A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Irtó lassú megint a lap...

Eltűntem,mert rákerestem kicsit a leleteimre. Közben végzem az orvosit. :lol:

Kép
flóra 11

Ne csigázz írj már! :shock: :shock:

Kép
muzsuzska

Tancsu, ez a hatalmas poci annyira szép. Hihetetlen, hogy nem reped elés hogy még nőni is fog. Bár a Bálinttal nekem is ekkora volt. :lol:

Kép
flóra 11

Helló,még itt vagy? Azt hittem,magamnak írok.

Kép
flóra 11

Na mesélj Flóra!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra mit mondott a doki?????????????

Kép
muzsuzska

Szia Tancsu neked is!

Nincs mit mesélnem nagyon.Kikérdezett mindenről,mindent leírt. De képzeljétek, múltkor kérdeztem tőle,hogy vizsgál-e női hormonokat is. Erre megkérdezte, hogy miért, gondolja azt is kelle nézni? Mondtam, hogy szerintem igen, mert a ciklussal problémáim vannak. Annyi lett volna, hogy a levett vérhez hozzáírja, hogy azt is vizsgálják ki! :evil:
De nem lett kivizsgálva.Erre most mondom neki,hogy hétfőn a női doki vett le vért,mert felmerült a gyanú, hogy prolaktin túltermelődésem van. Na, erre meg azt mondja, hogy ezt jó lett volna egyszerre kivizsgálni, hogy az eredmények egy papiron legyenek. :evil:

Kép
flóra 11

Adott aztán a pajzsmirigyemre gyógyit, mivel a pajzsmirigyem alulműködik. Ezt naponta kell szednem, szigorú előírások vonatkoznak rá, csakis éhgyomorra, csak vízzel szabad bevenni,utána egy órán át se inni, se enni nem szabad.

Kép
flóra 11

Ilyen doki után tényleg doktorálnod kell! :evil:

Kép
muzsuzska

Teherbe esni szabad mellette?

Kép
muzsuzska

Azt mondta, hogy szedjem, egy-két ciklust mindenképp várjak,utána lehet próbálkozni. De azt mondta, ha a prolaktinnal is baj van, akkor először azt is rendbe kell rakni, mert addig úgysem esek teherbe.

Kép
flóra 11

Igen, szabad Zsuzsi, sőt, e nélkül nem is esnék teherbe. Azt mondta,ha terhes lennék,azonnalmenjek vissza hozzá,mert akkor megint hormonszintet kell mérni,mert terhesség alatt megnő a hormonszükséglet és talán növelni kell majd a bigyót.

Kép
flóra 11

Az ilyen dokiknál legszivesebben megkérdezném, hogy minek tanult évekig?????????????????

Kép

Kép[/
tancsu

Egyébként normális, de komolyan nem tudom,miért nem vizsgáltatta ki a női hormonokat is.
Na,mindegy, ezt most megteszi a női dokim. Nekem mindegy, hogy egy papiron van-e vagy 25-ön, csak legyen eredmény.

Kép
flóra 11

A neten azt olvastamés ezt a doki is mondta, hogy terhesség alatt nem szabad abbahagyni a bigyó szedését,sőt, akkor kell igazán szedni.
A pajzsmirigyalul- vagy túlműködése esetén nehéz a fogantatás és ha sikerül, nagy a vetélés veszélye. :(

Kép
flóra 11

Reméljük ennyi a meddőség oka! A bogyival meg megoldódik!

Kép
muzsuzska

Szal most akkor bigyószedés, ez rendezi a pajzsmirigyemet,tehát egy akadály kizárva az életemből. Most jön a második, a prolaktin. Holnap telefonálok,hogy már van-e eredmény.Bár csak menzi után kell kontrollra mennem,de egy telefonért nem fogják leharapni a fejemet. Legalább fogom tudni,hogy jó-e az eredmény vagy sem.

Kép
flóra 11

Elvonulok lefeküdni, számolom Gergő mocorgását....

A párom 4-ig dolizik, szólt hogy lesz egy kis túlóra, majd szól ha jön....
Még semmi, nem tudom mi van vele...:(

Később benézek...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Jó pihit Tancsu. :D

Kép
flóra 11

Ha a prolaktinom rendben lesz,akkor jön a harmadik faktor, a túlsúly...
Ez a legnehezebb. Rákérdeztem a múltkor a női dokimnál is, ezt írtam. Most itt is megkérdeztem. Ez a doki is azt mondta, hogy segítene a fogyás. Sőt azt is mondta, hogy a túlsúly is szokott meddőségi problémákat okozni, de olyankor általában a túlsúly nem ok,hanem tünet egy PCOS betegségnél.

Kép
flóra 11

én meg pakolok, de most nem csak mondom hanem tényleg! :D
Holnap indulunk, nincs több idő!

