A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szép reggelt!

Vagyis szebbet, mint a mienk. :? Máténak egyre erősebben folyik a sűrű fehér trutyi az orrából. Más betegségre utaló jelet nem látunk, és nem is tudom, egyáltalán fertőző-e, de azt hiszem, így nem merjük bevállalni a talit. :cry: Legnagyobb bánatomra. De miután a Gyerekek egymás játékaival játszanak, jó ha elkerüljük minden esélyét annak, hogy megfertőződjetek.
NIKI, nagyon sajnálom, hidd el!!!! :cry: (Most itt fogok depizni és Mátéval birkózni a porszívó alatt, és be kell érjem majd a képekkel. Fotózzatok sokat!)

Anitja a meditációs téglákat is nagyon sajnálom. Fogalmam sincs, milyen lehet, de biztos jó játék lett volna. :cry: :)

Panndi: mi van ebben az országban?! :shock: Nagyon durva! :evil: Kívánom, hogy a pulcsi alapján elkapják a mocskokat!!!!

Hát, Csajok, jó talit!!! :cry:

Detti
KépKép
kiskolbi

Szép napot :)

Panndi!
ez nagyon durva :evil: ezek a azemetek kihasználják h. nyár van és mindenki tárt ablakoknál alszik :evil:

Kolbi!
jobbulást :( sajnálom :(

Ktimi,Regi!
döbbenet :) mintha uazok a gyerekek lennének mind2 képen :)

S Bálint is egyre jobban apja :) barátnőm megálapította s így szólt:Ne haragudj Vera de ez a gyerek tiszta Robi :)

gyerekeim alszanak még :) piros beeetűs ünnepnappá nyilvánítom magunknál :)

pusz

KépKép
viranka

Jó Reggelt!

Panndi te jó ég :evil: ez elképesztő, hogy mik vannak.
Még jó, hogy kiszúrták a rendőrök őket.

Kolbi jobbulást Máténak.
Remélem hamar rendbe jön.
Csúcs a vonalzód. Lehet régóta ilyen de én csak most vettem észre :roll:

Fleur de jó, hogy te is jössz :lol:

Viranka irígy vagyok :roll:
Gréti egész éjjel nyugtalan volt, majd 5-kor úgy döntött kezdődik a nap.
Most sikerült visszaaltatni 15 perce!
Én hulla vagyok, már 2 kávét megittam.
Remélem tud aludni legalább 1 órát mert különben elképesztően rossz lesz a talin. :twisted:

Regi jó pihenést nektek.
Szuper időt fogtatok ki :lol: :lol:

Szandál eleinte Gréti is ügyetlen volt vele.
Utcán csak azután kapta meg miután itthon már ügyesen ment benne.
Most már teljesen természetes számára.

A többit majd a talin.
Puszi mindenkinek.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Gyors bekukk, igyekszem még elolvasni a termést.

A táskákat, bőröndöt már tegnap bepakoltam, ma még hátravan Apa ruhája (azt ki kellett mosni), meg azok a dolgok, amiket még használunk délelőtt. Aztán olyan 11 óra körül indulunk!
Jaj, de nagyon várom!!! :D
Viszont nagyon le leszek maradva az olvasással... :( Hiányozni fogtok! :(

Mindenki vigyázzon magára, és senki ne legyen beteg. Fogacskák meg problémamentesen bújjanak ki (Meryke!)!!! :)

Puszi!!! még lehet, hogy írok

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! Hát ez nem igaz!!! :evil: Tiszta krimi... :(

LMóni! Köszönjük! :) Valóban mázlink van az időjárást illetően! :D
Szeli mindig ki akar mászni a babakocsiból, ezért muszáj volt a szandi (a múltkor már harisnyában lépkedett a koszos betonon... :?), de tegnap már egész ügyes volt benne! :)

Akkor Szeli is beletartozik a 2%-ba! :D

Heni! Nyugodtan tegyél fel minden nap Péterkéről képet! Nagyon szép kisfiú! :)
És már ügyesen telefonál is! :)

Jó póttalit Nektek!!! irigy :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Panndi : nagyon durva ami történt de még, jó, hogy nem mentek be a házba.

