A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Edóra!

Nem vettelek ki a táblából, csaj elrejtettem a sorodat. :lol:
Szólj ha úgy érzed látni akarod magad a táblázatban :lol:

Nem tudok semmit mondani, szörnyű dolgokon mentél keresztül.
Nekem is két 6 hetes terhességem ment el, évente 1, legutóbb ebben a hónapban.
Hidd el ez azért van ,mert még nem választott ki minket a leendő babánk és ahogy végre ott lesz a pocakodban a pici, rögtön halványulni fognak ezek a szörnyű emlékek :wink:

Kép
akire79

Megjöttem az inszemről. Augusztus 11-én kell mennem tesztelni. 1,5 órát vártam, de 10 perc alatt kész voltam. Nem is volt olyan vészes.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky
Nagyon drukkolok Neked,hogy aug 11-én jó híreket kapjál!
Pihenj sokat!
Kép

Kép
noki&potyi

MEGMARADT GYÓGYSZEREK!!!

- Decapeptyl 0,1mg inj.
3 x 7 db bontatlan dobozban 2009.04.-ig hűtőben tárolva.
2 db 2008.10.-ig hűtőben tárolva.
2 db 2009.04-ig hűtőben tárolva.

- Ovitrelle 250mikrog. 0,5 ml 2008.12-ig hűtőben tárolva

- Progesteron 25mg 4db 2011.06-ig hűtőben tárolva

- Metypred 16mg 26db 2012.05-ig

- Hipp Natal 2 x 120 ml 2009.01.31.

Ha bármi érdekel légyszike pü vagy e-mailt írj.

bonya

Kép

Kép
bonya

bonya: Bocs, hogy nem szóltam előbb, de nem kérek semmit. Ezek közül csak Ovitrelle-t kaptam, de abból 1 egészet kellett szúrnom.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!

Megkaptam az időpontomat. Ma elsőre sikerült őket elérnem. Szeptember 16-án kell mennem. 12-13 óra között.
Már most izgulok. Bár addig még lesz egy csatám. Beutalót kell szereznem a háziorvostól vagy a nőgyógyásztól. Nekem és a páromnak is. Ez még egy meccs lesz. Ugyanis a körzetünkben egyik sem teljesen oké. Na de majd határozott leszek és kicsikarom valamelyikből. Hát nem ők lesznek akik az utamban állnak, hogy ne lehessen babánk.

Vicky!
Nagyon-nagyon szorítok. Millió drukk!

Noki!
Rólad sem feledkeztem ám meg. Ugye hétfőn kell menned?
Remélem minden rendben lesz. Gondolom ez lesz életed egyik leghosszabb hétvégéje. Nem teszteltél?

Kép
gyorfitimi

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a bíztató szavakat, nagyon jól esett a nehéz pillanatokban!!!!

Noki!
Köszönjük szépen a köszöntést, nagyon aranyos vagy!!!!
Nagyon drukkolok Neked hétfőre! Remélem nagyon nagyon jó hírekkel fogsz jönni!!!

Lányok. akinek nem sikerült a lombik: mikor kezdtetek el vérezni? Mert Nekem még mindig nem jött meg, pedig már ültem melegvízben meg apa is megmacerált már, de sehol semmi.
Még egy kérdés: Az hogy lehet, hogy beülti előtt 11 mm mnyh-ám volt, nem véreztem meg semmi és csak 4mm a mnyh-ám? Ha valaki tudna Nekem ebben segíteni azt nagyon szépen megköszönném!

Megy mindenkinek a DRUKK akinek kell!!!! És gyertek nagyon jó hírekkel!

gyoreneildi

Viky79!!

DRUKKOLOK!!!!!!!!!! :lol:
babu69

Sziasztok lányok!!

Remélem nem haragszotok,hogy irtam. Másik fórumon vagyok, de itt is ismerek pár emberkét. Vikyt személyesen is, többször taliztam már vele a BMC-ben. Mi szeptemberben lombikozunk, Wiegandt dokibácsihoz járunk.

