A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

emény=enyém :oops: :shock:
riddencs

Próbáltam képet feltölteni, de vmiért nem megy... :( , meg asszem a vonalzóm sem tökéletes, biztos velem van vmi gáz... :shock: :?

Kép
riddencs

Sziasztok!
Ki volt tegnap Szigethalmon ikertalálkozón kék Opel kombival, mellettünk parkolt, és uramféle Ikrek a fedélzeten matricával? Sajnos fel volt nyitva a hátsó ajtó, és mikor észrevettük, hogy rajta a matrica, addigra már elmentetek.

Mi egy Scion XB-vel voltunk - ilyen kockaforma.

KépKép

Kata
egok

Riddencs: Én kétféle képpen szoktam képet felrakni. Leírom az egyiket: Van egy képfeltöltős link, pl.ez: http://imageshack.us
Itt ráklikkelek a "tallózásra". kiválasztom a gépről a képet. Kiválasztom a méretet (320x240 es elé pipa), majd klikk a "host it" feliratra.
Így átméretezi a képet. Kiad egy csomó kódot. Legeslegalúra tekerem az egeret, és ott a legeslegalsó kódsort kimásolom. (jobb egér klikk :) )
Ezután itt rányomok a "kép" ikonra, mögé bemásolom a kódot, majd mégegyszer a "kép" ikon.
Ennyi :)
Ha akaros leírom a másikat is, de ott nekem kell lekicsiníteni szerkesztéssel a képet, stb.
Ha valakinek van más ötlete...
Elég egyszerű amúgy, ha már rájöttél a fortélyra :wink:
Vendég

és most egy csomó helyesírási hibát vétettem, de nincs kedvem újra szerkeszteni :oops:
Vendég

én aloe vera zselés krémmel kenem hajszálvékony csíkom van az nem gáz de ami felette van szétrepedt bőr :oops:
fanni 60 ml.-t esznek a csajszikák tudnának többet is de nem akarom hogy kibukják meg ez is több mint ami kéne :D
juci azon a képen még egymás kezét is fogják :D

lanyané

Riddencs!

Itt voltatok szhelyen?? talizunk egyszer?? vagy milyen sűrűn jöttök? hol laktok? privibe is jöhet :)
Ti is a babákkal voltatok? Igen nekik Jane van zöld/piros.
Rakjál fel képeket!!

Szerintetek ihetnak a gyerekek aloe vera gelt? immunerősítő... hátha nem lennének olyan táposak..de lekopogom most egy hónapja nem betegek:):)

van új fotómasinám: :):)

Kép

Kép

képeket mindenkitől :)

zsuzska80
Szombathely

Ja Riddencs, nem mi voltunk :( mi a spárnál lakunk. oda nem szoktatok jönni?

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

voltunk reggel dokinál, Dorka is elkezdett tüsszögni és őt a tüdeje miatt nem igazán merem itthon kúrálni, jobb, ha látja orvos is, hála az égnek még csak kicsit piros a torka, kapott kalciumot, reméljük elég lesz.
Átirattam a meningitis elleni oltását közgyógyra, ha már van :wink: csodák csodájára lehet, mert nem minden oltást lehet.
Most épp kidőltek, mert jól lefárasztottuk egymást, nagyon viháncoltunk ebéd előtt :lol:

Judit

jucicuki

Lanyané :P
Mi is 60-70-eket eszünk, de 8x naponta. Mekkorák a csajok? (súlyra)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

fanni az igen jól termelnek a fiúk :D
jázminkám 2770gr amira 2460gr a dokinő azt mondta 1kg-150ml de az inkább 130ml nem értem miért és akkor egy 2,5kgos babának kb napi 6x40ml-kell na most azzal a mi gyerekeink kiröhögnek én is most akarok emelni 70mlre csak ovatosan mert így is olyan mohók nem akarom hogy kihánnyák.
valaki közületek van még úgy mint én hogy csak tápit esznek a gyerekei mert eggyáltalán nincs tejcsije :?: :?: :?: :?:
ma megvolt az első séta nagyon szupi volt apának is jót tett,holnap meg kimegyünk anyuékhoz a kertbe :D

lanyané

Riddencs,
Én először le szoktam kicsinyíteni a képet képszerkesztővel, úgy hogy kisebb legyen, mint 600*600 pixel.
A vonalzónál meg ha kész vagy, akkor a PHPBB sorban szereplő egész kódot másold be a profilod aláírásába!
A sebet én nem kenem semmivel.

