Flóra, engem kikérdezhetsz az Anna-bálról, mert ott voltam! Persze nem bennt, hanem kinnt a tömeggel... Ilyenkor olyan sok kísérőrendezvény van, olyan jó hangulat, hogy kár lenne kihagynia annak aki épp Füreden van! Sajnálom a Flórián balesetét, remélem már jobban van! De rákell jönnöm, hogy nagyon hasonlít az Attilára... Ő is képes morogni, duzzogni ok nélkül és akkor jobb ha meg sem szólalok. Ami ugye elég nehéz, mert normál esetben be sem áll a szám
Benó, örülök, hogy jól éreztétek magatokat Mi volt a dokinál????
Timi, nagyon szép dolgokat vettél! Elhiszem, hogy jó érzés, én is szívesen vásárolgatnék már! Tancsu, jó nagy esküvő volt! Szép képeket csináltál! De Te milyen szép kismami vagy! Mindig csodállak! Gergő hogy bírta a nagy felhajtást?
Képzeljétek el, én elvoltam szerdán a vérvételes eredményeimért és majdnem megmagyarázták nekem, hogy én csak kétszer voltam. Kb öt percig kellet Őket győzködnöm, hogy nem vagyok hülye és pontosan emlékszem hányszor szúrtak meg! Fasza magyar egészségügy! De a harmadik eredmény még mindig nem volt kész, majd holnap a kolléganőm beugrik érte. De ami az előzőekből kiderült, hogy magas a tesztoszterin szintem Ami ugye nem jó! Szerdára lenne időpontom a nőgyógynál, de A-t aznap műtik, úgyhogy lemondom, mert inkább vele szertenék lenni! Remélem minden ok lesz!
Képzeljétek el, én elvoltam szerdán a vérvételes eredményeimért és majdnem megmagyarázták nekem, hogy én csak kétszer voltam. Kb öt percig kellet Őket győzködnöm, hogy nem vagyok hülye és pontosan emlékszem hányszor szúrtak meg! Fasza magyar egészségügy! De a harmadik eredmény még mindig nem volt kész, majd holnap a kolléganőm beugrik érte. De ami az előzőekből kiderült, hogy magas a tesztoszterin szintem Ami ugye nem jó! Szerdára lenne időpontom a nőgyógynál, de A-t aznap műtik, úgyhogy lemondom, mert inkább vele szertenék lenni! Remélem minden ok lesz!
De jó,hogy itt vagy végre. Én már attól féltem,hogy kihal a topik.Mindenkinek dolga akadt,nyaralt, meg minden.Jó, hogy lassan párolognak vissza az emberek.
Képzeljétek, megyek ma az orvoshoz, ülök kint, kijön egy csaj, azt mondja, hű, tök jó fej ez a doki, csak kár, hogy már nem lesz itt... Mi az, hogy nem lesz itt? - kérdem én, mint az őrült. Hát elmegy... - mondja a csaj.
NEEEEE!
Mikor bementem, mondtam neki, mi az, hogy elmegy? Az, hogy nem bír ennyit ide-oda járkálni, marad Pesten a magánrendelésen és a kórházban.
Nagyon-nagyon szomorú vagyok, alig bírtam ki már ott bent is bőgés nélkül.
A Gy. szemét módon megkérdezte, hogy hány éves ez a doki (mikor ebédnél a mesélés közben elbőgtem magam - még most is bőgök).
De ti elhiszitek nekem, hogy nem szerelmes vagyok belé, csak imádom, mint egy istent, aki segít nekem, de ha nincs itt a közelemben, akkor nem fog tudni igazán segíteni. És én most megint menjek egy másik helyre, fizessek ki egy csomó pénzt, keressek másik dokit, vagy járjak hozzá (amit szeretnék, természetesen!!!!!!!), neki is fizessek egy csomó pénzt (persze megérdemli, nem azért, de az nagyon sokba fog kerülni), és utazzak órákat egy uh-ért vagy bármiért.
Sajnálom, de most nagyon szomorú vagyok.
Bocsánat.
A Gy. azt is mondta, hogy az a baj, hogy mindent olyan drámaian fogok fel. Nem, csak meggyászolom a doki eltávoztát.
Most majd az eredményekért és mindenért mehetek Pestre. Anyám.
Köszi, Szilzi, annyira sokat jelent most nekem az is, hogy elmondhatom, akkor is, ha nem mondtok rá semmit, és igazából tudom is, hogy nem nagy tragédia ez, de annyira örültem neki, hogy megtaláltam azt az embert. És nem a férfit, ti legalább ne értsetek félre.
Benó, a fenébe is! Persze kár,hogy elmegy a doki,de mindig van megoldás. Pl.,hogy az anyagiak és atávolság ellenére is hozzájársz továbbra is.
