A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Borsa!
:lol: :lol: :lol: igen az éterből. :D Ma is alkottak a lányok. Pontosabban Szofi. :D (Mint kiderült ő a nagyobb zsivány. :shock: :P ) Ma a játszótéren a feje búbjáig saras lett a homokozóban, így pelenkáig le kellett vetköztetnem, csak úgy tudtam hazahozni és mivel még a szandálja se látszott ki a sárból, így hozhattam fel a 3.-ra kézben. (kisasszony nagy megelégedésére :evil: :D ) :D nem is értem mi olyan vicces, de ilyenkor folyton vihognak körülöttünk.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Vica, hol vagy? Csak nem? Pedig nagyon reménykedtem ám, hogy lesz valaki benn, akivel legalább már az éteren keresztül ismerjük egymást.....azért még reménykedem.

Kriszta, továbbra is sok sok drukk Nektek.

Én már teljesen be vagyok sózva a hétfői ctg miatt. Kíváncsi leszek az eredményre.

Valamit elfelejtettem megkérdezni, hátha tudtok segíteni:
36. héttől ugye mehetnek a bogyók, meg a málnalevéltea. Ilyenkor viszont már abba lehet hagyni a magnéziumot? Én nagyon sokat görcsöltem meg keményedtem, így erőset kell szednem, hogy létezni bírjak. Ugyanakkor nem szeretném, ha a málnalevélteával hatástalanítanák egymást...Hogy is van ez?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka,
a magnéziumról mindenképpen kérdezd meg a dokid. Nekem ugyanis a 36. héttől abba kellett hagynom, pont amiatt, amit írtál, hogy a fájásokat tompítja, ami ilyenkor már nem jó.
És ne aggódj, ha már bent leszel (amint, persze már érdekel a külvilág, tehát túl vagy a nagy élményen :lol: ), hirtelen egy pillanat alatt mindenki az ismerősöd lesz ! :lol: Komolyan!
Vendég

Steffi,
én csak innen csipegettem a hírmorzsákat, úgy emlékeztem, hogy biztosra írtad Mirtillt, ezért mertem csak kérdezni.. :lol: :lol: :lol:
ezek szaerint kimaradt a cavinton bevétele :lol: :lol:

Kriszta,
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veronikusz,
édesek a csajaid, mint mindig!! kíváncsi vagyok, m,ilyen lesz, ha majd 3 fürtöske fog rohangálni körülötted!!! :lol:

Gabi,
hiányzol ám és zavarjuk a gólyákat, csak nem akartalak ezzel "nyomasztani".. pusssssssssssssssssz

Orsi,
cukkancsok vagytok!!

Manóka,
micsoda csapat!!! tök jó fotók!!

többi kis és nagy pocakos: drukkkkkkkkolunk Értetek!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Itt vagyok én is, még egyben és még szeretnék is legalább 2 hétig!!! :lol: :lol:

Aprooka,
Bevallom őszintén, hogy gőzöm sincs hogy ez hogy mükszik... Én anno szedtem a magnéziumot is illetve ittam a málnalevél teát. Most viszont nem iszom a teát, de a magnéziumra rászeretnék kérdezni...

Sőt, Ti szeditek még a Gravidát vagy az Elevitet???? Mert én kb. 1 hete abbahagytam, mert elfogyott és nem vettem :oops:

Steffi,
Itt vagyok, ragyogok!!!! :lol: Csak kicsit bedepiztem, talán az idő is hozzájárult + Rékát is megviselte ez a front és szinte alig bírtam vele.... Szóval szabadidő nuku... De pont neked mondom. :lol: Ja és sikerült beszereznem a házassági anyakönyvi kivonatot, voltam a munkahelyemen stb......
Te hogy vagy??? MIkor is mentek nyaralni?? Martin???
Milyen homeobogyó leírás kell neked??? Írd le, hogy mire szeretnéd és átküldöm e-mailen.
Kedden jössz a rendelőbe???? Én megyek a Hegedűshöz reggel, utána pedig CTG-re.... Talizhatnánk... Hmmmm?????

Kriszta,
Petya nagyon jól érzi magát oda bent.... Valaki majd azért értesít minket a trónörökös érkezéséről?????

Veronikusz,
Le a kalappal előtted! Szofi nagy csibész :lol:

Gabi,
Én is hiányoltalak (igaz nem az elmúlt 1 hétben :oops: ), és én is bíztam benne, hogy két vonalzóval jössz! Gólyákat ezerrel küldjük felétek, de én sem akartam tollakodó lenni. Remélem, hogy jól vagytok!

Gyuzso, Borsa
Jó hogy újra itt vagytok! :lol:

Rólunk: megvagyunk, kicsit hisztisen, lassan kész lesz Lilicsek helye is.... Kedden voltam CTG-n, ahol sehol semmi nem volt kivéve annyi, hogy Lilinek nem jött be a korai (7 óra) CTG és folyamatosan elmászkált, úgy kellett utána menni.... Aztán pont a dokim volt ügyeletes és szerencsére ott helyben levetette a labort + a strepto-t... Így már 1/2 8-kor kivülről integettem a kórháznak... :lol: (pedig úgy számoltam hogy az egész délelőtt ott leszek) Most kedden megint megyek, a Rendelőbe is illetve fel a kórházba CTG-re...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica!
Veronikusz lesz a hírek hozója, neki küldök SMS-t. (bárcsak....)