Juci,
Jobbulást!

Lanyané,
Nekünk is azt mondta a dokinő, hogy 1,5*kg a napi mililiter, de hát az soha nem volt elég nekik. :shock: Szerintem nyugodtan emelheted kicsivel az adagot.
Mi is csak tápit eszünk. Egy nagyon minimális tejem lenne, de mivel most a fogammal küzdök, gyógyszert szedek, nem is adhatnám nekik még ezt a minit sem.

Fanni,
Nem próbáltad még, hogy többet adsz nekik, de csak 7-szer?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Az augusztusi topicból kukkantottam át ide , mert az egyik kismamink Binyekkel volt egy kórházban és általa továbbíthatom nektek az infót:

Jó hír!
Ma este császárral megszülettek Binyek Ikrei, Maja és Marcell baba, mindannyian jól vannak, de sajnos több részletet nem tudok, majd biztosan jelentkeznek.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Binyek
Gratulálunk!Várjuk a paramátereket.

Fanni
Hogy sikerült a kirándulás?

Lanyané
Mi is csak tápolunk.Eleinte elég jól beindult a súlyuk,de lassul a hízás most már.Ez a kg/150ml hellyel-közzel működik nálunk.(most már. :lol: az elején ordítottak,márpedig az éhes gyerek nem alszik el)Egyforma mennyiséget esznek most már.130-140ml napi 6x.Este 9-kor esznek,a következő reggel 5 és 6 között.Nálunk sokáig ettek napi 8-at.Ha leszámolom a 4 hetet amivel előbb jöttek,akkor nem ettek sokat.Ha bent maradtak volna,ott is híznak.A séta az ilyenkor nagyon jó az egész családnak.Mi is nyomtuk ma a fiúkkal fél 4-től 8-ig szellőztünk.Viszek magammal hűtőtasiban kaját,megvannak a fix ismerősök ahol tudok melegíteni meg etetni.Így happy az élet.Fiúk meg nyomják a szunyát a kocsiban.

Eszti
Megjött a postás :lol: :lol: Köszike.
Vendég

Riddencs! nem láthattalak Benneteket tegnap a fő téren?? sztem tuti Ti voltatok!! úúúgy megálltam volna....:)

Binyek, gratula!

zsuzska80
Szombathely

Juci! Jobbulást a lányoknak!
mit szed? kalciumot? milyen kiszerelésben? Doki írja fel? mi sokszor voltunk betegek, még soha nem említették nekem...

zsuzska80
Szombathely

Binyek!

Gratulálunk! Jó egészséget és sok örömet a gyerekekben!

Zsuzska!

Calsimusc injekció 10*5 ml-s kiszerelés, doki írja fel. Napi kétszer fél ampullát kell meginnia Dorkának. Torok érintettség esetén szokta kapni.

Judit

jucicuki

BINYEK GRATULÁLOK!SOK EGÉZSÉGET ÜGYIK VAGYTOK!Várunk :D
juci mielőbbi gyógyulást :!:
hú banika én is igy akarom majd beállítani hogy éjszaka alvás hellyel közzel megy,de igazatok lehet,hogy az éhes gyerek sír,úgyhogy ma már 70ml adok nekik aztán ahogy látom.hány kiló most marcus meg bercus?
rebe te hogy etetsz hatszor?milyen időbeosztásban és hány ml :?:

lanyané

Binyek :D
Gratulálok! Sok-sok tejcit Nektek!

Banika :P
Még nem volt a kirándulás, 2 hét múlva lesz, ha lesz. Lehet, hogy Apa dolgozik aznap, s akkor nem lesz :( Pedig már nagyon vágyom emberek közé...

Én is többet adok nekik, mint a súlyuk megkövetelné.
Márk már 3120, Milán 2930 és 550-eket esznek... Mondjuk nekem van tejem, így anyatejet. Amíg elég nekik, addig csak éjszaka van 1 tápszeres etetés.

