Sziasztok!
Mi is voltunk esküvőn, de utána nem volt lagzi, hanem tegnap grillezős party-t tartottak... Hát elég érdekes felfogás, de ez van. Anyukám, és mamám vigyáztak tegnap déltől este 7-ig Kittire. Nagyon örültem, mert nagyon jól elvolt velük a kicsi lány. Én már óránként fel akartam hívni, de a párom nem engedte, mert azt mondta, hogy ha gáz van, akkor úgyis hívnak. De nem hívtak. A köldökzsinór már húzott haza, de azért jó volt egy pár órát úgy tölteni, hogy nem kellett állandóan 'ugrálni'.
Az a baj, hogy amikor itt van velem, akkor szeretnék néha egy kis időt nélküle tölteni, ha meg nincs velem, akkor szeretnék sok időt vele tölteni.
Ja és szombaton elvittük az esküvőre, persze jól viselkedett az út alatt is, és amig vártuk hogy elkezdődjön. Amint elkezdődött volna, elkezdett sírni, én meg egész szertartás alatt cumisüvegből adtam neki lefejt tejet. De legalább nem ordított!!!
Most nem leszünk egy hétig, mert megyünk ki a telekre 'nyaralni' hármasban. Legyetek jók, és drukkoljatok, hogy jó idő legyen.
Andi