Én is akartam írni Gabinak, hogy azért nem piszkáltam a témát egy ideig, mert azt hittem, azért a nagy hallgatás, mert még egy vonalzó lesz. És persze, hogy hiányzik.

Petya olyanokat csinál odabent, hogy most már fájdalmat okoz vele, úgyhogy nem bánnám, ha elindulna. Főleg, hogy jövő héttől CTG hegyek várnak rám, ha nem teszi. És Vida hiányában azt sem tudom, UH-zni ki fog, meg ilyenek. Egy kicsit ideges vagyok ettől.

Veronikusz!
Lánykáid mindig alakítanak valamit. És minden tiszteletem, hogy cipeled a harmadikra Szofit. Nem lehet egyszerű.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vica, írtam a másikba a szopis melltartóról.

Köszi az infokat, én is úgy emlékszem, hogy abba kell hagyni, na majd hétfőn rákérdezek.
Csak kicsit tartok tőle, mert nekem már a végén a 3x2 magne B6 mellett is keresztbe álltak a szemeim. Ha abbahagyom, akkor ez fokozódhat.Ajajaj... :oops:

Mostanában, nagyjából 4-5 napja nagyon intezíven csuklik a drága. Szegénykém, de nagyon muris érzés.
Talán már gyakorol a nagy napra.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szép jó estét Mindenkinek!

Csak láttam, hogy Potyka ide is írt párszor, hozom a hírt, hogy ma este:

MEGSZÜLETETT POTYKA KISFIA, DÁNIEL 4750 G, 58 CM!!!
linocs

Amúgy mi, azon kívül, hogy az evés örökös harc maradt immáron 2 hónapja, nagyon jól vagyunk.
Sajna az időmből nem telik két topikra írni, ezért hűtlenkedek, de csak a beírásokkal, mert közben olvaslak Benneteket, és látom, hogy páran már finiseltek. És azért a háttérből drukkolok Nektek!!!

Borsika: lehet, hogy megyünk a találkozóra!

Egy-két kép:
Kép
Kép
Kép
Kép
linocs

Rögtön visszaolvasok csak gyorsan a jó hírt! :D

ez most jött pár perce:

"július 26.-án 4.55-kor megszületett Szegvári Péter. 2750gramm, 51 cm. Jól vagyunk. Kriszta"

Kriszta!
NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK! GRATULÁLUNK PÉTERHEZ! SOK-SOK TEJECSKÉT!
:D:D:D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka!
Nekem is csak a 36. hétig kellett Mg-ot szedni.
Amit pedig Borsika írta az tényleg úgy van. Szülés után rögtön mindenki „szaktárs” lesz. :D

Vica!
Én a terhes-vitamint a szopi végéig folyamatosan szedtem. A szülés is kivesz mindent, a szopiról már nem is beszélve. Olyan, aki azt mondta nekem, hogy minek szedni, még ő is azt mondta, hogy azért szopi alatt nem ártana.
Sajnálom a depit! Azt hiszem minket is kerülgetett itt a esős napok miatt. :oops:
Jut eszembe! Tegnap vettem CUPRUM METALICUMOT és mivel Boiron-os, így ez elég kicsi kiszerelés. Tudod, az a kis tekerhetős, rúzs nagyságú! Abból elég 1db??? Te hogy vetted? Te is ilyen fajtát vettél??? Vagy Remediásat ami millió bogyós???
Megnéztem még a CAULOPHYLLUMOT is, de én Szofinál a c30-at szedtem és máshol meg azt írtam fel, hogy CH 5-ös kell. Te ilyet vettél??? Most kicsit meg vagyok zavarodva, de ha egyszer Szofinál bejött a 30-as akkor már nem vennék másikat! :shock: :roll:
Tegnap már beszereztem egy csomag pellust Panninak + Sudocrémet + málnalevél teát + 10db csőtöréshez szükséges TENNA betétet :D jaj de furi volt. :D Úgy ki is fárasztottam magam, hogy este 1x-2x görcsöltem is, de nem volt vészes. Ja! Még szeretnék Karamalz sört venni a szopihoz + 3-4 adag gabonagolyó őrleményt szintén a szopihoz. Van mit intézni. :D De olyan jó! El se tudom képzelni, hogy Panni hogy fog kinézni. Szóval nem csak ő furdalja az oldalam. :D

Potyka!
Gratulálunk Danihoz! Igazán termetes legényke lett belőle odabent! :D Nagyon sok boldogságot kívánunk!!!

Linocs!

Annyira tündéri Fruzsi!!! :D:D:D:D

Még annyit, hogy megint „remek” éjszakám volt! :evil: hajnali 2-ig néztem a plafont. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta, Potyka
Nagy-nagy gratula a babákhoz!!!!
Kívánunk jó egészséget és sok-sok tejecskét nektek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kriszta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DE jó, De jó!!!! Nagyon jó egészséget és sok-sok tejcit kívánok!!!!!!!!!!! Nagyon sok puszit küldünk!!!!