Rebe :P
Igény szerint esznek... Márk ritkábban, olykor 4 óra is eltelik, Milán már 2-2,5 óra múlva visít... Igaz, sokat is bukik.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Binyek
Gartulálok!Várunk a hírekkel és a képekkel.Tök jó,hogy végül kiderült a másik baba neme,és teljesült a kíváságod :wink:

Banika
Szívesen!Én is megkaptam ma a postát,köszi 8) Fel tudjátok használni a többi kupont is?

Juci
Jobbulást!!!!

Lanyané
Most már mi is csak tápot eszünk,de lassan szeretnék már mást is adni nekik.Jelenleg 170-eket esznek 3-3,5 óránként.Már napok óta azt csinálják,hogy este 7-8 körül esznek utoljára és aztán kettőig szunya,akkor megint esznek,de általában kevesebbet és legközelebb 5 körül esznek.Most Noa 20:00-tól 3-ig aludt,tehát átaludta az iccakát.Jobb lenne,ha ezt 22:00-től csinálnák 6-ig,de ha nekik így a jó
:roll:
Gyönyörűek a lánykáid!!!És tök jó,hogy már a párod is jobban van!

Riddencs
Én is úgy szoktam képet feltenni,ahogy Rebe.1* lekicsinyítem,aztán bemásolom a PHPBB részbe a profilnál.

Elegem van anyósékból :evil:

Zsuzska
Tök jó így Gergő haja,nagyon édesek a fotók :lol:
Vendég

Jucus
Jobbulást :lol: Rebének voltak azt hiszem gyógyító vudui anno

Lanyané
Bercus 4300körül,a Marcus 5300.Azért írok csak kb-t mert pénteken jön a dokinéni én meg külön nem mérem őket(nem mindig bírom ki,de csak idegesítene)A múltkor is azt hittem nem híztak semmit,aztán mire letelt az egy hét adddigra hozták a szokásos formájukat(két nap alatt)Hogy csinálták nem tom.

Fanni
Hidd el jót fog tenni ha kimozdulsz.Szerintem az első hetek után kicsit mindenki behisztizik(amikor úgy érzed nem bírod tovább,mert vmelyik állandóan sír)Aztán másnapra már el is felejted.

Eszti
A babapiskótát szerintem igen(majd nézem a szavidőt)Az elemest nem ,mert nálunk mindenbe tölthetőt tesz az ember.Meg is volt akadva,hogy a légzésfigyelőbe nem lehet. :lol: Ti 170-et esztek?Hányszor?Én annyit nem mertem.A MArcus a 140-től is képes ebéd után 3,5 órát aludni.Mondjuk a Bercus bevágná a 2 decit is ha adnék neki(gondolja ha bent küzdeni kellett a kajáért,itt sincs másképp.)Próbáltam hogy többet kapnak,de annak bukás a vége.
Anyós problámákat megoszthatjuk.Örömmel véltem felfedezni,hogy nem csak az enyém gáz.Anyós akkor jó ha porhanyós :lol: (meg ha ebédet küld)
Vendég

Binyek! Gratulálok! Várjuk a részleteket és a fotókat!

Lanyáné! Mi is tápszeresek vagyunk. Szintén a testsúlyX1,5/10 módszerrel számoljuk a tápszert. Most 160-at esznek 6X és szépen gyarapodnak (Mira 6000, Tomi 6300). Ők sokáig 7X ettek, kb. egy hete tértek rá a 6 étkezésre. Viszont azóta megtáltosodtak. A napirend 6-9-12-15-18-21 étkezések, utána alvás (ezt ők alakították így, kivével az utolsó evést). Igazság szerint már a 18 órai után bealszanak, de mivel úgy kevés lenne a napi bevitel keltem őket este 9-kor.

Egy hete babamasszázs van itthon, nagyon élvezik. Nálunk az egyik védőnő elvégezte a tanfolyamot és ő oktatja. Nagyon lelkiismeretes, mert ő nem tanfolyamot tart az anyukáknak, hanem mindenkivel egyesével foglalkozik (egyébként tényleg csak így lehet megtanítani). Ja és ingyenesen. Érdemes rákérdezni, lehet, hogy máshol is van ilyen. Nálunk sem nagyon reklámozták, csak miután én rákérdeztem. Tomival járunk Dévény tornára is. Ott már sajnos nem fértünk be a kórházi gyógytornászhoz. Látványos a javulás, nagyon jót tesz neki. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki bármi mozgásbeli eltérést tapasztal a piciknél.

