Halihó!
Ahogy Kismanóm növekszik, egyre jobban elcsúsznak az alvások: a délelőtti ma már 9-től fél 11-ig tartott, a délutánit meg talán hamarosan megkezdi (korábban a délutáni fél 1-1 körül kezdődött), már lerakram, de még toporog a kiságyban.
Regi: Szeli nagyon ügyes, hogy már mindjárt szalad!!!!

Gratulálok! Annyit akartam már írni Neked régóta (főleg, hogy most lemaradsz a talikról), hogy az a baj, hogy sokszor, ha megyünk Dújvba egy rövid hétvégére, annyira sűrű a program (nagyszülők + dédszülők két szálon), hogy már nem férne bele, hogy találkozzunk, pedig jó lenne. Viszont megígérem, hogy ha úgy megyünk, hogy ráérünk, akkor feltétlen szólok előtte időben. Persze az egész topikot nem tudjuk pótolni, de talán egy icipicit...
Vindolanda: ilyen bunker szomszédot!

Pelustéma: mondasz valamit, mert mi az 1-ből Pamperst használtunk, a 2-ből a Huggies jött be, a 3-as az lila Tescós volt, most pedig ismét a Pampers. A Liberóval úgy vagyok, hogy jobb híján az is megfelel, de túl dundi, valahogy nem simul rá úgy Mátéra, ahogy kéne ( a nadrágpelusból viszont a Libero a király). Próbáltuk a dm-es ökopelust is (Alana), de az olyan közömbös. A babylove még nem volt... na, majd ha ez a csomag elfogy. Ha meg nem jön be, akkor 5-ös Pampers. Igazából nehéz minden szempontból megfelelőt találni, ráadásul ez a hernyós-nyúlós-tépőzárja a Pampersnek nagyon szupi.
Rugó nagyon édes a képeken! Megmutattam Máténak és hangosan kurjongatott!!!
Valti Babának is kurjongatott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nektarin: tényleg jó lehetett a nyaralásotok! Képet még, plíz!!!! Azt a sós-nyalogatós jelenetet megnéztem volna

(és szívesen ki is próbálnám, de mi idén a Balcsiig jutunk majd. Legfeljebb beleöntök egy teherautó sót.

) Gratulálok Robesznak az egyedül álláshoz és a tipegéshez! Szerdán találkozunk!
Mesi: hogy van az, hogy Te gyest kapsz? A munkahelyeddel most akkor hogy van ez?
Kaqk: hát persze, hogy érdekel!!!!

Szerintem mondhatom a Többiek nevében is. Várunk vissza képekkel!
Silka: nagyon szuperek a poharaitok!!! Én is annak vagyok a híve, hogy mindenből lehet játékot csinálni, nem kell rögtön a legdrágább kütyü. Máténál most pl. van egy kiürült fagyis-tégely, abba pakolászik ki-be, meg persze RÁGJA!!!!
Apropó: MEDDIG TART MÉG EZ A RÁGÁS?!! Már megőrülök!

Persze nem szólok Rá, fontos információforrás ez Neki, de vannak dolgok, amiket csak ezért nem adok a kezébe, pedig biztos tetszene amúgy.
Ma délelőtt elővettem Neki a békás montesszori tornyot (gondoltam, az építgetései után már tudja majd díjazni), és kapásból levágta, mi a játék lényege. Kétszer-háromszor pakoltuk is, aztán mi következett? A RÁGÁÁÁÁS!!!!!!!!!

Na, az azóta is érdekesebb, mint az építés.
Dolgozgatok egy kicsit, úgy hallom elaludt. Majd még jövök!