A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szép regelt!

Petrusnak,Valtinak boldogságosat tegnapra :)

[b]Granda!
végreeeeeeeeeeeeeee,előző oldalak vmelyikén hiányoltalak ám :) De szép Linda :)
[/b]

MMÓni!
nekünk van itthon én nagyon sok mindenre használom :) A sebeket ezzel fújkálom(kicsit csíp az elején,de az normális állítólag,mert fertőtlenít közben),torokfájásra is jó,égésre körömvirágkrémmel kombinálva fantasztikus :) leégésre is jó :) ez friss tapasztalat :)

Tegnap este feltöltöttem a képeket :)

Mesék:én a manga típusú meséktől is falramászok...de a minimaxon is egyre több a dilimese,tele boszorkánnyal és néha szellemekkel :evil: Míra,mint már írtam kb. 2 éves koráig alig nézett tv-t mesét egyáltalán nem,max este a Vágó Pista bácsi játékát :) A magyar régi meséket én szeretem,azokat "vettük"meg(mert ha szt mondjuk neki h. letöltöttük akkor itt állna a szgép előtt és sorolná, h. ezt is ezt is :) íKIcsi korában inkább a gép előtt ült, a Dettyk által belinkelt egyszervolt.hu-n lévő nótákat,mondokákat,meséket néztük :) tegnap pl. futrinka utcát nézett először életében dvdn és tetszett neki :) De minimaxon ajánlom a hUnyor Majort,abból sok részt felvettünk negyon kedves és tanulságos mesesorozat, és nem erőszakos!!!!
Míra még Micimackón is képes bőgni pl. Kanga miért Malackát fürdeti és hol van zsebibababa 8)

Ágica!
Katoéikus templomban lesz a keresztelő?Mert a reformátusoknál teljesen mind1 h. meg vagy e keresztelve vagy sem :) nem ez számít.Nálunk az egyik kapa és kanya katolikus egy szava nem volt a lelkésznek :) de lehet h. azért mert nagyapa keresztelte Őket és nagybátyám esperese volt míg élt....csókosok vagyunk ilyen téren :)

Panndi!
nincs vmi kendőd v. kengurud? egyszerűbb lenne :) írom apüt,csak B.összeszedem vhol lakásban kószál .)

csóka

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Hát hosszú idők óta először átaludtam az éjszakát! :D
Szelinek vettem cumitartó láncot, ami nem is lánc, hanem ilyen selyemszalag! :shock: Hát, ha ezt tudom, előbb megveszem. A csattól tartottam egy kicsit, hogy nyomja, de mivel a hálózsákon kívül van, így nem zavarta éjjel. Nyakára nem tekeredhet, mert rövid. Szóval én most ezt bevetettem, és mindketten jót aludtunk, egyszer sem sírt fel. Nem is hallottam, hogy kereste volna a cumit, mert gondolom pillanatok alatt megtalálta! :D Chamomillát nem is adtam... :roll:

Zörögnek felettünk... :evil:
Letettem Szelit, de nem tudom, hogy el tud-e így aludni. Egyelőre hallom, hogy dumál, és mászkál a kiságyban... :?

Kép

Kép
regcsiken14

És tegnap megvettük az első szandit Szelinek! :) (Jó drága volt!)
Ki is próbáltuk az utcán, de Szeli olyan idétlenül rakosgatta benne a lábait, hogy majd megszakadtam a röhögéstől... :oops: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Lindusnak annyira bájos kis pofija van! :)
Péterke is édi a telefonnal! :) (De Heni, azért vigyázz, az enyém tönkrement, Szeli úgy összenyálazta!)
Na és Nolka a kócos hajával a lavórban! Zabálnivaló! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok, Akkor most már csak azokat írom akik jönnek:
Gremese i
Lmóni i
Ágica1126 i
Kiskolbi i
Niki i
Anitja i
Panndi i
Meryke i
Ktimi i
Hörcsög i
Nektarin i
Viranka i

Még valaki?

