Babaruha mosás.Én sosem mostam külön a gyerekeim ruháját,nem használtam sosem sensitív bigyókat,nem használok hipót és társait,max a rötyi kimosásához néha.
És edig túlélték.
A lányomnak érzékeny a bőre,de nem a mosószerekre,hanem a sok xar tusfördőre.
A Szabinak viszont tök jó a bőre...
Zsand!
Árat sajnos nem tudok mondani,mert jó 15éve csinálta az ex sógórom a kertitavat anyuhoz.
Az ki lett ásva,nyolcas alakura,az egyik fele mély,a másik csak egy körbe csatorna,és középen sziklakert.A mély rész kb 2m -es,és min 80-90cm mélynem kell lennie,hogy a halak életben maradjanak télen is.
Valami spec fóliával van alúl szigetelve,és térkővel kirakva,betonozva.De szerintem profibban is meg lehet csinálni.
Vízszürő egy ilyen mélységhez nem igazán kell,mert kell!! az aljára a trutyi-A halak abba ássák magukat téklire,és a növényeknek is kell a táptalaj.
Viszont a vízforgatás,hót egyszerűen megoldható.Egy kültéri búvárszivattyú volt az anyunak a tóban,a tóból szívta a vizet és oda is ment visza,köszépen fölfele kivezetve,és szökőkút szerüen jött a víz.
A cső végére lehet kapni különböző idomokat,ami levegőzteti is a vizet.
De az anyunál már nem jó a tó,valahol ereszt,és elfolyik a víz.
Szóval,azért kell a hozzáértő szakember,mert ott a volt sógóromék,bár ügyesek meg igyekvők voltak,csak kb 5év alatt tönkre ment az egész.,eszakadt a fólia,meg eltörtek a szivattyú csövei.
Volt olyan,hogy bekapcsolták a szivattyút,és a szomszéd azon a részen,2hétig nem is locsolt,mert a szőlője is ázott alúlról