A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

K b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:03-kor.
Vendég

aDél=Adél adók= adok d=de
Vendég

Teó! Hatalmas Gratula Nektek!

A babák nagyon aranyosak! :D

A sírós babák szüleinek üzenem, hogy az Én fiam is sír már napok óta! :cry: :evil:
Vendég

Micsoda édes-aranyos kisbabák! :D
Én is akarok! :D

Megjártam az EKG-t, minden rendben. A nő végig nyavajgott, hogy 38hetesen minek kell még ide-oda küldözgetni engem, hiszen bármikor szülhetek és akkor úgyis rámkötik a gépet. Nem tudom miért fájt neki az az öt perc, amíg velem kellett foglalkoznia.... :roll:

Ma rakott zöldbab lesz nálunk. Gyorsan még kihasználom az időt, mert ha jól tudom szoptatás alatt nem ehetek majd ilyesmit.
Meg lesz süti is: tiramisu! Most csinálok először, remélem sikerül!

Ja, akik babahasfájással küszködnek, tegnap a gyógyszertárból hoztam egy szórólapot Espumisan L cseppek kimondottan babáknak hasfájás és szélgörcs ellen!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Fáj a hasam! Egyedül vagyok és Viki most az ölemben érzi jól magát. De alig bírom. Elég rendesen fáj! Sztem tuti megjött. Ez már az! Vérzek is, fáj a hasam meg a derekam.
Szerintetek is megjött? Elképzelhető?

sz.andi

Teó: nagy-nagy gratula!!! Jó egészséget és sok tejcit kívánok nektek!!! Neked pedig mielöbbi felépülést!!!

Akartam kérdezni, hagy nem kell e valakinek libero 2-es pelus, mert mi már kinőttük és még van egy fél csomag. Kata rád gondoltam elősször, de látom te nem szereted. De ha médis kell csak szólj!!!
Nekünk most pampers van 3-as, de most nem vált be. A hátán kijön a kaki. Olivérnél egyészen a 4-esig használtuk és nagyon bevált, most nem jó.

Nálunk semmi változás az evés terén sajnos. Holnap megyünk egy Dévény Anna féle masszőrhöz, megnézi, hogy hátha valami izomfejlődési rendellenessége van a szájában amit masszírozással lehet kezelni. Már mindent megpróbálok. Ha ez sem akkor felhívom a Szent István kórház szoptatási tanácsadó főorvos asszonyt. Az a következő lépés. Addig meg igyekszem, hogy nehogy kiszáradjon. Tejem eléggé vacakol, de nem idegesítem magam amennyi van azt megkapja a többi pedig táp. Én teljesen tápos gyerek voltam és egészséges vagyok , nem vagyok beteges.
Az én gyerekem is fel fog nőni egészségesen. Csak enni kell megtanulnia. Úgy sajnálom szegényt amikor kűzd az evéssel. Látom, hogy éhes csak valami miatt (amit még nem tudok, hogy mi) nem tud rendesen enni.

Na megyek alszom egy órát én is. Nagyon pocsék éjszakánk volt most is. Rossz, hogy éjszaka is kell fejnem. Tök sokáig tart.

Szép napot! :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Andi: én nem találom, hogy hol lehet egyéni vonalzót csináltatni. Te hol találtad meg?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Andi: én nem találom, hogy hol lehet egyéni vonalzót csináltatni. Te hol találtad meg?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

sz.andi!
szerintem lazán lehet ez már sima mensi!! Sajnálom hogy ilyen hamar megjött.... van akinek egész szoptatás alatt nincs.

d.dodó

Andi: mit mondtak erre 6 hetes kontrolon?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Küldeni kell nekik egy e-mailt az adataiddal. De nem írtak vissza. Ezt máshol csináltam. A hátteret is én csináltam.

sz.andi

a kontrollon semmit. minden rendben volt. csak annyit, ha elkezdem szedni a gyógyszert és 2,5 hónap múlva sincs menzi, akkor menjek vissza.

sz.andi

b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:04-kor.
Vendég

Andi: hát nem tudom??? Nem korai még a mensi??? De sajnos lehetséges!!!

Én meg azon röhögök, hogy amit megspóroltam a 9 hónap alatt betéten, azt rögtön el is használo a 6 hét alatt!!!! Én azt reméltem, hogy egy idő után elég lesz a tisztasági!(mondjuk még eljöhet ez az idő is) de nekem még nem jött el :? :?
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk, majd jelentkezem még, csak most gyorsan: a lányunk megkezdte TV-s karrierjét, lehet, hogy ma este benne lesz a Tényekben 1/2 7-kor a szülésznőválasztási botrány kapcsán.

