Sziasztok CSAJOK!!!!
Most van egy kis időm ide űlni,és bekukkantani. Olvasgattam vissza vagy 10 oldalt.
Édesek a babyk. Ugy látom mindenki növöget,és mindenki egészséges.
bariék is,de persze a FULL aggodása sem maradhat el. Para Mami.
Evés:Szopcsi kicsitt kb,5-10 pecig,aztán ordit,és aztán adok neki lefejt tejet+tápszert.Nem elég a tejcsim.Melike,Stella,ugyan ezt csinálom én is. Üt vág,ordit. Hát persze könnyebb a lefejt tejcsit megenni a cumis üvegből amiből jobban folyik. Nem kell érte dolgozni.
Pelus:Liberoval kezdtünk,kifolyt a kaki mindig. Most huggis van,nagyon jo. És a midit használjuk.
Popsitörlő:Johnsonst hasznájuk.Szeretjük,de az ára miatt is mert nekem a Barinőm 350-be hozza.
Alvás:Milán nagyon jo baba,és nagyon jol alszik Éjszaka 4-5- oránként kel enni.Nappal eszik-alszik. Hasas e fáj,sosem.
Szopizás:Nem tudunk,kapkdjuk a fejünket,nem cuppan rá eléggé.
Tápszer:Milumil Ha start. Én is 2000ért veszem felirva.
Pénz:Minden pénzt már megkaptunk,sőt mi már a Milán születése után kb.4hétre minden a számlámon volt.
Képzeljétek!!!!! Még mikor Milán 5 napos volt és a párom intézte a papirokat,megkértük a szociális osztálytol a kelengye pénz támogatást. Tegnap jött a határozat hogy megkaptuk. 15000ft. értékü Vásárlási utalványt lehet átvenni. Ugy örültem neki. De remélem nem a Brendonba lehet levásárolni.
Azért is nem jövök,mert kertbe vagyunk legtöbbször. Holnap is megyünk ki,mert a párom főz bográcsba. Meg unokatestvéremék haza jöttek Svédországból és velük vagyok,mert 1 évbe egyszer jönnek,ilyenkor nyáron 1 honapra.
Lenne egy pár kérdésem hozzátok azaz mindenkihez.
1.Használtok-e már csapra szerelhetős orrszivot,vagy porszivosat?
2.Fius Anyukák. Pöszit fürcsinél huzgáljátok. Picit gondoltam,amennyire engedi., Mi igen.
3.Mivel fürdetitek? Én gyogyszertári,még.
4.Alvás közbe vagy akár nappal nem szokott a babytek olyan hangot kiadni,mintha ki maradna egy lélegzés. Olyas fajta sikitás. Nem tudom mihez hasonlitani. De szörnyü. Idegesit,nagyon. Védőnő mondta ez természetes,ilyet szoktak csinálni.
Csinálok már majd vonalzot. Tudom éppen ideje lenne már.
Héten megyünk a neunaologiára,+ortopédiára.
Dobok egy képet,igaz nem friss.

igy tartsuk a cumot,hogy ki ne essen.
Mentem Csajok,mert felkelt a FŐNÖKÖM,és nagyon éhes.
De gondolom nincs még egy ilyen őrült aki itt űl épp ilyenkor a gép elött.