A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Helló! :D

Kép
flóra 11

Ti már megjöttetek? :D

Kép
flóra 11

Mi már tegnap este hazajöttünk a Gyurikával, a Zsuzsiék még maradnak Agárdon, talán szerdáig.

Az első nap nagyon szakadt az eső, bent ültünk a sátorban, szerencsére előszobás, nagy sátrat vettek a Zsuzsiék, elfértünk benne székkel, asztallal együtt. :D Másnap már jobb idő volt, akkor a parton voltunk. Szombaton pedig elmentünk a termál (nagymama) fürdőbe, engem a hideg kirázott attól a vénasszonyokkal teli víztől, de belementünk hősiesen 20 percre (ki volt írva, hogy annyi javallott). Este pedig hazamentünk, mert a hollandokkal teli kempingben előző éjszaka részegek garázdálkodtak, és belerúgtak a sátorba, leszakították a kocsiantennát. :evil: :evil: :evil:
A Zsuzsi nagyon házias volt, ellátott minket elemózsiával, főzött ránk, nagyon rendes volt tőle. :D Úgyhogy köszönjük utólag is. :D Te úgyis visszaolvasol. :D

KépKép
benó

Helló Flóra! :D Klassz a macid! :D

KépKép
benó

Tegnap este már visszaolvastalak benneteket. :D

KépKép
benó

Köszönöm a maci dícséretet.

Hát a részegeket nagyon nem szeretem, sajnálom,hogy ilyen károkat okoztak.

Kép
flóra 11

Gyurikát és a Zsuzsit jól felidegesítették, engem inkább megijesztettek. Jobb a békesség.

KépKép
benó

Gy. legszívesebben szétcsapta volna a hülye, idióta fejüket - ezt mondja innen a háttérből. :D

KépKép
benó

Hát,pont kifogtátok a rossz időt. :evil:
De gondolom, attól még jől éreztétek magatokat, sokat dumáltatok. Legalább volt alkalmatok. :wink:

Kép
flóra 11

Persze. :D :D :D

KépKép
benó

Beszéltünk ám rólatok is sokat. :D

KépKép
benó

Elhiszem,hogy felidegesítette őket, engem is kihoztak volna a sodromból. Utálom a részegeket, de félek is tőlük,mert kiszámíthatatlanok.

Kép
flóra 11

Rólunk!?!? Remélem csak jót! :wink: :D

Kép
flóra 11

Hát, így voltunk velük mi is.

Flórián hogy van?

KépKép
benó

Mi mást beszéltünk volna? :D

KépKép
benó

Tegnap egész este aludt. Ma már jól van. Hajnalban felkelt, elment a Tescoba, aztán a Billába is, bevásárolt. Aztán ment a szüleihez. Ma van az anyjának szülinapja. Még nem jött haza. De szerintem nemsokára jön.
Mondjuk a kedve nem volt jó.Már megint. :(

Kép
flóra 11

Na, de mesélj! Mi volt még?

Kép
flóra 11

Hát, nem csodálom. Az a villáskulcs nem lehetett kellemes. :roll: Majd, ha már a fájdalom elmúlt, jobb kedve lesz, biztos vagyok benne.

KépKép
benó

Az volt még, hogy a Gy. egy halat fogott, egy balint, de visszaengedte.

Engem meg megcsípett egy darázs a popómon. :evil: Pont mikor mentünk haza. :evil:

KépKép
benó

Megjött a Flórián,kicsit elköszönök,majd jövök.

Kép
flóra 11

Rendicsek, menj csak. :D Majd dumcsizunk.

KépKép
benó

Tudta, hogy hová csípjen! :D

Kép
flóra 11

Visszajöttem,mert olyan negatív hangulatban van, hogy otthagytam őt inkább. :evil: Duzzaszkodjon magában, ne szívja az én energiámat is.

Kép
flóra 11

Jó fej volt, adott egy szurit. :D :D :D :D :D :D Ingyen. :D :D :D
Milyen a kedve a Flóriánnak?

KépKép
benó

Jól van, majd megnyugszik. :roll

KépKép
benó

Hazajött, még puszit sem akart adni,pedig kedvesen üdvözöltem. Kérdem tőle, hogy van. Azt mondja, a körülményekhez képest jól. Azt hittem, valami történt megint a szüleinél.Rákérdeztem de azt mondta, hogy semmi. Mondom,akkor miért rossz a kedved? Erre azt mondja, hogy nincs elég rossz,mitől legyen jó?

Mindig ez van. :evil:

Kép
flóra 11

És most mit csinál?

KépKép
benó

Mondtam neki,hogy nem szabad mindig rágódni valami rosszon, mert akkor negatívan gondolkozik és bevonzza a negatív dolgokat. így sose fognak a rossz dolgok jóra fordulni.

Utálom,mikor ilyen. Magára mérges,meg az életre, de közben úgy viselkedik,mintha rám haragudna. :evil:

Most kiment a garázsba.

