A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Pankának boldog névnapot! :D

Boginak és VikDannak boldog hófordulót! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Raniának,Marcinak,Vikdaninak,Boginak Boldog Hófordulót!
Boldog Névnapot Pankának!
Boldog Születésnapot Bongyi Leventéjének!

Nagyon jók a képek főleg a reülős Zsozsi :lol:

Kérünk sok-sok képet a taliról!!!!!!

Irina!
Azt hiszem te írtad,hogy nem 4kézlábazik Ádi
még Ildike se.
Inkább csak kúszik de azt jó gyorsan.

Jövöheti talira úgy néz ki mind 3 gyerekem jön a hugom kísér
mert lehetséges utánna még tervezünk egy állatkerti sétát is.

Detti!
Neked el felejtettem reagálni a mászós képedre
háát elég bátor voltál nem csak azért,hogy szoknyában csináltad meg hanem én biztos véletlenül utnak engedtem volna a kocsit. :D

Na majd jövök csodálni a képeket. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Panndi, gratula a sikeres felvételihez!

A többieknek jó talizást!

Most csak ennyire futotta tőlem, de majd reagálok később - remélhetőleg a képekre :wink:

Horcsog, mi sem négykézlábazunk, hanem úgy halad Rugó, mint a Terminátor I. végén Schwarzi, mikor már fémből van és nincs is neki lába. De gyors amúgy.

Szép napot. V.

Kép
vindolanda

Dettyk! Én cellux-szal leragasztottam! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Mi ötkor keltünk :shock:

Károli Gáspár református egyetem, pszichológia szak :lol: izgi lesz, mert még hátra van öt vizsgém és egy államvizsga a főiskolán, szóval két suli egyszerre kemény lesz, de remélem a főiskolának hamar a végére járok :roll:
Vendég

Boldog hófordulókat :lol:
Vendég

Sziasztok!

Próbálok visszaolvasni és reagálni.

Minden mostanában ünneplőnek sok puszit küldünk!!!!

Kép

Betegeknek jobbulást! :(

Nyaralóknak pedig jó utat! :D

Silka: nagyon sajnálom ami történt, kitartás az újrakezdéshez! Szerencse, hogy nem lett baja senkinek!

Nagyon szépek a manók és olyan jó látni a tavalyi képeket is!

Gremese szép a pocid, kicsit bele is sajdult a szívem... :wink: Én is akarok!!! :lol:

Niki egy kis tündér a kis kapucínered!!!

Akik mennek a talira: érezzétek jól magatokat!! Várom a képeket!

:wink:

Mi jól vagyunk, Zéti egy kis tündérmanó. Mostanában olyan jó kisfiú, nagyokat játszunk, egész nap megy a nevetés.
Ismét jó az étvágya. Az éjszakáink változóak, rákapott a szopira ...
Viszont a nappali alvása teljesen beállt végre. 13 h-tól másfél-két óra. Este pedig fél 9-9-től reggel 8 utánig.

Napról napra ügyesebb és tanulékonyabb, olyan jó látni.

Költözés egyenlőre függőben van, várunk...

Jövőhéten keresztelő, utazunk el. Ha már addig nem tudok jönni akkor majd jövök a keresztelős képekkel.

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Panndi gratula a felvételihez! :D

Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Hello Lányok,

mi már itthon, kisasszony be is vágta a szunyát. Nagyon szuper volt a találkozó! Jó volt kicsit kimozdulni és látni a gyerkőcöket élőben is!
Képeket már fel is raktam a gmail-re, nem sok, de legalább megnyitottam a sort! :wink:

Lányok,
azon gondolkodtam hazafele, h ilyen összeröffenést simán csinálhatunk hétvégén, míg jó idő van. Pléd bedob, némi harapni- és innivaló és indulhat a jambory! Már most is saját magunk voltunk egy kupacban. Hmm?

silka
silka

Sziasztok

Már mi is itthon!! Nagyon jó volt a tali!

Szerintem nagyon jó ötlet Silka!

Ott felejetettem Petra farmerruháját az okos fejjemmel :lol:

Előre is köszi annak aki megtalálta és elhozta!!

Ági

Kép

Kép
agica1126

Silka! Egyetértek! Szuper volt, én már egy hűsítő zuhin is túl vagyok.

A maradék - bontatlan - hamik és iszik nálam vannak, szerdán viszem. A maradékot is hazahoztam - muffin és őszibari -, és már lapátolom is. 8)

Amik nálam vannak:
Petra ruhája,
egy kék baba,
piros kiskanál

Nagyon jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A többit majd feltöltöm a g-mail-re! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszi Mesi hogy elhoztad!!

