Kedves leendő kismamák
Most keveredtem csak a babanetre,s gondoltam bekukkantok ide is. Nagyon jó olvasni a lelkesítő üziket, s szomorú vagyok, ha rossz hírrel találkozom. Nekem kicsit más volt a problémám, mert kétszer is pozitív lett a teszt, sőt volt is baba, de nagyon hamar mindkettő úgy döntött, hogy még vár egy kicsit
Miért is írok? Mert olvasgatom, hogy sokfajta kezelést kaptok. Én ezekről lemaradtam,- a dokim nem tartotta fontosnak,s ezt mai napig furcsállom,bár mint említettem, nekem nem a 'szokásos' problémám volt- de a lényeg, hogy nekem egy természetgyógyász is segített(akupunktúrával). Hogy ő csak már RÁsegített, vagy teljesen az ő érdeme, vagy sem, most már nem lehet eldönteni, de kit is érdekel. Ha valakit érdekel, nagyon szívesen elküldöm a címét. Úgy gondolom, 'kiegészítő' kezelésként sem utolsó, bár meg kell hagyni, nem ingyenes
Őszintén remélem mihamarabb találkozom a neveitekkel a nyári, vagy őszi babák, ill. friss kismamák topikon is!!!
M.Alice!
A barátnőm babáját még 6 hetesen SEM látták ultrahangon, de pár napra rá már láthatták a pici szívét, ahogy dobog. Nagyon drukkolok!
Kriszta