Kép
flóra 11

És a fiúk?

KépKép
benó

A Viasat3-on Colombo megy. Ezt a részét még nem láttam.

Kép
flóra 11

Nézzed csak nyugodtan, én meg fél szemmel a mostani fényképeket nézem a másik gépen. :D

KépKép
benó

A fiúk pénteken koncerten voltak. Hazajött a Norbi is a nagymamájától. Tegnap meg elmentek a fürdőbe strandolni kicsit. Délután kimentek üzletbe,bevásároltak nekem,mert kedvük szottyant rántott sajtra meg halra. Nem volt itthon, hát bevásároltak.
Na,itt a Flórián.

Kép
flóra 11

Közben gépelgetek is... :D

Kép
flóra 11

Rendben, én meg hamarosan teszek fel képeket. :D

KépKép
benó

Az nagyon jó lesz,várom.

Szerinted Tancsu ma benéz? Ma már otthon vannak, vagy csak holnap jönnek?

Kép
flóra 11

Bocsi, Flóra, a Gy. már nyaggat, hogy menjek.
Jó éjt! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Holnap tali. Nem tudom, Tancsu mikor jön.
Holnap reggel megyek orvoshoz fél 9-re. Utána (talán a suliból) jövök. :D
Vigyázzatok magatokra, ti meg enyhüljetek meg egymás iránt a Flóriánnal. :roll: :D

KépKép
benó

Akkor holnap várlak doki után.

Benó,félreérted. Mi nem haragszunk egymásra, szerencsére, csak neki van hülye kedve.Maga sem tudja,miért. Vagy nem mondja el. Szerintem az anyjáék húzzák fel,mert mindig rosszkedvűen jön onnan haza. Csak nekem nem mondja meg, miért ilyen a kedve.

De szerencsére már elszállt ez a hülye hangulata. Kedveskedtem neki kicsit és sikerült elterelnem a figyelmét. :D

Kép
flóra 11

Én most eléggé elkezdtem barnázni. Holnapra bizti megjön a pirim. De ez már megint nem egy normális piri,csak ilyen előhívott. Már megy az agyamra az egész hercehurca. :evil:

Kép
flóra 11

Sziasztok,jó reggelt....:)

Flóra:Flóriánnak jobbulást, elég rosszul hangzott ez a villáskulcs-sztori...Szerencse hogy ennyivel megúszta, történhetett volna rosszabul is...

Benó:Azért gondolom sz eső és a részegek ellenére is jól éreztétek magatokat... :wink:
Már csak ez a találkozás megérte....:)

Timi:Nagyon tetszenek amit vettél eddig, az áraktól meg teljesen el vagyok ájulva...Itt nálunk sokkal többe kerül, minden a többszöröse, mint amennyiért Te kint megvetted!!!!
Nagyon ügyi vagy....
Kicsit összeszedem a gondolataimat és majd irok én is listát, hogy nekem mi van eddig és hogy szerintem mit kell még...

Kép

Kép[/
tancsu

A lagziról átszerkesztettem pár képet, csinálok egy kis fényképes beszámolót...

Kép

Kép[/
tancsu

Kép a menyasszony...
Kép szintén...
Kép a kikérő...
Kép az ifjú pár... Kép vacsora előtt...
Kép vacsora előtt...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Az utolsó kép cime:táncol a násznép
Csak valahogy nem jól irtam be... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Kép mneyasszonyi torta... Kép eladó a bolond-menyecske...:D Kép párom és a bolond-menyecske...:D Kép megérkezett az igazi menyecske.. Kép párom a z anyukájával és az élettársával... Kép én az anyósékkal Kép párom táncba vitte anyut...:)

Kép

Kép[/
tancsu

na a szövegeket elég érdekesen irta a képek mellé, bocsika ....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Most menek megreggelizek, remélem jön ma valaki erre..:)

Benó:mesélni majd mi volt a dokinál!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu, örülök,hogy megjöttél! :D

Jó képeket csináltál. Hiába a pucc, te vagy a csinosabb,nem a menyasszony. De arongyrázás az ment.Látom.

Kép
flóra 11

Én most reggelizem. Későn keltem és rögtön nem is tudok enni.
Ébédre pizzát fogok csinálni,mert maradt ki kenyerünk,ami már nem friss,ezt felhasználom alapnak.Múltkor is csináltam így,olyan,mintha tésztából volna. A héját levágom és telerakom a tepsit.

Kép
flóra 11

Hú,tűz van a szomszéd faluban. Mentek a tűzoltók.Innen látom a füstöt.

Kép
flóra 11

Délig még gépelgetek. Aztán ebéd, mosogatás. Valamikor délután kimegyek a bankba,még egy utolsó számlám nincs kifizetve. Aztán üzlet és megyek a Katihoz is,ígért uborkát. Holnap befőzhetek.

Kép
flóra 11

Látom, nem jelentkezik senki. Megyek ebédet készíteni. Aztán benézek.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?