Jól látom, hogy tegnap este még 1/2 10-kor ide írt, aztán reggel meg kezében foghatta Petyust????????????? Ezek szerint jó gyors szülése volt!!!!!!!!!!!!!!!!! Irigy-irigy!!!! :lol: :lol:

Veronikusz,
Én is a Boiron-osat vettem mindegyikből (Arnica, Urtica)... Én úgy gondolom, hogy elég lesz, bár az adagolását nem írtam fel.... De ha jól emlékszem akkor nem folyamatosan kell szedni, csak ha fellép a görcs.. Vagy most hülyeséget mondtam???? :oops: :oops: Neked mit mondott Keszeghi Évi??
CAULOPHYLLUMOT: én ilyet bevallom őszintén, hogy nem vettem, mert nekem csak az Arnica-t illetve a Cuprum Metallicumot mondta Gabi... Viszont megnéztem a könyvet, abban úgy szerepel, hogy a 5 CH-s kell, félóránként 5 golyócska (spontán induló szülésnél, ha a fájások elindultak)
Ez a gabonagolyó őrlemény micsoda??? Mire jó?

Akkor Ti most már nem szeditek a magnéziumot???? Mert én még mindig nyomom :? De már csak egy levél van, akkor utána nem veszek már másikat, addigra úgyis betöltöm a 37. hetet :lol:

Aprooka,
Még egy kérdés... SZóval ha jól emlékszem akkor Te vettél Weleda gát masszázs olajat... Nekem is sikerült beszerezni és arra az van ráírva hogy hetente 3-4 alkalommal kell használni.... Én eddig minden nap kentem a gátat (mivel a 36. héten kezdtem el) Te hányszor csinálod????

Ja és képzeljétek azt hittem, hogy eldobom az agyamat: a Manóka által írt olajat akartam megvenni, erre két bioboltban is közölték velem, hogy azt nem ajánlják kismamáknak :shock: :shock: , inkább a sima mandulaolajat de a legjobb a Weleda (ára is jobb :? ) Na most a mandulaolajat 4 boltban kerestem, mindenhol elfogyott (bizti mindenki gátvédelemmel akar szülni) úgyhogy nagy nehezen kaptam Weleda-t... Jó, mert elolvastam van benne mandulaolaj, búzacsíra olaj + természetes illóolajokat tartalmaz....
Na szóval ennyit az olajokról....

Potyka,
Szívből gratulálok Neked is Dani érkezéséhez!!!! Nagyon jó egészséget és sok-sok tejcit!

Hú, csak úgy pottyognak a babák a Kútvölgyiben! :lol:

Linocs,
Fruzsi nagyon édes, és milyen nagy lány!!!

vica10

Jó reggelt!

Kriszta!
Szivből gratulálok! De jó-de jó! Jó egészséget, sok tejcsit és boldogságot az egész kis családnak!

Potyka!
Gratulálok! Szép méretei vannak a legénykének!

Vica!
De jó, hogy itt vagy! Már azt hittem megszültél... Képzeld! Nem tudom melyik nap megyek a kórházba, hétfőn tudom meg. Remélem kedden tök jó lenne talizni!

MagneB6: én úgy tudom, hogy a 36. hét után abba kell hagyni pont azért, hogyha beindulnak a görcsök ne nyomja el őket...

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta! és Potyka!
Szívből gratulálok nagyon sok tejcsit és jó egészséget kívánok!!!!

Veronikusz :D:D:D

Vica!
Mingyá te jössz!!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Isten hozta a két kis trónörököst!!

Fruzsi tündéri. Főleg a közeli kép nagyon édes.

Akkor a magnéziumot elkezdem hanyagolni.

Vica, én mindennap kenem, de nem masszírozom! Illetve volt már hogy elmaradt, de próbálkozom. :oops:

Caullo: Elvileg a homeos könyv szerint a 36. héttől kell 5-15 ch-s napi 5 bogyesz, mert tágít, szülés alatt meg 30 ch, mert fájdalmat csillapít.
Nekem anyósom ezt mondta. Eredetileg csak 30 ch-st mondott Erika, de anyósom bónuszban beszerzett nekem 15-et is.
[/b]

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Jó rég nem voltam. :cry:

Steffi
Igazán szép nevet választottatok a leánykátoknak. :D :D :D
Hogy érzed magad? Martin mellett nem lehet könnyű pihenni.
(úgy értem, hogy egy örökmozgó majdnem 2 éves mellet nehéz)

Ancsa
Megint megmentett a mákos guba recepted. :lol:
Nekem állandó gondot okoz a napi étel kitalálása. Olyat főzni, amit mindenki szeret és szívesen meg is eszik, na meg az időjárástól is függ nálunk az étvágy.
De megint learattam csüt.-ön a babérokat a gubával.

Vica, Aprooka
Jól látom, mostmár ti jöttök???? :wink:

Gabi
Én hiányoltam a hozzászólásaidat, mikor olvastam, de írni már nekem sem volt időm. :cry:
Meg írtam privit is a múltkor.

Veronikusz
Most azt írom neked, mint anno nekem Borsa. Vizuális típus vagyok, viccesek lehettetek Szofival. :lol:
Úgy látom nagyon bennevagy a homeós bogyókban. Ajánlottak nekem egyet allergiára, a neve:Allium Cepa 9ch. Nem ismered véletlenül. Vagy valaki esetleg?