Anitja : meddig maradunk a talin ?
Csak azért kérdezem mert 11-re jönnek megnézni a tetőt nálunk és utána tudnánk indulni. Kb délre érnénk oda és ha csak 1-ig is maradnánk akkor is oda mennék, hogy lássalak titeket. Igaz csak 2-ig tudunk maradni mert 3-ra meg a barátnőm jön.

Nekünk ma az éjszakánk csuda jó volt. Ádi hajnali 5-kor kelt akkor is csak ivott és aludt tovább 7-ig.

Kiskolbi : Máténak mennek a gyógypuszik.

SZép napot mindenkinek.
20200310173350

Jó reggelt!

K.Timi, Regi: Eszméletlen a hasonlóság :shock: :)

Kolbi: ++++, hogy ne legyen beteg kis Kölyökmackó!

Panndi: :twisted: Nagyon sajnálom, ami történt!:( Át tudom érezni, két éve velünk is hasonló történt, én is arra ébredtem, hogy a rendőrök fel-le rohangálnak a kertünkben elemlámpával. Nálunk a szomszéd hátsó kisházába törtek be és onnan jöttek át a mi hátsó kisházunkba, de Apa észrevette és hívta a rendőröket, persze meghallották és elmenekültek. :evil:

Regi, nagyon jó nyaralást nektek, érezzétek nagyon jól magatokat és csinálj sok sok képet! :D

Megint nagyon sz.r éjszakánk volt. A biztonság kedvéért tegnap elvittem a doktor bácsihoz Mátét, de ő is megerősített, hogy ez bizony a fog. Szegénykém annyira szenved :( Most alszik, de megint felsírogat. Majd meglátom, hogy ébred, lehet, hogy azért elmegyünk (Bencus már úgy ébredt, hogy: Ma megyünk a babás találkozóra? :) ), legfeljebb nem maradunk sokáig.:roll:

Sok puszi! :)

KépKépKépKép
meryke

Panndi! És hogy kerültek oda a rendőrök??????? :shock:

Kiskolbi! Nagyon sajnálom, hogy nem jöttök, remélem Őmátésága hamar meggyógyulj! Ne kámpicsorodj el - ha gondolod és Máté jól lesz -, jövő héten elmegyünk a kiskanálért. :wink:

Szandi: Tegnap megvettem az elsőt. Szegénykém olyan esetlen még benne, meg kell szoknia. Nem lenne rossz, ha hamar belejönne, mert a Deichmann-ban tegnap olyan boldogan csetlett-botlott benne.
Majd megszokja.
Szerintem a talin mezítláb fogja nyomni. Ő állandóan mezítláb van.

Regi! Nagyon kellemes nyaralást kívánok!!! Érezzétek jól Magatokat, és csináljatok sok fotót! Várunk vissza!!!!

Járás: Szerintem onnantól mondhatjuk, hogy jár a baba, mikor kapaszkodás nélkül megy. Én - mikor még csak 2-3 lépést tett meg - még nem mondtam, hogy jár, de most, hogy nagy távokat tesz meg, már igen. :)

Na megyek készülődni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Ktimi! Szerintem 1-ig biztos ott vagyunk, a múltkor fél2-ig simán bírtuk, de igazából a Babákon múlik. Siess ahogy tudsz! Várunk!!!
Kolbi! De sajnálom :cry:

Na mennünk kell lassan, bár Nolka még alszik :roll:
...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Mesi! Akkor még van pár hetünk, hogy beleférjünk a 2%-ba! ;)
(Nekem mindegy egyébként, én 11 hónaposan indultam el, Szelit mindig ehhez viszonyítom :))

Kolbi! Máténak jobbulást!!! Bár szerintem ez az orrfolyás nem biztos, hogy betegség... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Köszönjük a jókívánságokat, biztosan hatni fognak! :)

Regi: nem tudom, betegség-e vagy sem. Igazából fogzáshoz túl sok ez a trutymák, és más jelét se látom fogzásnak. Viszont akkor mitől lehet? :roll: A torokgyuszi után kezdődött (Gergőnél is így lett vége a nyavalyának egyébként). Mindegy, péntektől dolgozik megint a dokinénink, majd meglátjuk mit mond. Homeós bogyókkal jövő hétre kutya baja sem lesz. :wink:
ÉS JÓ NYARALÁST NEKTEK !!!! Hozz majd sok képet és persze Szeli szandijáról is ám!!!

