Jó reggelt!
Én ma egész kellemeset aludtam, véééégre! Már reggeliztem is, és most lehet, hogy nekilátok vasalni... A forgóim nagyon fájtak ébredés után, pedig éjszaka is többször átfordulok egyik oldalamról a másikra!? Ma a Niki féle sajtos-csirkés húst esszük, csak elcsesztem és én nem kelbimbót, hanem brokkolit vettem, szóval brokkolival! De párom szerint fincsi lett!
Bende, csak aztán nehogy meglepődj, ha hirtelen villámcsapásként ér, hogy beindul a szülés!

Én azért drukkolok!
Csimby, vigyázz magatokra! Bár anyum mesélte, hogy az egyik ismerősének a feleségénél toxémiát állapítottak meg, illetve kórházban be is állították a vny-át, de otthon újra felment, végül megcsászározták, de ők még koraszülöttek lettek. Na, nálad ez a veszély már nem állhat fennt! Kívánom, hogy Neked is mihamarabb beinduljon a szülés, és gondolom, hogy ez minden problémádat megoldja majd!
Kitti, hát, nekem csak annyit mondott az orvos, hogy ő már elég öreg ahhoz, hogy ne mondja azt, hogy aug. 20. előtt nem lesz belőle semmi! Szóval nem tippelt a szülésre semmi konkrétat, de nem zárkózott el a korábbi szülés elől sem... Na majd meglátjuk! Azért én még szeretnék így maradni min. 2 hétig!
Szuszu, klassz adatok! De jó lenne, ha én is tudnék valami konkrétat Beniről, főleg, hogy a hasam nem olyan hatalmas, de a gyereket a hólyagom és a mellem alatt is érzem, szóval biztosan nem pici ő sem, csak így helyezkedik el benne! :/ Azért az elkövetkezendő 15 napban még simán hízhat... Valahol úgy olvastam, hogy napi 28 grammot is híznak, az meg még kb. 0,5 kiló, az éppen ideális 3500 g-os babóka!
Ági, hát gratula Neked is. Lili baba azt hiszem, hogy már nem sokáig várat magára! Lehet, hogy a szegedi túra is rásegít a dologra, de mindenképpen értesíts majd a feljeményekről minket!
Boniko, köszi az infót málnalevél teáról! Azt hiszem, hogy most már teljes a kép!

De amúgy nekem azt írta a csomagon, hogy belősleg hasmenés kezelésére, de minegy, nekünk most nem erre van szükségünk!
Többiek!? Merre vagytok? Még aluszkáltok?