MINDENKINEK DRUKKOLOK!!!!!!! Jó kis csapat van itt is, szoktalak titeket olvasni!!!!!:)
babu69

babu69: Köszi :) Örülök, hogy itt vagy. Neked akkor mikor kell menned konzultációra? Aug. 4-től lesz a dokink, most az inszemet végig Zeke doki csinálta.
vicky79
Budapest III. kerület

SZia Babu69!

Üdv itt is!
Táblába be akarsz kerülni?

Kép
akire79

Sziasztok,

Na, itt van az eltűnt bárányka :oops: :oops:
Sorry, hogy így eltűntem, de igazából elég kevés időm van, meló, tanfolyam, meg egyéb rohangálni való mindig akad… :roll: Szóval általában csak olvasni van időm, de írni már nem igazán.
Ezért is szeretném kérni, hogy valaki legyen szíves, és vegye át a táblát, mert annak nincs értelme, hogy én kb. 2 havonta tegyek fel. Sajnos most sem tudok tenni, mert dolgozom, szóval jó lenne… :?

Amúgy jó nagy csend van itt… senki nem ír már ide? :shock:

Nyaralás:
Nagyon jó volt, bár tényleg iszonyat rövid volt . Vasárnaptól-péntekig terveztük, de végül csütörtökön hazajöttünk, mert az utolsó napunk Balatonlellén lettünk volna, de nem volt túl fürdős-idő, így inkább a hazaútra szavaztunk.
Zalakaros szép kis hely, a fürdője annyira nem nyűgözött le minket, elég bonyolult az öltőzőrendszere, szóval nem voltunk oda érte. Vasárnap értünk le, és hétfőre virradóra iszonyatos szél és jégeső volt. Ilyet még nem láttunk! :shock: Ömlött a jég, szerencsére nem voltak túl nagyok, kicsivel nagyobbak talán, mint egy borsószem… de hát azért aggódtunk, nehogy szétverje a kocsit… Szerencsére szerda-csütörtökre már szép idő lett, így elmentünk Kehidakustányba, hát ott viszont fantasztikusan jó a fürdő! :D Csütörtökön, még mielőtt hazajöttünk volna is elmentünk ide, és onnan jöttünk csak haza.
Amúgy tök szerencse, hogy nem a héten mentünk, mert most még rosszabb időnk lett volna… :)
Sajnos csütörtökön, az utolsó napon el kezdett nagyon fájni a torkom, és utána jól ledöntött a lábamról az influenza, de szerencsére már túl vagyok rajta.

Képeket tettem fel a honlapomra, úgyhogy ott meg tudjátok nézni őket :D (aki még nem látta, a hsz-om alján a www-re kattintva jut el a honlaphoz)

Valamennyit visszaolvastam, ha nem írok valakinak bocsi, nem szándékos :oops: :wink:

Vuki,
Kérünk képeket! :) Biztos írtad már, de merre voltatok?

Maggie,

azóta megjött már? Teszt? :)

Trinky,
Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Noki,

Mennek Neked is a drukkok!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Hogy vagy?

Babszika,
Remélem, már túl vagy a mélyponton! Sajnos mindannyian meg tudunk zuhanni, de kérlek, ne keseredj el! Leszünk mi még anyucik! :)
Nem vígasz tudom, de mi kb. már 10 éve várunk a babára. Igaz csak pár éve vagyok BMC-s, de már bánom, hogy nem korábban kezdtük el, ki tudja, hogy hogy alakult volna…

Madrin drága,
Örülök, hogy jó volt a lengyel út! :D Várunk képekkel is ám! :D:D
Nem semmi ez a szomszéd kisfiús dolog :roll: annyira gáz, hogy az ilyennek van gyereke, mi meg mit össze nem küzdünk, hogy lehessen. Erre szoktam mondani, hogy szemét az élet :cry:
Köszönöm kérdésedet, a tanfolyam jól megy, már egy ideje gyakorlatozunk, a kezdeti nehézségeket talán kezdek túl lenni, és már egész jól megyeget! :D

Vucuska,
Voltál dokinál? Mit mondott?