Kép
Kép
Kép
Kép
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 85.201.jpg[/img]
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
agica1126

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Ami még van majd én is megpróbálom feltenni g-mail-re.

Ági

Kép

Kép
agica1126

Csajok! Aki tudja Dmaggie telszámát, az küldje el nekem priviben légyszi!

Kép
Kép
Kép
gremese

Helló, Lányok,
isteni volt a tali, szerintem is gyakrabban kellene ilyet tartanunk. Mindjárt teszek fel ide mutiképeket, a nagyfelbontásúakat pedig majd a gmailre:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
irina

Sziasztok! :)

Mi most értünk haza :)
A tali után a Mammutban megebédeltünk, aztán visszamentünk a Jövő házába megnézni a Robotkiállítást 8)
Majd töltöm fel a képeket, de lemerült a gépem a sok fotózástól :)
Nagyon jól éreztük magunkat! :D Köszönjük mindenkinek! :)

Isten éltesse Vikdanit! Pankának boldog névnapot! :)

KépKépKépKép
meryke

Mindjárt folytatom!

Boldog hófordulót Vikdaninak, Boginak, boldog névnapot Pankának, Leventének!

Gremese, elküldtem Neked Maggie telószámát!

Kép
Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
irina

JIPÍÍÍJÉÉÉÉ!!!! :D :D :D

Szép estét Mindenkinek!

Piciny Kölyökmackóm végre elaudt (mondanom se kell, nagyon felpörgette a mai nap). :)

Csak ismételni tudom az előttem szólókat, NAGYON-NAGYON jó volt az összeröfi, és egyetértek, SOKKAL gyakrabban kéne ilyet tartanunk. Én legalábbis teljesen feltöltődtem. Hiába, végre valami Társadalmi Esemény, ráadásul a legjobb fajtából! :D

NAGY PUSZI ÉRTE A SZERVEZŐKNEK!!!!

Szóval én benne vagyok gyakrabbi találkákban, akár havonta vagy gyakrabban is, főleg amíg ilyen jó idő van.

Lányok, fantasztikusak a képek!!!! :shock: :D Sajni ugye a mi gépünk itthon dekkolt lemerülve, de sebaj, ezek a képek kárpótolnak mindenért. Köszönöm.

Ti Akik Nem Tudtatok Jönni: nagyon hiányoztatok!!!! :cry: Remélem, a következőn (vagy a szerda utánin) találkozunk!

MAGGIE: Azt hiszem, most Te voltál az egyetlen, akit még nem ismertünk személyesen. Nagyon szép családod van, és annyira jó, hogy Maggie-nek hívnak, mert egyáltalán nem is vagy Maaaargitos! :lol: Szuper, hogy el tudtatok jönni!!!! Jó nyaralást Nektek!

És még valami a végére: ugyan kifejtettem, Drága Kedvesem mekkora egy trehány alak általában, mire hazaértünk, TÉNYLEG rendet rakott (de nagyon!) és még ki is porszívózott!!!! :shock: :D :oops:

Megyek, tolok egy kis vacsit, aztán jövök még (Drága Kedves elment egy régóta lefixált szülinapi összejövetelre... :? :( ).

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! Egyém Apa is kimenőn van. :)

Egyébként hihetetlen, hogy Gréti miket művel! :shock: Úgy jár ezen a füves girbegurba terepen, mintha mindig is ezt csinálta volna. Zsozsó csak segítséggel tudott menni ezen a terepen.
Bezzeg itthon... 8)

Na de szerdán majd kergethetik egymást! :lol:

Tényleg lehetne egy margitszigeti pokrócos-bulátás partyt szervezni.
Az a r.hadt nyálas buláta beleitta magát a ruháimba.... :evil: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

hellohallo!

csatlakoznék azokhoz, akik nagyon szuperül érezték magukat. nagyon jó volt látni mindenkit, teljesen feltöltve jöttem haza. :lol: tényleg jó lenne gyakrabban összehozni ilyen talit. csak időben el kell kezdeni szervezni, hogy végül összejöjjön.
mivel úgyis otthon vagyunk mindannyian, esetleg lehezne hétköznap is, és akkor kevesebb családi programmal ütközne. hmm?
botondova teljesen kiütötte magát (lehet a sok ingyenkajától. :wink: :lol: ). betettem az autósülésbe, és mire beszálltam, addigra aludt. én is alig bírtam nyitva tartani a szemem hazáig. úgyhogy ittthon leadtam manót és aludtam másfél órát. (még jó, hogy mindenkinek elmondtam, hogy már nem vagyok fáradt napközben. :wink: :lol: )

fényképészek: légyszi töltsétek fel a gmailre a képeket. nagy felbontásban elő is tudjuk majd őket hívni. köszi előre is.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Mesi, akkor csinálhatunk egy topik-kiborítós hsz-partit! :lol: Buláta: van mosógéped? :lol: Különben nem rossz ez a buláta, inkább ezt rágcsálják, mint azt a sós, olajos "kukit" vagy mi a neve.

