A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Én a tiédre céloztam az előző üzimben, Dina! Mind fantasztikus! Ezek a pár centis kis tökmagok hogy miket művelnek...mintha táncolna vagy nem is tudom :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

A babanet elején van egy olyan menüpont, hogy 4D. Azon belül hétről-hétre vannak képek a babákról.

Megvolt a Bolgárkerék vérvétel a kombinált teszthez. Kb. 5 perces program volt az adatlap kitöltése és a vérvét együtt. :) Uh-t nekem nem csináltak, viszont tényleg ingyenes volt. :shock: Az eredményt legkésőbb keddre átküldik az orvosomnak- aki viszont 2 hét szabin van. Úgyhogy jó sokára kapom majd meg :?

Kicsi lányom nem gyógyul :? , de köszi a jókívánságokat! Holnap megint kirángatom az orvost hozzá. Vasárnap szeretnénk elutazni nyaralni pár hétre, de így? :roll:

Kép
kangu

Kangu: Ezek a betegségek mindig akkor jönnek, amikor nem kéne nekik! Vasárnapig talán még javulni fog a lányod!
zsu83

Üdv! Én dokim is dolgozik abban a bolgárkerékben vagy miben!!!! Na neki vácon otthon van a szerkenytyűje, és én jövő 7en próbálom ki...:):)
Betegségek nekünk az egész nyarat tönkrevágták...mikor jó az idő tuti bennt kelll dekkolnunk....volt skarlát-bárányhimlő-fütyigondok-megfázás.....szóval sose jön jókor, de lényeg, hogy mindig meggyógyulunk, hogy elkaphassunk egy újabbat:):):)
na jó ez vicc volt! mindenkinek jó 7végét, és hányingermentességet!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Basszus! Ke kellet kapcsolnom a fűtést! :evil: Egész nap fázom és eddig bírtam! Pedig van rajtam pulcsi és melegítőnaci. :?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Dina: Én is nagyon fázom! Két pléd volt rajtam éjszaka is!
Csak én nem tudom felkapcsolni a fűtést, mert társasházba lakunk! :? :cry:
zsu83

Mist, Száva is elsőbe megy most. Már tavaly mehetett volna, de nem akartam még vinni, halasztottunk. Ráér még egész életében tanulni.
Tavaly nem is akart menni, nagyon tiltakozott elllene, most már alig várja, hogy menjen. Jót tett ez az egy év.

Itt is van egy jó oldal a baba fejlődéséről: http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Mi tegnap fáztunk nagyon, ma már sütögetett kicsit a nap, pólós idő volt. Én is gondolkoztam ám a fűtésen tegnap...

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetibébi küldjél felénk is egy kis meleget! :lol: :wink:
zsu83

Meleg elküldve, hétvégére garantáltan odaér, kicsit többet is küldtem talán mint kellett volna :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zetibébi, köszi, már nagyon várom, hogy ideérjen! :lol:
zsu83

Kangu, remélem, pici lányod azóta jobban van!
Csajok, nekem eddig a tegnapi nap volt a mélypont. Konkrétan semmi nem maradt meg bennem egész nap, csak este egy fél kifli meg egy szelet pászka, egész nap 5x róka, teljesen kész voltam. Annyira bízom benne, hogy most majd el fog múlni! (Fruzsival még az utolsó héten is hánytam...) Írjatok vmi bíztatót légyszi!
Jövő héten sokan megyünk uh.ra, ugye? Várom a beszámolókat!
Jó hétvégét mindenkinek!
A.

Kép
Kép
abencze

Nekem annak idején mikor hányingerem volt főtt krumplit ettem magában, az valahogy megnyugtatta a gyomrom. Vagy pl azt hallottam, hogy a hányós kisgyerekeknek pufit adnak, natúr extrudált kukoricapehely, az egy kicsit sós és megköti a vizet, így nem száradnak ki, és aki ezt mesélte azt mondta az a pufi volt az egyetlen ami megmaradt a gyerekek gyomrában. Gondolom már sok mindent kipróbáltál, de hátha valamelyik ezek közül mégis fogadra való lenne. Nem vagyok nagy vallásos, de hiszek a karmában, a sors mindig kárpótol ha valami rossz történik! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Majd' el felejtettem, íme :) Kép 11 hetes kistesó :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

A tegnapi vérvételtől úgy néz ki a karom, mint valami pancser kábszeresé. :shock: Tiszta lila lett, biztos nem szorítottam rá elég ideig a vattát :?