Kép
Kép
bondi

Húha Bondi! Kíváncsivá tettél! Nézni fogom!
Bár nem tudom hogy van-e valami gond, remélem nincs!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja, semmi komoly, csak épp összefutottunk a stábbal a kijáratnál, amikor befejezték a forgatást, és hatásvadászatnak, gondolom, kellett nekik egy kép egy babáról.

Az a botrány, hogy az ÁEK-ban pár napja nem lehet szülésznőt választani, és mindenki tiltakozik ez ellen. Két nem annyira népszerű szülésznő nyomta föl a többit, akiket sokkal több szülésre kértek fel.
És jött valami fejes BM-es, mert ugye ez tiszti kórház, és amikor meghallotta, hogy a felesége nem szülhet annál a szülésznőnél, akit felkértek, kiborította a bilit. Így került a tévé a kórházba, Nati meg a tv-be :)

Kép
Kép
bondi

Akkor jó, már majdnem megijedtem, hogy gubanc van!
De ezek szerint van egy minisztárunk!

Képzeljétek, nem is meséltem! Tegnap este felhívott Anyu, hallottam hangján, hogy nagyon ki volt borulva. Egészségügyben dolgozik, mint gyógymasszőr.
Elmesélte, hogy bevittek hozzájuk (mert közelebb voltak mint a kórház) egy 21 éves fiút, akit megcsípkedett három darázs. Akkor már nem volt pulzusa és nem lélegzett. Elkezdték az újraélesztést, persze közben kihívták a mentőket is. Egy órát küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteni.
Nagyon megrázta a dolog, és lelkemre kötötte, ha bármi megcsíp, inkább irány egyből a kórház, meg jó lenne ha lenne nálunk folyton kálcium.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Bondi!! Benne volt? Néztem ám! :lol:

sz.andi

Bondi! Megnéztem a Tényeket! Nati volt az utolsó baba, akit teljesen mutattak? Ha igen, meg egyébként is, nagyon formás kis csöppség.

Kép
szly27

Bondi! Néztem! De bevallom nem tudom hogy benne voltatok-e! :oops:
Ha igen, melyik volt?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!!
Megjártuk délután a védőnőt. Méreteink 3320g és 50cm. Szóval növünk rendesen! :) Kapott valami másik fajta cseppet a pocakjára, ezt nem kell minden evés előtt beadni, csak napi egyszer 5 csepp. De ma már nem kap, mert ma még szedte a másik fajtát. Majd holnap. Most is épp hosszas szenvedés után aludt el. Azt hittem hogy 6-kor el fog aludni, de igy majd később lesz ma fürdés. Hát ez van. Majd 30-án, utána meg 7-én kell ujra menni vele védőnőhöz.

Anyjukról egy rövid hír!
Nem tudják mikor mehetnek haza, mert tesómnak még nincs teje, Anna besárgult, és most hozzátáplálást kap! (Remélem nem bánja hogy megírtam!)

d.dodó

Nati kimaradt a tényekből - nem is bánom. :) Itt van néhány kép. Majd visszaolvasok vmikor és mindenkinek gratulálok, ha sikerül végigolvasnom.
Kép Kép

Kép
Kép
bondi

....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2010.02.19 07:10-kor.
20150601134430

Hahó,

először is gratula Teónak!!!! Remélem, hamarosan jobban lesz, és akkor zúdítja ránk a képeket meg a szüléstörténetet!!!

Anyjuk,
remélem, ti meg hamarosan haza tudtok menni, és a tejecske is megindul. Drukkolok++++++++++++

Timi, Potyka, Kriszti,
már csak mi maradtunk, ugye???

na, telefon cseng

KépKép
szkagi

ági!

igen már csak 4-en vagyunk. és mind fiut várunk :D

megelőztek a lányok.

legalábbis én ugy emléxem :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

szia viki!

jó hogy jelentkeztél!

hát kicsit irigykedem. olyan jó hogy már babázol, pedig egyszerre voltunk kiirva.

lackó egy tündér! és milyen jó kisfiu. de biztos fog még sirni is, nem féltelek hogy nem lesz benne részed :D :D :D

mégegyszer hatalmas gratula Lackóhoz!!!!! sok boldogságot kis családotoknak!