Vicky,
Mennek Neked is a drukkok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Ildi,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :cry: :cry:

Edóra,

hogy vagy drága? Tudom, hülye kérdés… de azért, ha tudsz, írj majd pár szót… Puszi!

Timi,

Üdv itt! :D Kívánom, hogy mielőbb anyuci legyél! :D

Gil,Sok puszi neked! :D

Sok puszi mindenkinek! Igyekszem sűrűbben jönni :oops:

Kép

Kép
zsókuci

vicky
Javíts ki ha tévedek,de jól olvastam,hogy W doki csak aug.4 -től lesz megint?
Én úgy tudtam,hogy holnaptól....
Jó lenne tudni,mert Én holnap megyek és ha nincs W akkor valaki más fog megvizsgálni és akkor inkább reggel 6:30-kor már ott fogok toporogni a sorba,hogy aznap sorra is kerüljek valakihez.
Viszont ha van W doki akkor ráérek csak 11 körül menni.....

Zsókuci
Nagyon jók a képek!
A jégesős....húúúú....mintha a hó esne :shock:
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat!
És persze annak is ,hogy már jobban vagy!

Én köszönöm kérdésed, jól vagyok.....
Holnap megyek UH-ra és akkor derül ki,hogy vannak e babáink vagy sem.....
Remélem az égiek besegítettek és itt van/nak a pocakba :roll:
Reménykedem és bízom a legjobbakban!

Minden jót!

Kép
noki&potyi

noki: Én nem vagyok benne biztos, de Zeke dokitól kérdeztem, hogy 11-én hozzá menjek-e tesztelni, vagy Wiegandthoz és akkor azt mondta, hogy 4-én váltják egymást. Én ezt úgy értelmeztem, hogy csak 4-én jön vissza. Talán reggel kérdezd meg, mielőtt elindulsz. Én hétfőn később mentem és nagyon gyorsan végeztem. Meg is lepődtünk rajta. Te most hány hetes vagy, hogy már uh-ra mész?

Hogy megy az első tesztelés a BMC-ben? Vizeletvizsgálatot kért a dokim, vért azt hiszem nem. Hcg szintet tudnak nézni ebből, vagy azt már csak akkor, ha pozitív a vizeletes teszt. Vérvizsgálatnál éhgyomorra kell menni?
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky
Mikor mentél múltkor BMC-ba ,hogy olyan hamar végeztél?
Nem tudom,hogy egyáltalán babás vagyok e,de ha igen akkor csak annyit tudok mondani,hogy Július 7-én volt a beültetésem....

Inszemnél csak vizeletet kell vinned és ha kétcsíkos lesz a teszted akkor vesznek tőled vért is.
Ha külön vérvizsgálatot kért volna a doki akkor éhgyomorral kellett volna menned,de így viszont nem!
Én mondjuk mindig vittem magammal szendvicset és ott ettem meg,reggel tezstelés előtt egy falat sem csúszott le. :shock: :roll:

Kép
noki&potyi

Noki: Olyan 7 körül értem oda és még 9 előtt végeztem. Még aznap kérhet a pozitív teszt után vérvételt? Most akkor majd éhgyomorra menjek, vagy nem? Drukkolok neked a holnaphoz, azért ez a 20 nap nem semmi. Én már most alig várom, hogy mehessek. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Bocsánat, hogy bekotyogok, csak egy kérdésem lenne, hátha valaki tud segíteni:
A Budai Meddőségiben forgatott filmet keresem, aminek a címe:"Sejtjeink."
Ha valaki tud segíteni, légyszi, írjon privit.
Köszönöm.

babaimádó
Kép
babaimado

Vicky,
Nekem az inszem tesztnél csak vizeletet kellett vinni és vért nem vettek, én úgy hallottam, hogy csak attól vesznek vért, akinél a teszt alapján nem lehet eldönteni, hogy sikerült vagy sem. Nekem az első tesztem negatív lett és nem is vettek vért, a második pozitív és még ilyenkor sem vettek vért, csak másfél hét múlva hívtak uh-ra.