Pici lány talán már jobban van egy kicsit, de bizti- ami bizti én kihívtam a dokinénit. Vasárnap utazunk vidékre, ha baj van, ott nehezen találok segítséget.

De jó, hogy én nem vagyok olyan rosszul! Bár néha én is elindulok sietve a mellékhelység felé, de aztán elmúlik. A fogmosás viszont katasztrófa! Annak mindig öklendezés a vége :? Csak nekem gond a fogmosás?

Kép
kangu

Na sziasztok!

Kangu: valahol azt olvastam, hogy ha a fogmosás mindig gáz, akkor segíthet, ha fogkrémet cserélsz.

cseréltem vonalzót, mert a babafalvások néha eltűnnek, és nem tudom visszavarázsolni...

Reggel voltunk mi is ultrahangon, nagyon bájos volt a picur, majd töltök fel képet a közös picasa-ra, olyan helyesen modellt ült, hogy csak na :D először rugdosott a kis lábaival, elemelgette magát a helyéről, aztán kalimpált kezével-rugdosott lábával, aztán elkezdte szopizni az ujjacskáját (legalábbis odatette a kezét az arcához), és akkor teljesen megnyugodott, szépen egy helyben maradt, hogy meg tudjuk csinálni a képet :lol:

na ez volt a boldogságos-meghatódós része, aztán utána kicsit bepánikoltam, mert sajna a dokimnak kellett rohanni a műtőbe, és nem volt ideje semmire, megmérte a nyaki redőt, és csak kezembe adta a képeket, meg a kiskönyvemet, hogy "majd a lányok megírják a többit" - az asszisztensnő a szomszéd szobában meg valóban a kezembe nyomott még egy papírt, de senki nem mondott semmit, hogy most akkor a nyaki redő OK-e vagy sem. Az UH-n az látszik, hogy a mérete 0,31 cm, és a neten rákeresve azt olvastam, hogy a határérték 3mm. Akkor most ez azt jelenti, hogy határérték fölött vagyok??? és akkor mit kéne csináljak??? fussak én is a Bolgárkerékbe kombinált tesztre? vagy azért nem mondtak semmit, mert ez még azért okénak számít? és a bolgárkerékbe kell beutaló, vagy csak besétálok, csengetem a lóvét, és megcsinálják a vizsgálatot? vagy most mi van??? segítsetek légyszi, mert tök pánikban vagyok, és asszem, ez a legrosszabb, amit tehetek... :oops:

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok!

Vera!
Nagyon helyes a picike, gratulálok :D !

Stelly!
Neked is gratula, szerintem ne aggódj a nyaki redő miatt. Nekem egy napon kétszer is megmérték, teljesen eltérő érték jött ki. Egyszer 0,8 mm, másodszor 2 mm. Erről ennyit... Úgy látom, nagyon sok függ attól, hogy fekszik, merre fordul a baba, és persze milyen érzékenységű a gép. Egyébként a Bolgárkerékbe telefonon kell bejelentkezni, lehet menni csak genetikai uh-ra is, ha úgy érzed, megnyugtatna, szerintem az is elég.

Kép
mist

Kangu!

Próbáltál mentol nélküli fogkrémet? Azt hiszem, az Elmexnek van. Én alapesetben tudok öklendezni a nagyon mentolos dolgoktól...

Kép
mist

köszi mist a megnyugtatást!!!

kicsit azóta már lehiggadtam - beszéltem anyuval (röntgenben meg UH-ban dolgozik, csak másik rendelőben), és ő is azt mondta, hogy ez pont határérték, és ha csak picit félreklikkel a doki, már simán tud tévedni fél mm-t, ami ilyenkor rengeteget számít, meg mondta, hogy nézzem meg, hogy látok-e orrcsontot, mert ha nagy baj lenne, az se lenne, de szerintem mintha látszana a képen. úgyhogy most még alszom rá egy hétvégét, és hétfőig kitalálom, hogy megnyugodtam-e, vagy pedig bejelentkezem a Bolgárkerékbe.

ja és hasit csinált a doki, pedig a tájékoztatóban az volt, hogy a 12.héten még nem az lesz, de én örültem neki, ez picit komfortosabb :D

KépKép

KépKép
stelly

Stelly!