Igazad van, Gréti tényleg félelmetes. Nem csodálom, hogy Móni mondta, hogy estére totál kifárad tőle. Előre félek, mi lesz, ha Máté is elkezdi. :shock:

Na de ne izgulj, Zsófi se piskóta, és hamarosan Ő is terepjáró lesz.

És végre felraktam gmailre a banános süti receptjét!!! Köszi Móni, hogy emlékeztettél rá.

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Nagyon szuperül éreztük magunkat mi is :lol: :lol: :lol:
Grétikém végre kidőlt, most alszik.
Egész du csak 1/2 órát aludt utána nyűgösködött.
A képek szuperek :lol: :lol: :lol:
Igérem holnap én is teszek ide is meg a gmailre is feltöltögetem.
Sense azt beszéltük Kolbival, hogy kiválasztja azt a képet amit elő szeretne hívatni és azt elküldöm neki a saját emailére (ezt tuti rosszul írtam :oops: )
Így biztos olyan felbontásban kapja, hogy elő tudja hívatni.

Most megyek aludni, hulla fáradt vagyok.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lányok, a képek fantasztikusak :D

Biztos nagyon jó lehetett, és de furcsa így látni benneteket, hogy nem csak avatar-képekként jelentek meg előttem :D

Majd ha már régebb óta írogatok, ígérem, mi is eljutunk egyszer.

Nálunk a nagy esemény az volt ma, hogy először aludt Rugó csupán egy alkalommal... Pedig olyan jó beállt napirendünk volt az etetésekkel, alvásokkal, mikor megyek angolra stb. :cry: Bár az is lehet, ez csak egy különleges alkalom volt.

Holnap megint beugrok képeket nézegetni, pihenjétek ki hát magatokat.
Jó éjt, V.

Kép
vindolanda

Életjel :)

Mi is nagyon szuperül éreztük magunkat :)

Most értünk haza kb. 15 perce másodjára,képek talán hlnap :)

Akár itt Gödön nálunk is lehet pokrocós gyerekszökös tali :) mondtam már :)

csók Mírám hiányol már :)

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Képek nagyon jók, már nagyon várom a szerdát, hogy lássalak Titeket! :lol:

viranka: majd még egyeztetünk vonatot?

Na most ennyi, valaki rángatja a ruhámat, hogy menjek már :D
Vendég

CSajok ez a találkozó isteni lehetett. Miért vagyok én izsáki lakos!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
hajagosné szabó éva

Jó reggelt!

Akkor pár fotó.
A többi megy a gmailre :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

lmóni! Nagyon jó Zsozsó "műbalhés" feje! :lol:

Mosogatás közben hallgatom az Inuyashát vagy mit. Timi26 én nem akarlak megbántani, és senkit sem...de én megtiltanám a gyerekemnek, hogy nézze!!!

A következő szavak/mondatok ütötték meg a fülemet:
halál
bosszú
fogd be a szádat!
nem érezted rajtam a hullák és a sírhant szagát ( :shock: )
És ezek cifrázása.

Elgondolkodtató, mit engedünk nézni gyermekeinknek.
Tudom, hogy nehéz, mert az oviból/suliból hozza haza a sz.rt, de egy bizonyos életkorig ezt erősen lehet szabályozni.

A kis 4 éves unokahugom - akiéknél állandóan megy háttérzajként valami mesecsatorna - ősztől megy oviba.
Múltkor Zsófi valamit szétrombolt, amit Ő épített, erre a reakciója: (térdét csapdosva és szinte kikelve magából): Agyonütöm ezt a babát! :shock: :shock: :shock:

Közöltem vele, ha még egy ilyet hallok, kimosom szappannal a száját.

Anyukám már rutinos, tele van DVD-kkel: Kukori és kotkoda, Dr. Bubó, Vuk, meg egy csomó klasszikus és szép mese.

És én már nagyon várom a pót-talit!
Mingyá megyek is a g-mail-re, és megnézem Móni képeit!

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldog első pocakon kívüli névnapot Pankának!

