A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Mi szerintem pizzát rendelünk. Nincs kedvem főzni.

Már megint vasalok. Mindig amikor végzek a kisruha mosással és vasalással, akkor valamelyik barátnőm újra megdob kisruhákkal. Ez persze nem panaszkodás, mert legalább van sok kisruhánk, csak így sosincs vége. Meg ugye a saját cuccainkat is mosom és vasalom, hogy ha pár napot nem leszek itthon, akkor is legyen a férjemnek vasalt inge.

szuszu

Könnyű annak, akinek van gardróbja ;-) Nekünk csak másfél szobánk van, 45 nm2-en :roll: Így tényleg nem könnyű mindent elpakolni...

yuyu79

Nekem azért még mozog, bár ez legtöbbször abban megül ki, hogy kidugdossa a lábát a bordám alatt :P

yuyu79

abból a szempontból majdnem mindegy, hogy a gardrób is full teli van mindig, sosincs elég hely hidd el :)
Vendég

Hát igen, az tuti, hogy bármennyi hely van, mindent tele lehet pakolni... A párom nagyija pl egyedül lakik egy 80 nm-es lakásban, és nincs helye ;-) Persze 80 év alatt sok minden összegyűlik, és sose dob ki semmit :roll:

yuyu79

Kovács Apuka, mikor kapunk képeket Noelről? :wink: :?:

yuyu79

Kerestem, de nem sikerült ráakadnom... voltak itt fent listák, hogy miket kellene venni DM-ben, patikában babónak, magunknak. Ha megvan valakinek lementve feldobnátok légyszi? Biztos elfelejtettem jó néhány dolgot felírni és jó lenne, ha nem kellene sokszor mászkálni :)
Vendég

na, meg is jöttünk a körútról, de végül úgy döntöttünk, hogy mi is rendelünk! ;)

kb. 2 hete kipróbáltunk egy kajáldát Csepelről, isteni finom cuccaik vannak, és onnan rendelünk házhoz, mert kint iszonyat idő van, szóval egy kerthelyiségben sem sokkal kellemesebb, főleg, ha nem fedett, meg ilyesmik, úgyhogy mindenkinek ajánlom a www.bigmamma.hu oldalt, lehet a nyálakat csorgatni! :) sajnos nem szállítanak mindenhova, de van éttermük is, és ott szombat-vasárnap még 30% kedvezmény is van a kajcsikból! :P

nálunk a mocorgás igazból néha egy egy rúgásból és nagyon sok fészkelődésből áll! nem egy nagy mocorgi a kis úrfi, de azért minden nap jelét adja, hogy ő igenis van! próbálom figyelgetni amúgy, hogy nincs-e már lejjebb a pocim, de szerintem még nagyon nincs! azt hiszem, hogy én is nagyon ráérek, annak ellenére, hogy múlt szerdán ez a méhnyak elsimulás teljesen lázba hozott... mindegy, én nem sietek még, csak annyira, de annyira kíváncsi lennék már a kis kukisra!

na igen, Nono és Lili babákról én is nagyon várom már a képeket! mindig mutatom a férjemnek is, had szokja! :D

amúgy Adél Málnácskáról nekem is Sziszka ugrik be egyből! nem tudom, bár én nem ismerem a párját, Lacit, de akkoris, olyan Sziszkás a kiscsaj! :)

éééééhes vagyok, jöjjön már a futár! :)

sophie27

Csenge, nekem Lei ezt küldte múltkor

1217160349.324.xls

sophie27

Köszi a pelenkázólapos hsz-okat, végülis a babyoutletben vettem 6000-ért 16000 helyett, ezt tudom állítani, hogy mekkora kiságyra akarom tenni.

Niki,
Akkor elmentem a számod, és köszi :D

Csenge,
A sportkrémekkel azért vigyázzatok, mert nem biztos, hogy mind jó a terhesség alatt is! Jobbulást a térdednek!!!