Kép
muzsuzska

Ez a policisztás szindróma. Erre vonatkozólag is sok tünetet produkálok,de remélem ez nincs nekem. :)

Kép
flóra 11

Egyre több a motyó!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

A fene vigye el, három gyereket szültél, most meg ennyit kell szenvedni egyért! :D

Kép
muzsuzska

Na, csak kiírtam magam. :lol:

Pakolássz Zsuzsi, nagyon jó, hogy ma még nem mentetek el több okból is.
1. Rossz az idő,hideg van,megbetegedtetek volna.
2. Megjött a puncibigyó és tudod használni.
3 Legalább még ma is itt vagy velünk. :lol:

Kép
flóra 11

:evil: Mérgest akartam küldeni!

Kép
muzsuzska

holnaptól jó idő! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Megyek majd később benézek! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hát igen, ezen gondolkodtam én is. Mi van,ha nálam minden rendben lesz és mégsem jön a baba?

Mi van, ha ezek a hormoneltérések már régebben is voltak, és mégis lett baba?

Mert akkor bizti a Flóriánnál a baj.

Ő pedig csak augusztusban megy dokihoz.

Kép
flóra 11

Oksa.

Viszont igaz, hogy ekkora eltérések nem lehettek,hiszen a ciklusommal nem volt baj, most meg csak baj van vele. :evil:
Tehát mégiscsak nálam keresendő a probléma gyökere.

Kép
flóra 11

Helló, látom, te is elmélkedő kedvedben vagy.
Komolyan mondom, minden alkalommal kiakadok, hogy az orvosok mennyire bele.....-nak a mi bajunkba! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: De miért akadok ki? Nem szoktunk még hozzá? :!: :?: :?: :?: :?:
Én is mindig mindenre gyanakszom.
Én gyanakszom a sárgatest-elégtelenségre és a petevezetékre is, hogy nem átjárható, meg erre a húgyúti szarságra is, amire most gyógyit szedek.

Hallom, megjött a puncibigyó! Akkor nagy az öröm! :D

Nem volt hastánc, mert a Tündinek fáj a pocója :cry:, anyuéknál voltam, meg vettünk együtt halkaját az akváriumi halaknak.

KépKép
benó

Egyébként én szerintem nem baj, ha utánaolvasunk. Én hiába imádom ezt az embert, azért teljesen nem bízom ám benne. De ez titok, el ne mondjátok neki. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Szép a pocakod, Tancsu! :D

Én meg ilyen képeket küldök nektek:

Kép Kép

KépKép
benó

Mire jó a babakocsi? (Ópusztaszeren) Kép

KépKép
benó

Ez a Hunor kocsija. A gyerek nincs benne. :lol:

KépKép
benó

Sajnos, a dobról nincs jó kép, pedig csinált a Gy., lehet, hogy még a gépen van? :roll: A Gy. még tanfolyamon van. Én meg itt ülök.

KépKép
benó

Szóval nem jöttök. :roll:

KépKép
benó

Jó, akkor elmegyek fürdeni. Kép

KépKép
benó

Vagyok...

Pont kiléptem, hogy hivom a párom, amikor beesett az ajtón...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Anya hivott, hogy ne menjek holnap sehová, bevásárolt nekem ami kellett és holnap leküldi a hugommal, meg főzött nekünk zöldbabfőzeléket is, azt is küldi....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Rendes anyukád van. :D Meg húgod. :D

KépKép
benó

Bánatomban, hogy nincs itthon a Gy., eszem egy levest. :D

KépKép
benó

Igy annyi dolgom lesz, hogy összepakoljak a pénteki utazásra, előkészitsem a ruhákat,cipőket, stb....

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Benó..:)

Jó étvágyat...:D
Milyen leves????

Kép

Kép[/
tancsu

Köszi. Krumplileves, ma reggel csináltam. De minek! Semmit nem ettünk még belőle.

KépKép
benó

A párom ma nagy meglepivel jött haza....
Kapott fizuemelést,igy már könnyebb lesz fizetni a lakást, feltéve ha megvan a hitel.....
Még nem tudni semmit, de bizakodunk...!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Emlékszem, hogy mondtad, hogy a tulipán a kedvenc virágod neked is. Képzeld el, hogy ez nagyon-nagyon ősi magyar motívum! A legősibbek egyike! :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Egyébként azt mondta, hogy a kaja mind elfogyott,nagyon izlett a kollégáinak...:D

Mondtam hogy ha jövőhéten is főzök, akkor megint kap pénzt érte???
Mert akkor rendszeresen megteszem ám!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Ez komoly????
Gyerekkorom óta imádom,amikor családiban laktunk akkor rengeteg volt a kertben mindenféle szinben...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Én is bizakodom nektek, jó? :P :P :P :P :P :P Vagyis drukkolok! :P :P :P

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?