. Január végén ET, aztán 2 hét keferágás.
Én is örülnék, ha egyszer összefutnánk a bmc-ben. Mindig annyian vannak ott, és én mindig lógásban vagyok a munkahelyről, és nagy rohanásban, így nem nagyon nézek se jobbra, se balra, csak a dokimat lesem.KépKép
Sajnos a lombik is ilyen suttyomban fog menni, mert nem tudok rá 1 hétnél több szabit áldozni.Kép

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép

Ha legközelebb megyünk majd jelezzük egymásnak, meg valami ismertetőt! Hátha összefutunk! Szerintem, ez tényleg csak a véleményem, de nincs az a munkahely ami fontossabb annál, hogy azt a két hetet megfelelő körülmények között töltsd. Emlékszem neked is nagyon stersszes a münkád, nem hiszem, hogy ez jót tesz pláne, hogy ilyenkor még ugye a sikeresség miatt is biztos idegeskedni fogsz. Mondom ez egy vélemény, de gondolj arra milyen nagyon hosszú volt az út idáig, és még mennyi van hátra. Szerintem tegyél meg mindent, ha már ennyire a siker kapujában álltok! Amúgy általában munkahelyről logok én is, de a rohánaás itt is megan. Hihetetlen, az ember csak gályázik, és magára alig jut idő. És ezek az Ünnepek...Még akkor is dolgozunk.

Csutka
csutka

CsutkaKép
A taliban benne vagyok, vörös rózsa lesz a gomblyukambanKépKép
Az az igazság, hogy otthon jobban rágnám a kefét, mint itt bent. 3-4 napot akarok feküdni, aztán meló. Direkt rákérdeztem a Zekénél, és Ő is azt mondta, hogy nem ágyban kell feküdni, szó sincs róla, csak fizikailag megerőltető munkát nem javasolnak, sőt szexet semKép. Mivel az ET után már saját lábon sétál az ember haza, nincs jelentősége a fekvésnek. Persze nem akkor fogom felszántani a kertet, de a rendes házimunkát végezhetjük a Zeke szerint (védi a férjeket a házimunkátólKép).
A január egyébként elég laza nálunk, tehát nincs nagy tépés.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép

Megbeszéltük! Majd valamit kitalálok magamnak, és akkor biztos egymásra találunk. Mondjuk kékre festem a hajam. Az azt hiszem elég ritka szín.Kép Amúgy ha tényleg nem fontos a fekvés akkor az jó ha így a munkával lekötöd magad, pláne ha még nyugisabb is.Kép

Na puszi Mindenkinek, megjött apukám megyünk haza. Olyan "szerencsés" helyzetben vagyok, hogy anyukámmal egy helyen dolgozom. Minden másnap legalább hazafelé megúszom a BKV-t.

Ja! Mivé válik a villamos ha megcsokólja a királylány? Hát BKV!Kép

Na tényleg megyek mán haza...

Csutka
csutka

Sziasztok csajok Kép
CsutkaKép , Cat Kép
Nekem azt mondta a doki, hogy beültetés után, 3 nap ágyrabság, utána pedig lazább életvitel, de ha fizikailag nem megerőltető a munkahely, akkor jobb, ha megyek dolgozni és nem a plafont nézem otthon szörnyű gondolatok közt vergődve.
Persze a sport minden formája felejtős arra a két hétre, amíg kiderül mi újság.
Én már úgy várom, csak nálam jó erős az esélye, hogy nem is sikerül petécskét nyernünk.
De igen és igen és igen Kép Kép

Alena Kép
Bocs csajok, kicsit OFF.
Láttad tegnap a Vészhelyzetet? Ugye most nem sírtál? Szerintem olyan béna volt ez a visszajátszós stílus. Én most nem láttam jó pár részt. Mi van az öreg Lukával? Megkattant a családja elvesztése miatt, azért csajozik ilyen eszetlenül?

Na, húzok vissza gályázni.
Tsók
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Jó reggelt lányok,

Egcsi Kép
Úgy irigylem a rókázást! De azért remélem karácsonyra jobban leszel.

Csutka Kép
Sajnálom a rossz eredményeket. Remélem, a lapar majd helyreteszi a dolgokat.

Virág Kép
Hogy vagy?

Edit Kép
Nagyon drukkolok neked. Pihenj sokat a szünetben és kapcsolódj ki egy kicsit.
Láttam a Vészhelyzetet, de ez most tényleg béna rész volt. Ezen most nem sírtam. Kép Nem tudom, mi lelte Lukát. Arra is gondoltam, hogy ki akarják írni a sorozatból, és azért vannak ilyen balhéi, hogy legyen ürügy.

Jaj lányok, mi már csak ma meg holnap dolgozunk, aztán szünet egészen január 5-ig. Alig várom.

Puszi, Alena
alena

Sziasztok!

Képzeljétek most hétfőre kaptunk andrológushoz időpontot (amire egy hónapot vártunk).
És mit ad isten a megadott időpont előtt 1,5 órával telefonált az aszisztens, hogy a doktor úrnak sürgős műtétje akadt úgyhogy storno a megbeszélt időpont. Gondoltuk oké majd jövőhéten. Erre közölte az asszisztens hogy márciusra be tud minket írni. Pumpa egy kicsit felment. Márciusra???? Na mondtuk neki, hogy akkor nem mennénk. Felhívtuk a Kriot ahova már most péntekre kaptunk időpontot.

Ma csináltam azért egy terhességi tesztet, mivel már 4 napot késik. Ismételten egycsíkos lett. A párom szeme könnyes lett, mikor azt mondtam neki, hogy nincs baba. Ilyenkor legyen erős az ember. Néha nehéz.
Gondolom a closty miatt nem jött meg pontosan, de majd felhívom a dokit. Szerintetek?

M.Alice: Én most egy kicsit lemaradtam. Van kis babuci?
Ági

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?