Nekem is voltak ma jóslófájásaim, úgy néztem, hogy óránként, aztán meg össze-vissza. és a derekamba is rendesen kisugárzott. nem örülnék neki, ha Apája nélkül akarna kibújni a kismanó. Várjon már péntekig, vagy legalábbis igazodjon a repülőgépmenetrendhez :D

csajok, Bende nem irogat :wink:

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Asszem Aproo kérdezte, hogy akkor a magnézium és a málnalevéltea üti-e egymást. Nem tudja valaki? Engem még nem engedett leállni a magnéziumról a doki, nehogy jól megszüljek hamarabb. De azért elkezdeném már a teát is.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Rendben Rita, de nem ér beelőzni ám:))
fúú azt nem tudom, hogy üti-e a magnézium a teát, mert én már régóta nem szedem.

sniky

lányok, azt áruljátok már el, hogy milyen az a jóslófájás!? hol "kell" fájnia!? inkább a gyomor tájékon, szóval magasabban, vagy a hasad aljánál?

sophie27

sophie joslófájás is többfajta lehet..mensiszerű tompa fájogatások, lehet has alja egész poci .lehet erösebb kis görcsökkel, ami hátba, derékba kisugárzik.. rendszertelenek sokáig elhúzódnak....

hrk Szerintm amig magnéziumot szeded felelsleges teát inni, mert az egyik segíti a másik gátolja a szövetek lazulását... várd meg a betöltött 37.hetet és kérdezz rá az orvosodnál...

és ha nem bánjátok én is felteszem a pici fiam szobarészletét..ha valakit zavar, tőle előre is elnézést :oops:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk, kicsit barnultunk, pletyiztünk.
A barátnőm papája medencékkel foglalkozik, így nekik egy hiper-szuper van, kicsit azért fájt a szívem, hogy nem úszhatok, de a láblógatás is megtette.

Magnézium-málnalevél, holnap megkérdezem a szülésznőket. :wink:

Boniko, nagyon jó kis szoba!

Tényleg csönd van egy-két helyről, csak nem?

Képeket nagyon várom én is!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért. Rajtam maradt egy csomag Cerazette fogamzásgátló tabletta. Ha valakit érdekelne várom a privát üzenetét.

Előre is köszönöm, hogy beírhattam!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Boniko, nagyon klassz szobácska! ;) Kis Vuk is nagyon aranyos!

Aproo, irígykedem a medencepartyra! Ma is olyan hőség volt, hogy csak na!

Bár most ismét villámlik, meg beborult, de semmi jele a vihar közeledtének! :( Tegnap is beborult, meg villámlott, végül semmi nem volt! Legalábbis nálunk!

Lányok, akik el vannak tűnedezve, mizújs van? Remélem van valós okotok az eltűnésre! ;) Mondjuk egy kisbaba!? :)

Holnap újra NST 10:30-tól, így reggel nem leszek, mert megyek be az urammal a városba! Szóval mi még egyelőre igazoltan hiányzunk! :)

sophie27

Sziasztok!

Jövök itt, aztán semmi hír!!!!!!!!!!!

Azt hittem látok legalább két baburól képet, apukák hát mi van? Noel és Lili képe?

Niki akkor szerdán 12:00 az N épület vagyis a nőgyőgyászat előtt találkozunk! Legalábbis eddig még úgy van ;)

Ritus

Kép
rituspoc

Én is reméltem, hogy lesz valami új hír, vagy pár kép, de semmi... Talán majd holnap akkor...

Holnap én is rakok képet, végre fent van a bordűr meg a szunyogháló :-)

Mindenkinek jóccakát!

yuyu79

Sziasztok! Szép estét nektek! :)

Gratulálok az új kis jövevényhez!! Ági, jó egészséget Nektek! :D

Megnéztem Málnáról a képeket. Édes ez a kiscsaj, de nagyon! :D

Remélem mihamarabb a többiektől is kapunk képeket. :)

Mi szépen gyarapszunk, már 70-eket eszünk majdnem minden szopinál. :)
Most nem is maradok tovább, csak 1 percre ugrottam be, majd talán holnap lesz picit több időm.

Mindenkinek kitartást!! Jó éjt!!

