Most anyuméknál vagyunk pár napot, ellátjuk a háziállatokat míg ők nyaralnak. Végre jó idő van?heni egész nap a kertben lehet…csak a net idegörlően lassú…..
Muffin
ügyesek vagytok! Örülök,hogy rendben mennek a dolgok.
Bejci
le fogod adni a kilókat,nyugi. Én Henivel 17-et szedtem fel,hazaérkezésünkkor már csak +6 volt rajtam. Végül Heni egy éves szülinapján a babavárás kezdetéhez képest még minuszban is voltam
(-3kg)… a szopi rengeteg energiát kíván a szervezetünktől amúgy is…
Amúgy én issokszor nyűgi vagyok. Lelkiismeretfurdalásom is van emiatt…mert Henivel a babavárás minden pillanatát élveztem. Mostanában pedig sokszor érzem,hogy szeretném már ha kis Emmánk kibújna és velünk lenne… Persze tudom most más a helyzet mert Henivel várandósan ha fáradt voltam és pihire vágytam akkor ledöltem egy kicsit….ma pedig tökmindegy mire vágyok mert mióta reggel felkelltem most ülök először…nincs megállás…
Magdolnam
ha újra be lesz állítva a gyógyszered…elfognak múlni a pánikrohamszerű tüneteid is.
Ercsi
ugyanígy voltam vele én is(egyrészt a vérömleny miatt volt tiltás, illetve én is annyira fáradt voltam,hogy semmi kedvem nem volt az együttléthez…meg talán izgultunk is mikor megkaptuk az engedélyt nehogy bajt okozzunk a babának…és emiatt én is olyan rosszul éreztem magam!!!
Félidő után jobb lesz mert múlik majd ez a fáradtságérzés. Én most átestem a ló túloldalára…..mivel tudom,hogy szülés után majd sokáig nem lehet…így most olyan kis bezsongott vagyok, felőlem jöhet akár mindennap…a páromnak meg nem kell kétszer mondani az ilyet…örül is a párom nagyon!!!
Márti
Robinak gyors javulást kívánunk!
Nekünk szeptemberben lesz a10 éves évfordulónk. Hálás vagyok a sorsnak,hogy még mindig így szeretjük egymást!!
Viri
Üzenem kis Kendének: Hétvégén már gyönyörű idő lesz!!