Noki,
Nagyon drukkolok Neked!

Zsóka,
Írtam levelet Neked :)

puszi
Kriszta
tubikriszta

köszönöm,hogy drukkolsz Nekünk...
Nagyon ránk is fér :shock: :roll: :lol:

7körül értél oda?
Mekkora volt a sor?
Én múltkor 6:30-ra értem oda,de 8:00 volt amikor a recepcióhoz értünk....

Vérvételről csak annyit,hogy nekem nem volt pozitív eredményem inszemnél,de akiknek volt azoknak volt vérvétel utána,vagy UH.
Szerintem ezt orvosa válogatja.
Lehet,hogy azt mondják,hogy menj vissza 1 hét múlva és akkor csinálnak egy UH-t,de ezt nem kívánom Neked sem és senkinek,hogy még 1hét bizonytalanságba legyen!
Inkább mondják meg azonnal a választ!
Pihenj sokat és Én is drukkolok neked nagyon!

Kép
noki&potyi

Babaimádó

Én úgy tudom, hogy ott bent meg lehet vásárolni, de szerintem hívd fel a BMC-t, de láttam a recepción kiírva. A neten nem találtad meg?

Üdv
Kriszta
tubikriszta

tubikriszta
Köszi Neked is a Drukkot!
Hogy vagy/tok?

Kép
noki&potyi

nekem azt mondta W doki, hogy a másodiknál, hogy Ön terhes és másfél - két hét múlva hívott uh-ra, igaz nem egy jó dolog várni....a vérvétel szóba sem jött.

Ha orvosa válogatja és mondjuk Zeke doki kér vérvételt, akkor is ehetsz nyugodtan, mert a HCG szint nem a kajálástól függ, így nyugodtan egyél és majd meglátod, hogy a doki kér vagy sem vérvételt. Nálam ahogy az előbb írtam egyszer sem csináltattak.
tubikriszta

Igen....
így korrekt,hogy azt mondják,hogy -Ön terhes- és menjen vissza UH-ra ekkor és ekkor....
De Én arra értettem amit velem is csináltak,hogy nem kívánom senkinek...... ,hogy csak annyit mondnak -Majd kiderül 10nap múlva ,hogy terhes vagyok vagy sem-
:roll: :shock: :cry: :oops:

Kép
noki&potyi

Jó éjszakát mindenkinek!
Holnap sietek ahogy tudok!
Akármi is legyen az eredmény....Nagyon köszönöm a sok tanácsot, segítséget és támogatást amit kaptam Tőletek!
Na meg persze a rengeteg drukkról nem is beszélve :shock: :lol:

Puszi Mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Noki!

Szorítok neked, tegnap hívtalak, majd mesélek...
Kicsit zűrös napjaim voltak...
Gondolok rád :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szép jó reggelt mindenkinek!
Felébredtem ma hajnalba arra,hogy olyan erős menszesz görcseim vannak,hogy az csak na..
Napok óta nem éreztem semmi fájdalmat.....
Csináltam gyorsan egy tesztet (1db volt itthon és úgy gondoltam,hogy....ez már úgysem nem fog kelleni)
Eddig 3 db tesztet csináltam az elmúlt 21 nap alatt és mindegyik ha halványan is,de 2 csíkos lett.....,de ez most NEM....
3-4napja volt egy erős görcsöm és az a vizes folyásom...
Na azóta teljesen úgy érzem,hogy már nincsenek velem a babák.....
Azt hiszem a teszt ekkorát nem hazudik,mivel már erősebb csíknak kellett volna most látszódnia.....nem egy csíknak :cry:

Na mind1..
Nem adom fel,de nem is vagyok jól!