Sziasztok!!

k.a.t.i.c.a

Katica, örülök, hogy jól vagytok, és szépen eszik a kisfiad :-D

Hadd kérdezzek párat: Szekszárdra a babáknak ugye csak hazahozós rucit kell vinni? Ott adnak nekik ruhát, amíg ott vagyunk? És pelenka mennyi kell, mármint eldobható? És a szüléshez saját hálóing kell, vagy a kórháziban kell lenni? Ja és saját mellszívót érdemes bevinni magunkkal? Köszi ;-)

yuyu79

SZIASZOK

yuyu neked akarom irni bár nem tölem kérdezted
én is szekszárdon szültem
mellszivot mindenképpen vigyél és hozzá hideg sterilizálo folyadékot is
ha akarsz vigyél háloinget a szüléshez mikor én szültem nem volt épp ugyhogy a sajátomat kellett használni
én a korházban a sajátomat használtam
vigyél betétet
és fájdalom csillapitot alogpirint----én azt vittem azt mondták lehet
ja csak haza hozos ruci kell
ha babás szobába vagy 5 db pelust adnak egy napra ha nem babás ba mész akkor nem kell pelus

BOCSI HOGY BELEKOTTYOGTAM
emlékszel egyszer kétszer irtam privit neked :)

Képimg][/url]
Kép
ronix

szép jó estét, végre pihenhetek én is, mert nem tudom mi volt velem ma, de egész nap meg sem álltam. Reggel begurultunk a párommal, mert már nagyon tropa az ágyunk - úgy "örököltük" az egyik barátunktól - így elmentünk a jysk-be és vettünk egy vadi újat, isteni rugós matraccal.
Egész nap ágyszerelés, takarítás, kétszer álltam neki porszívózni, mint vmi mániákus, vadásztam a porcicákat. Nem hittem, hogy elkap ez az őrület fészekrakósdi ennyire :) lehet, hoyg napokon belül szülni fogok ...?! :)

+ lomtalanítás van Csepelen, így az egész lakást felforgattuk, kidobtunk csomó kacatot....

most meg jó fáradt vagyok, de legalább nem kell altatni ;)

boniko, nagyon szép a szoba, ügyesek vagytok!

Katica, örülök, hogy ilyen szépen gyarapodtok;) nagyon édes a kisfiad!

Kovács apuka, hol vannak a képek Nonó babáról????!!!!
és Lili apukát szintén kérdezném???!!!

Ritus, már nagyon várom, hogy találkozzunk, mert jó rég nem láttalak..:( akkor szerdáig legalább húzzuk ki, jó ? :)

na most megyek aludni, leteszteljük az új ágyat;)

sniky

nem azért van ez a késői bejelentkezés, mert akármi lenne... szóval ne izguljatok! :)

egyszerűen nem bírok aludni, így gondoltam netezek egy kicsit, hátha az segít.

délután aludtunk egy jó nagyot, most meg iszom a levét! :(

annyira rossz így...

na, akkor jók legyetek! én még nyüglődök kicsit! :(

sophie27

Jó reggelt!

Sophie tényleg azt hittem esemény vna, amikor láttam az időpontot!

gondolom akkor most mnég alszol :lol: bár ha mész NST re nem biztos

köszönöm a dicséreteket, én csináltam a falra a képeket hungarocellapokból... :oops: :lol: a kiságy pedig ajándék..

Már mindenki fogadásokat köt mikor fog kibújni a kis Zsiványunk... szerintem jól érzi magát odabennt ahhoz képest hogy a 28.héten ránkhozta a frászokat és kórházban landoltunk...de végre nem kell egész nap feküdnöm...