A Bolgárkerékben is nézték az orrcsontot (mivel rengeteget láttuk profilből, ez elég egyértelmű volt), meg nézték a véráramlást (ami a genetikai probléma esetén állítólag szintén lassul). Ja, és a tarkóredőt is kétszer mérte a doki (ahogy a CRL-t), és ha jól láttam, az átlagot írta be. Szóval szerintem ez simán lehet a sietség miatt is...

Kép
mist

Sziasztok!

Abencze: Nekem hányinger ellen a pirítós jött be, az mindig bennem maradt, mégha egész nap rókáztam is!

Zetibébi: Nagyon édes a kistesó! :lol: Gratulálok! :lol:

Kangu: Örülök, hogy jobban van a kislányod! :lol: ű
Nálam is öklendezésbe torkollik a fogmosás, de csak akkor, ha nagyon hátra nyúlok a fogkefével, amúgy a fogkrémtől semmi bajom!

Stelly: Gratulálok neked is az uh-hoz! Ne aggódj, biztos minden renbe van a picivel! :lol: A Bolgárkerékbe lehet menni beutaló nélkül is!
zsu83

stelly!szerintem is nyugodj meg! én a helyedben felhívnám az orvost, bár biztos vagyok benne, hogy ha ez az érték rossz lenne, akkor szólt volna!!! ha a saját orvosod nem tudod elérni, én szívesen megadom a doktornénim számát, ő majd megnyugtat!

Kép
Kép
abencze

Sziasztok!

Zetibebi: gratulálok a sztárfotóhoz! Nagyon jól kivehető a Picur.

Stelly: Szerintem, ha valami határérték fölötti és további vizsgálatokra van szükség, akkor minimum, hogy szólnak, tehát biztosan nincs semmi baj. Mindig kell az Anyukát értesíteni, ha valami nem ok. Amúgy Neked is gratula! :)

Kangu: az elmexnek van nem mentolos fogkréme, amit homeopátiás kezelésben részesülőknek ajánlanak. Én már régen azt használom, nekem nagyon bejött.

Abencze: Kitartás, talán napokon belül enyhül a dolog!

Hajniról, Amyről tud valaki valamit? Nagyon eltűntek! Lányok, ugye jól vagytok?

Én napok óta teljesen jól vagyok, egyedül a folytonos ehetnék van rajtam. 2-3 óránként muszáj enni, tegnap még éjfélkor is megéheztem. Amúgy pedig folytonos álmosság. Érdekes, nekem az elején nem volt, mintha most kezdődne ez az időszak.

Szép, rosszullétmentes, napsütéses hétvégét mindenkinek!

Julcsi

Kép
julcsi-79

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról , a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

Köszi szépen lányok, nagyon jól esik, amit írtok!!!

a délelőtti pánikból már nagyjából kilábaltam, de tényleg fel fogom azért hívni később a dokim, hogy akkor ugye azért nem mondott semmi különöset, mert nincsen semmi különös

hogy ne hülyeségeken agyaljak, megnézegettem iwiw-en kis családjaitokat, és el vagyok ájulva, hogy mindegyikteknek milyen aranyos gyereke/i van/nak! még kicsit nehéz elképzelni, hogy jövő ilyenkorra már nekem is lesz közös fotóm a babámmal :)

Zétibébi, nagyon helyes a kisbabád :)

Julcsi, pont tegnap gondolkoztam rajta én is, hogy mintha páran eltűntek volna - reméljük, csak nyaralnak, nem hagytak itt minket :D

KépKép

KépKép
stelly

Julcsi: Rajtam is van álmosság, de csak napközbe, éjszaka meg egy csomószor felébredek, nyugtalanul alszom! :?

Most sütöttem meggyes pitét, azt hiszem mindjárt nekiállok :P , remélem marad a férjemnek is belőle estére! :wink: :lol:
zsu83

Sziasztok - en meg vagyok csak nagyon sok dolgom volt mostanaban.