Kép

Kép
timi1982

nekem meg le fog esni a kék babám a vonalzómról ha igy folytatjuk :D :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Teó, gratulálok Tamara babához!!!

Viki, jó hogy már ti is otthon vagytok!

Potyka, ez a"tökutolsónak szülök" nagyon tetszik! Végül is most már esélyes vagy a címre! Tényleg mit kap aki utolsónak szül???!!!

Én lassan eljutottam a karikás szemmel kóválygok a lakásban, és ha bárminek neki támasztanak elalszom állapotba, pedig nem is panaszkodhatok Zsoltira! Csak úúúúúgy szeretnék egyvégtében négy órát aludni! Csak négyet! Légysziiiiiii!

Kép
Kép
patr

Szép estét mindenkinek!

Csak sikerült ideülni egy picit a géphez!

Teo, nagyon sok Boldogságot Nektek és Gratulálok Tamara babához!

Képzeljétek tegnap este 11-7ig aludt a kicsi lányom már azt hittem valami baja van! :wink:
Viszont ma délután végig fennt volt! :?

Viki, mégegyszer gratula! :D

Timi, Ági, Potyka hajrá!++++++++
bencuri

Kedves Mindenki,
Ha minden jól megy akkor már szombaton otthon lehetünk.
Elmesélem a szülést ha már eddig nem tettem.
Szombaton mentunk be a Uzsokiba, Tamara ott aludta egy ejszakat, fajasok meg nem voltak annyira, de vasarnap reggelre mar jelentkeztek. Egyre intenzivebben voltak, ugy 10 percenkent.
Sajons kifogtunk egy fogatlan eleg szemet novert aki nem engedett be minket a vajudoba, hiszen azert van kitalalva hogy ott az anyukak egy picit csendeben jobban elviseljek a fajdalmat, eset 8korul be is jutottunk, addig viszont csak szenvedes volt.
Orjasi fajasok kozepette, szuloszobara tudtunk menni, ugy 10ora korul, de nekem mar egybemosodott az ido.
Arra emlekszem, hogy 1.30kor kapot gerincbe, azt hiszem epiduralis erzestelenitest, ha minden igaz (igy laikuskent nem nagyon ertek hozza), aztan mar jobban volt egy picit, jobban viselte el a fajdalmat. Gorcsok persze jottek es mar neki is alltunk nyomni, eleg nehezen de sikerult Annat kicsikarni reggel5,15kor. Mindket csaj elcsigazva volt, de szerencsere egy nagyon aranyos es segitokesz brigad gondoskodott rolunk.
Anna fel sem sirt, gondolom eleg faradt volt a nagy harcban amit megelt szegenyke.

Az elso nap lassan telt, delutan bementem hozzajuk, tegnap viszont ott jart a gonosz...

Szobabol elloptak Tamara taskajat, minden irattal(szemelyi, ado, tb, bakkartya, minden) kissebsegi takaritono gyanusitott. Otthon zarcsere, meg most jonnek a hatalmas koltsegek, az ilyennek a kezet a seggebe dugnam es leloknem egy kut melyere... na bocs ez csak kijott belollem.

A lenyeg, hogy a csajok jol vannak, ha ide nem tudok kepet felrakni, akkor:
www.flickr.com/photos/alekoiljovszki
itt sok van.
Szombaton Anyjuk jelentkezik, addig is turelmet kerek, nekem mar elzsibbadtak az ujjaim:)

Puszi minden Anyukanak

Aleko
Vendég

én lassan visszatérek a babakoromba... úgy alszom, mint azok a kicsik, akikre itt panaszkodtok.... lefeküdtem 11-kor, ébredtem 1-kor, és azóta semmi alvás :shock:
jóslók, mint szoktak, vannak,
de ennél asszem nem több. Ezzel nem akarok még kórházba menni!!!!!

Úgyhogy most itt kávézom egyet, reggeli, aztán vissza az ágyikóba, hátha tudok valamit aludni.

Aleko,
micsoda történet, szegény anyjuk :?
Nehéz és hosszas szülés, sok várakozás szivatással, és még a táskáját is ellopták :twisted:
ez borzasztó!
Legalább hadd menjen most már haza, így nem valami ideális a helyzet a tej beindulásához :cry:

De most, hogy írtad, ki is rakom a táskámból az irataimat, csak ami szükséges, azt viszem.

Kimma? Téged kifelejtettelek tegnap, vagy már tényleg babázol?