Granda! Most lesz szerdán (holnap) a következő tali
:wink:

Panndi, persze ha babakocsival jössz az más, én arra gondoltam, aki autóval jön... vagyis ha nem muszáj... csak az öltözőben férnek el a babakocsik és az nem olyan nagy, hogy 10-12 babakocsi elfér, bár összecsukva... na mindegy most emiatt nehogy feszélyezzétek magatokat.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Éva! Nagyon édes Valti, boldog hófordulót neki tegnapra! :)

Kaqk! Jó, hogy jelentkeztél, várjuk a részletes, képes beszámolót! :wink:

Kolbi! De ügyes Máté, hogy már építget! :) Rágás: Már nem emlékszem meddig tartott Bencénél, talán egy, másfél éves koráig :roll: Máté is mindent megkóstol :?

Silka! Neked akartam már írni, hogy ezúton is köszi a férjednek, hogy olyan jól elszórakoztatta Mátét! :D Simán felcsaphatna óvobácsinak :lol: Jópofa az az építő, lehet én is veszek, ami Bencusnak volt, abból már csak kettő pohár van meg, de fürdésnél imádnak vele játszani. :)

Nektarin! Csodaszép helyen voltatok, nagyon szépek vagytok a képeken! :)

Vindolanda: Nálunk is minden más érdekesebb, mint a játékok, egy DVD tokkal is jobban eljátszik, mint a hipi-szupi Fisher Price játékkal. Később ez majd persze változik, Bencus a fél játékboltot megvetetné :lol:

Heni: Gyönyörű kis Petikéd! :) Nagyon jó a montázs is!

Mesi! Gyes :( Szupi az új avatarod :D! (és ezen már Gergő is rajta van :wink:)

Anitja! Nolka zabálni való kis husi-musi! :D

Granda: De jó, hogy jelentkeztél! Mekkora nagy lány lett Lindus, gyönyörű! :D Ő is nagyobbnak néz ki szerintem! Franciaországi út megvolt már?

Hát nekünk nagyon rossz éjszakánk volt, gyakorlatilag óránként felsírt Máté. :( Tegnap este óta hőemelkedése is van, és még mindig nem tört át a fogacska. Ha holnapig sem fog, akkor lehet, hogy nem tudunk menni a talira, így nem sok értelme lenne. Majd meglátjuk.
Most alszik, megyek egy kicsit lepihenek én is, ma tuti nem tornázom :?.

Szép napot! :D

KépKépKépKép
meryke

viranka: de van kengurunk, csak Zsófi kihízta :lol: Na meg nem tudom, mennyire bírnám cipelni a melegben. Meg már meg sem marad benne :? Szerencsére a babakocsink könnyen összecsukható :wink:
Vendég

Meryke! Az avatar képet Viranka csinálta. :wink:
Szegény Máté! :( Gyere ki fogacska gyorsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap strandoltunk itthon. Anyu is lejött, és állandóan Zsozsót kellett sétáltatni. Megy Ő, csak egységnyi időnként elesik, és azon a forró kövön....
Így is időnként magas térdemelésben ment, és volt, hogy egyszerre felhúzta a két lábát, mert annyira forró volt a kő.

A medencéből meg állandóan kijött, hogy Ő sétál.

Hupsz, felébredt... :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

írtam egy kis regényt és elszállt.
Most tök ideges vagyok és nincs időm ujra bepötyögni.
Képek szuperek.

Anitja : én kocsival megyek és a babakocsit a kocsiba hagyom max akkor mennék fel babakocsival, ha messze tudok csak megállni mert sajna az én drágám olyan nehéz, hogy sokat nem tudom kézben cipelni és semmilyen hordozó eszközöm nincs.
Most, hogy beugrós a buli attól függetlenűl vigyük a teát és a mécsest ?

Napközbe majd megpróbálom újra begépelni a regényemet.
Addig is pár kép Ádiról.

Kép reggel
Kép haja szanaszét
Kép ilyen volt - ilyen lett

Mindenkinek kellemes napot.
20200310173350

Sziasztok,

csak így bepofátlankodok hozzátok, de lenne egy kérdésem amire remélem tudtok válaszolni.
Kisfiam most volt 7 hónapos, 8,6 kg és készülünk gyerekülést váltani. De ugye jön a kérdés, hogy milyet? Szeretném megkérdezni, hogy Ti milyen ülést használtok, mit javasoltok, mivel voltatok megelégedve, mit ne vegyünk... stb. Olyan sokat nézelődtem e tekintetben, de nem jutottam előbbre.

Remélem nem zavartam!
Előre is köszi a válaszokat!