Andi
Örülök, hogy anyukád jobban van, de nagyon sajnálom az unokatesódat. Remélem nála is javulni fog a helyzet.

Linocs
Elolvastam a másik topicban írt egyik hozzászólásodat. Nagyon jót szórakoztam rajta. :lol: Mégiscsak van időd, ha ilyeneket tudsz összeszedni és beírni. :lol:

Borsika
Depivel mi van? Te is nagyon ritkán jössz.

Szjudy
Annának boldog névnapot!
Cukkancs a csajszi!!!

Rólunk: Megvagyunk, minden rendben. Állandó rohanás a nap. Matyi mindent megtesz azért, hogy ne lehessen mellette pihenni. Keveset vagyunk benn, bár az eső mostanában nem engedi a kinti játékot. Két hétig anyuéknál nyaraltunk, aug. 6-án pedig Horvátországba készülünk. Azt hiszem rendszeresen csak szep-től jövök.
Aki kimaradt, bocsi, bocsi, bocsi, de mennem kell.
Pocakosoknak minden jót! Babázóknak nyugodt babákat!!!!
Egy kép Ancsa kedvéért.
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Egy fontos kérdés lemaradt:

Pénteken kellett volna ctg-re időpontot kérnem, hétfőre, mert akkor megyek laborra is. Így egy füst alatt elintézném, de persze mint szokásosan mostanában mindent ezt is elfelejtettem. :oops:
Sajna mivel laborra éhgyomorral kell menni, cgt-re meg jó felébreszteni Prücsit valami fincsiséggel, sztem 9-10 óránál előbb nem érek fel az 5. re.
Időpont nélkül is rámkerülnek a tappancsok, ugye?
Legfeljebb várnom kell, az nem baj, de kedden nem utazgatnék megint közel 2 órát...

Mivel még nem volt szerencsém a ctg-hez, ezért vagyok ilyen kis tudatlan....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

KRISZTAAAAAAA! Éljen, éljen!!!!!!!
Szívből gratulálok!!!!! ( még jó, hogy benéztem - ráéreztem, hogy megszületett Petya! )

Remélem gyors és szép szülésed volt - hamár Vida nem lehetett Veled!

Steffi: tényleg szép nevet választottatok, még a Martinhoz is passzol. :lol:

Bocsi, hogy mindig csak ennyi vagyok, de épp gyerkőcmentes estét szerveztünk és készülődök, mindjárt megyünk vacsi + éjszaka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igyekszem majd jönni, mi is 2-9 ig Horvátországban leszünk reményeim szerint........

Heni

Kép

Kép
cancan

Aprooka,
Elvileg már nem kell időpontot kérni CTG-re... Tehát ha oda mész, akkor ugyanúgy megcsinálják.... De Téged ha jól emlékszem Erika átadott valakinek vagy rosszul tudom???? Talán Ferenczi Erzsikére emlékszem... :oops:
Én múlt héten voltam ugyanígy, hogy reggel 7-re mentem CTG-re és utána lett volna labor... De szerencsére a dokim volt ügyis, így egy füst alatt mindent megcsináltak a kórházban :lol:
Én kedden megyek a rendelőbe + szerintem CTG-re... Grazsi csak szerdán lesz, de azt mondta, hogy ezért külön ne menjek (főleg úgy hogy Rékát nem igazán tudom hova tenni) csináltassam meg kedden valamelyik szülésznővel.... Csak utána hívnom kell, hogy mi a helyzet...
Még egy kérdés aztán lelőttem magam: kb. mennyi olajat visszel fel?? Mert én nem olvastam sehol hogy mennyit kell :oops:

Adri,
Nagyon édesek a gyerköcök... Horvátországhoz pedig nagyon jó pihit kívánoK! Aztán gyere mesélj, hogy milyen volt.

Steffi,
Remélem, hogy Te is kedden jössz! :lol:

Jaja, most már mi jövünk Aprookával!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Bár én még szeretnék egyben lenni egy darabig! :D

vica10

Kép

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta
Gyönyörű, formás fiacskád van!!! :D :D :D
Minden jót nektek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Adri!
Köszönjük most már biztos, hogy lány voltunk ma 4d-n! :lol: :lol: Martin egyébként egy tündér, délelőtt sétálunk, játszik, motorozik a szomszéd gyerekekkel aztán ebéd, és olyan 1től 4ig nyugi van, alszik, pihenünk! Ébredés után megint játék, séta és ahogy hazaér az apja el sem engedi! A nagyobb bajom az, hogy sűrűn feszül a hasam, görcsölök jó lenne még 10 hetet valahogy kihúzni legalább...

Heni!
A név direkt, M betűs is plusz tényleg jól hangzanak együtt!

Vica!
Én is remélem nagyon!!!

Kriszta!
Szépséges, édes kicsi fiú!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok

Kriszta gratulálok a gyönyörű gyerekhez igy ismeretlenül is.Jó egészséget kívánok és sok tejcsit :D

Ne haragudjatok, hogy így eltüntem pedig kedvesen fogadtatok nagyon, de nyaralunk. Szerintem szeptembertől leszek aktív itt közöttetek.