Kép

Kép
szofi74

Szofi
Ha 6 után már bealszanak ti mikor fürdettek?Nálunk az utolsó kaja előtt van fürcsi.
Vendég

Szófi, miért Dévényiztek? Doki mondta? vinned is kell valahova vagy otthon csinálod?
szép nagy babák.
tegyél fel képet a babákról!

nálunk volt a védőnő babamasszás céljából. Ő csinálta egyik bébin én a másikon. el is lehet vinni, de nekem akkor esznek pont.

Eszti miért utálod az anyóséket? én csak azóta vagyok velük "rosszba" mióta gyerekek vannak!

zsuzska80
Szombathely

Banika! Hát igen, pont ez a gondom az új "rendszerükkel", nem igazán tudom beilleszteni a fürdést. Este 6 még korai, mert Apa nem mindig ér haza. Most a 9-es keltésnél csinálom, de akkor meg félkómásak. Mirtill tegnapelőtt szó szerint horkolt a fürdőkádban :lol: . Próbáltam 6 után szórakoztatni őket, hogy majd 8 körül kis masszázs, fürdi, kaja és fekvés. Persze ők másképp gondolták, elég egyértelműen a tudtomra adták, hogy már nem igényelnek semmi "molesztálást", inkább aludnának. Szóval napok óta ezen töröm a fejem, hogy fürdés ügyileg hogy alkalmazkodjak az új napirendjükhöz. Szerintem mire kitalálom megint változtatni fognak. :wink:

Kép

Kép
szofi74

Szofi
Mi általában 5 után sétálunk(kivéve a tegnapi napot).Olyankor már nem alszanak túl nagyot,inkább több rövidet.Kicsit nézelődnek a kocsiban,dumálnak.Én próbálom az ébrenlétüket amúgy is az esti időre tenni.Többektől hallottam,hogy ez bevált,mert akkor van együtt a család.Nekünk is több alkalom kellett mire megszokták.Általában fél 9 körül van fürcsi,utána kaja.Aztán már csak az alvást igénylik ők is.Ahogy szokják a rendszert,egyre kevesebb a sírás.
Van akinél 11-kor még vigyorog a gyerek este,mert nem tudja letenni(hozzáteszem egy gyerekes).Persze,mert az egész napot átalussza.Minek is aludna este?
Vendég

Zsuzska! Igen, múlt héten jártunk neurológusnál, ő javasolta. Tomi rosszul tartotta a fejét. Csak jobbra fordítja és függőleges helyzetben jobbra billenti is, valamint hason fekve nem nagyon emelte. A 9. és 10. albumok képein szerint látszik is a probléma:

http://picasaweb.google.com/nksg007

A neurológus szerint a nyaki izom megrövidülése okozza ezt nála, de gyógytornával teljesen rendezhető. Én viszem őt hetente egyszer. Eddig 2 alkalom volt és már látható a különbség, a gyógytornász szerint nagyon jól reagál. Mutatott egy-két gyakorlatot, amit én is csinálhatok otthon, de még kicsit bátortalan vagyok, hiszen mégiscsak a kis fejecskéjét kellene forgatnom.

Kép

Kép
szofi74

Banika! Szóval mégsem volt rossz ötlet a 6 utáni ébrenléttel próbálkoznom. Ezek szerint csak megszokás kérdése, bepróbálkozom újra. :)

Kép

Kép
szofi74

Eszti!

Mi a gond anyósékkal? Látod itt nem vagy egyedül ezzel a problémáddal sem, sajnos :cry:

Köszi lányok, úgy néz ki, hogy megússzuk most ezt, kapja a kalciumot és ma már csak reggel tüsszentett kettőt, jó a kedve, orra nem folyik. Lekopogom, rendben vagyunk!
Paramami időben szaladt a doktornénihez :lol:
Most ebéd utáni szunya van nálunk.