Viki,
milyen édes kis fáraó-feje van Lackónak, Szonjának is ilyen volt!!!
Jó gyors szülésed volt, én is ilyent szeretnék... és ha lehet, még ma 8)

Tegnap végül bementem Szonjával én is az anyukámhoz, ott ejtőztünk, és végre eljutottam a Corvinba, megnézni a tuti olcsó szoptatós melltartót, hát sajna az én méretemben nem volt, nagyobban és kisebben igen :?
de vettem egy hálóinget szüléshez, 890 forintért, és szép!!! és pamut!!!! Remélem, majd utána is fogom tudni még használni :)
Az eladónőt sikerült kétségbe ejtenem, mert persze mondta, hogy már nincs sok hátra, igaz? Aha, mondom, egy nap... kérdezte, és egyedül vagyok? Hát, igen, busszal jöttem...
szegény, ő is infarktust kapott, ott állt őrt a próbafülke előtt, amíg azt a közel húsz ruhadarabot felpróbáltam, amit behurcoltam magammal. Nagyon rendes volt egyébként, örültem neki, hogy figyel rám!

KépKép
szkagi

Szly, már akartam írni korábban is, hogy milyen ügyes Roli, már bilizik! És most kezdte, amikor jött a kistesó, ez igen! Büszke lehetsz rá, már igazi nagyfiú!

Magdi, mi van veletek? Régen voltál errefelé!

Jaj, tudom, akik már babáznak, nem nagyon érnek rá, és biztosan én is így leszek ezzel, de most még annyira várom az írásaitokat, kivel mi van, hogyan alakul a babák körüli élet!

Hoppá, ma töltöttem be a 40. hetet!
Tegnap már az anyósom is felhívta az anyukámat - nem, nem engem, dehogy! - hogy mi van már, mikor szülök, miért nem fektetnek be :shock:
egyre lükébb kérdésekkel találkozom, komolyan
Holnap megyek ctg-re meg dokihoz, addig még nem türelmetlenkedem. Azután??? :roll:

KépKép
szkagi

Azért fájogat a hasam, most már valami órát előszedek, nézem az időket

Addig sztorizok nektek, hátha valakit érdekel

Szóval Szonjácska épp a betöltött 38. hétre született, ő ilyen kis gyorsvonat volt :D hát a fene se gondolta, hogy ezzel a kis második csemetével meg végig hordom az időt, amikor még ráadásul szekrényt is emeltem közben, volt stressz is elég, meg vérezgettem az elején...
minden teóriám megdőlt, hogy Nándi tuti még hamarabb fog jönni 8)
nagyon stramm kiskölök, és ő is Oroszlán lesz, mint Szonja!!!!

KépKép
szkagi

visszafekszem aludni
amíg megtehetetem :)

Szép napot mindenkinek!!! Pihenőset! - aki meg ott tart, az mehet szülni!!!! Én is!

KépKép
szkagi

Na én alszom mindenki helyett, mint valami mormota. Ebben az időben mi mást is lehetne tenni? Kicsit aggaszt, hogy anyuék szerdán elmennek nyaralni, addig jó lett volna rendezni a projektet, de ennyit a tervekről... Ági, drukkolok Neked, vásárlós helyzet ismerős, már rég ufónak néznek...

potyka

Jó reggelt mindenkinek!

Bondi, Viki, Aleko! Nagyon édesek a babák! :D Lassan mi is ott tartunk!

Szegény Anyjuk! Ettől én is tartok, hogy nehogy beletúrjanak a tatyómba, hiszen hagyományos szobába megyek. Vajon Anyjuk is olyanban van, vagy babásban?

Patr! Aki utolsónak szül, az kap egy visító kisbabát! :lol:
Átlagban úgy néz ki, hogy bejön a mondás, miszerint a fiúkák tovább húzzák!

Egy jegyű lett a napjaim száma! :shock: :D
Most kezdek igazán aggódni! Oké, fájogatok(tam). De inkább hétvégén meg hét első napjaiban. Tegnap reggel óta alig volt érdemleges. De legkésőbb 9-én megszülesztenek. Remélem nem kerül rá sor!

Ma NST, majd meglátjuk...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!
Babók nagyon cukik! :D
Anyjuk története nem semmi.

Hajrá mindenki ,aki még nem szült!! :wink:

Ági:megy a drukk,jól értem hogy fájogat a pocak?

Kicsi Fiam tegnap nyolckor bedobta a szunyát,éjfélig aludt,aztán meg három óránként kelt,de azért fáradt vagyok.