Boldog hófordulót Lindának, Botinak, és Bálintnak!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!!!

BOLDOG NÉVNAPOT PANKÁNAK!

BOLDOG HÓFORDULÓT Lindának, Botinak és Bálintnak!

Naggyon jók a talis képek!!! Gyönyörűek a babák és nagyon csinosak a kismamik! Az összes képet imádom!!!!!!!!!!

Gremese: nem bántottál meg, hidd el, nagyon sokáig harcoltam az ellen, hogy ilyen "filmeket " nézzen a lányom...de az apja mellé állt...
Annyit kikötöttem, hogy ha látom rajta, hogy hatással vannak rá ezek a filmek azonnal megtiltom!

Megyek, sír...

Kép
Kép
timi26

Timi26! Legalább kompromisszumot kötöttetek! :wink:

Találtam - a szervezkedős topikon keresztül - egy képtárat, ahol ömlesztve vannak fotók a Babanetes taliról.
Ez főleg lmóninak érdekes, mert az itolsó képeken - de vagy 10-en - látszódik a topikunk. Pontosabban CSAK Gréti. Na jó, az egyik szélén ott figyel Bálint is. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi nagyon szépen köszönöm a linket.
Olyan nagyon büszke vagyok Grétikémre :lol: :lol: :lol: :lol:

A gmail undokoskodik velem, szelektálja a képeimet :evil:
egyiket feltölti másikat nem
hibaüzenetet persze nem küld :twisted:

Azért nem adom fel

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi!Meg látszik Móni és Vera láb 8)
A 49.kép meg talán Meryke Mátéja :)
S hülye vok :) Képzeld,Míra táskájába tettem Bálint csőrőspoharát :) ááááááhhhhh :?

Én szerintem vszínű estefele töltöm fel a képeket,Apa még a keresztelősfotókat szűri aztán jön a tali :)

Különben nagyon jók a képek :) már meglestem a gmail-on őket :)

szép napot :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Annyira hiányoztok és annyira irigy vagyok!

Az előbbit úgy tudom gyógykezelni, hogy nyaraláson, vendégeskedéseken, ünnepléseken túl holnaptól visszaáll az életünk a "rendes" kerékvágásba és akkor megint próbálok rendszeresen jönni, az irigységemet meg úgy tudom enyhíteni, hogy az ez utáni talikra mindenképpen megpróbálok elmenni. Na nem a mostani póttalira, mert az még nem jó.....
Holnap nekidurálom magam és a kb két heti lemaradásomat igyekszem pótolni. Mondjuk nem tudom, mi lesz belőle, mert dokihoz is kell mennem Zituval, tegnap reggelre felment a láza 38.6-ra és ma is ez van. De se takony, se köhögés, semmi. Viszont szokás szerint a szeme begyulladt, úgyhogy mindenképpen doki.

A talis képeket azért még tegnap este gyorsan átpörgettem, gyönyörűek vagytok mind, anyukák és babócák!

Mivel visszaolvasni még nem tudtam, így persze reagálni se tudok rátok, úgyhogy egyelőre csak pár szó rólunk.
Úgy ezt a mostani nyavalyát kivéve jól vagyunk, végre valahára megjelentek az első fogak. Mozgásban lassacskán, komótosan, de haladunk előre, még mindig duci a baba, nagyon édes és nagyon jó gyerek, IGAZI TÜNDÉR!

KépKépKép
bongyi

Sziasztok

Boldog hófordulót Bálint,Boti és Lindus!!

Ági

Kép

Kép
agica1126

Lányok!

Létrehoztam egy új picasa webalbumot mert az elöző betelt!
Küldöm a gmailre az azonosítót és a jelszót hozzá!
Ugyan úgy éritek el mint a jelenlegit, csak az új azonosítót és a jelszót kell használni!

KépKép
Kép Kép
l.móni

lmóni! Nagyon köszi! Egyébként jól kezdődik az azonosító! 2002... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Lányok!

Ma Hajdúszoboszlón voltunk piknikezni, teszek fel két képet gyorsan.
Kép

Kép

Mesi: az Inuyasha-témához. Igazad van amúgy, mert ez tényleg nem való gyermekeknek (hát igen, tele van halottakkal, meg gyilkolással, meg levágott kezekkel) . De én ebben a tévék hibáját látom inkább, hiszen az anime nem kimondottan gyerek-műfaj. Csak hát azt gondolják, hogy hát rajzfilm, és akkor bele kell tenni a gyermekblokkba. Amúgy a nálunk futó széria cenzúrázott, néhány epizódból több percet is kell vágni, annyira durva. :cry: Én sem nézem amúgy, csak Gábor odavan érte.