Viszont van pár hírem.Az egyik barátnőmről kiderült, hogy a Kútvölgyibe fog szülni.És Valent doktornál akihez én is járok.
Megkértem egy pár napja, hogy kérdezzen rá ezekre a dolgokra amitől félünk.

Szóval:továbbra is szabad szülésznő választás van.És minden szülésznő annyi kismamát vállal amennyit csak akar.
CTG:tényleg kötelező, de azért ha az orvos már megvizsgált és minden rendben ,akkor tusolni és picit mozogni lehet.De muszály a CTG mert igy tudják csak észlelni, hogy mi van a babával és hogy bírja a szülést.
Gátvédelem. Az első szülőkre érvényes.Lehet gátvédelemben szülni, de csak ha az orvos jónak látja. Szóval vele kell egyezkedni.Ha minden rendben és a doki úgy látja mehet a gátvédelem.

Ennyit tudtam meg, szerintem ez nem hangzik olyan rosszul.

Rólunk:Sajnos nem vagyok még terhes :( De a nyár az szuper

Sziasztok
lalus

Íme a mi Myrtill lányunk:

profil: Kép

a bizonyosság :lol:
Kép

szemből:
Kép

még egy:
Kép

Amúgy minden rendben vele, már 1236gramm :shock: , az uh-s nő végig kis gömböcnek hívta, mert a pocija is kerek meg ugye kis pofis :D Azt mondta még a csaj, hogy a vége 3800 gramm lesz kb, tán még 4000 is lesz...

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi
Remélem a görcsölés mostmár tényleg elmúlik. Küldjük a pozitív energiákat! ++++++++++++++++++++++++
Nagyon jól sikerültek a felvételek a leányzóról. Olyan jó nézegetni. :D :D :D Formás babóca. :D
Martin meg tündéri pasi. Matyi is hasonló időbeosztással tölti a napokat, csak az ő pihenőidejében nekem a nagyokkal is kell egy kicsit foglalkozni. De nem panaszképpen írom, mert ha nincsenek itthon, olyan üres nélkülük a lakás. :wink:

Jó éjszakát mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kriszta: Gratulálok Nektek!!! Gyönyörű Babó!!!! Sok-sok egészséget, boldogságot, és szép perceket együtt, Nektek!!!

Steffi: de jó látni megint 4D-s képeket! Nagyon kislány a kislányotok! Szépek a méretei is!

Phadri: azt csak bemásoltam egy email-ből ;) De tényleg, még mielőtt Fruzska megszületett, azt gondoltam, hogy milyen jó lesz majd, lesz egy Kútvölgyis topik, akihez tartozom, és lesz a márciusi babós topik. De be kellett látnom, hogy nem tudom a kettőt egyforma szorgalommal látogatni. És mivel a márciusiakkal azonosak az épp aktuális "miértnemalszik, miértnemeszik, miértnemtudjaaztamitamásikbaba, miértbőgegésznap" problémáink, ezért őket látogatom gyakrabban. Viszont, ha a Kútvölgyiről van szó, akkor mindig hegyezem a fülem, és soha nem feledem, hogy milyen kedvesen fogadtatok annak idején, és hogy drukkoltatok nekünk a finisben. Ezért én is drukkolok mindegyik pocakosnak, (és a nempocakosoknak is). Csak hát egész nap azért mégsem ülhetek a gép előtt...
Ezért, ha nem bánjátok néha-néha adok magunkról életjelet, és néha belekotnyeleskedem ebbe-abba...
linocs

Sziasztok, csak bekoszonok gyorsan, gratulalok az uj babaknak, Hajra Kriszta, Potyka!

banana

Vica, igen átadott, csak ha egyszer nem telefonáltam, akkor egyenlőre mindegy is. Majd hétfőn megkeresem. :oops:

Kb 3-4 cseppnyit, úgy érzésre. Sztem nem tudsz "sokat". :lol:

Mirtill nagyon kis édes, és tényleg duckó, de ez nem is baj!

Kriszta, pici fiad gyönyörű!

Szép vasárnapot Nektek. Ha minden igaz, ma medenceparti lesz, Persze nekem medence nélkül, láblógatással, de remélem el tudok menni még rá. Olyan jó lenne trécselni egy sort barátosnékkal.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Micsoda pezsgés!

Petya, Dani! Isten hozott benneteket idekinn! Anyukáitoknak sok tejcit, apukáitoknak nem is tudom... kitartást (is), sok örömöt! :)

Mirtyll, gyönyörű vagy... :)

Linocs Fruzsija, te is nagyon kis fotogén baba vagy. És nem, nem bánjuk ha adtok magatokról életjeleket. :) Különösen ilyeneket.

Phadri, látom ti is jól vagytok. :) Matyi milyen kis emberes.

Lalus, Potyka, üdvözöllek benneteket, még nem találkoztunk.

Veronikusz, jaaaj... :roll:

Aprooka, én ilyenkor kezem el a málnalevelet. Meg úgy kétnaponta egy kis gátmasszázst is.