Olyan jo, hogy lassan mindenki tul lesz a 12 hetes UH-n es csak jonnek a jo hirek a picikrol. Annyira jo lehet. :lol: Remelem jovo heten nalunk is minden ok lesz. Ugy nez ki ketszer is latom majd a picit, mert a fertility clinic beutalt hetfore a szokasos ketheti UH-ra es a vedono, pedig keddre a 12 hetesre. kerdeztem nem lehetne-e egyszerre megcsinalni - hat nem ment. Szoval burokracia az van itt is rendesen. :roll: Na mondjuk annyir nem banom. Kedden jon velem a ferjem is most eloszor. Mar alig varom, hogy lathassam a reakciojat. :wink: Eddig ugye csak kepet latott es abbol eleg nehezen tudta kivenni, hogy mi merre...

Egyebkent most azon torom a fejem, hogy ki fogja legkozelebb felirni a szurikat. Mar csak ket hetre valo van es a vedononek kellett volna inteznie, de eddig semmilyen infot nem kaptam. Probaltam felhivni, kiderult, hogy csak keddenkent van bent. Milyen jo egyeseknek...

Valaki kerdezte, hogy milyen a kodos Angliaban - most eppen olyan meleg van, hogy ejjel alig tudunk aludni. :P

A fogkremet azt en is hallottam, hogy megtortenhet, hogy az eddig hasznalt fogkremtol undor jelentkezik. Ki kell probalni masmilyet. Nekem szerencsere ettol semmi bajom egyenlore. Viszont en nagyon szerettem kavezni (igaz mar csak koffeinmentsessel egy ideje), de most arra ra sem birok nezni. Ja es a piritos az nalam is szinten bejon, marmint lent marad. :D

Stelly - egyeteretek a tobbiekkel, ha gond lett volna akkor tuti, hogy szolt volna a doki barmennyire is sietett. De ha megnyugtatna akkor menj el a masik helyre is.

Hu nincs idom tobbet irni, mert a fonokom rugdossa a fenekem (ok csak emailben :wink: ), hogy meg egy csomo dolgot meg kell csinalnom mielott vege a napnak.

Egyebkent tenyleg eltuntek nehenyan. Feva, Moncs-74, Tina40?

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Stelly! Biztosan nincs gond az értékkel, különben amikor leolvasta az értéket rögtön szólt volna. Nem utólag szokták értelmezni az általuk bediktált értékeket. Ne aggódj, árt a szépségnek! :D :D

Nem mentolos fogkrémet használok. Paradontax a neve, és sós. Még az első terhességemnél ajánlotta a fogorvos, mert akkor a terhesség miatt kissé vérzékennyé vált az ínyem. Egyébként a 2. és most a 3. terhességemnél is ez jelezte, hogy többen lettem.... :)

Kép
kangu

Meggyes pite, jaaaaj de megkívántam :shock: Muszáj mindig munkát csinálni nekem?! Már így is este tízkor krumpli v. spagetti készítés, gyömbéres keksz, most meggyes pite, mi jöhet még :shock: Már most úgy követelőzik ez a gyerek, mi lesz, ha kibújik?! :? Most indul a nevelés, csak azért sem állok most neki sütni :twisted: :twisted:

Kép
kangu

Hajni örülök, hogy megvagy! :D
Szerintem sem lesz gond az értékkel, az én dokimat rendesen nyaggatni kell, hogy mondjon valamit mert ami neki egyértelmű az nem érzi indokoltnak részletezni. :? De ha valamit meglát dünnyög, mint a cisztánál is, az arcáról le tudom már olvasni a leletemet :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hajni: Örülök, hogy minden ok veletek! :lol:

Kangu: Ezt a Paradontax fogkrémet hol lehet kapni? Nekem is vérzékeny lett az ínyem! :? És csak szájvizet ajánlott a doki!
Küldök neked egy kis meggyes pitét! :lol: Látom úgyis te is bp-i vagy! :lol:
zsu83

Itt vagyok!
Megvolt a 12. heti uh! :lol: :lol: :lol:
Pont akkora Hármaska, mint amekkorának lennie kell. 53 mm. A tarkóredő 1,1 mm. Hátsófali a lepény. Nagyon mozgott! Szegény doki alig bírta megmérni. Ahogy beállt rá egyből elmozgott. Két centis a feje. Magzatvíz átlagos. Csinált hüvelyi és hasi uh-t is. Amikor a hasit csinálta mondtam, hogy képet ne felejtsen adni! Azért ilyen rossz a minősége. Hasi uh. De nem baj. Talán látjátok!
A képeket az oldalunkra teszem fel, mert ide sosm sikerül, pedig kiírja, hogy igen. Csak piros x. :?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Lányok, a Bolgárkerékben a tarkóredőt hasi vagy hüvelyi UH-val nézik?