Orsi
Vendég

Sziasztok!

Isten éltesse a hófordulós manókat!

Nagyon szupik a képek! :D
Már alig várom a holnapot.Mi kb fél 11 körül leszünk ott.

Én vinnék poharakat és üdítőt.
Kérdés milyen ücsit vigyek?
Buborékosat v.menteset esetlg ezt is-azt is.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Itt megtudhatjátok - ha érdekel Benneteket - a Babáitok aszcendensét.
http://www.astronet.hu/index.php?apps=aszcendens

Hörcsög! Én hozok poharakat, mert szombatról maradtak.
Meg van pár rágcsi - a bulátát elhozzam? Az eléggé szöszmötöl... :roll: -, meg van kb. 2-2,5 l üdítő.
Szóval ez nem elég, kell kaja-pia! :lol:

Lehet, hogy én hozom a babakocsit (majd max. összecsukom), mert Zsófi cuccai, meg a nagy Spar zacskós kaja alatt le fogok szakadni.

Zsófi most azt játsza, hogy kipakolja a dobozból a játékait, majd egyesével vagy visszapakolja, vagy valami polcra rámolja. Meg kell zabálni!!!! :oops:
(Végül is precíz, rendszerető szűz-nek készült). :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kösz, Mesi! Már meg is néztem Rugó aszcendensét. Ezek szerint mérleg. De az emelt díjas sms-re már nem vállalkozom :wink:
Amúgy horoszkóp-ügyben nagyon nem vagyok otthon.

Két hete egy ismerősünk készített egy komplett babahoroszkópot nekünk, de papíron adta ide, és az nekem olyan, mintha kínai szöveget olvasnék...

Kép
vindolanda

Sziasztok

Az az igazság én is üditőt vettem holnapra.

Mesi: Tök jó! Én is megnéztem Petrusét vízöntő :D Most néztem a vonalzód nagyon jó az új avatar és rá kellett jöjjek Zsozsó 3 hét múlva 1 éves :D Hogy elment az idő.........

Ktimi: Édi a herceged :lol:

Meryke: Nektek meg jobbulást remélem tudtok jönni holnap.

Nektarin: Nagyon szép helyen voltatok.

Anitja,Granada,Heni: Nagyon jók a képek.

Ági

Kép

Kép
agica1126

Nálunk meg megtört a jég végre. Szelit kértem, hogy adja ide a labdát, és ideadta! :)
Mesi! Egyébként ő is rendszeresen pakol fel az asztalra, aztán leveszi, aztán vissza... :)

Apa aszonta, hogy a tetőt csinálják felettünk, azért ilyen zajos... :evil:
Bár Szeli majd egy órája alszik... :shock: csodálkozom.
Pedig tök sok mindenre fel szokott ébredni: mikró csilingelése, bejárati ajót becsukása (elég zajos)... :roll: Ki érti ezt???

Kép

Kép
regcsiken14

Szelinek meg Nyilas az asszcendense... Pedig azt reméltem, lesz egy nyugodt gyerekem... ;) :lol: (De én ezt már a születése után rögtön lecsekkoltam :))

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! Még arra akartam reagálni, amit Silka írt.
Én úgy vagyok vele, hogy mióta Szeli mászik, sokkal könnyebb az életem. Azóta tudok mellette nyugodtan főzni, takarítani, teregetni, bármit. Mindig jön utánam, és az aktuális helyiségben talál magának valami pakolnivalót. Azelőtt meg sírt, ha kimentem a szobából. Nem mindig, de azért a háztartást nem tudtam rendesen vezetni.
Hát a járáshoz még nem tudok hozzászólni, de az biztos, hogy az utcán lassabban fogunk haladni! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

LMóni! Megjött az alátét, köszönöm!!! :)
Gréti is nehezen szokta meg a cipőt/szandit???
Szeli nagyon csámpázott tegnap benne... :roll:

Egyáltalán vett már valaki rendes szandit rajtam kívül??????? :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Zsófi aszcendense kos :roll: Az apja meg úgy tényleg kos :lol: Felköthetem a gatyát :D
Vendég

Regi: Zsófinak van, mert ő kézenfogva elég régóta sétál, és ezt az igényét mindenhol jogosnak tartotta, zokniban meg mégsem sétálhat pl templomban :lol: Ő szerencsére hamar megszokta.
Vendég

halihó :)

Szerintem bulátát ne :oops: ha úgy összetapicskolják mint a millenárison.... 8) s ha kedves jányom uúgy osztogatni fogja :) vagy van porszívó v. vmi takarítóeszköz ott?