Írnék még, de Melinda fenekén gyanús folt jelent meg... :roll:

Kép

Kép

Kép
memme

PETIKÉNEK ÉS DANIKÁNAK HOSSZÚ, BOLDOG ÉLETET KÍVÁNUNK, ANYUKÁKNAK NYUGODALMAS ÉJSZAKÁKAT, SOK PIHENÉST, KELLEMES ELSŐ KÖZÖS NYARAT!

hogy telik a hétvége?
Mi tegnap a Margit-szigeten piknikeztünk, pokróccal, grillcsirkével, 2 baba volt meg 9 felnőtt (felnőtt?? :roll: haha!!), és szuper jó idő! 4-10-ig voltunk (a többiek akkor át a Holdudvarba, mi meg hazasasszéztunk) és Bogi olyan remekül viselte magát!
Annyira szuperül éreztem magam! (úgy kb félmillió embertársammal együtt, akinek szintén csak ez az úticél jutott eszébe :lol: :lol: )
Nincs kedvetek újra egy szigeti sétához? Egy hétköznap biztos még tutibb volna.

Linocs,
a millenárisra végül nem jutottunk el. Ti voltatok? Nagyon szép arcocskája van Fruzsinak!!! de hát ez nem újdonság.

Adri,
köszi, javul a helyzet. Kb 2 hete Bogi már a szemünkbe néz, az arcokat figyeli, már lehet vele valamennyire kommunikálni is, nemcsak egy "üvöltő csomag", és így már az én kedvem is sokkal jobb. Meg lehet, hogy a hasfájása is múlóban van. Ezt sajna csak ő tudná megmondani.
Meg végül mégis elolvastam a suttogó titkait (amiről engem előre lebeszéltek) és nekünk többnyire bevált.
Vendég

Kriszta!! nagyon nagyon sok örömet és boldogságot!! csudaszép ez a fiúúúúúúúúú :D :D :D

Potyka!!! neked is nagyon nagyon gratulálok a "kislegényhez""" :lol:

Borsa, Vica, Gyuzso... aranyosak vagytok......hmm igen,sajna nincs még másik vonalzóm, de jólesik hogy még mindig drukkoltok nekem/nekünk.... közeledik a nap,amikor tavaly elvesztettük hugicát, és ez eléggé nyomaszt is a hangulatomon....de próbálok +++++lenni :lol: :lol:

Steffi!!!
de édeeeeeeeeeeeees :lol:

Kép
gablaty

Kriszta,
Mégegyszer nagy-nagy gratula!!! Nagyon szép formás fiacskád van! Aztán ha úgy érzed gyere és mesélj, hogy végül kinél szültél és milyen volt! :wink:

Steffi,
Hát ez a Myrtill, igazi kiscsaj... Tényleg jó kis husiban van, bár Lilivel én is a 26. héten voltam és akkor volt 1100 gramm :shock: Nekünk is azt mondta a doki, hogy jó kis husis!! Aztán majd meglátjuk! :wink: Látom, hogy a 4D Genesis-ben voltatok végül...

Aprooka,
Köszi! Remélem, hogy jól sikerült a medence parti, az idő jó volt hozzá!

Gabi,
Miért is ne drukkolnánk???? Kérlek, állj pozítivan a dolgokhoz, elhiszem hogy nagyon nehéz, de ha anno összejött Fruzsi akkor hamarosan most is meglátogat a gólya.... Biztos vagyok benne, hogy nehéz napok következnek... NEm tudtok valamerre elmenni egy kicsit kikapcsolódni??? Enci hogy van???

vica10

Sziasztok,

Micsoda hírek!!!

Kriszta szívből gratulálok Petyához, nagyon gyönyörű kisfiú!!! Jó egészséget és sok tejecskét kívánok!!!!

Potyka, hasonló jókat Daninak, nagyon szép méretes fiúcska!!!!

Steffi: nagyon csajszis :wink: nagyon jó fotók!!!

Most csak ennyi, mert eldőlök, ma vigyáztam nővérkém két gyerekére (2,5) egyedül, mert férj biciklizett, így belekóstoltam a három gyerkőcös életbe, hát nem egyszerű, főleg nem elindulni a 3. emeletről... de megoldottuk. Tünde egyre többet megy, igaz még egy kezét fogni kell, de gondolom hamarosan elindul úgy igazán.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!!!

Kriszta!!!
Szeretettel gratuálunk!!!
Nagyon sok tejcsit, és jó egészséget és hosszú boldog életet kívánunk!!!!
Sok sok örömet Nektek!!!

GYÖNYÖRŰ BABÓ!!!

Steffi,
de jó, de jó!!!
Nagyon szép kiscsaj!! :wink:
puszika Nektek!!!
ÖRülök, hogy minden rendben.

ancsaboszi

Potyka!!!

Szertettel gratuálunk Nektek!!!
sok, sok boldogságot!!!
sok sok tejcsit!!!

ancsaboszi

Sziasztok!!

Kriszta: GRATULÁLOK!!!! Nagyon ügyesek voltatok! Kinél szültél végül?
A kisfiad pont abban a rugiban van, amelyikben az én fiam is volt az első nap :lol: Sőt a fejformája és a pofija is hasonlít az én újszülött Petyámhoz, még a paraméterek is majdnem egyeznek, mert az én Petyám 2700 gr és 52 cm volt :lol:

Potyka: Gratulálok neked is!!