Bízom még mindig abban,hogy tévedek,de az csoda lenne!

Witch
Majd délután felhívlak valamikor,Oké?

Puszi

Kép
noki&potyi

Tubikriszta, egyenlőre nem sikerült ráakadnom.Köszi az infót.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt mindenkinek!

Noki,
Én nagyon remélem, hogy a teszt tévedett, és veled vannak a babókák! Drukkolok nagyon, hogy jó híreket kapjál! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :) Várunk a hírekkel nagyon!
A görcs miatt meg ne aggódj, az nem feltétlen jelent rosszat.

Babaimádó,
Nekem megvan a Sejtjeink c. film. Ha gondolod, szívesen átírom Neked és elküldöm postán. Küldj priviben címet, megpróbálom mielőbb feladni, de nem ígérem, hogy ez a héten összejön.

Kriszta,
Nem jött e-mail :cry: :cry: Elküldöd újra? Köszi :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Noki!
Mennek a DRUKKOK, és remélem jó híreket kapsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gyoreneildi

Sziasztok!

Noki,

Jaj, azért gondolok rád, és nagyon-nagyon drukkolok Neked!++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Jaj Noki, gyere mááááár... nagyon drukkolok! Kb. 3 percenként frissítem az oldalt :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

A sejtjeinkre én is nagyon rá voltam/vagyok kattanva, de én sem tudtam sehonnan megszerezni. :(

Jelentem, én holnap megyek a BMC-be apával, h megtudjuk, mi lesz.
Apa tökre parázik, h mi van, ha nem lett jó az eredménye.
Én meg egyre inkább ki vagyok. Már vagy egy éve voltam enyire sz*rul.... sosem fájt ennyire az, h nekünk még mindig nem jön össze. Nem tudom, h mi van velem.
Sztem a closti mellékhatása, h ilyen érzékeny vagyok. :roll:

Gondolom, megkapjuk az instrukciókat, ha inszem lesz.

(amúgy olyan fura érzésem volt tegnap este hancúr után.... arra koncentráltam, h ne guruljanak ki.... és nem tudom, h hogyan, de sikerült. Persze, még csak a 9. nap, szóval tuti nem lesz ebből még gyerkőc, de :roll: )

Noki!
Sok-sok szurk!!!!!!!!!!!!!!!!

Én meg megyek dó'gozni..... :evil:

babszika

Babszika,

A dvd-felajánlás neked is szól :) Ha szeretnéd, szívesen elküldöm Neked is, csak tényleg időpontot nem merek írni, mert mostanában mindig van valami, és sosem érek rá semmire :roll:

Drukkolok a holnapi BMC-s eredményhez! Biztos rendben lesz! A kedélyhullámzás természetes, meglátod, összefog jönni a bébi, és boldog lehetsz végre :D

(drukkolok azért, hátha a 9. napon is befutók lehetnek a kiskatonák :wink: )

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Először is köszönöm mindannyitoknak,hogy ennyire drukkoltatok Nekem,tényleg sokat jelentett!
"Sajnos" még maradnom kell ezen a topikon és még sokáig foglak benneteket boldogítani a kérdéseimmel......mert nem sikerült a lombikom!
Nagyon magam alatt vagyok és egyszerűen nem értem,hogy mi lehetett a probléma....
Szerintem ezt a dokik sem értik néha,néha....

Szűcs doki vizsgált meg,Uh után azt mondta,hogy menjek el vérvételre....
Én így is tettem ,de sajnos a hCG-m az most még alacsonyabb lett mint volt....
2,..... valamennyi!