Képzeljétek délelőtt meg főztem :lol: Reggeli után elmentünk a csajokkal sétálni még a nagy meleg előtt, meg kiflit beszerezni rágcsálás céljából és megláttam egy doboz gombát és megkívántam egy kis gombakrémlevest. Apával ketten belapátoltunk egy litert, pedig anyunak is akartam átvinni, de nem maradt :oops:

Hajrá babamasszázs, enyémek is imádták, de most már túl zsizsikek hozzá, nem maradnak nyugton, majd ha már kicsit nagyobbak lesznek, szerintem megint bepróbálkozunk esténként egy kis tapicskolással :wink:

jucicuki

Szofi
Ti már ariában nyomjátok?Én égre-földre keresek 50-50-est akár használtan is,de nem találok.A duette nagyon kényelmes,csak rohadt nehéz.Macera ha egyedül kell lecuccolnom.Nálunk a Bercus tartja néha kicsit ferdén a fejét,de nem általános.Júniusban nem talált a neurológus semmit,legközelebb meg csak szeptemberben megyünk.Tomi tényleg tiszta apja.
Nálunk a két nagypapát látom mindig kicsiben amikor rájuk nézek.
Vendég

Szófi! nagyon édesek!! megsúgom nekem Gergő 3 hónaposan sehogy nem tartotta a fejét, most meg lassan menni akar....na jó ez vicc :) Fanni még nem fordul hasra, de vissza nagyon ügyesen, meg tartja a súlyát. ezt is csak pár napja. pedig én mindig forgatom, de kicsit lusti a drágám :)
na megyünk sétálni! Riddencs ma nem jöttök?? :):):)

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

170ml! Nem semmi! Nekem 140-150-et esznek tápszerből, bébiételből 1 üveggel fejenként.
Fürdés 8-kor van, utána vacsi, majd fél 9-re meindketten ágyban vannak, és el is alszanak. Kb.3-4 körül kelnek, aztán 6-7 felé. Legutóbbi méréskor 7,5 kilósak voltak, és egy teljes kilót híztak egy hónap alatt.

Mindkét csajszinak nő a foga. Még nem tört át az ínyükön, de ha tapizom, már éreznia kis csücsköt :)
Vendég

Banika! Ariát imádom, de újat szerintem már nem nagyon fogsz találni. Tudtommal már nem is gyártják, csak a 60/40 verziót. Én télen szembesültem vele, hogy már nincs a Brendon honlapján az 50/50-es. Gyorsan hívtam őket és akkor még volt raktáron 2 db. Szóval mi vettük meg az utolsó előttit az országban, a Szegedi áruházukig mentünk érte. Én más üzletben egyáltalán nem is láttam. Egyébként mi is vettünk egy vízszintesig dönthető lengyelt, de azzal egyszer indultam útnak, képtelenség vele közlekedni (főleg, hogy egy lift nélküli társasház 3. és 4. emeletén van a lakásunk)azóta csak erkélyen levegőztetésre használom. Ariába beletettem a lengyel kocsihoz való textilmózes merevítőlapjait, így vízszintes lett a fekvőfelület, ezért azt az egy utat kivéve már kezdettől ezt használom. Az ikresek.hu-n próbálkoztál már? A keres/kínál fórumra esetleg feldobhatnád, hogy ilyet keresel.

Kép

Kép
szofi74

Vendég

Szofi
Tegnap találtam egyet,csak a képen nem látszik hogy 50/50 vagy 60/40.A csaj meg még nem válaszolt.Nem értettem hogy tudod beletenni őket vízszintesen.Így már érthető.Én kicombosodok a duettével.Már most 30 kg a két gyerekkel :shock: Kaposvár meg tele van padkával.Lassan kell egy gps ha elindulok itthonról.Persze ahol a legkevesebbet kell döcögtetnem őket,az a leghosszabb út a városba.A lecuccolásról ne is beszéljünk.3!!! kör. és ebben a két gyerek még nincs is benne.Ha nincs ilyen dög meleg akkor én hordozóval sétálok.azt rápattintom a vázra aztán go.
Vendég

Csajok... kicsit elbizonytalanodtam, jól csinálom-e. Én anyatejet adok, viszont két bőgőmasinám van cserébe. A tápszeres babák meg ilyen nyugisak :?: S végigalusszák az éjszakákat :?: :shock:
Én meg itt küzdök, hogy szoptassak is, fejjek is, közben pedig totál ideg vagyok és kimerült. Mondjuk a gyerekek súlyával nem nő a tejmennyiségem, így hamarosan úgyis mellé kell tápozzak, de azért komolyan elgondolkodtat a dolog :?
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
nyugi, jól csinálod. Ha szopi után úgy érzed éhesek, kínáld őket tápival és kész. 3hetesek a picik, még csak most szokják a kintlétet. A türelem és a napirend majd meghozza a nyugalmat nektek is. Adj időt nekik.