Steffi: Gratula Mirtillhez! Ügyesek voltatok!!! :wink:

Rólunk: Jól vagyunk, Petyusom már csak 2lábon közlekedik, azt viszont olyan gyorsan,hogy szinte rohanok utána a lakásban :D Voltunk 1 éves vizsgálaton, 8620 gr és 77 cm és minden rendben vele.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Gondolom már mindenki alszik,
de én csak most érek rá!!!
ezért gondoltam olvasgatok egy picit!!!

Cukipofa!

Annyira szépek a gyermekeid!!!
Gratulálok hozzájuk!!!

Édes vagy, köszönjük a drukkolást, ránk is fér. Mert nem annyira jók a kilátások!!! :cry:

Remélem azért nem volt komoly a névnapi féltékenykedés,hisz annyira édes Orsi!!!

Gyuzsó,

Ja nem is mondtam, csak akartam, hogy ez a diplomaosztós kép, olyan sejtelmes, ha nem mondod, hogy hol készült, én inkább repülőtérre gondolnék, valami misztikus utazás előtt!!! 8)

Gabi drága!

Tudod nem szabad szomorkodni!!! Emlékszel pár hónapja még Kriszta is szomorú volt, és tessék most már babázik!!! Tessék rágondolni!!
Ma megint láttam g betűs madarat és feléd küldtem!!!! :wink:

Veronikusz,

Azért jöhetek? :lol: Mert még nem telt el fél év, a múltkori óta!!!!
Szofi még mindig kiscica???
Édes vagy, köszönjük a gratulációt!!!
Remélem a Férjed azóta is minden nap veletek ebédel!!!

Tünde
hogy vagy???
Milyen volt a nyaralás!
Gondoltunk ám rátok, jól kifogtátok az időt, bár most már jobb, remélem még nyaraltok!!!

Emese,
Nagyon jó volt a pocakfotó!! :wink: Majd a következőröl is kérünk!!!
Ja, már akartam irni, csak kiment a kéményen.
Hogy a férjed tipikus helyszinelős!!!
Tök jó!! Mehetne bármelyik sorozatba.
LIberoval mi a helyzet???
Képzeld mi nyertünk egy kismotorkát pelussal! :lol:

Steffi,

Igen jól látod a haja is nő! De meddig?
Mi az hogy elveszett bárányka??? :)

Judy

Boldog névnapot Annácskának!!!

Kriszta, Potyka

És találkoztatok???

Manóka

Nagyon szépek vagytok!!!

Borsa,

De jó!!! Jól tetted a képeket!! Kicsit nagyobba nem lehet???
Nagyon szépek vagytok!!!

folyt köv.

ancsaboszi

Veronikusz,

Lehet hogy akkor Hármaska (tényleg az óvonénik tudják már a nevét? :lol: ) lesz a legnagyobb zsivány!!! :wink:

Kriszta!
Annyira édes ez a Kislegény!!
Olyan szép, annyira jó látni!!!
Sok, sok puszi Nektek!!!

Remélem most alszol, és nem a plafont nézed!!!!küldöm az álommanókat!!!

Vica
Jó hogy jöttél!!!
2 hétig szeretnél még egyben lenni? Van valami halaszthatatlan programod??? :wink: :lol:

Linocs
Harc a kajálás?? Hogy hogy?? Mi történt?
Eddig jól evett nem?
Annyira édes, ezek a szemek!!
Már sárgában is van ez a maci??

Adri,
Nagyon szépek vagytok!!
Még képet!!
És örülök, hogy bejött a guba!!!
Jó nyaralást, ha már addig nem „beszélnénk!”

Borsa,
Ti is költöztök?

b]Emano?[/b]
Hogy vagy??
Gyere ha tudsz!!!!

Hajni? Vali? Valentina?
Remélem nyaraltok!!! és Mindenki jól van!!!

Barbi,Györgyi???Eni???
HAHÓ!!!!

és az igazán elveszett GAbó merre van???
Memme nem tudsz róla??

Rólunk!
Tegnap voltunk Akaliban ebédelni, aztán át akartunk menni Zánkára strandra, hú de mennyien voltak!
Aztán Füreden meg parkolóhely nem volt, így a kávézás elmaradt.
De Almádiban fürdött a kisasszony a Balcsiban, 30 éves pasik cidriztek Ő meg mosolygott, és lubickolt!! :lol: :D

Hú, Lara már többször felsírt, hiába ma nem voltam itthon délelőtt, várban voltam kültéri modell fotós gyakorlaton (nagyon jó volt), de úgy látszik, a lánykám nem annyira értékelte, mert aztán lehetett érezni, hogy jó hogy végre itt vagyok, és most nem is enged el!

Na most már kiteregettem, cumisüvegek előkészítve, pár sort ide is írtam, szóval mehetek aludni! :lol:

Nyugodt éjszakát mindenkinek!!!

ancsaboszi

Cukorfalat!

Gratula a két lábon járáshoz!!!!
GAtyó felkötve?? :wink:
Jól vagytok?

ancsaboszi

Sziasztok,
Nagyon régen jöttem már. Hja, mindig ezzel kezdem...