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

sziasztok!

A 12 heti UH-val bevállaltam a kombinált tesztet is (down), ugye nem kell éhgyomorral menni a vérvételre? Bizti tudja valamelyikőtök, pláne ha már túlvan ezen a vizsgálaton !

Köszi!
merszi

Dina: gratulálok! :)

Mindenkinek szép hétvégét, mi felkerekedünk egy hosszú hétvégézésre a barátainkkal. Kedden leszek újra!

Mindenkinek minden jót addig is és sok pihenést!

Julcsi

Kép
julcsi-79

Dina: Gratulálok az uh-hoz! :lol: Örülök ,hogy minden ok! :lol:

Andus: Mist-től kérdeztem már én is, mert kedden megyek, azt írta hogy hasi! :)

Merszi: Nem kell éhgyomorra menni! :)

Julcsi: Jó pihizést nektek, érezzétek jól magatokat! :lol:

Jaj lányok, ma olyan fejfájásom van! De nem akarok gyógyszert bevenni!
Azt hiszem a mai nagybevásárlást holnapra halasztjuk! :?
zsu83

Zsu, próbálj meg sok sok vizet inni. Néha nagyon jól elmulasztja a fejfájást.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok Kismamik!

Sajnos rég nem írtam, annyi minden összejött.
Apukámnál először tüdő daganatot, majd gége daganatot is találtak. Nagyon sokat bánkódtam, s talán ennek hatására is, de sajnos a kisbabánknak megállt a szíve a 8-9. héten.
Július 14-én volt missed ab-om. Azóta elmentünk pár napra a Balatonra pihenni és lefoglalnak az itthoni teendők.
Már jól vagyok, lelkileg úgy érzem megdolgoztam, talán azért sikerült ilyen hamar, mert apaáért folyamatosan aggódom.

Szeretnék tőletek elköszönni. Mindenkinek boldog babavárást, és problémamentes terhességet kívánok. Jó volt itt lenni köztetek és együtt izgulni.

Reménykedünk, hogy pár hónap múlva ismét áldott állapotba kerülünk, ha így lesz feltétlen írok majd.

Vigyázzatok magatokra nagyon-nagyon.

Minden jót: Mónika
moncsi-74

Mónika!

JAJJJJJJ...... Nagyon- nagyon sajnálom, le sem tudom írni!! :( Már én sem tartozom erre a fórumra, tudom hogy mennyire pocsék elköszönni.
Kitartást NEKED!!!
Apukádnak sok-sok-sok drukk a gyógyulásért!!!
És persze (azt hiszem mindenki nevében mondhatom) várjuk a jelentkezésedet minél hamarabb!!!

Ági

Kép
iroko

Moncsi-74! Sajnálom ami történt és őszintén azt kívánom, hogy minél hamarabb újra babás legyél és hogy apukád meggyógyuljon!

Ma az történt, hogy egy barátom esküvőjére való készülődéskor elkezdett folyni belőlem a vér. Mire beértünk az ügyeletre, el is állt. Azt mondta az orvos, hogy a méhszájnál tapad a méhlepény és hogy bármilyen megerőltetésre elkezdhet vérezni. Mondta, hogy nem dolgozhatok és nem élhetünk házaséletet a 20. hétig :shock: . Sőt, ha a 20. hétre nem húzódik föl, utána sem :shock: Gyakorlatilag egyfolytában feküdnöm kellene...
Majd hétfőn visszamegyek a saját dokimhoz, majd meglátjuk mit mond... A babának semmi baja, de nagyon megijedtem... :cry:

Kép
cserkészkolbász

Andus: Szerencsére utána hamar elmúlt a fejfájásom, limonádét ittam sokat, valahogy azt kívánta a szervezetem! :)

Mónika: Nagyon sajnálom a történteket! :cry:
Mielőbbi babásodást, és apukádnak gyógyulást kívánok!

Cserkészkolbász: Vigyázz magadra nagyon, pihenj sokat! Hétfőn írjál, hogy mit mondott az orvosod!
Örülök, hogy a baba jól van! :)
zsu83

Moncsi - nagyon sajnalom. :cry: Teljesen egyutterzek veled. En tavaly februarban veszittem el az elso babamat es apukam majusban halt meg. Ezt kovette meg egy veteles es az ev vegen, mar alig vartam, hogy vege legyen 2007-nek... De meg igy is tudtam, hogy volt olyan baratnom, akinek meg nehezebb eve volt es igazan nem csereltem volna vele...