KépKép
tüccs

Fanni
Tüccsnek igaza van.Ne várd tőlük azt amit a többiek 3-4-5 hónaposan csinálnak.
Nekünk ma kimaradt az esti séta,cserébe fél 7-től ordítottak 9-ig.Fürcsi,kaja,elájultak.A rendszer a lényeg.Ha borul,akkor keményen megfizetünk érte.
A mi rendszerünk holnap is ugrik,mert visszük a Marcit MR-re.Fél napos program.Előre rettegek.
Vendég

Fanni
csatlakozom az előttem szólókhoz. Én itt egyszer már írtam, hogy az első hetek maga a pokol, nyugi, nagyon az elején vagy még, ne gondolkozz tápiban, ha van tejcsid. Illetve adhatsz tápit is kiegészítésként, ahogy sokan csináltuk, csináljuk. Totál ideg és kimerült: ismerős a dolog, ezt egyszerűen ki kell bírni. Eljön az idő, amikor átalusszák majd az éjszakát, és nem fognak látszólag ok nélkül sírni.

KépKép
lili73

Köszi Lányok :P
Jövök a jó hírrel.
Milán fiam 4 óránként ébredt éjszaka és evés után egyből visszaaludt. Ráadásul végig az ágyában aludt. Ez nagy szó nála!
Márk kisfiam is rendes gyerek volt az első 4 óra után, a 2. után volt csak nyűgös. Mondjuk ő egész éjjel Apa mellett aludt... de majd ő is az ágyába szokik... remélem...
Teljesen feldobódtam :D
Mondjuk 2 tápszer is volt a dologban... de úgy látszik, ez éjszakára gyógyszer :roll:
Nna, Márk éhes, megyeeeeeek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Binyek:GRATULÁLOK, nagyon aranyos babák! Sok tejcit és örömet nektek!

Fanni: Én babáim is csak anyatejet kapnak, ha rendesen szopnak és utána lefejed a maradékot, elvileg termelődnie kell elégnek, én Urtica urens-t szedek, 3x5 golyócskát/nap-itt olvastam vhol, előtte nem nagyon hittem ezekben a homeop-ás izékben-de annyi tejem van......tehénnek érzem magam néha.... :D :oops:

hopp. mennem kell, gyerek ébredt
folyt.köv.

Kép
riddencs

Fanni
na látod, nem is vészes a helyzet annyira. :lol:
Még azt akartam tanácsolni, hogy írd fel a napirendjüket egy papírra (alvásidő, kajamennyiség, ébrenlét, sírás) , vezesd pár napig, aztán tudsz belőle okosodni. Ha jó napjuk volt, akkor már van egy minta-napod, lehet hogy máskor is beválik...

Lányok, a ti afp értékeitek is duplák lettek a normálhoz viszonyítva? Az enyém 4.49 lett, a doki ugyan semmit nem foglalkozott az értékkel, csak uh-ozott és kontrollra küldött a sote-ra. :roll:

KépKép
tüccs

Na, itt vok, újra, babák ettek, meg én is, most mindenkinek jó! :)

Köszi lányok a képberakás tanácsokat, nem szoktam ám ennyire béna lenni, csak ez a gép más, mint a miénk...de most talán már megy majd.

Zsuzska: mi voltunk!! :D Gondoltam én is, hogy Ti lehettek, csak nem voltam benne biztos, meg kicsit már megrokkantam akkorra már, mert 2 órát sétáltunk :shock: és annyit még nem nagyon bírok...Tegnap jöttek anyósék unokákat nézni, igyekeznem kellett, hogy a jó kis napirendünk ne nagyon boruljon, ezért nem is olvastam, mit írtál, bocsi! Jövő hét végéig még itt leszünk, megbeszélhetünk talit!!

Tüccs: nekem asszem 2.92 körüli volt, megnézték őket alaposan uh-al, ennyi volt, nem lesz gáz, ne aggódj!
riddencs

Sziasztok!

Fanni, látod megy ez!