Hidd el,hogy minden azért történik,mert így kell lennie. Honnantudod,hogy ez nem azért történik,hogy egy mégjobb dokit találj? Szerintem keresgélj,addig pedig maradj nála. Ha találsz egy jót, ráérsz akkor váltani.
Közben készülődnöm kell,de még vagyok,olvaslak benneteket.
Benó ne érts félre, csak fel akarlak rázni a kétségbeeséstől. Hidd el, ez most az első reakciód, ha magadhoz térsz,majd tudsz gondolkodni reálisan,és biztosan kiötlesz valamit.
Egy csomó pénzem és időm ráment már arra, hogy dokit keressek.
Ez nekem sajnos baj. De majd megnyugszom.
Olyan érzés, mint ha mondjuk valakivel elmennél egy sikátorba sétálni, mondjuk, a Flóriánnal, és tudnád, hogy minden rendben, lehet, hogy most szar, de legalább együtt vagyunk, majd együtt kievickélünk ebből is, segít nekem, itt van mellettem, mindig van tanácsa, és akkor az egyik beugrónál elhagyna, hogy menj egyedül. Így érzem magam most.
Megcsinálta az 5500 Ft-os vizsgálatot, hála Istennek, legalább azért se kell már Pestre menni, meg uh-on megnézte a petéimet, nőnek, nőnek, és pénteken egy vadidegen orvoshoz kell mennem uh-ra az sztk-ba. Aztán majd később újra hozzá, ha újra megjön. Ja, meg addig el kell mennem még egyszer a laborba, vizeletvizsgálatra, hogy megnézze, mit segített a gyógyszer.
Hát nem tudom melyik problémánkat oldja meg a változás, de legalább történik valami! Lesz majd képem, de a barátnőmé a fényképező és az idő mire letölti!
Benó, nem reagáltad túl, neked ilyen a temperamentumod és ezért szeretünk nagyon! Várj csak ősszel annyi időm lesz, hogy hozzád fogok kirándulgatni hetente!
Így van, legalább van valami történés. Most már nyugodtabb vagyok. Kösz, hogy meghallgattatok.
Szerdán mentek a műtétre, szegények. Reméljük, minden rendben lesz.
Ha van valamikor szabadnapod és ráérsz, szívesen elmegyek hozzád. Majd max. mindig meglátogatlak, ha megyek a bácsikámhoz. Akkor két kedves teremtéshez megyek majd egyszerre. Jó, ne félj, azért nem mindig.
Képzeljétek, van egy barátnőm, 41 éves, van két szép gyereke, meg egy ökör férje. Szoktam vele beszélgetni, hogy babát szeretnénk, meg minden és most is meglátogattam Őket a parton,(ott csinálnak egy üzletet) és mondja a férje, hogy nincs ott a csaj mert baj van. Kérdeztem mi? Azt mondta inkább hívjam fel mert nem ide való téma... Felhívtam. A csaj terhes lett és elvetélt, aznap kaparták ki. Nem akartak már babát és a csaj azéárt kezdett el sírni, mert "szégyellte" magát, miért Ő esett teherbe helyettem! Nem is mert felhívni, hogy elmondja!
De talán Ő volt az első, akinél semmi rossz érzésem nem volt! Sőőőt, már a kisbabák sem idegesítenek. Most sikerült talán felfognom, hogy ez még hosszú idő lesz.
A véremben most nem néztek hormont, csak koleszterint meg ilyen hülyeségeket, a pisimben pedig volt a 10x-es baktérium, tudod. Arra kaptam a gyógyit 5 napig, napi 2 szemet. Plusz mellé jött még a Closti.
Most pedig egy fertőzésvizsgálathoz vett kenetet (Lsg, jsg, a franc se tudja, mi?), aminek két hét múlva lesz meg az eredménye. És közben megnézte, mit csinált a Closti, vagyis uh-on petét nézett. Látott is, de hát nem tökmindegy?
Jövő héten el kell mennem újra pisivizsgálatra, megnézni, hogy a baktériumgyógyim használt-e, és majd az eredményt el kell vinnem a bácsihoz, amikor újra megjön a piri és befejeztem szedni az újabb Clostit, tehát a ciklus 10. napján kb.
"És közben megnézte, mit csinált a Closti, vagyis uh-on petét nézett. Látott is, de hát nem tökmindegy? " Ez mi akar lenni?????? Kérem szépen!!!!!!! Van egy szuperkatonákkal felvértezett férjed! Ott vannak a szuperstimulált peték! Nehogy feladd nekem!!!!!!
Én itt vagyok, csak közben írt a Sólyom, aki a tanfolyamot szervezi (tudod, a sámánosat), és leírtam neki az adataimat, mert szeretnék oda is járni. Ingerhiányom van. Vagy gyerekhiányom?
Szőröznöm kell megint, mert a tesztoszteron dolgozik Attilát összekészítenem a kórházba, mert már holnap bekell feküdnie, takarítanom és persze mosok ezerrel, amivel vasalás is jár!