Kép
Kép
Kép
kike

Na, megyek készülődni!

Este szegény Apát jól megijesztettem. Nekiállt poénkodni, hogy lehet NST után haza sem engednek, mire mondtam neki, hogy hát hallottam nem egy példát ilyenre. Lefagyott a mosoly az arcáról és mondta, hogy akkor magánál tartja a telefont! :lol:

Ági! Lehet mire visszaérek, addigra Te már mész is? :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!!
Hát csajok, én az éjszakákra igazán nem panaszkodhatok.... 8-kor volt fürdés, 9-re aludt is.... ééééésss mindezt fél 2-ig :). Akkor szopizott, aztán 5-kor kelt ujra, meg most 8-kor! Szóval megint jót tudtam aludni!
Ma beadtam neki az ujfajta cseppeket amit tegnap vettünk neki, kíváncsi leszek, hogy hatásosabb lesz-e!

Csajok, akiknek itt az idő, azok menjenek már szülni!!

Wera!
Nagyon eltűntél!!! Hogy vagytok??

Rakjatok még babaképeket!

d.dodó

Sziasztok!

Valaki tud nekem segíteni?
Elég rendesen fáj a hasam. Tuti megjött, ez már fix. De nem tudom mit lehet bevenni hasfájásra, így szoptatás alatt. De egyre jobban fáj. Köszi!

sz.andi

sz.andi!
Algopirint tuti lehet bevenni....de asszem nospát is... de ezt ne vedd készpénznek, de asszem kike is vett be nospát!

d.dodó

S b
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.03 18:05-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Aleko! Nem semmi, hogy ellopták a táskáját Taminak! :shock: Szegénykém! Remélem minél hamarabb hazamehetnek. Anna baba nagyon aranyos. Biztos hogy minden képet fel kellet volna rakni a netre? Gondolom mondtad Taminak, mert azért van egy két olyan, amit én magamról nem szívesen látnék a neten!

Viki! Gratula a gyors szüléshez! Lackó nagyon aranyos!

Dodó! Nagyon jó kislányod van!

Ági! Én direkt nem próbáltam leszokatni mielőtt megszületett Jázmin, mert sokat hallottam, hogy olyankor visszaesés van ha megjön a kistesó. Most kezdtük talán két hete. Egyébként csak annyit kellett tennem, hogy leveszem a pelenkát. Eleinte az elejét elengedte, de amikor megérezte eszeveszetten rohant a bilihez és belepisilt, de a ruháját nem vette le. Akkor mondtam neki, hogy szólni kell és azóta szól.
Na éppen most kakált be! Sajna az még nem megy a bilibe.

Kép
szly27

Jo reggelt!

Lindanak, Teonak en is szeretnek gartulalni a babokakhoz!!!

Tappancs
Nekem is Lea a harmadik es ö az, aki nem tud/akar kisagyban aludni...tiz percen belül felebred, ha lerakom. Erre fel beruhaztam egy hordozokendöre es most is edesdeden aluszkal benne, rajtam.Imadom mindig itt hallani nalam a szuszogasat. Ejszaka velünk alszik, igy nem kerdes....hogy kisagy vagy mas....

Potyka
Nalatok akkor, ha a nagyszülök nincsenek otthon, apa vigyaz a szüles alatt a gyerköcökre vagy tud menni Veled szülni?
Utazas - tegnap megint autoztunk - kiföztem az ajandekba kapott cumit es azzal probaltam vigasztali Leat - hat neha nagyot röpült, de azert elfogadta - szigoruan autozas alatt(maskor nem is tartom fontosnak). Es igy sikerült, hogy nem kellett vegig üvöltenie - remelem igy is folytatodik a dolog. A ket nagyobb is cumizott idönkent az autoban, masutt en voltam a cumi :lol: !

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Ja! Aleko!

Nagyon sajnalom, hogy ilyen elmenyek keseritik meg az elsö babas napokat!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Hahó,
vagyok, egyben,
csak elsunnyogtam titokban aludni :D
istenit aludtam, minden megbocsátva Nándinak! 8) Azóta sehol egy fájásszerűség... hát ez van.
Csak észreveszem már, ha szülnék!!!! :?