Mesi, nyugodtan jöhettek, örülnénk Nektek, csütrörtökön megyünk nyaralni, szóval a hét első felében lenne jó. (Remélem Főnökúr se nyaggat, elvileg szabin van. Szeretnék a héten végezni még a határidős munkámmal.)

Lépek Mátézni + dolgozni!

Detti
KépKép
kiskolbi

Ja, Móni!
Az új vonalzóm pár napja van meg. Örülök, hogy tetszik. :D Nagyon jópofa új hátterek vannak a nőivonal-on, nézd/nézzétek meg! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok Lányok,

(még mindig nincs hosszú i betűm...)

Panndi
és Timi26...

Én még ebben a panelban is félek, kulcsra zárt ajtókkal, mi lenne velem ilyen hirek hallatán a kertesházban?
Mi biztosan nem tudjuk átérezni, hogy van másnak bőr a pofáján, hogy egy élet alatt összegyűjtött, netán öröklött holmikat elvigye... és természetesen a nem pótolható drágaságok a legfájdalmasabbak, mert a gazfickóknak ez nem jelent semmit....
Na, remélem, nyugodtabb éjszakák jönnek!

Anitja
mint látszik, nem tudunk most menni, cél a következő tali (Apa sebészhez ment..., kocsi nélkül meg nekünk messze vagytok)
Nolka fiad abszolút pasi!:-)

Bongyi
Remélem, veled is találkozunk akkor majd a következőn :)

Nektarin
Erről lemaradtam, hol voltatok, de iszonyú szépek a fotók (Veletek) és hasznos az infó, hogy egy ilyen pici baba jól érzi magát a tenger láttán, mert ugye mi is megyünk szeptemberben...

Lmóni
Gréti tényleg nagy figura, én is csak ámulok a képek láttán... (Érdemes volt sokat várni rá....)

Niki
Raniát meg kell zabálni, egészen különleges bébi, imádnivaló a göndör haja

/Talán az eddigiekből is látszik, főleg a képeket néztem vissza, olvasni ennyit nem tudok.../
:wink: :)

Irina
Azt hiszem, Ádó felléphet együtt Lindával a cirkuszban, az én picikém strandlabdát pörget kézzel és lábbal háton fekve :)
Apropó: Ádót elfogadnám vejemnek, ha még nem kelt el... :wink:

Kolbi
Hát nem semmi, amit végigcsinálsz, hihetetlen energiáid vannak!!
De látom, Máté fiad is hasonlóan aktiv, már tornyot épit!!!

Regi
kellemes pihenést!!!

Viranka
Köszi a hiányolást, én is kicsit úgy vagyok vele, mint Niki, ilyen hosszú idő után visszatérve örülök, hogy egyáltalán emlékeztek rám... :oops:
Úgy látom, az egész családod nagyon kreativ, Apa profi fotós, Anya isteni szakács, a gyerekek meg kicsi Einsteinek... :)

Üzenem Mindenkinek, akinek még nem jár a babája:
egy amerikai Wilma Rudolph nevű nőről azt állitották az orvosai, sosem fog járni, kétkilósan, betegen született, csak édesanyja kitartásának köszönhetően indult el 12 (!)évesen. Felnőttként előbb kosárlabdázó lett, majd korszaka legjobb sprintere, az 1960-as olimpián 3 aranyat nyert!!!
Ezt nem csak a járás miatt irtam, hanem azért is, mert szerintem érdemes a csodákban hinni :D

Kép

Kép
granda

Még pár kép:

Etetjük a vadat:
Kép Kép

Ruhapróba
Kép

Kép
granda

Szia Granda! :D
Annyira szeretm olvasni az írásaidat; mindenhez olyan bölcsen és pozitívan tudsz hozzáállni.
Linda gyönyörű kislány, és külön tetszik az a huncutság a tekintetében. :wink: Ráadásul nagyon okosan tud nézni!!! 8)

A "példabeszéd" pedig szuper, nem is hallottam erről a hölgyről, pedig megérdemli, hogy mindenki megismerje a sorsát.