Remelem nalatok sokkal jobban alakulnak azert a dolgok es apukad hamar rendbejon.

Erika - huha, ez biztos tok ijeszto lehetett. Tessek a dokibacsinak szotfogadni, most a baba a legfontosabb.

Nalam ma megint iszonyuan visszatert az emelyges es foleg a rossz szajiz. Pedig azt hittem, hogy ennek az idoszaknak mar vege. :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Sziasztok!

Móni! Jaj! Nagyon sajnálom én is! :cry: De nagyon szorítok, hogy legközelebb sikerüljön! :wink:

Erika! Vigyázz kérlek magadra! Ha feküdni kell, akkor tessék feküdni. Jó! Könnyem baszélek, nem nekem kell, meg marha uncsi is... de a végén ott a bébi! :wink:

Jaj! Esküvő??? Nálunk a szomszédban van most lakodalom! :? Nem tudom, hogy alszanak a csajok ma éjjel... :roll: Délután is csak akkor tudtak, mikor a násznép elvonult a szertartásokra! :?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Mégegyszer én!
Ma negmondtam apámnak, hogy jövőben a harmadik. Nem véletlenül halogattam... Már a múltkor sem fogadta kitörő lelkesedéssel. Most meg úgy reagált, mintha azt mondtam volna, hogy leégett a házunk! "Te jó Isten" Ponosan így! :cry:

Aztán hosszasan ecsetelte, hogy ez mekkora felelősség, meg bátorság meg minden. Meg nincs a hátam mögött egy erős családi háttér... stb. :shock: (Erre csak azt mondtam, hogy milliók vállalják és nem mindenkinek adatik meg egy ideális család. Mondjuk 4-5 évvel ezelőtt még én is azt hittem, hogy van családom...) Csak azt nem mondta, hogy felelőtlen állat vagyok! Miután elmondta a kis mondókáját, hozzá tette, hogy azért örül ám neki. :shock: Szerintetek ez mennyire hihető? :? Miért hiszi azt, hogy én nem fogom fel a döntéseimet? Jó. Apám 78 éves de akkor is! Olyan gáz! :cry: Az elsőnek mindenki nagyon örül. A másodiknak már nem annyira, de a harmadikra mindenki elmezavarodottnak gondolt minket. Ti akik szintén a harmadikat várjátok! Nálatok is hűvösebb volt a fogadtatás? Vagy tényleg az én családom ennyire... nem találok jelzőt! :roll:

Elkezdtem bőgni, hogy apám még meg sem kérdezte, hogy hogy vagyok és hogy mekkora a gyerek. Csak azt hajtogatta, hogy meg kell nézni nehogy beteg legyen! Szerinte én nem nézetném meg? Nem vagyok tizenéves gyereklány! Jaj!

A lányok meg tök arik voltak, mert vígasztaltak! :oops: Egyeske papírzsepit hozott és megölelt, Ketteske meg azt mondta: Ne sírj! és simogatott. :oops: :lol:

Bocsi ha hosszú voltam!

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Ja! Ki tudja, hogy ezek a vonalzók, mi alapján számolnak? Most jól mutatja, hogy mennyi idős vagyok, de ehhez 6-át kellett beállítani a 9-e helyett. Mivel az lett a hivatalos időpont! :lol:
Képzeljétek! A védőnéni 2008. febr. 5-öt írt a kiskönyvbe! :shock: Kijavította a doki. 5-öt 9-re és a 2008-at 2009-re. "Na. Most már jó lesz így!". :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Paradontax fogkrém: az Auchanban szoktam venni, de szerintem bárhol lehet. 2 változata van, ízre egyik pocsékabb mint a másik, de az ínyvérzést valóban megszünteti. :?

3. gyerek: én és a férjem amikor összeházasodtunk, mindenkiben tudatosítottuk, hogy 3 gyerek lesz. Úgyhogy nem ért senkit meglepetés, nem szólnak bele, drukkolnak és örülnek. Tudják, hogy a gyereknevelés gondja a miénk- mi vállaltuk, felnőtt emberek vagyunk. A férjemnek és nekem is 2-2 testvérünk van- szóval a 3 gyerek hagyomány is :D

Na, egy ideig nem leszek, elutazom nyaralni. Minimum 1 hét-talán több is, de 2 gyerekkel+pocaklakóval nem tudok annyira előre tervezni :lol: Sziasztok, vigyázzatok magatokra!