Kriszta, őszintén gratulálok Petihez, gyönyörű! :wink:

Vica, drukk megy, juj nagyon! :roll:

Steffi, kislánykátok nagyon tetsz! Gömböc... :D
vbea

Ancsa,
Végre végre, hogy Te is bejelentkeztél!! Ti most Balcsin vagytok?? Jaj, olyan tündéri Lara.... Nem is csodálom, hogy élvezi a Balcsit! Azért szeretnék még 2 hétig egyben lenni, mert akkor jön vissza a szülésznőm szabiról :wink: Ti jól vagytok???

Cukorfalat,
Jó nagyra nőtt Petya... Esetleg kép?????

Holnap valaki kórházba???? Meddig vannak Krisztáék bent??? Lehet hogy megkuksizom őket, mondjuk jön Réka is szóval még nem 100.....

Többiek merre vannak????

vica10

Eniiiiiiii!!!!!!!!!!!!
De jó hogy itt vagy!!! Jól vagytoK????? Benci és Bencitesó hogy van?????

vica10

Sziasztok!

Vica!
Hogy vagy ma?
Értem, hát akkor megértem, hogy még várni akarsz.
szorítok hogy úgy legyen.
Réka hogy van???? várja már a kistesót nagyon???
Képek?
minden készen van már?
És Ti vesztek Rékának ajándékot Babótól:

Nem, nem itthon vagyunk, még a lakásunkban már lehet kevesebb mint két hétig.
:shock:
Otthonunkat meg keressük gőz erővel!

Csak le szoktunk menni egy egy napra Balcsira
április óta általában vasárnap Akaliban ebédelünk Béla bá éttermében
:lol: , de most a fotózás miatt szombat lett belőle.

Eni 8)
HOgy vagytok???

Szép napot Mindenkienk!

ancsaboszi

Eni!!!!!!!!!!! de jó,hogy te legalább 2 vonalzóval jöttél így a hosszú szünet után :lol: gratulálok!!!! remélem jól vagytok!!!!! :lol: :lol: mostmár gyere gyakrabban! (mondom ezt én aki szintén pályán kivül van mostanság :lol: )

Kép
gablaty

Kriszta, Potyka Hatalmas gratula a kis Tónörökösönkek!!!!!!!! :D :D :D Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok Nektek!
Ha lesz kis időtök, várjuk a beszámolókat! :)

Most csak ennyire futotta, mennem kell!

KépKép
KépKép
eperke21

Sziasztok!!!
Új anyuciknak sok-sok boldogságot!!!!!Jó egészséget!!!

Nálunk minden oké!!Alakul a lakás, már fogadóképes állapotban van!!!
Tudom képeket még mindig nem csináltam,pedig már új gépünk is van....úgyhogy most már nincs kibúvóóóóó!!!!

Ja Balázs elkezdett járni :lol: :lol: az elmúlt 3 napban már nagyrész 2 lábon közlekedik :lol:
Viszont enni nem akar rendesen :cry:

na megyek,még próbálok jönni

emano/Andi
KépKép
emano

KRISZTA: gratulálok!!!!!!!!! tündéri fiú, az biztos!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Köszi Ancsa a hiányolást! :)

Gratulálunk Krisztának és Potykának, sok boldogságot, egészséget és sok-sok liter anyatejcsit kívánunk Petinek és Daninak!!!

Mi, nyaraltunk, dokiztunk, állandóan az udvaron kell lennünk, így most bocsánatot kérek, de nem tudok mindenre reagálni. A képek tündériek, legirigylesreméltóbb Mirtill fotorengetege!!! :D

Nyaralás Cottbus-Drezda-Prága helyszíneken volt, nagyon-nagyon klasszul éreztük magunkat. Esküvőre mentünk eredetileg Drezdába, csupán a nászajándék maradt itthon. :shock: :lol: Három "férfi" cuccát összecsomagolni nem kicsi teljesítmény volt, így megbocsátottak nekünk a barátok. Majd csatolok képeket.

Doki: hematológia kontrollon voltunk pénteken, s úgy néz ki, hogy végre rendbe van Ádám vérképe! A szalmonella kontroll vizsgálat eredménye a héten lesz meg, de most már sztem az is rendeződött.

Ádám hisztis lett, amolyan földönhempergő féle. :D Általában a reggeli öltözködésnél kapom meg a visítás és elvetődés nagy részét. Sajnálatára nem jön be nálam a dolog, ilyenkor visszateszem a kiságyba, leülök mellé, és megvárom amíg abbahagyja. Tegnap 3x játszottuk ezt el, ma már csak 1x. :D Majd kilábalunk ebből is.

Tehát zajlik az éltet, a suli elkezdődésével majd talán és is visszatérek a kommunikatívak csoportjába, addig is olvasok, drukkolok ezerrel a kismamiknak és boooocs, h nem nagyon reagálok.

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Húúú, most olvasom magam, s mennyire nem tudok írni... kicsit gyorsabb a gondolatom, mint a kezem, és félreütök folyamatosan... bocs!

Hétvégére egy programajánlat Kati múltkori lelkes beszámolója után :D
http://www.gyermekvasut.hu/hatvaneves2008-07-31.html

Kép
Kép
Kép
v30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?