Máté energiái: képtelen vagyok lépést tartani Vele. Tiszta Apja. :shock: Míg ezt a pár sort pötyögöm, lepakolta egyesével a könyveket, és mindbe bele is "lapozott". Azt hiszem, ismét pakolni kell, mert Kisfiam falja a könyveket. Konkrétan. :? :lol:

JUBA! Mizújs Veletek? Még nincs netetek? :roll: :cry:

Detti
KépKép
kiskolbi

sziaszok,

Szoval hol is kezdjem. Az osszes csomagunkat lassan 2 hete feladtuk, de meg nem kaptuk meg. :-(. na talan holnap.

szoval 2 boronddel indultunk utnak du-an 3 kor a repterre. ott uzsi jatek de kesett a gep emma pedig nagyon faradt lett. 8:30 kor indult a gepunk. el is aludt azonnal. aztan ult az olemben es jatszott. nagyon edes volt. kb 3 ora volt az ut. leszallas utan azonnala 5 percre levo szallodaba mentunk, zuhany emmaval vacsi, alvas egyutt a nagyagyban 3-an. hogy ezt hogy elvezte. reggel indulas tovabb. 1 ora az ut a vegcelig. ezt a reuloutat vegigaludta. bereltunk autot, es mentunk atvenni a berelt haz kulcsait. nagyon szupi helyen egy vadi uj lakopark, nem zsufolt. szep uj sorhazak. 2 szintes. 3 haloszoba. a szuloi halohoz furdoszoba, kulon furdoszoba, lent nappali,etkezo,konyha,mososzoba,wc.
szep nagy,tagas, uj. minden haztartasi geppel felszerelve.

vezetes: masik oldal. hamar bele lehet tanulni, csak kovetni kell az elottunk haladokat. mar nagyon megy!!!

emma: eloszor uj volt neki nagyon a hely igy maszni kezdett. de 2 nap utan mar ujbol felallt es egyedul mereszkedett menni. mostmar meg sem all. megy megall, megfordul, megy tovabb....nagy lany mar.

kedvenc jatek: kovek. minden mennyisegben, szirmok, levelek....
segiten nekunk, nagy kedvenc a mosogatogep bezarasa, szekek visszatolasa, bezarni dolgokat......imadja nezni a dolgozunk( takaritunk)

szandi: ahogy elkezdett jarni, mikor a kezet fogtuk mi otthonra is adtunk szandit a labara. nagyon ugyesen ment benne azonnal, nem zavarta. sot sokkal stabilabban allt benne, biztosabnak erezte az elindulast is.

puszi cuppant a levegobe ha kerjuk hogy dobjon puszit. eloszor megnedvesiti a szajat aztan cuppant.

rengeteg szinte mindent ert. olyan okosak ezek a mai gyerekek.

Jaras: mindenki csodalkozik hogy 10 honaposan megy emma egyedul. Itt kb 15 honaposan mennek atlagban.

hirtelen ennyi. internet meg nincs otthon, talana holnap, penteken, igy kepeket majd akkor tudok feltenni.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok
Nem tudtam mostanában jönni,de megpróbálok minél többször!

Visszaolvasni még nem teljesen sikerült,de látom a szombatis tali jól sikerült!Nagyon jók a képek!

Gremese de jó,hogy érzed a pici mozgását! Picit irigyellek ám!

KTimi eszméletlen a hasonlóság!Nálunk elég mix.

Regi nálatok is! Jó pihenést!!!

Heni, nagyon tündér Péterke!