Kép
kangu

Móni nagyon sajnálom és kitartást a próbálkozáshoz, sok sikert hozzá és vigyázz magadra!
Edina ne bánkódj apukád miatt. Mi 2006 karácsonyán bejelentettük, hogy eljegyeztük egymást a férjemmel, plusz hozzá akartuk tenni, hogy következő júniusban szülünk (akkor már úton volt Z) de mikor az eljegyzést mondtuk anyósomtól kaptunk egy kis útravalót a házassághoz, hogy mindegy mit csinálunk csak gyereket ne mert fiatalok vagyunk, felelőtlenek, kevés a pénz, kicsi a ház (ami egyébként a sajátunk akármekkora is, mi vettük, a férjem fizetéséből fizettük a törlesztőt, már egy éve ott laktunk). Úgyhogy egymásra néztünk és úgy döntöttünk nem mondjuk el a babát, aki közben végig rúgdosott mintha tudná...aztán mikor kb egy hónap múlva mégis kiderült akkor azért örült neki, de a karácsonyi útravalót nem emlegetjük azóta sem :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hajni: Egyszer csak elmúlnak már ezek a tünetek! :? Addig kitartás! :)

Dina: Hogy aludtatok éjszaka, volt nagy ricsaj?
Lehet, hogy apukád azért nem fogadta első hallásra örömmel a hírt, mert arra gondolt, hogy a mai világba ennyi gyerek? Csak azért gondolom, mert az egyik ismerősünknek 4 gyereke van, és ha ezt megemlítem valahol, mindig ezzel a szöveggel jönnek! :roll:
Pedig szerintem nem így kell felfogni! De azért az apukád is biztos nagyon örül az újabb unokának! :lol:

Kangu: Mindenképpen kipróbálom ezt a fogkrémet, még ha olyan rossz az íze is!
Jó nyaralást nektek, érezzétek jól magatokat! :lol:

Ma megyünk nagybevásárolni! :)
zsu83

Sziasztok!

Hát a csajok nagyon jót aludtak (pedig egész héten ezen izgultam) amíg nem volt tüzijáték! Két házzal mellettünk. :? Végülis mire túltették magukat a riadalmon, már teteszett nekik. :D Én kimenten ,de azonnal vissza is jöttem. Ez marha hangos! :shock: És olyan volt, mintha rém hullana az egész! :shock: Mikor vége lett a csajok egy perc múlva már húzták a lóbőrt. Mi apával nem. Azon röhögtünk, hogy milyen szar a zenekar. :lol: Mikor elaludtunk, mindig volt valami amire felébredtünk. Azt hiszem 4-5-ig tartott. :?

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Sziasztok!
Nálunk is volt megjegyzés a "beteg"gyerekre !Odakéne figyelni ,vizsgállatok stb-stb.MErt talán nemkéne 3 egészséges mellé egy beteg gyerek!!Majd mi azt eldöntjük,hogy kell -e vizsgálat vagy sem,van 1 dokim akinek nagyon adok a szavára ésha Ő azt mondja nemkell akkor elhiszem neki!De viszont ha a páromat nem nemtudná meggyözni és Ő aztmondaná,hogy csináltassunk vizsgálatott akkor az Ő kedvéért elmennék 1 -2 vagy annyi vérvételre amennyi szükséges lenne!
Andi egy percig se aggódj más reakcióján,igaz az apud,de ez már a TE életed és TI ketten a pároddal egy felelőségteljes döntést hoztatok!Ti tudjátok ,hogy miért is vállaltátok be hármaskát!Legyen boldog a várandósságod!Ne hagyd ,hogy más árnyéka verüljön rá!Figyelned kell már a babádra!!Érzi az érzéseidet!
Jajj már jövöhéten megyünk dokihoz...annyira váromm ár!!
Szeretném látni és hallani.CSak az a gond ,hogy a monitort nemtudja vizsgálat közben felémforditani :( .
Majd megkérem a páromat,hogy vegye fel videóra.De aztért kérek képet is.

Kép
zümis

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?