Sziasztok!
Egy hosszú nap után félálomban ülök itt és próbálok pár értelmes mondatot összerakni gyorsan.
Kimmának, Áginak és Potykának hatalmas gratula!!! Minden jót a csöppségekhez (akik nem is olyan csöppségek!!!

)
Nonó szemgyullatása... változatlanul nem tetszik nekem, úgyhogy hétfőn ha végre kinyit a rohadványos gyerekszemészet, én már ott fogok toporogni az ajtóban. Azért jó hogy ilyen sokan írtátok hogy hasonló problémával küzdötök, így nem tűnik olyan vészesnek. Bár ma reggelre a szemhéja és a külső szemzuga is tök piros volt... ezennel ünnepélyesen búcsút intettem a kamillázásnak is...
Tudjátok, valószínű azért parázom túl ezt a dolgot mert nekem nagyon sok problémám volt a szememmel és a szegény anyukám vitt is szemészhez már pici koromban de a zseniális doktorúr nem vette észre hogy az egyik szememmel szinte semmit sem látok, aztán 6 évesen kaptam meg az első szemüvegemet, de abból sem a jót, így 18 éves koromra az egyik szemem -11, a másik -6 lett + a cilinderek... Na hát ezért... Nem szeretném a gyerekemnek is át kellene élnie ezeket!
Már a felére se emlékszem amit írni akartam
Titi - szerintem biztos a mellszívó vágta haza a cicidet! Próbáld ki a Garmastan kenőcsöt! Nekem az elég jó volt, meg a Forever-es Aloe First is. Felváltva használtam. Kicsit macera, mert mind2-t alaposan le kell mosni szopi előtt, de hidd el, megéri!!

Ja! És még valami! A cicidet csak a babának felírt fürdető krémmel mosd, mert minden más smirglire szárítja és attól is sebesedik ugyebár!
Anyjuk - örülök hogy már Ti is otthon vagytok! Jó lábadozást neked és sok erőt és kitartást a tejcsi szaporításhoz!

A táskatolvajoknak azt kívánom hogy ennyi örömük legyen az életben!
Ma végre volt egy jó napunk, talán ezért is maradt időm még ide is leülni! Nem tudom mi történt, de Nóri minden evés után aludt 2-3 órát! Ez őrült-nagy dolog ám! 3 hete szinte semmit sem alszik nappal, vagy ha mégis, azt csak ölben és óránként szopizik. Szóval most nagyon örülök, asszem megérdemeltem már egy ilyen napot!

Sok látogatónk is volt, úgyhogy volt mivel/kivel lefoglalnom magam, de örültem hogy végre emberek közt lehetek, nem csak a 4 falat látom. Remélem ezentúl többször is hasonlókat produkál majd a kisasszony és akkor nagyon büszke leszek rá! Ja! És most az este valami elképesztően sokat evett! 1 óra alatt 3x-i nekifutásra kb 170-et!

Azt hittem hogy a fele sugárban fog visszajönni, de nem... mondjuk közben alul rotyogott is rendesen!!
Nah, ennyit mára! Most már nincs erőm képeket szerkesztgetni, de ha lesz időm holnap hozok azt is!
Jóéjtcuppa!
Timi, Kriszta! Rajtatok a világ... de legalábbis a topik szeme!!!
AMI?????????????????????