KépKép
szkagi

Lányok :P

Túl vagyok egy elég rázós mellgyulladáson :evil: De TÚL VAGYOK :D :D :D 2 napig volt 39,2 lázam, a bal mellem be volt gyulladva rendesen, és alig ürült belőle a tej. Csabi nem bírta kiszívni, a mellszívó se, és csak fájt, és fájt, és fájt, a láz meg nem ment le... Rettentően ki voltam, a bébi pedig folyton sírt, gondolom a tej sem ízlett neki igazán, és talán kevés is volt a maradék 1 cici :? Végül Apa segített a dolgon :oops: De nem szégyellem, mert ennek köszönhetem, hogy végül kiürült az a mellem. A masszírozás is jót tett. Azt is érdemes ilyenkor! No, most már talán rendben leszünk!!!
Ja, és hogy miért lett a mellgyuszi? Nem azért, mint általában, hogy túltelítődött a mellem. Nekem erre nincs módom, ugyanis Csabinál nem az a kérdés, hogy mikor szopik, hanem az, hogy mikor nem :lol:
Szóval nem volt telítődve a cici, de egyik éjjel már olyan kába voltam a több heti nem alvástól, hogy valami degenerált pózban aludtam el, és magam alá gyűrtem a paplant. Így valószínűleg jól megnyomorgattam az a tejjáratot :evil: Ennyi a történet.

Látom, azóta szaporodtunk, ha jól látom 5 babával!
Anyjuk, Viki, Bondi, Linda és Teó!!! GRATULÁLOK!!!

Mennem kell! Mindenkinek ölelés, kitartás!!!

Véda
Vendég

Potyka,
nálunk is hasonló a helyzet a nagyszülőkkel... Az anyukám tudna egyedül Szonjával lenni, de holnap éjjel jönnek haza a tesómék, és ott fognak lakni két hétig. Sajna ott már nagy az unokatesó, és nehezen viseli, ha nem őrá figyel az imádott nagymama, Szonja meg még kicsi, rá muszáj lenne figyelni. Nem nagyon lehet nekik közös programot csinálni, mert ami az egyiknek jó, az a másiknak tuti nem jó... Ha a tesómék segítenének, akkor lehetne, de ők is ilyenkor pótolják be az elmaradt éves barátnőzést-fogorvost-tüdőszűrést...
úgyhogy ma még nagyizik Szonja, aztán holnaptól itthon lesz velünk, itthon marad a férjem is, együtt megyünk ctg-re.
Ha ma megszületne ez a kisebbik, akkor még pont jó lenne... holnap még esetleg tud vigyázni napközben az anyukám Szonjára, bár ezerrel vásárolnia meg főznie kéne a tesóméknak...

Mindegy, megoldjuk úgyis. Nem igaz? :wink:

KépKép
szkagi

nah irtam és elszállt és hiába másoltam ki mivel ujra kellett a égpet indítani igy nem maradt a memóriában.
pedig kisregény volt :D de már nem fogok neki megint minennek!

tami!
nagyon sajnálom hogy igy jártál.

mi holnap megyünk dokihoz meg vizsgálatra. kiváncsi vagyok mit mond, mert ugyebár én ma is mint a bunda aludtam fél10-ig és semmi jele a szülésnek.

szerintetek holnap már cumóval menjek? habár itt lakunk a kórháztól 5 percre (kocsival).

jaj hogy nekem milyen zabálni való nyusziapum van!!!
tegnap rágta a fülem hogy de irjam már le hogy tud bejelentkezni a babanetre meg hova kell irni, mert ő helyzetet jelent meg képet tölt majd fel :D
hát nem egy tüncike!!!! persze inkább csak az ujdonsült apuka szereppel akar dicsekedni :D :D :D de akkor is zabálni való. :D :D :D

jah egyébként én ma még főzök meg sütök :D legalábbis ezt terveztem. már voltam a boltban, ugyhogy már csak neki kell fogni.
remélem be is tudom fejezni :D :D :D

és persze hogy már két telefon volt hogy mi van velem??? hát semmi. mi lenne?!?!?!?
majd szólunk ha megyünk. nem tudom mit kell idegeskedni. jah meg boltba menet is megállítottak 3-an hogy még itthon vagy??? mondom itthon, és épp sütni készülök :D
esküszöm hogy ez fog az agyamra menni!!!!!!
most én vagyok asszem a legnyugodtabb. már mindenki sik ideg. én 1,5 hete voltam ilyen. mostmár laza vagyok, áramlik a CSÍÍÍÍ :D :D :D majd megyek ha menni kell. fölösleges stresszelni magam.
de ha igy folytatjuk azért fog elborulni az agyam mert zaklatnak ezzel a nem mész és egyben vagy még dumával :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
timi1982

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?