A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Melike: hajfestésben nem tudok segíteni!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Melike fest be a hajad!Szép legyél!
Én ugyan nem szoptatok de festetem, és ha szoptatnék is festetném,mint ahogy terhesen is festettem

Mindenkinek boldogat akinek van valamije :lol:
Vendég

Nekem a libero bevált 2-est használunk, de nem veszek már többet. A pampers-t kaptunk 3-ast ezt fogom most használni. Mindkét pelust 30 Ft/db körül vettem. A pamperst annyira nem szeretem.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

szisztok!
andóca :hol veszed a liberot 30ft/db áron?
honorius

Én a 28db-osat veszem 1000-1200ft.ért.Az tényleg olcsó Andóca!

Kép
melike

Bocsi: 33Ft-ra jön ki. DM 3000 Ft a 2-es, 90db-os. Auchanba vettünk 2800Ft-ért!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

most 3-as liberot keresek majd olcsón.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

ti milyen popsitörlőt használtok, és mennyiért veszitek darabját?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

na, mindenki eltűnt?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Én már több félét is használtam és fogok is,mert kaptunk egy csomót.Neogranormon,pampers,johnson.Szerencsére mindegyiket bírja a popsija.

Kép
melike

árak?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

jól elvagyok magamban...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nem tudom.Mondom kaptuk.A Neogranormont vettem én,de még terhesen (tehát nem most volt) és az volt 750ft.

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:25-kor.
hékás

Sziasztok!

Sajnos a popsitörlőárakhoz én sem tudok mit mondani, mivel mi is nagyon sokat kaptunk és még azt használjuk, bár egyszer hozott haza a férjem egy hármas csomágolásút, de azaz igazság hogy egy élelmiszerboltunk van és ő közvetlen a szállítótól vette így amit én tudok ár az csak beszerzési ár.
Amúgy már mi is kipróbáltunk mindenfélét.

Már régebben is akartam írni, hogy mindig írjátok ki mennyi súlyú most, hát én csak irigykedni tudok, mert mi kis csöppök vagyunk mindenkihez képest. Igaz mi csak 2640gr-mal születtünk és 47 cm-rel. de ahhoz képest szerintem már sokat fejlődött az én kisfiam is most 53 cm és 4700gr. Igaz még nem értük el az 5 kilót, de már közelítünk felé. Szóval csak azt akartam ezzel mondani szerintem nekünk vannak a legkisebb hurkáink eddig :roll:

ancsika82

Sziasztok!

Boldog szülinapot utólag is Petinek! És Boldog névnapot Kristófnak!

Mi jól vagyunk, megint egyedül, apa dolgozik. :(
Boni most éppen próbál elaludni egyedül az ágyában. Hason fekszik és forgatja a fejét jobbra balra, helyezkedik. Mindjárt be is megyek kicsit megsimizem, az gyorsítja a folyamatot. :)

Gigi, viszont tőled szerettem volna kérdezni! Boni sokszor büfizik föl gyomorsavat, biztos az, mert átlátszó meg olyan savas szaga van és büfi után nagyon sír. :( Nem bukik kaját, csak ezt az átlátszót. Szerinted ez reflux lehet? Szerdán megyünk tanácsadásra akkor mondom a gyerekorvosnak, vagy vigyem hamarabb?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jah és sok-sok boldogságot Petinek!

Amúgy a Marcell névnap tényleg aug.14. eddig én is csak a január 9 ről tudtam. De jobb is lenne akkor mert így nem kellene az apjával együtt ünnepelni akinek jan. 7-én van a névnapja :wink:

ancsika82

Boldog névnapot Kristófnak!

ancsika82

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:25-kor.
hékás

Köszi Andi, Bari, de csak holnap lesz! :lol:

Hát Vikivel tökre jó volt a Liberó, úgy látszik a himbilimbivel rendelkező csemeték másképp működnek. Kezdhetek kísérletezni! :cry:

Popsitörlő teljesen mindegy, most épp, Johnson's aloe verás van, azért mert az jó puha, mondjuk volt már valami ruppotlan is, nem emlékszem a nevére, de az kemény is volt, meg aztán semmi nedvet nem szívott, csak maszatoltam vele! :roll: Árát nem tudom, nem szoktam figyelni.

Viszont popsikrém Vikinél csak a gyógyszertári volt jó, minden egyébtől pöttyös lett a popsija! Kaptunk ajándékba egy csomó, jobbnál jobb márkát, de egy sem jött be Levinél már nem is próbálkozom mással, pedig a neogranormon illatát imádom!

Ma megjött a határozat a családiról, gondolom hamarosan pénzmag is lesz belőle! Csak gyűljön mert nekünk is kocsit kell vennünk!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hékás köszi! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

A dm-es popsitörlő az szar..nem is nedves,olyat nem veszek többet.
Vendég

Popsitörlőt én legjobban a Pampers-et szeretem, kaptunk Johnsons-ot is, az is jó, csak nekem nem akarnak szét jönni az egyes darabok és amikor kakás a baba nem nagyon tudod két kézzel kivenni a törlőt :)
Pelenka nekünk még a hugom babájától megmaradt Tescos és Dm-es van, azok nagyon jók igazán még egyikből sem folyt ki a kaki. Van egy Libero is azt éjszakára használom, talán több nedvességet bevesz.
Ja és 2--es méret jó még.

Kép

Kép
[/url]
stella40

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:26-kor.
hékás

Anna: tudom hogy holnap van a névnapod, de nem biztos, hogy gépközelbe leszek!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én 2500-ért vettem a 2-es liberót (90 db-os), 3 csomaggal.... :oops: :oops:
remélem nem feleslegesen
Mi is aloe verás popsitörlőt használunk, johnsonst.
bszilvi25

A johnsons-os popsitörlővel én is mindig úgy járok mint te stella, állandoan egyszerre 2-3 akar jönné és nagyon tudok neki örülni kakikor :? :roll:

ancsika82

Andi akkor külön köszi! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Mi még 1-es pelust használunk. Hol liberót, hol pamperst. Popsitörlőből a babylove jött be, azt használjuk.