Horoszkóp :)
Míra szűz mérleg asszcendens
Bálint mérleg - skorpió
én ikrek mérleg asszcendessel :) apáét nem tudom,de szerintem ennyi is elég :)
Nekem naon régen vki megcsinálta azt írta bele 1 lányom lesz 8) tényleg de lett egy fiam is :) Heni nem biztos h. jól csinálták meg a te horoszkópodat :), aztán másik ismim megcsinálta és érdekes állások (v.micsoda) jöttek ki a házakban :shock:

hmm most megcsináltam Míráét... szűz-szűz :shock: ...

s holnapra új frizurám lesz :) egyedül megyek fodrászhoz nem lesz egyik gyerekem sem :) kész relax lesz :)
csók :)

KépKép
viranka

Viranka: a szűz mérleg aszcendenssel az milyen? Látom, Te jobban otthon vagy ebben a témában. Köszi, ha válaszolsz.

Szandál: hát, én ehhez inkább nem szólok hozzá :D Bendegúzzal volt egy-két problematikus nap a szandál miatt, ugye.

Kép
vindolanda

Vindolanda! Ja, tényleg! :lol:
Hát Szeli is sírva fakadt először, mikor ráadtuk és letettük, hogy na, akkor sétáljon... :lol: (Bár éhes is volt szegény... :roll:)

Kép

Kép
regcsiken14

Lányok, holnap is ilyen nagyon meleg lesz? :shock:
Vendég

Panndi! Mi ugyan ebből az okból vettünk szandit.
Szabályosan hisztizik a babakocsiban, ki akar szállni, és sétálni akar úgy, hogy fogjuk a kezét. Szabályosan behomorított tegnap, mikor betettem a babakocsiba... :shock: Mi lesz még itt??? :)
Persze a szandival a lábán inkább a mászást választaná. Remélem, hamar megszokja!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! Remélem! ;)
Állítólag csak vasárnap romlik el az idő!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi, állítólag még egy hétig ilyen dög meleg lesz, sőt melegebb. Én is az utazás miatt nézegetem a hosszútávú előrejelzéseket, de nem sok jót ígér.

A koponyeg.hu-t szoktam böngészni. Igaz, néha egy nap alatt mindent átírnak :P

Regi: a babakocsiból nálunk valahogyan felfelé mászik ki. Ha magamban vagyok estig, akkor úgy zuhanyzok, hogy Rugót betolom kocsistól a fürdőszobába. Régen olyan jól elvolt benne 8) Na, most meg :?

Kép
vindolanda

Vindolanda! Na, én ezért fürdök inkább Szelivel. 8) Beteszem a fürdetőkarikába, én meg simán le tudok mosakodni. Jól elvagyunk. Csak már totál megszokta. Ha nélkülem fürdik, hamar elkezd sírni a kádban... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Hmmm.... Regi, mondasz valamit 8)

Kép
vindolanda

Ktimi! Nem, akkor nem kell mécses meg tea.

Viranka! Úgy tudom pont elromlott a porszívó :?
Jobb ha nincs buláta... Vagy ha igen, akkor a szájukba, ne a kezükbe...

:arrow:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok !

Szerintetek mennyire nagy a hasonlóság ?

Kép apa Kép fia
20200310173350

Sziasztok!

Oké, buláta itthon marad!

Ma 14h-ra mentünk a védőnénihez. Most már párosával járunk, mert engem is, és Zsozsót is lecsekkolja.
Velem minden oké, a súlyomra figyeljek... :evil: (Amúgy nagyon szeretem a védőnőnket!).

Zsófi paraméterei: 10450 g/77,5 cm. 8)
Kb. egy hónap alatt hízott 90 g-ot. De hát ennyi járás mellett.... :lol:

KTimi!
Elképesztő a hasonlóság!!! :shock:

Ja, és 5-re értünk haza, mert vettem neki szandit, meg cundáztunk is.
(Vettem 2 db 56-os kék-fehér body-t :oops: ).

