Sziasztok!
Mindenkinek, akinek mostanában volt születés és névnap szeretnék nagyon-nagyon boldogat kívánni. Sokáig nem voltam, így jó pár nevet írhatnék, de nem írok, mert tuti kihagynék valakit
Oszi: Én is válaszolok akkor:
1. Egyenlőre nem volt rá szükség, elég volt a fülpiszka. Egyébként porszívós van itthon..
2. Nem huzogatunk semmit, védőnő szerint most még nem szabad...
3. Gyógyszertári fürdető, de a vízbe teszünk Johnson's fürdetőt az illata miatt. Ha elfogy végre ez a sz.r gyógyszertári, akkor áttérünk a fürcsihez is arra a J.-ra...
4. Nálunk is van ilyen.
Szopi: Bence naponta 1x csinálja azt, hogy 5 perc szopi után tekereg és sír. Szív 2-3-t, aztán üvölt, megint szív, üvölt, stb. Szerintem a hasa fáj, de megoldást még nem találtunk rá. Infacolt most adjuk fel, eddig nem volt hatása. Most jön majd az Espumisan.
Szopi problémára
ezt találtam. Hátha segít, bár konkrétan nem erre a problémára van, de a lényeg, hogy az említett baba sem akart szopni...
Bari: Normaflore-t lehet adni csecsemőknek. A leírásában benne van. Napi 1-2-t kell. Én nem tudom higítani semmivel, mert Bence nem eszik cumisüvegből és nem is hajlandó még a lefejt tejet sem

Így higítatlanul kapja a régi Infacol cseppentőjével (víz íze van egyébként

)
Ajjaj, sírás van, mennem kell
Nyaralóknak jó pihenést!
Többieknek kitartást ehhez a nagy meleghez!