Szép napot mindenkinek!
V.

Kép
vindolanda

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Én nagyon béna vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesi drága jó, hogy mondod. Nem 2002..............
Hanem 2007............................

Bocsi.
Nagyon rossz napom van :?

Küldöm újra az emailt a másikat meg dobom a kukába :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na most már a jó azonosító van a gmailen.

Vindolanda nagyon cuki Rugó.
Látom nagyon érdekli az alma :lol: :lol:

Na én megyek inkább pihenni.

4 sorban vagy 6 hibát kellett javítanom és tuti nem vettem mind észre.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok Lanyok!

Nagyon elfoglalat vagyok, csak annyit akarok gyorsan irni, hogy szerdan akkor ott leszunk mindenkepp!!!!

Nagyon varjuk, kerlek, gyertek minel tobben, mert nekem nem adatik meg olyan sokszor, hogy talalkozzak veletek!!! :D

Sok puszi!

Szerdan talalkozunk!

Niki, Rania
Vendég

OK. Niki! Mi 10-től ott vagyunk Nolkával! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Jó késő van, de most jutottam fel. :shock: Nem bírtam ki, meg akartam a talis képeket csodálni.
Annyira tetszenek!!!!!Közben sajog a szívem mert nem voltunk ott most sem... :cry:
Egyszer csak összejön remélem.

A Nikis tali miatt is fáj a szívem, érezzétek jól magatokat!!!!!

Tudom mostanában ritkábban jutok fel, de gondolok ám rátok sokat...

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Lindusnak, Petrának, Bálintnak és Botinak boldog hófordulót! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka után szabadon :wink:
b]PÓT-TALI:
Gremese i
Sense ?
Lmóni ?
Fleur ?
Ágica1126 ?
Maggie n
Bongyi n
Heni ?
Irina n
Kiskolbi i
Niki i
Anitja i
Panndi i
Mmarica ?
Kékvirág ?
Meryke i
Granda ?
Ktimi ?
Hörcsög i
Dettyk ?
Nektarin ?
Hajni ?
Timi26 ?
Regcsiken n
Miléna n
Hné Éva ?
U.Era ?
Nyekrit ?
Viranka i
Silka ?
Juba n
Kispocc ?[/b]

Stimmel? A kérdőjelesek válaszoljanak, ha tudnak :wink:!

Hófordulós Csibéknek gratulálok!

Kép

A képek meg egyszerűen szuperek!!!!!!!!!!
Jó lehetett ez a füves party :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Gremese i
Sense ?
Lmóni i
Fleur ?
Ágica1126 ?
Maggie n
Bongyi n
Heni ?
Irina n
Kiskolbi i
Niki i
Anitja i
Panndi i
Mmarica ?
Kékvirág ?
Meryke i
Granda ?
Ktimi ?
Hörcsög i
Dettyk ?
Nektarin ?
Hajni ?
Timi26 ?
Regcsiken n
Miléna n
Hné Éva ?
U.Era ?
Nyekrit ?
Viranka i
Silka ?
Juba n
Kispocc ?

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Isten éltesse Lindát, Petrát, Bálintot és Botit! :D

Szuperek a képek, én is igyekszem feltölteni, csak tegnap sem nagyon voltunk itthon. JA és és szórakozott a feltöltőkábel, utóbb kiderült, hogy Máté megcsócsálta :evil: :lol: , szóval ki kellett tisztítani. Most már jó :)

Igen, Viranka 49. kép Máté :)

Bongyi, de jó, hogy jelentkeztél :) Remélem, azért a Pót-tali utáni talin már találkozunk :wink: Addig is tehetnél pár friss képek a gyerkőcökről :)

Milénamóni: Hátha legközelebb ti is el tudtok jönni :wink:

Máténak most töri át az ínyét a felső egyese, ahhoz képest csak egyszer sírt fel még 11 óra körül, úgyhogy jó éjszakánk volt.

Sok puszi, szép napot! :D

KépKépKépKép
meryke

Anitja!

Igaz én nem vagyok benne a listában de sajnos nem tudunk menni.

Biztosan kidobtatok már a babanetről is, hisz a névnapomon sem köszöntött fel senki. Sebaj! Azért én jövök. :wink: :wink:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó! Nagyon Boldog Névnapot! :D (így utólag is :oops: )

Hogy van tündéri Marcikád? Róla is rég láttunk képet!

Mmarica, vártunk ám szombaton, minden ok? Szerdán jöttök?

KépKépKépKép
meryke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?