Panndi, nem semmi mik történnek!Még jó hogy a rendőrök észrevették!

kiskolbi, mielőbbi gyógyulást!

Granda szia! Linda gyönyörűséges!

Nálunk is mostanában sok trutyi van Bence orrában.Más tünete nincs,egyenlőre "kínzom" szegényt az orrszívóval!(kb.napi 1X kell)
Szegénynek 3 foga jön egyszerre fent,elégé kínlódik most.Dentinoxal kenem,talán kicsit segít.Viszont ma délelőtt nagyon piros volt a feneke egy folton,következő peluscserénél(kb másfél óra) már vérzett is neki picit!És nagyon fáj neki. Nem tudjátok mitől lehet?Amikor csak lehet most hagyom pelus nélkül.
Köszönöm ha válaszoltok!

Mennem kell.......

Kata

Kép
kékvirág

Csak gyorsan reagálok egy-két dologra, úgyhogy nem lesz egy magvas hozzászólás :roll:

Panndi: hát, nem semmi dolgok történnek itt a fórumon, az biztos. Mintha a közbiztonság nem lenne az igazi mostanában :cry:

Heni: a képeken ne idegesítsd magadat, én is mindig telepakolom az oldalt, ha elkap a hév :D
Nekünk is hasonló sziklakertünk van, ágyás-szegéllyel :roll:

Kaqk:így ismeretlenül is minden jót kívánok kinn. Egyszer mondta egy ismerősöm, hogy neki a norvég nyelv olyan volt, mintha részeg angol tengerészek tájszólással beszélnének... De hát ezt Ti majd ellenőrzitek :wink:

Fleur: én is laktam Egerben, ott voltam középiskolás :wink:

És itthon bekövetkezett az, amit már vártam egy ideje: Rugó belopózott a ki nem húzható franciaágy alá jó messzire, és úgy kellett kicsalogatni. áááá

Jó talizást a többieknek, bár lehet, már vége is van.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Kékvirág, mintha az intenzívebb fogzás okozhatna tüneteket a baba fenekén.... De lehet nem jól tudom :roll:

Kép
vindolanda

Azt írják a neten, hogy a popsi bőrének felmaródását okozhatja a fogzás még normál széklet mellett is. A levegőztetés biztos jó, meg valami hámosító kenőcsöt is bevethetsz talán... De nem akarok okoskodni itt...

Kép
vindolanda

Üdv újra!

Kata: azt írtad, Bence orra is váladékozik. Elvileg, ha sok trutyit lenyel, akkor attól simán kicsípheti a kaki a popsiját. Azért nem vészes a vérzés, igaz?

Kaqk: szuper lesz Nektek ott kint, meglátod. Jó kis kaland. :D Várjuk a képeket és drukkolok, hogy megérkezzenek a csomagok!

Vindolanda: ha nem haragszol, Kaqk-ék nyaralni voltak Norvégiában, most pedig Írországba költöztek... :oops:

Megyek, Manócska randalírozik...

Detti
KépKép
kiskolbi

Hűűű... hát akkor jól bekavartam. Lemaradtam Norvégiánál.... :oops: :D

Kép
vindolanda

Sziasztok

Nagyon jó volt a mostani tali is!!! Annyira édes az összes baba!!

Mesi: El is feljetettem nagy nagy gratula a mocorgáshoz!!!

Meryke: Máténak jobbulást.Jöjjön ki minnél hamarabb a fogacska.

Kiskolbi: Mátédnak is jobbulást!!

Regi: Jó utat! Érezzétek magatokat nagyon jól! És próbálj meg te is kicsit kikapcsolódni!

Kaqk: Tök jó hogy Emmácska is is ilyen ügyi a járásban. :)

Panndi: A te Zsófidnak sem hiányzik már sok hogy elinduljon nagyon kis cuki. :D

Anitja: Köszi a lehetőséget a találkózóhoz.Nolka baba igaz kis vasgyuró. :lol:

Petra a metrón már a második megállónál elaludt rajtam és pont beszélgettünk a kislány ? kisfiú? témáról két idősebb bácsi is kisfiú? :? Na csak emlegetni kellett :lol: Most is annyira álmos egyszerűen nem alszik el dádáádázik a kiságyból és nevetgél pedig annyiszor bebambul :(

Ági

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok !

