A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

sziasztok. bocsi, hogy tegnap nem jöttem, de késön jöttünk haza, utánna átnéztem a cuccokat, tévéztün egy kicsit, utánna meg elmentünk aludni.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

úgy örülök, egy csomó mindent vettünk:
ágynemü huzat, pólya, textil pelenka, ágy lepedö, pelenkázó lap, takaróvá átalakitható lábzsák, ülöke kádba, kis kád, kókusz matrac, kiságy, 3rugi, 1csomag pelenka.
az autós ülés/hordozót megrendeltük, mert ami ott volt annak nem tetszett a szine. halvány rózsaszinbe és sárgás zöldbe volt. mi kékes szürkét rendeltünk.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

pestre nem fogunk menni, igy már nem éri meg. csak a Brendonba, talán most hétvégén. a Brendon nem a legolcsóbb üzlet, de a cumi amit kinéztem majdnem fele annyiba kerül, mint nálunk.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!

Tancsu, sajnálom,hogy lekéstelek,de én ma 7-kor bevettem a gyógyimat és aztán még egy órát ágyikóban maradtam, hogy véletlenül se egyek vagy igyak valamit. Most reggelizek.

Kép
flóra 11

Timi, helló!

Ketten maradtunk egészen vasárnapig. Esetleg ha a Szilzi közben benéz esetleg....

Kép
flóra 11

Hú,de jó sokat vettetek! Nem sok minden hiányzik ezek szerint. Ezeket is mind Győrben vettétek? Kész vagyont költöttetek.

Timi, egészen felvillanyoztál engem ezzel a vásárlással. Legszívesebben kimennék és én is összevásárolnék mindent. Valahogy olyan érzés kerített a hatalmába,hogy érzem,lesz még babám, tudom,hogy lesz,hamarosan. Erre fogok koncentrálni.Beprogramozom magam. :D

Kép
flóra 11

Fö a pozitiv hozzá állás! :wink: Szoritok!!!!!!
Füsre mentünk, ott vásároltunk be.
kiságyat, hordozót Komáromba
pelust, rugit magyar Tescóba.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi. Ezt a Füst sokan dicsérik. Én még soha nem voltam ott.

Kép
flóra 11

Tehát ott vettétek a pelenkázólapot is? És a matracot hol? És milyen az a kókusz matrac. Erről is annyit olvasok,írják,hohy jobb,mint a hagyományos,de nem tudom elképzelni, hogy ez milyen.

Kép
flóra 11

azokat mind Füsön vettük. komáromhoz képest fél árak vannak. én is most voltam ott elöször. azt hittem, hogy pici üzlet, mert családi házban van. amikor meg bementem azt hittem,hogy eltévedek, akkora. kb. 4-5órába telne mindent átnézni!!!!
mivel az ágy még nincs össze rakva, nem szedtem szétt. annyit tudok róla, hogy 100%-os kókusz betét, pamut szövet, poliuretán szivacs.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép a huzat lecipzározható

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Jaj, de szép!

És végre itt vagy! :D

Kép
flóra 11

Hú,Timi, ez nagyon praktikus lehet.Elárulod az árátés a pelnkázóét is?Nagyon érdekel.

Kép
flóra 11

nagyon OLCSÓ volt.
a matrac 120x60cm 425,-sk /3.400,-ft/ tancsu kedvéért
pelenkázó lap 399,- /3.192,-/

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép pelenkázó lap

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

De jó,Törpének törpés. :D

Ennek az alja kemény? Tehát rakható kiságy tetejére is,vagy puha és akkor komódra teszed?

Kép
flóra 11

puha. nekem ez tetszett meg, ugyanebben az árban volt a kemény is, csak az kisebb.pelenkázó komódot nem veszek.
vagy az ágyon, sima komódon vagy fürdés után a mosógépen fogom pelusozni és oda ez a fajta jobb.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Igen, én is a mosógépen pelenkáztam mindig. Ott jó volt,mert akkor le is tudtam mosni szükség esetén a popsijukat.Minden kéznél volt. Ott voltak a pelusok is és a kozmetikumok is polcon,kis szekrénykében a pelenkázó felett.

Kép
flóra 11

akkor látom egyformán gondolkozunk

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

a bébihordozó lesz egy picit drága, mert a sima 1.300,- sk/10.400,-/ de én olyat veszek, amire lábzsákot lehet cipzározni /hozzá van/, fejszükitös, bébi betétes és ez 1.950,- sk/15.600,-/-ba kerül.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi,Győrben a Brendon merre van? Én mindig csak a Plazaba megyek.

Kép
flóra 11

Épp tegnap mutatták a tévében,hogy a nem előírás szerinti autóülések milyen veszélyesek és valamit mondtak is, hogy büntetni fogják, ha valakinek ilyen lesz az autóban. Tehát érdemesebb a drágábbat venni, az biztos előírás szerinti. Pl. a Tesco-ban láttam üléseket,hát totál kemények. És vékony műanyagból készültek. Ezek ütközéskor darabokra törnek és belefúródhatnak a gyerekbe.

Kép
flóra 11

Interspar bevásárlóközpont, Fehérvári út3

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

akkor miért nem tiltják be a nem elöirás szerintiek gyártását?????

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Mit kell még venned?

Most találtam Győrben egy üzletet, Baby Center.Ott is akciók vannak jelenleg.

Kép
flóra 11

Aha,azt hiszem egyszer ott is voltam. Az útba esik, ha innen megyünk, nem?

Kép
flóra 11

Timi, szerintem sok mindent gyártanak,ami nem előírás szerinti. Az üzlet az üzlet. Olcsón adják, az emberek megveszik,ők meg keresnek rajta. Gondolom azért sok mindent betiltanak majd,ha elkezdik érvényesíteni az uniós törvényeket.