Annyit javasolt,hogy hétfőtől lesz W doki is és vele konzultáljak,hogy hogyan tovább!
Nem lennék ennyire elkeseredve,de tudjátok nekem csak egy fagyóbabám van.....és nem merek kockáztatni......viszont 3 hónapot sem tudok várni.....

Tehát nem elég,hogy nem sikerült a lombikom,de még fagyókáim sincsenek.......
Tetőzte a dolgokat az,hogy a munkahelyemen mondhatjuk....nem igazán várnak már rám....
Se gyerekem,se fagyikám,se munkám...
Ja! És betegácsiba sem akar tartani a dokim!
:lol: :lol: :lol:
Csak röhögök magamon,hogy mennyire nyomorult vagyok...most annak is érzem magamat!

Ne haragudjatok,hogy így kifakadtam!
Köszi még 1x mindenkinek,hogy drukkoltatok Nekem!
Mindenkinek minden jót kívánok tiszta szívemből!
Puszi!

Kép
noki&potyi

Noki drága!

Én itt csöndben drukkoltam neked,még ha nem is írtam,végig szorítottam.Nagyon!
(Mióta elveszítettem a babám még érzékenyebben érintenek ezek a dolgok!)
Szomorú vagyok,hogy nem maradtak veled és sok erőt a továbbiakhoz!Te olyan erős csajszi vagy és hoz még a jövő boldogságot!
Óriási ölelés neked!!!
:cry: :cry: :cry:

Orsi
orsiborsi

Noki
Én is nagyon drukkoltam, és egész nap vártam, hogy jelentkezz .... a jó hírrel... :( :( Azt hittem, csak babás lehetsz, hiszen mensi még sehol se volt. Nagyon sajnálom, de kérlek, ne add fel! Gondolj arra, hogy nemrég volt az esküvőtök, boldog feleség vagy már, sokan a párjukat se találják meg még ennyi idősen, vagy már válnak. Ha jól emlékszem szép házikóba költöztetek, szóval az eddig történt szép dolgokra koncentrálj! És ne add fel a reményt!
Én is ideges vagyok, ha mások ezt mondják, és nem tudják, min megy keresztül az ember, de én megértelek, hogy ki vagy borulva. Csak magamon is próbálom ezt az életszemléletet megvalósítani. Hátha könnyebb így.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Zsókuci, írtam privit, nagyon köszi.Várom nagyon.

Noki, tudom, mit érzel, én is állandóan ugyanezeket élem meg. :cry:
De akkor is tovább kell mennu, mert hiszem, hogy hosszú és rögös ugyan az út, de az út végén ott vár ránk a kisbabánk!

babaimádó
Kép
babaimado

Zsókuci, írtam privit, nagyon köszi.Várom nagyon.

Noki, tudom, mit érzel, én is állandóan ugyanezeket élem meg. :cry:
De akkor is tovább kell menni, mert hiszem, hogy hosszú és rögös ugyan az út, de az út végén ott vár ránk a kisbabánk!

babaimádó
Kép
babaimado

Kedves Noki!

Borzasztóan sajnálom!!! :cry:
Tudom, mennyire nehéz most, de azt is tudom, hogy tovább fogsz tudni lépni!
Ne keseredj el, nem igaz, hogy nincsenek fagyókáid! Lehet, hogy épp az az egy az, aki be fog költözni Hozzátok hamarosan! :)
vuki124

Noki!

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! :cry: :cry: :cry:
Tudom, hogy mit érzel most, de fel a fejjel, mert minden megfog oldódni!
Múlthétem voltam nőgyógyásznál Szolnokon, és mondta hogy használjam már a Foreveres dolgokat, mert nagyon sok mindenkinek sikerült ezzekkel a termékekkel a baba. Most léptem be, hogy olcsóbban vegyem meg a számomra megfelelő készítményeket. Ha segíthetek ebbe, akkor szólj és megbeszéljük!
Fel a fejjel!
U.I. Sírd ki magad, és meglátod holnaptól már egy picit jobb lesz!!!!