Angelcare légzésfigyelős kérdésemre ha valakitudna válaszolni(hangerő) megköszönném
Vendég

ezt ma reggel találtam itt a babaneten... :oops:

http://www.mounet.com/~gablau/szules.txt
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Tegnap nekem is olyan napom volt, mint Nikinek. Egész nap meg sem álltam. Pedig reggel még egész lustának indult, hogy majd vasalok egy kicsit, aztán jól van, de végül már egy fürdőszoba nagygenerál takarítás lett a vége ablakpucolással egybekötve. És akkor ezek után megint egy hatalmasat aludtam. Andris pedig remekül érzi magát odabent. Szóval nálunk minden rendben. Szerintem én ma nem szülök :D

Viszont gyanús ez a csend Bende körül :?

szuszu

Boniko, én már ezt olvastam. Megkaptam emailben egy kolléganőmtől.

szuszu

Ronix, köszi az infókat, és gratulálok a kislányodhoz!!!

yuyu79

Nálunk sincs semmi fejlemény, viszont hoztam végre képeket:

Kép

Kép

Kép

yuyu79

Kép

Kép

Kép

Eléggé zsúfolt lett, de hát sajnos csak 9 nm2 a szoba, máshogy nem tudtuk megoldani, hogy minden beférjen. Plusz van még bent két régi szekrény is, amik nem látszanak a képen ;-)

yuyu79

Kép
Napsütéses jó reggelt mindenkinek!

Hát nincsenek baba képek? szomorú vagyok :( De nem ám csak a friss babákról várjuk a képeket , a már cseperedőkről is :) !

Boni nagyon tetszenek a kis képek a kiságy felett!

yuyyu szeritintem nem lett túlzsfolt a szoba, és a fehér nagyon jó választás volt mert nagyobbnak tűnik a szoba tőle.

Esti sztori, gátmasszázs megvolt a párom segítségével, hát elég kellemetlenül éreztük magunkat valamiért. Bár nincs ebbe semmi szégyelni való de mégis. Az ember azt se tudja most akkor jól csinálja vagy nem. Mindenesetre Áronka odabent baromira beindult. :D aztán jött egy olyan keményedéses fájás hogy kb csillagokat láttam 1percig biztos, mire a drágám felpattant, te jó ég meg ne szülj még nekem!- mondat birta elhagyni a száját hát én szét röhögtem magam. Egy kis jósló és ő már pánik :lol: :lol: mi lesz ha tényleg szülök :) Mondta is a héten pihizek ne csináljak semmi megeröltetőt.

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, használtan kaptuk az összes bútort, de szerintem is jó a fehér ;-)

yuyu79

Használt vagy sem,nem az a lényeg esetleg még egy narancssrága kis szőnyeget is eltudnék képzelni a függöny mellé. Az ágyat mi is kaptuk a sarokgarniturám már vagy 10éves de szopizáshoz jó lesz. de szekrényt helyhiány miatt kellett csináltatnunk , viszont ez egy örök darab lesz. Amúgy nekünk is baromi zsúfolt a szoba nekünk is 9nm csak kocka alaku.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

sziasztok csajszik:)

Mecsi, olyan jót nevettem a párod "te jó ég, meg ne szülj itt nekem" mondatán :)))) pedig jobb, ha felkészül rá, mert előbb-utóbb eljön a Ti napotok is :))

Julcsi, nagyon tetszik a szoba, ügyesek vagytok, egyáltalán nem tűnik túlzsúfoltnak!
Boni, a tiétek is nagyon szép, tök ügyes vagy ezekkel a fali dekorokkal!

nekem változatlanul kemény éjszakám volt, Barnus be volt indulva, fél 3-kor iszonyú jóslógörcsre ébredtem, komolyan mondom lepergett előttem az életem.... kb. egy óráig folyamatosan figyelgettem a fájásokat, aztán elaludtam és fél 7-kor újabbra ébredtem... egyelőre most nyugi van, de úgy érzem 1-2 napnál nem húzzuk tovább.
kicsit elkapott a félsz is az ismeretlentől, de próbálom nyugtatni magam ;)

mindenesetre mondtam Fercinek, hogy álljon készenlétben, mert bármikor mondhatom, hogy "apa kezdőőődik" :))

na megyek, keresek vmi reggelit, mert éhen halok, tegnap csak 2szer ettem, így most érzem a hatását.