Mi is már itthon vagyunk.
Ádi már alszik is.

Anitja : köszönjük a lehetőséget.

Iszonyat jó volt a tali kár lett volna kihagyni.
És aminek nagyon örülök, hogy Ádi nagyon jól viselte első perctől kezdve.

Eszem és töltöm is fel a képeket.
20200310173350

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Köszönöm a segítséget!

vindolanda,tényleg! Ezt már olvastam én is!
Rugó "vadászata" az ágy alól.. :D

kiskolbi,nem folyik az orra,inkább száraz trutyi van,de nem vészes.

Bekentem bepanthennel,máris kicsit jobb lett!

kaqk,örülök,hogy jólérzitek magatok ott!

agica1126,tőlem is megszokták kérdezni:kislány? És persze mindíg akkor mikor fiúsabban nem is tudnám öltöztetni! :evil:

Kata

Kép
kékvirág

Nagyon jók a képek a taliról!!!
Legközelebb remélem mi is eljutunk!

Kata

Kép
kékvirág

Na és akkor a képek.

Kép Akiért a pót tali szerveződött.
Kép Zsófi és Mesi
Kép Ádi kezdeményez Zsófinál
Kép Most Petrának udvarol
Kép Nolka udvarol Petrának
Kép Petra
Kép Figyelek rád anya
Kép Báilnt ebédel
Kép Ildike
Kép Figyi anya mennyi játék
Kép Csipet csapat
Kép Zsozso azért fogja anya lábát
Kép Háttérbe ott egy pocaklakó
Kép Gyere bújjunk be ide
Kép Gréti sziesztázik
Kép EGY ISTENNŐ ! felnézek rád
Kép Nolka
Kép Lilla csomozódjunk össze
Kép Ez már itt szerelem a javából.

Kicsit sok de jók.
20200310173350

Nagyon jó képpel indul ez az oldal.
20200310173350

Sziasztok :)

Jó volt a tali, örülünk, hogy ott lehettünk, és már tudok arcokat kötni a nevekhez, teljesen más :lol:

Zsófival leolvadtunk a vonatról hazáig, és Ági, tőlem is megkérdezték, hogy fiú vagy lány :lol: Há-há-há :?
Vendég

Panndi! Miért nem mondtad, hogy fiú, csak buzinak neveled! :lol:

Kékvirág! Sebes/véres popi nálunk is volt. Bepanthen nagyon jó rá, meg szellőztetés. Fogzástól simán lehet!!!

KTimi! Szuper jók a képek! Töltsd fel a g-mail-re is.

Anitja! Köszi a helyet! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Az összes képet feltöltöttem a gmail-re amiket készítettem.
20200310173350

Mesi: na majd legközelebb :lol: Akartam mondani, hogy kistesó-pocak nagyon jól áll, nem tudom, Zsozsóval mekkora hasad volt, de ez, ami van, pont Gergőnek való :wink:

Meg még nem tudom, mit akartam...
Vendég

Nem tudom az összes képet feltölteni mert azt írja, hogy a fiók megtelt.
20200310173350

És a picasára?
Vendég

Hát Lányok,

FANTASZTIKUSAK vagytok!!!
(Bár bevallom, egy-két babát nem ismertem fel, de ez az én hibám....)

Kolbi
Linda is eszi a könyveket, no de fejjel lefelé olvassa is ám! :wink: :D

Kékvirág
Jobbulást

Vindolanda
Kicsalogatás :P engem a kislányom az erkélyre "zárt ki" :P

Kaqk
Szerintem isteni lesz Nektek!!!! (Ami rosszul kezdődik/bőrönd/, jól végződik...)

