én lassan visszatérek a babakoromba... úgy alszom, mint azok a kicsik, akikre itt panaszkodtok.... lefeküdtem 11-kor, ébredtem 1-kor, és azóta semmi alvás
jóslók, mint szoktak, vannak,
de ennél asszem nem több. Ezzel nem akarok még kórházba menni!!!!!
Úgyhogy most itt kávézom egyet, reggeli, aztán vissza az ágyikóba, hátha tudok valamit aludni.
Aleko,
micsoda történet, szegény anyjuk
Nehéz és hosszas szülés, sok várakozás szivatással, és még a táskáját is ellopták
ez borzasztó!
Legalább hadd menjen most már haza, így nem valami ideális a helyzet a tej beindulásához
De most, hogy írtad, ki is rakom a táskámból az irataimat, csak ami szükséges, azt viszem.
Kimma? Téged kifelejtettelek tegnap, vagy már tényleg babázol?
Viki,
milyen édes kis fáraó-feje van Lackónak, Szonjának is ilyen volt!!!
Jó gyors szülésed volt, én is ilyent szeretnék... és ha lehet, még ma
Tegnap végül bementem Szonjával én is az anyukámhoz, ott ejtőztünk, és végre eljutottam a Corvinba, megnézni a tuti olcsó szoptatós melltartót, hát sajna az én méretemben nem volt, nagyobban és kisebben igen
de vettem egy hálóinget szüléshez, 890 forintért, és szép!!! és pamut!!!! Remélem, majd utána is fogom tudni még használni
Az eladónőt sikerült kétségbe ejtenem, mert persze mondta, hogy már nincs sok hátra, igaz? Aha, mondom, egy nap... kérdezte, és egyedül vagyok? Hát, igen, busszal jöttem...
szegény, ő is infarktust kapott, ott állt őrt a próbafülke előtt, amíg azt a közel húsz ruhadarabot felpróbáltam, amit behurcoltam magammal. Nagyon rendes volt egyébként, örültem neki, hogy figyel rám!