ujdonsült apukák irgum-burgum, hol vannak a képek? :)))

sniky

Yuyu, jól néz ki a szoba és szerintem sem zsúfolt. Én még nem akarom kirakni a baba ágyneműjét, még a rácsvédőt sem, mert nem akarom, hogy amíg nem született meg, addig porosodjon. Így meg nem érdemes lefotózni az ágyat, mert nem elég babás.
A mérleget hol vettétek? Ha jól látom, akkor momert típusú. Én is most gondolokodom, hogy végül inkább veszek egyet, mert ha az ember legalább két gyereket akar, akkor már megéri megvenni.

szuszu

Néha úgy érzem a párom még nincs eléggé felkészülve az apaságra, de majd belejön :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szuszu, a mérleget is a bátyáméktól kaptuk kölcsönbe ;-) Nem tudom hol vették, de ők pécsiek, úgyhogy biztos ott valahol... De ha nem lenne, lehet hogy inkább kölcsönöznék, mert szerintem csak az első 1-2 hónapban fogjuk használni...

Én az ágyat letakarom egy nagy lepedővel, így szerintem nem fog addig porosodni... Egyébként Anyuéktól kaptunk gyapjútakarót is, csak az túl nagy a kiságyba, 100x140-es, meg elég vastag is, így azt eltettük későbbre. Ahhez vart huzatot is a rácsvédő anyagából, de most egyelőre csak ilyen kis pihe-puha babaplédet fogunk használni szerintem... Szőnyegre én is gondoltam, de azt lehet hogy később veszünk, ha már kezd mászni a babó.

yuyu79

Az én párom is tiszta para néha, hogy már csak két hét, és mit fog ő kezdeni egy ilyen aprósággal ;-) Szerintem hamar bele fognak jönni :-D

yuyu79

Többiek? Szülni mentetek? :lol:

yuyu79

Zsófi!
Nagyon Boldog SZülinapot Kívánunk!!!! :D :D :D
Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Igen, igen;) nagyon nagyon Boldog Szülinapot Zsófinak!!!

sniky

milyen csönd van tényleg?!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsófi, Sok Boldogságot! :P

yuyu79

Boldog Szülinapot Zsófi! :D

Még mi is itt vagyunk, de a többiek nagyon-nagyon eltűntek, ami igen gyanús! :D Van egy olyan érzésem, hogy hamarosan jönnek az újabb fotók és hírek!

Szilvi :D

rizsimami

tényleg lassan igazolásokat kell gyűjteni, hogy ki miért nincs itt, remélem jó okuk van rá, mondjuk egy baba :)

sniky

Sziasztok!!

Én még vagyok és egybe, bár éjszaka voltak olyan gondolataim, hogy beindul a folyamat, mert a medencém elég erőteljesen érződött/fájogatott, de én nagy örömmel fogadtam ezt sőt már vártam!!alakul a rés a kisembernek és ha alakul akkor le is ereszkedhet és egyre közelebb kerülünk ahoz a bizonyos naphoz és perchez... :D :D :D :D
Mindjárt indulunk nst-re, de addig burkolok valamit még...
majd jövünk...

bende odatalált netán a késslekedő futár??tessék nyilatkozni!!

TÉNYLEG NAGY A CSÖND CSAJOK!!LÉTSZÁMELLENÖRZÉS!!
Vendég

köszönöm lányok a dicséretet!

Julcsi nagyon szép a szoba tetszik, hogy fehér..nálunk eddig mindig minden kisgyereknek fehére volt a"garnitúrája" ..én változtatam, mert kéket kaptunk...

Mecsi férjed aranyos lehetett a "pánik"arccal.. enyim is izgul nagyon...
Vendég

Az én párom hála az égnek nem parázik, vagy ha igen, akkor jól titkolja! :D
Inkább azon izgul, amikor megcsörren a telefonja, és én hívom, mit mondok neki. Szüléssel kapcsolatosan keresem, vagy még nem?!?

rizsimami

Én a védőnőhöz megyek ma délután megint...

Éjjel nekem olyan szokott lenni, hogyha az oldalamról a hátamra fordulok, akkor elkezd fájni elég erősen a hasam alja... De ha visszafordulok akkor jó... Van még valakinek ilyen?

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?