Zsófi oroszlán (vérbeli! 8) ), rák aszcendenssel. Azt hiszem a család témakörben nem lesz gubanc. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi, hát, tényleg le sem tagadhatná a fiát... :D

Megtetszett az ötleted, úgyhogy gyorsan szkenneltem két képet. Mi elég alaposan megkevertük a gyermeket.

Kép Gábor

Kép én

Kép Rugó

Bocs, ha sok volt. Jók legyetek!
V.

Kép
vindolanda

Vindolanda! Tényleg mix ez a Gyerek! De a szeme az tuti a Tiéd! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Ma éreztem, hogy Picike megmozdult!
Három apró dobogás.... :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, szívből gratulálok a mozgáshoz :D :D :D
Á, hogy az micsoda érzés...

Kép
vindolanda

Vindolanda! Bizony, csodálatos érzés! Már kezdtem aggódni, hogy így a 17. héten a második babánál még nem érzek semmit. De hiába második terhesség - nagyon kell figyelni, hogy mi a bélmozgás, és mi a Baba. :D

Silka írta korábban, hogy a babák 2%-a (ha jól emlékszem) 10 hónapos korában elindul. Jelentem, Gréti mellett mi is ide tartozunk.
Majd holnap biztos megmutatja Csöppöm, sima terepen nagyon ügyesen vágtat.

Juba! Mi van Veletek??? Heni! Ancsi! És akik még rég írtak!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jesszus KTimi! Én mindig mondtam, hogy tiszta Te ez a gyerek! :)

Kép

Kép
regcsiken14

jaj, bocsánat, azt hittem a hosszú haj miatt, hogy Te vagy... :oops:
Akkor viszont tévedtem!!! :shock:
Pedig én mindig úgy láttam, hogy Rád hasonlít... :?

Kép

Kép
regcsiken14

mesi: gratulálunk a pici mozgásához :D És irigy-irogy :oops:
Vendég

Mesi!!! De jóóó!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Akkor én jövök! ;)

Ezt a két képet Anyu vágta össze:

Kép

:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Mikortól számít annak, hogy "elindult" egy gyerek. Amikor már métereket megtesz biztonsággal, vagy amikor az első önálló lépéseit teszi??? :roll:
(Erre más is válaszolhat! ;))
Zsozsó mikor kezdte pontosan. Azt tudom, hogy konkrétan nem írtad csak már azt, hogy átszeli a szobát! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Rugó tényleg "vegyeske"! :)
Egyébként Szeli is az, csak Apáról nem nagyon van kiskori képünk. Majd csórok az anyukájától! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Emese jaj de jó, hogy megmozdult őfütyisége Gergő.
Irtam tegnap, de édes, hogy hiányolsz! Imádlak!

Mi nem indultunk el 10 hósan, de 12 ig melesz.

Zsozsó már a videón is láccik, hogy milyen szépen megy!

Vindolanda igazi MIX a gyerek! Nálunk is mixerrel készült
:wink:

KTimi elképesztően hasonlitanak!

Regi szerintem amikor az első lépéseket teszi meg önállóan.
Nekünk már kb egy hónapja van járó cipőcskénk, sőt még szoba papucs is, ezeknek a cipőknek a lényege, hogy a bokát tartsa jó.

Heni
KépKép
heni81

Regi ti is nagyon hasonlitotok! Hihetetlen.

Heni
KépKép
heni81

Bocsánat, hogy minden nap rakok képeket, de mi nem tudunk talizni velete és félek, hogy elfelejtitek, hogy is nézünk kiKép Kép

Nem tudom, hogy más baba produkál e ilyet, de Péterke, ha megkaparintja a telefonom rögtön a füléher teszi és H betűs hangot ad ki, meg lehet zabálni :D

Heni
KépKép
heni81

Mi is megyünk holnap. Bocs, de most csak ennyire van időm.

Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Mesi
Hát nem kizárt. Remélem Zsófitól és a többi járó babától jól eltanulja a gyaloglás tudományát.
Csodaszép pocak :)
Nemáá Egerben voltál fősulis????!!!! Én meg egri vagyok és én is oda jártam. Te mikor?
Gratulálok a rúgáshoz! Milyen jó is lehetett.

Kiskolbi
Tényleg ne hasonlítgass!!! Tudod Lillus sem jár még. :) mégsem parázok. :)Úgyis fog :)

Silka
:(:( ez borzasztó. Remélem azóta már legalább lelkileg sikerült kicsit összeszedni magatokat.