Ma este megyünk nyaralni, így nem leszek egy hétig. Addig is mindenkinek jó babázást!!!

Vikka

Kép
wvikka

Jó pihenést Vikka!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:26-kor.
hékás

Hékás ,miért büdös a kaki?? :shock:
Szerintem ilyenkor még nem büdös..
Éreztem már anyatejeset is tápszereset is de eggyik sem volt büdös :shock:
Vendég

xxx
hékás

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról , a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

Sziasztok!

Akiknek aktuális a név- és/vagy szülinap,azoknak SOK BOLDOGAT!!!! :lol: :lol: :lol:
A babák nagyon arik a fotókon..és lassan mindenki mosolyog...olyan édik!!!

Mia!A te képeid közül amin a válladon van kapucnival a fején az a favorit... 8)

Bari!
A kaki nálunk is egyre büdösebb... :lol: :wink:

Popsitörlő...nekem a rossmanos és a johnsons van,kaptuk...mindkettő használatban van...
Pelus...én mindenkitől azt kértem aki jött látogatni...a pamperst hozták...most a 2-6 kilóig után a 4-9 kilós jön...
Vendég

És az elmaradhatatlan fotók...
:wink:
Kép
Kép
Vendég

csiri gyönyörű a lányod és qurva jó a gatyája

Kérdés:Dávid evés elött,ahogy fölismeri a pelenkát a nyakában,és a cumisüveget öklendezni kezd nem kicsit ijesztő módon.
Aztán megeszi a kaját mintha mi sem történt volna..
Adokinéni szerint semmi komoly egyszerűen így készül föl az evésre...de könyörgöm öklendezésel készülni az evésre? :shock:
Olyan ilyesztő,ha van valakinek hasonló tapasztalata lécci segítsen
Vendég

Brigi: én is azt hittem, hogy az anyatejes kaki nem büdös, de én is érzem, ha Kitti bekakil. Néha eléggé gázos szaga van, és ez csak rosszabb lesz! :roll: :shock: Szerintem attól függ, hogy mit eszünk!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:27-kor.
hékás

Bari: Pü ment!
bszilvi25

Ó,csajok.Nekünk is nagyon büdös a kaki!És a pukik is. :shock:

Kép
melike

Javul a fiam! :lol:
Kb. fél órája van el a kiságyában egy hang nélkül, vagyis nyöszörgős hang nélkül, csak nézi a macikákat és beszél nekik! :lol: :lol:

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

szilvi ment a kép
Vendég

Bari: megkaptam! Nagyon szépen köszönöm!!!!!!! (jobb nem is lehetne :wink: )

A héten ígértem nektek egy képet, fürdetés utánit, hát most volt rá időm, és el sem felejtettem :oops: :oops: :oops:
Szóval ma sem hazuttolta meg magát, a felétől visított, pedig eleinte olyan kis nyugodt volt. :roll: :roll: :roll: nem értem ezt a lányt néha.

Na és akkor a kis hab teste: (ruha nélkül) - 18 éven felülieknek!!!!!
Kép
bszilvi25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 15:27-kor.
hékás

Brigi: nem tudom. Eddig egy alkalom nem volt, hogy ne sírt volna, és kint 40 fokok is röpködtek közben. :roll: :roll: :roll:
nem tudom. bízom benne, hogy majd egyszer nem így lesz.
bszilvi25

maratoni büfizetés ereménytelenül
Kép

jó éjt mindenkinek
Vendég

büfiztetés eredménytelenül:kimaradt egy pár betű :oops:
Vendég

Sziasztok!

Lányok, mindenkinek nagyon szépen köszönöm Kristóf nevében a névanpi köszöntéseket, igazán nagyon jól esett, hogy eszetekbe jutottunk.
Én is szeretnék utólag Gigi "nagyobbik Kicsijének" nagyon boldog születésnapot kívánni, továbbá Anna boldog névnapot :P
bluebox

jó reggelt
Kristóf, Anna: boldog névnapot.

hajfestés: én tegnap voltam fodrásznál... 2,5 hónap után. 2 órát ültem ott, és annyira jólesett. a kikapcsolódás is és a szép haj is. addig Apa vigyázott a Manóra, és olyan ügyesen és jól elvoltak, hogy hamarosan bejelentkezek pediküröshöz is. :D

Vikka: jó pihit. nekünk még 48at kell aludni. :)

popsitörlő: kaptunk egy csomót, nekem a dmessel sincs semmi bajom. viszont volt 1 csomag narancssárga pampers, az nemjo. tul picik a darabok, vagy nem is tudom.

pelus: volt már mindenféle, legkevésbé a pampers jöttbe, legjobban a huggies. a pampersből többször kifolyt a kaki, a dmes nem mindig birja el a sok pisit. van még belőle 1,5 csomaggal, de apával hozattam egy 2es huggiest éjszakára. aztán ha elfogy a dmes, akkor szerintem rászánjuk a pénzt és csak huggiest veszünk. :(

ha valakinek kell dm-be szóló pampers pelus kupon, szóljon, és elküldöm postán.

popsikrém: gyógyszertári boraxost írt fel a gyerekorvosunk, és annyira bevált, hogy eszembe sem jutott váltani. viszont az aloe verás johnson olajtól rücskös lett Milán háta. a védőnő extra szűz olivaolajat ajánlott. nem hülyeség, kipróbáljuk.

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?