Sziasztok!
Ezt a hsz-t délután fél 4-kor kezftem el írni, de akkor felébredt Beni és fél 9-ig a szopiig egy percet sem aludt és csak akkor volt el, ha szórakoztattam! Szóval jól elfáradtam...
Téjé: sajna nem tudom hol lehet kapni tigrises ruhát, mert mi majdnem minden ruhát a főnökömtől kaptunk és ez is abban a csomagban volt...
Gondoltam egyszer azért ráadom, mert irtó édes, viszont sajnos elég szűk már nekünk...
Számomra teljesen felfoghatlan a férjed szüleinek viselkedése! Ilyet még nem is hallottam, hogy valaki elzárkozik az unokájától!
Szösszenet: nagyon jók a képek, amin látszik, hogy Alíz mekkora fejlődésen megy keresztül a fej emelgetéssel...
Atizka: örülök, hogy negatív lett az újabb anyagcsere-vizsgálat, így most már tényleg megnyugodhatsz!
Adri: az éjszakákkal sokáig mi is úgy voltunk ahogy ti. Beni 3 körül kelt, aztán egyszer csak magától egy nap aludt 5-ig. Másnap megit kelt 3-kor, de gondoltam, ha előző nap bírta 5-ig, akkor miért ne bírná a következő nap is, így nem kapott kaját, csak cumit! És aludt tovább 5-ig. Aztán fokozatosan leszokott a cumi kérésről is és azóta már mindig 5-6 között kel. Szóval szerintem előbb-utóbb Lili is át fog állni... Kitartás! Mondjuk nekem annyi szerencsém volt, hogy Beni ezt már 7 hetes kora óta tartja...
Ja, és Lili nagyon édes a pihenészékében...
Tápszer: eddig nekem fogalmam sem volt tápszer árakról és szerencsére most is csak a biztonság kedvéért váltottam ki a külföldi nyaralás miatt! Csak ledöbbentem, hogy több mint 2000Ft-ot fizettem érte...
Kisscica: részvétem!
Még azt szeretném kérdezni tőled, hogy a múltkor egyszer raktál fel egy linket babaúszásról a kerületetekben, ami nem is volt olyan drága (asszem olyan 2600Ft alkalmanként)! Úgy emlékeztem lementettem a kedvencek közé, de sehol nem találom! Felraknád mégegyszer? Mi ősztől mennénk Benivel!
Szőlő: nagyon édes Mazsi s képeken, olyan édes a tekintete!
Lekri: szerintem se pótolj! Egy hét alatt most Beni csak alig 100-at hízott! De én nem parázok ezen és szerencsére nem is paráztatnak! Jó kedvű, van kaki, pisi, alszik egész éjjel, szóval ha éhezne, tuti nem ilyen lenne...