Először is minden baba nagyon gyönyörű és ügyes
Patrik kúszik, és ha segítünk neki már nagyon szépen ül, közben játszik, ha úgy érzi, hogy el fog dőlni, leteszi az egyik kezét és megtámaszkodik... visszanyeri az egyensúlyát és játszik tovább! Annyira cuki
Ma, hogy elmentünk sétálni találtam egy kafa hintát, még nem hintáztattam Manót, gondoltam kipróbálom! Hát annyira tetszett neki, hogy végig hangosan kacagott, alig tudtam kivenni a hintából
Elvileg a héten mentünk volna Balcsira, de a rossz idő miatt maradtunk kicsit Pesten. Szerintem a hét vége felé azért lemegyünk. Annáék is most vannak lent, úgy sajnálom szegényeket, hogy ilyen szar időt fogtak ki... nem is tudom mi a fenét lehet csinálni egy babával ilyen rossz időben... Max azt amit itthon
Kedden fel kell jönnünk Pestre, megyünk oltásra... Szerencsére Manó bőven felszedte magára azt a súlyt amit a doki "előírt" neki... Már szerintem megvan 8kg... Persze ezzel még mindíg le vagyunk maradva Csabitól és a 2 Levitől
Cicus: nagyon örültem, hogy nem találtak Csabinál semmi komoly bajt. Patriknak néha a szája remeg (mintha fázna), most azt figyelem, hogy mikor szokott ilyet csinálni és elmondom a dokinak. Remélem nem lesz semmi gáz!
Nyafi: sajnos most a babatalira, márha augusztus közepéig szervez valaki nem hiszem, hogy el tudunk menni. Utána már szerintem Pesten leszünk végig, max hétvégékre megyünk el ha jó idő lesz.
Valamit még annyira akartam írni, de elfelejtettem...
Jaj, megvan! Nem tudom, ki, hogy van vele, de Patriknak amíg nem jött ki az alsó 2 foga simán átaludta az éjszakát. Aztán amikor jöttek a fogak, akkor volt pár éjszaka, hogy felkelt. Gondoltam ha kibújnak a fogak visszaáll a rend! Hát nem így lett. Azóta is folyamatosan minden éjjel felébred, nincs sokat fent, kicsit eszik és alszik is vissza. Ami nem is gáz addig amíg van egy kis tejem, de már egyre kevesebb van. Mi lesz ha elfogy? Tápszert melegíteni stb... Rosszabb lesz mint amikor született
Vajon mitől van ez? Miért nem alussza át az éjszakát? Próbáltam itatni vízzel, hátha szomjas, de nem fogadta el a cumit, szájzárat kapott

Apával a parton:-)))
A kék szallag versenyen

Az állatkertben!
Pancsi előtt
Pancsi közben!