Én az utolsó pillanatban bejelentkezőket fagyival szoktam kinálni...
1 evőkanál Nescafét teszel kb. 2 dl forróvizbe, összekevered, félreteszed. + 1/2 dl rum amikor kicsit már kihült
Krém: 4 tojássárgája+12 dkg porcukor+1 mokkáskanál fahéj+50 dkg Mascarpone sajt, vagy Philadelphia krémsajt (én Philadelphiával szoktam)
Tálba lerakod: minden babapiskótát a kávéba mártasz, majd
1 sor babapiskóta, krém majd megint 1 sor babapiskóta és a tetejére a krém. Megszórod a tetejét kakaóporral vagy fahéjjal.
Nálam ez eddig mindig nagyon bevált, és nagyon egyszerű!!! És persze hűtőbe teszed.
A tegnapi éjszaka egyébként várakozáshoz hiven sikerült. Miután este 8-fél1ig aludt, fél1-3 ig volt fenn és folyamatosan sirt...
Reméljük a mai könnyebb lesz...
Én mérleg nélkül is látom, hogy milyen rohamtempóban nő, ma csak a harmadik rugdalózó volt rá jó, mert a többit kinőtte...(a kórházban emlékszem még lötyögtek rajta ugyanezek...)
szly! a kendőt még 1 hete sincs, hogy használom, tehát nem emiatt, de már előtte is elég keveset marad Artemisz kiságyban vagy kocsiban "szó nélkül" ha ébren van...Max 10-15 percet "van el magában", utána elkezd nyekeregni, és végül orditani, ha nem vesszük fel.

[/url]

Apával
Ez pedig Viola egy hónaposan!