Tüccs, én nem is voltam ÁFP-n mert előtte meglett a genetikai vizsgálat eredménye és azt mondták nem kell, utána meg egy másik doki lecseszett, hogy a genetikai mintavétel nem mutatja ki a nyitott gerincet pl :shock: , de addigra már úgy tele volt a hócipedlim a sok vizsgálattal, össze-vissza beszéddel, ijesztgetéssel, hogy szartam le :oops:

jöttem panaszkodni :lol:

Itt voltak anyósék hoztak egy csomag hármas liberót, kb. másfél hónapja használjuk a négyest, ha nem régebben :twisted: .
Ráadásul egész tízórai alatt dumáltak a gyerekekhez, Dorka persze (aki érzékeny az ilyesmire) nem is evett szinte semmit. Egyél, ne ide figyelj, ne bohóckodj, utyuli-putyuli, nekem meg lilult a fejem :lol: ez kb. olyan, mintha az ágya mellett állva mondaná, hogy aludj, miért nem alszol :roll:
Na, befejeztem, kifüstölögtem magam :wink:

Judit

jucicuki

Levente
Kép
Elena Kép Kép [img]

Szép napot! :D

Kép
riddencs

Jucicuki: Nálunk ugyan ez van. Megy a duma ezerrel, és ha azt mondom, hogy ezért nem esznek, akkor megy a sértősés. A kiságy mellett dumálás is megvan. Most már "fenyítem" a jónépet, ami nem tetszik nekik, de én meg ezt szarom le. :lol: Ha a gyerekek aludni akarnak, akkor nincs szöveg, és/vagy nézés a kiságy mellett. :wink:

AFP: nkem megkérdezte a doki: ketten vannak magában? akkor jó.
Vendég

juci :D :D :D :D
labasv :D :D :D :D eggyetértek nekem ez az utyuli putyuli-----hess onnan és alszanak esznek ne piszkálják őket :twisted:
riddencs nagyon cukorkák a manók :D
fanni ügyik vagytok-nálatok is az van mint nálunk,itt amira a hisztisebb ő alszik többet velem de van hogy mindketten :oops: kemény éjszaka volt nálunk amira az istennek nem nyugodott még kézben sem aztán rádobtam az üres cickóra jó volt neki az asztán bealudt,de kikészitett.
új programot inditok :lol: 80ml-4óránként majd meglátjuk hogy sikerül,ja tegnap anyuméknál a kertben úgy kiütötték magukat a jó levegőn,hogy alíg bírtam felkelteni őket.
na megyek luxusdolgot csináéni-kifestem a körmöm :D :D

lanyané

Tüccs :P
Nekem 5 felett volt az AFP-m. Nem foglalkoztak vele... tudod miért. Az Istenhegyin voltam és genetikus nézte meg őket UH-val, ezért meg is nyugodtam :wink:
Írok mindent, de a gyerekeim minden nap másmilyenek...

Judit :P
Köszönöm!

Kíváncsi vagyok, bejön-e a 4 óránként 80. Neked nem buknak a csajok?
Mi minden nap babakocsizunk 1 órát. Tegnap másfelet, ma felet, mert Márkó kisfiam megéhezett közben... Jól bealszanak amúgy kocsizás közben.

Riddencs :P
Édesek. Mennyivel születtek?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Babakocsi helyett kenguru - ezt javasolja a kismamáknak a környezetvédelmi miniszter, aki szerint így a gyerek kevésbé szennyezett levegőt fog szívni. Szakemberek szerint is van értelme megfogadni Szabó Imre tanácsát, az általunk megkérdezett kismamák azonban nem lelkesedtek érte. Többen javasolták a miniszternek, öltse magára a kényelmetlen babahordó eszközt, és ötletelés helyett inkább a levegő minőségén javítson.

Vicces nem?Az egyiket előre,a másikat hátra tegyem?Mi vagyok én?Sherpa?
Vendég

Riddencs
Olyan cukik.Én is akarok ilyen falatkákat még!Nekünk állatkertesben kombidresszünk van.Májusban a tengeralattjárót nyomták c&a-ék.

2-re végeztünk a mai programmal,egész jól ébredt a Marci.Sajnos az erdmény változatlan :cry: .Most már tényleg alig várom,hogy túl legyünk ezen az egészen.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?