gyoreneildi

Köszönöm lányok a kedves és biztató szavakat!
Persze egyértelmű,hogy nem adom fel,csak még friss és nem tudom hogyan kezdjem el a lelki felépülést...
Főleg,hogy holnaptól kéne mennem dolgozni,de "nincs hova"....
Na mind1, minden megszokott oldódni....ennek is ez a dolga!

gyoreneildi
Én a lombikozás előtt betankoltam FLP-ből és reggel,délben,este csak azt használtam,használom...
Nem maradtak meg a babáim mégsem...
Lehet nem jó dolgokat vásároltam belőlük.
Kérlek írd meg nekem,hogy neked miket ajánlottak.

Kép
noki&potyi

Jaj Noki drága,

Annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: Sírd ki magad, aztán hajrá előre!!!
Tudom, hogy nehéz, de fel kell állni, és menni a CÉLig! :)

Sok puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Gyoreneildi,
ha publikus én is szeretném tudni miket ajánlanak a Foreveres dolgokból.
Én régebben próbáltam a méhpempő tablettát,de akkoriban nem sikerült a baba.
Most pedig próbálok már megint minden dologba kapaszkodni.
Előre is köszi.

Orsi
orsiborsi

Orsiborsi,gyoreneildi
Nekem nagyon ajánlgatják a bükkszentkereszti füves embert.
Persze nagyon sok mindenki mindenféle hókusz-pókuszt ajánlgat,de úgy vagyok vele,hogy Én minden után utána nézek és ami megfog azt kipróbálom.
Most éppen majd a yamamotoba fogok menni,meg most küldik el az infót egy olyan emberkéről aki nagyon sok meddő nőt kikezelt....
Immun terápia néven ismert....

Ha valaki valami tud akkor írja meg legyen szíves !

Kép
noki&potyi

Noki,
Nagyon sajnálom, hogy nem maradt(ak) meg a baba(id)! :cry: :cry: :cry:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

NOki!
Én is nagyon sajnálom hogy nem sikerült. :(
De ahogy írtam neked, a következő biztos sikerülni fog!!!!!!
Én egyébként most járok egész testes akupunktúrára és metamorf masszázsra, ami elméletileg a lelki blokkokat oldja, de a relaxspa.hu honlapján többet olvashatsz róla. Múlthéten próbáltam először, de úgy tervezem hogy a következő beültetésig hetente 1* eljárok.
Mióta kiderült hogy nem sikerült az első lombik azóta semmilyen vitamint nem szedek. Majd ha megjön onnantól kezdve újrakezdem.

LÁnyok!
Nekem is megírnátok ezeket az Aloe termékeket. Most iszom reggelente az Aloe Vera Gelt és most akarom elkezdeni a Royal Jellyt. Amíg nem érkezik meg addig szedem a Propoliszt.

Kép
vucuska

Sziasztok Lányok !

Ne haragudjatok, hogy így belezavarok a beszélgetésekbe, de úgy örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot !!! :D
Én még teljesen új és járatlan vagyok ebben a témában, ezért kérlek titeket segítsetek nekem !....augusztus 11-én megyek (illetve megyünk a férjemmel) az első konzultációra, amivel elkezdődik a kis babaprojektünk !

Kérlek Titeket, írjátok le tapasztalaitokat, hogy mi történik az első konzultáción és hogy ez után milyen vizsgálatok várnak rám, mire elkezdődhet az inszemináció vagy a lombik ??
Mennyi időt vesznek igénybe a vizsgálatok ?(az ország másik feléről kell Budapestre járkálnom)
Melyik dokihoz jártok ?

Minden infót szívesen fogadok !!
Előre is köszönöm nektek !!
rilla_

Szia Rilla!