Niki
Ja tényleg ezek az angolok érdekesen tudnak öltözködni, ezt én is tapasztaltam amikor ott jártam :)
Dehát szerintem ők hozzá vannak ehhez szokva és azért nagyjából állandó a hőmérséklet. Talán nincs akkora ingadozás mint itthon.
De édes a lányod a dobozban vagy szekrényben vagy nem tom' miben :)
Rontott dauer :lol:

Regi
Mi is egy szobában alszunk Lillával és ez addig nem is változik, amíg nem tudjuk megvenni a házunkat. Ha rossz napja/ azaz estéje van akkor melletünk alszik, mert így egyszerűbb. Erről egyelőre nem
gondoltam leszoktatni, mert azért ritkán van ilyen, majd leszokik magától :) csak hát izgalmas lesz, ha majd a 3 gyerekkel egy ágyban aludni, mert mind a 3nak rossz napja lesz :lol:

Jók a pocak fotók :) asszem nekem most nagyon túrni kellen, hogy kerítsek valamit.

Marica
Gratulálok!!!!!
Nagyon édes a kicsi lányod és rengeteget nőtt.

Pasi és rendrakás. Kedves férjem segít ám, de őt meg kell kérni általában, mert a rendrakás és sündörgés nem a top prioritás nála. Viszont tényleg nagyon szívesen segít, így már megtanultam kérni. :)
Persze, ha elutazom vagy ilyenek..mindig csillog a lakás mire hazaérek :)

Regi
Hát Szeli írtó ügyesen kavar a járássegítővel :)

Vindolanda
A fiad hajzata :lol:

Sense
Szuper, hogy baba rendben :) boka már nem annyira :? meg nyűgös gyerek sem...

Irina
Kösz a tippet, még nem voltunk. Pedig itt van az is közelben.

Dettyk
Izgalmasan hangzik a munkád :)azaz a volt munkád.

De nagyon jók lettek a talis képek :) Kolbi tök jó az új hajad :)

Gmail pociképeket is remek volt nézegetni :) Dettyk te pedig hihetetlen ügyes vagy és nagyon jól nézel ki! Persze meg is dolgoztál érte keményen!

A talis web-es fotóalbumot még nem volt időm megnézegetni...:( de majd azt is egyszer.

Nektarin
Jók a képek, örülök, hogy jól éreztétek magatokat :)

Kaqk
:)várjuk a fotókat

Granda
Már egészen nagylányos a csaj :)

Ktimi
tisztára ugyanolyanok :)

Boldog hófordulót
Ildike, Rania, Marci, VikDan, Bogi, Linda, Boti, Bálint, Valti

Boldog névnapot
Panka

Boldog szülinapot
Levi

Anikó biztosan nem direkt volt!! Senkit nem dobunk ki! Boldog névnapot!!

Már hulla vagyok írni még magunkról is megyek, hogy kipihent legyek a talira, bár Lillát ismerve erre mostanában nem sok az esélyem.

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Húú, horror éjszakánk volt :roll:
11 után lefeküdtem, fél óra múlva fura zajra ébredtem, azt hittem, bejött valaki a szomszéd szobába. Kinéztem az ablakon, jött két zseblámpás pasi futva. Felkeltettem a férjemet, közben a két pasi (kiderült, hogy rendőrök) elkezdett kiabálni a kerítésünknél, hogy álljanak meg, rendőrség! Kérdeztük, mi történt, azt mondták bemásztak a kertünkbe. Gyorsan bezártuk az összes ablakot, redőnyöket teljesen leengedtük, csak a miénk maradt nyitva, és körbejártuk a lakást, szerencsére sehol senki nem volt. Rendőrautók keringtek még egy darabig itt, meg emberek járkáltak, mi meg nem tudtuk, hogy vajon még a kertünkben vannak-e... Kettő fele felébredt Zsófi, magunkhoz vettem, így tudtam 20 percekre visszaaludni. Reggel láttam, hogy ki van törve a kerítésünk hátrafele, gondolom ott távoztak. És a kertben maradt az egyik pulcsija vagy ingje, ott hever a fűben :?

Szétesik a fejem, annyira fáradt vagyok :(
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?