Kép
flóra 11

A Brendonban a kókuszmatrac 3x annyiba kerül,mint ahogy te vetted. :D

Kép
flóra 11

hát igen, a brendon nem a legolcsóbb üzletek közé tartozik. csak az akciós holmik a nyerök.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi,mit fogsz még venni?

Kép
flóra 11

Megkerestem térképen,merre van ez a Füss. Tőlünk úgy kell menni,hogy Szerdahely,Megyer,Füss. 65 km. Tőletek 45km. Nincs közel nektek sem.

Ott kiságy is van? Meg babakocsi?

Kép
flóra 11

Telefonáltam a dokinak az eredmények miatt, de még nincs kész. Azt mondta a nővér, hogy nagyon korán telefonáltam,hívjak jövő héten csütörtökön. :(

Kép
flóra 11

igen, van kiságy is, kocsi is, hintáztató, etetö szék, minden ami kellhet. nincs közel, de még igy is olcsóbban kijöttünk mintha komáromba vásároltunk volna be.
még kell: etetéssel kapcsolatos dolgok, törölközö, fürdölepedö, popsi törlö, meg ilyen apróságok, amik hirtelen nem jutnak az eszembe, és ezért is akarok elkérni TANCSU-tól a KELENGYE LISTÁJÁT, amit ELKÜLDHETNE nekem e-mail cimre.
melyik eredmény?
én eldöntöttem, hogy kedde megyek cukor orvoshoz :cry:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról , a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

Kicsit zórakoztam a vonalzómmal,de nagyon bután mutatja. Át kell csinálnom.

Timi,ez jó,hogy ott annyi mindent lehet venni. A kiságyak nem tudod milyen árban voltak? És kocsik?

Kép
flóra 11

az ágyak olyan 25OO-3OOO körül voltak
kocsikat nem tudom. csak az egyiket néztem meg, ami hasonló mint az enyém, az volt 5ooo-ért.
jó lett a vonalzód, nekem tetszik

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Akkor nagyon jó áron van ott minden. Tehát érdemes elmenni egy nagyobb összeggel és egyszerre megvenni ott mindent. Ezt jó tudni. Remélem szükségem lesz rá. :D

Kép
flóra 11

Nem tudom rendesen beállítani a vonalzómat. Arra egyik oldalon sem képesek a vonalzók,hogy a késést jelezzék. Itt legalább sikerült beállítanom,hogy hányadik napon vagyok. Most 40. Tehát 12 napot késik. ezt már nem tudom állítani.

Kép
flóra 11

mi is igy voltunk. szépen tettem félre a pénzt és tegnap 8ezer sk-val elindultunk, amit csak a bébire szántam. egy csomó mindent megvettünk és még a pénzböl is maradt :lol: , ezt megint félre teszem a többi cuccra.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

éppen akartam kérdezni, mi ez a vonalzó váltogatás, de megelöztél a válaszal!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Tancsu nem jön ma?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Akkor egy ilyen komplett kelengye kb.20 000 sk lehet. Na,mennyi lesz ez euróban! Előnyösebb lenne még a váltás előtt vásárolni,persze ez lehetetlen és abszurdum is lenne, csak mondom.

Kép
flóra 11

csak akkor, ha lesed az akciókat és lecsapsz rájuk, figyeled az árakat.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Ma már sajna nem jön. Elmentek az anyósáékhoz,holnap van a sógornőjének az esküvője, tehát holnap sem jön. Tancsu egyszer már leírta a kelengyét, akkor is segítettem neki kiegészíteni. Ha gondolod segítek neked is. :D

Kép
flóra 11

én kompletba kérem ha lehet.
úgy kényelmesebb :lol:

azt tudtam, hogy holnap megy esküvöre, csak arról maradtam le, hogy már ma oda mennek.
még mindig nem olvastam vissza :oops: :oops:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Komolyan mondom,hogy ez az oldal nálam mindig pont akkor krepál be,mikor beszélgetni akarok. Most is teljesen ki kellett lépnem és újra vissza. Ez a leggyorsabb, mert egyszerűen nem talál vissza. :evil:

Kép
flóra 11

Body 6 db (hosszú és rövid ujjú)
Rugi 6db (hosszú ujjú és ujjatlan)
Kardigán vagy kispulcsi 1-2 db
Kocsikabát 1-2 db
Vastag sapka 1-2 db
Vékony sapka 2 db
4-6 pár zokni
harisnyanadrág 2db
meleg kocsicipő
overáll vagy babakocsi zsák
popsitörlő 4-5 csomag
textilpelenka 10-15 db
pelus (1cs. újszülött, a többi mini)
kiskád
fürdőlepedő 3-4 db
vízhőmérő
puha hajkefe
lázmérő
orrszívó
biztonsági fültisztító pálcika
körömvágó olló (biztonsági)
steril vatta
cumisüveg (elején elég hozzá a vizes cumi)
cumi
mellszívó
cumisüvegmosó
sterilizáló folyadék vagy tabletta
babakocsi
autósülés
kiságy
pelenkázó szekrény
matrac
vékony pléd 2db
vastag pléd 2 db
hálózsák 2 db
gumis lepedő 2 db

Kép
flóra 11

baszus, reggel kimostam, most nekiállt esni, gyorsan behoztam a ruhákat, erre azonnal el is áll!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
menten guta ütést kapok :!: :!: :evil: :evil:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Pólyával hogy állsz? Fogsz használni? Nekem Magyarországról volt, azok jó hosszúk és masszívak. Az itteniek rövidek és nyikli-nyaklik,vékony a betétjük. Viszont most nyáron ez is elég.

Kép
flóra 11

Nincs ilyen szobai szárítód? Terítsd ki oda. Itt nem esik, de borult az idő.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?