Nekünk az első konzultációnkon a doki elkérte a korábbi leleteinket -azokat mindeképpen vidd, vagy ha van rá lehetőséged, már vigyél fénymásolatot is róluk-, aztán kérdéseket tett fel, pl.: mikor menstruáltam először, hány napos, stb témába vágó kérdés. Aztán kaptunk beutalókat, vérvételre -neked 3* kell menned-, spermavizsgálatra, nőgyógyászati vizsgálatra. Ezt mind ott helyben megcsinálják. Erre rámegy majd egy ciklusod és utána ha meg vannak az eredmények a dokiddal megbeszélitek a hogyan továbbot.
Nekem Zeke a dokim és rajta kívül még van a Szűcs, Wiegandt és KOncz dokibácsik. Én mindegyikről jót hallottam szakmailag. De azt egyiktől se várd hogy a lelkedet fogják istápólgatni. Sajnos sokan járunk ebbe az intézetbe és nincs idejük az orvosoknak. Két uh között csinálják az inszekeket, leszívást, beültetést.
Honnan fogsz járni?
Fél 8-kor nyit az intézet és akkor már áltatában elég nagy sor szokott lenni. Persze vannak kivételes napok.

Mielőbbi babásodást kívánok neked!!!

Ha van bármilyen kérdésed tedd fel nyugodta és aki tud válaszol!

Kép
vucuska

Szia Vucuska!
Van valami különösebb oka, hogy abbahagytad a vitamit? Én ártani nem használ alapon szedem folyamatosan, de talán ez is filozófia kérdése. Régebbi nődoki azt mondta, hogy már 3 hónappal a babaprojekt előtt kezdjem el szedni. Aztán kb. 1 év után abbahagytam, mert nem láttam értelmét tovább szedni. Meg akkortájt egy másik nődoki azt mondta, hogy fölösleges, csak pénzkidobás. Mostanában, a lombik előtt újrakezdtem, mert K.doki is mondta, meg az endokrinológus is...

Rilla!
Üdv itt, remélem, nem kell sokáig ezen a topicon maradnod! :wink:
Mi tavaly augusztus végén voltunk az első konzultáción. Délre mentünk, és kb. egy órát kellett várnunk. Konc dokihoz irányítottak, vele volt egy kb. 1/2 órás beszélgetés. Megmutattuk a korábbi leleteinket, ő meg elmondta, hogy milyen vizsgálatok következnek. Kb. 1 hónap volt a kivizsgálás: nekem 3., 20. és 24. napi vérvétel, HSG (átjárhatósági vizsgálat), előtte és utána nőgyógyászati vizsgálat (az elsőnél rákszűrés is, mindkettőnél UH). Ja, és kellett egy EKG is, de ezt vittem az otthoni SZTK-ból. Férjemnek vérvétel és spermavizsgálat, utána andrológussal konzultáció. Ezek után jön egy újabb, közös konzultáció az eredmények alapján, nekünk ez szeptember végén volt. Hogy utána mi következik és mikor, az már mindenkinél változó (mi pl. november elején kezdtük az inszemet, mert a HSG után még azt javasolták, hogy pihenjek egy ciklust.) Egyelőre ennyi, kérdezz nyugodtan!
vuki124

Vuki!
Én szedtem terhes vitamint, folsavat, magnéziumot. Azért hagytam abba mert már kb 2 éve folyamatosan szedem -voltak kisebb kihagyások- és most úgy gondoltam hogy pihentetem egy kicsit. Végülis nyár van. Eszek zöldséget, gyümölcsöt aztán a következő ciklusnál, amikor megyek a fagyikért majd újra sokkolom a szervezetemet. Hátha az kell hogy egy kicsit megfosszam a vitaminoktól, ásványi anyagoktól a szervezetemet.
Már azt is hallottam hogy az se jó ha túl sokat szed az ember ezekből mert nagyon ellenálló lesz, aztán lehet hogy emiatt lökődik ki a baba, mert nem fogadja mint idegen testet.
Ki tudja mi a jó? Az igaszság odaát van......... :D

Kép
vucuska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?