Sziasztok!
Jaj, annyi mindent írtatok...
Először is, Pöttöm nagyon szorítok értetek én is, és minél előbb kérünk majd képeket a kis trónörökösről.
Rostos innivaló: Nekünk egy szülésznő és egy csecsemős tartott előadást és nem azt mondták, hogy nem lehet, sőt. A lényeg, hogy ne sokat. De mivel addig nem engednek haza a kórházból, amig nem produkálsz, és szülés után iszonyú szorulása van az embernek, ezért kell a rostos, főleg ha 2 napig semmi eredményed nincs. Akkor kifejezetten itatnak is veled vagy ezt vagy ricinust. De ez egy fokkal ízletesebb...
Persze nem egyszerre kell ledönteni, de olyan fél liter naponta nem árt. Csak ne azon élj!
Málnalevéltea: Ritus, a málnalevél tea pont belső hasmenés ellen van, szóval nem hajt meg, sőt. Nekem is baromi hasmenésem van napok óta, és most két napja iszogatom, sztem használ is rá!
Hrk, nyugodtan kérdezz, amit tudok úgyis továbbkérdezem anyósomat.
Nicike, ezt éhgyomorra kell reggel vagy bármikor? Mert ezt elfelejtettem megkérdezni. Mindegy, egyet kiprbáltam, igaz volt már bennem egy kakaó, de azt reggel ittam. Szóval nem volt teljesen éhgyomor, de eddig úgy tűnik, hogy megúszom a dolgot. Nagyon köszönöm mégegyszer. Mindenesetre holnap reggel is megnézem, plusz mérjük a vérnyomást is, nekem is kicsit szaladgál felfelé.
Csimby, neked jobbulást, és sztem ne aggódj, a dokik, ha úgy érzik kell, azonnal kibújtatják a babát.
Kitti, telcsizz egyet, de ez még lehet a tegnapi bizergálástól is, csak ez már alvadtabb az eltelt idő miatt.
Zsófi, piacon belül nekem is kell egy csomó minden, mert lecsót rendelt a párom, szóval zöldség, husi, tejtermékek (mert ez ott benn friss és nagyon tuti) savanyúság is kell.
Tudod Niki számát? Mert ugyan már megírta, hol lehet kapni melltartót, de nekem úgy kiszállt a fejemből, mint minden mostanság.