Most olvastam hogy az ÁEK-ban nem lehet szülésznőt választani...én sajnálom, mert nekem egy nagyon aranyos hölgy segített Fruzsival és örültem volna, ha ő lehetett volna megint ott velem...
Én a látogatás miatt egyébként nem vagyok felháborodva, én is úgy értelmezem, hogy a nagyobb tesók az üvegen keresztül azért láthatják a picikét. Mondjuk nagyon rossz lesz Fruzsi nélkül az a pár nap, de szerintem nálunk lehet, hogy nem hozzák őt majd be, mert az még rosszabb, hogy utána neki haza kell menni nélkülünk... mondjuk addig még sokat fog nőni a kisasszony, de ez is felmerült bennünk.
Magzatmoszás: én sem akarok senkit lelombozni, de a 16. hétig nem valószínű, hogy bárki bármit is érezzen a babótól...sőt, inkább a 20. hét környékét mondják, mert addigra tudatosul bennünk, hogy ja, ez már TÉNYLEG az. Mondjuk én mindig is furcsállottam, hogy megkérdezték, mikor éreztem először: akkor még nem nagyokat rúgnak, hanem inkább kis rebbenéseket lehet érezni. De azért mindenkinek kívánom, hogy mielőbb érezze a picikéjét!!!!
Nemek: mi anno meglepit akartunk, az is lett és teljesült vele Apa kívánsága : ) most én szerintem fizetős genetikaira megyek majd, hogy ne kelljen egy fél napot a kórházban töltenem, ott pedig 4Dvel alapból nézik...úgyhogy ezúttal valszeg tudni fogjuk. Peti megint kislányt szeretne, én viszont kukacosra szavazok inkább. De a lényeg, hogy minden ok legyen!!!!
Rosszullétmentes szép napot, A.