Ktimi
tényleg szuper az oldalkezdés :)

Kép
granda

Viranka : nagyon felcsigáztatok ezzel a hordozóval. Elküldenéd nekem , hogy hogyan kell varrni . Mennyi anyag kell hozzá és a szabás mintát vagy legalább, hogy milyen formákat kell kivágni.
Előre is köszike.
20200310173350

Nagyon jók a képek :D :D :D

Kiskolbi, Granda: könyv-evés nálunk is van. Odalopakodik a könyvespolcokhoz, csendben leemel róla egyet (ha nagyobb darab, akkor nagy puffanással magára rántja), és elkezdi nyitogatni, valamint a lapokat tépdesni (ezt már abban a fázisban, ha még mindig nem vettük észre).

Ágy: egy labda segítségével jött ki alóla, a kis zöld labdájának soha nem tudott ellenállni 8)

Fiú-lány: Rugót mindig lánynak nézték az elején, pláne, hogy egyentescos fehér rugdalózókban nyomult elég sokáig :D De azt nem szerettem már terhesen sem, hogy állandóan beszélgetni akarnak velem az emberek (gyerekkel is így van). De hát én amúgy sem vagyok egy sokat beszélgető ember civilben.
Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Én is összeszedtem magam...
Egy kicsit bepánikoltam amikor Karcsika kilógott az ablakba, és mindenütt ropi, csoki... ráadásul Márti szólt, hogy a zöld szőnyeget ki kell pucolni, mert kiömlött rá valami... és még ráadásul Nekem annyira nyüzsi volt, hogy sokkot kaptam a végére :lol: ... (szerintem túl ingerszegény életet élünk :oops: )
Na szóval ne haragudjatok, remélem nem bántottam meg senkit :?

Egyébként Nolka szuperul érezte magát és miatta bármikor szervezhetünk ilyen talit, én majd meditálok egy kicsit előtte... meg utána :wink: . Beszéltem Mártival is azóta, és szeretettel vár minket máskor is.

Nagyon jó volt látni Titeket! ÉS Isteniek a képek, én videót csináltam:
ez az első (három lesz)
http://www.youtube.com/watch?v=gjg0Xw3pwZk

Ktimi! Örülök, hogy végül Ti is eljöttetek!

Granda! Sajnálom, hogy Ti nem...

Kaqk! Jaj de jó helyetek van. Örülök, hogy minden simán ment.

Majd jövök még a többi videóval...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Anitja nagyon szépen köszönjük a helyet és a szervezést.
Szerintem nem bántottál meg senkit :wink:
Az ingerszegény életre is van megoldás :lol: Szervezzünk sűrűbben talikat :wink:
Még 2-3 alkalom és tuti megszokod a nyüzsgést :lol: :lol:
A videó nagyon szupi :lol:

Nagyon jók lettek a képek :lol: :lol:

K.Timi már van egy másik gmailes webalbumunk, a gmailre elküldtem a felhasználói azonosítót és a jelszót.
Oda tudod tölteni a többit képet.

Mesi divshare az oldal neve és 10* annyi képet tudunk majd ide tölteni mint a picasara :wink: :lol:
Majd ennek is küldöm a hozzáférhetőségét a gmailre :lol:

Kata remélem hamar rendbe jöttök.

Granda Linda is már kész hölgy :lol:
szép család vagytok :lol:

Panndi nem beszéltük meg miként juttassam el az anyagot.
Olyan édes Zsófikád ahogy puszit osztogat :lol: :lol:
Szívem szerint még kértem volna tőle :oops: :lol:

Niki nagyon szép családod van, gyönyörűek a gyerekek és látszik, hogy nagy az összhang.
Remélem majd még máskor is sikerül összehozni így találkozót :lol:

Én alig vártam, hogy hazaérjünk. A hátam majd le szakadt :?
Ráadásul a metro is és a busz is az orrom előtt ment el :twisted:
Mindkettőre várhattam egy csomót.
Ahogy hazaértünk Grétikém kérte a cicit aztán gyorsan randalkázott egy sort majd beájult, szó szerint :lol:
Az egyik percben még játszott a konyhából szerzett edénnyel a következőben meg eldőlt és már aludt is.
Mellébújtam és együtt aludtunk :roll: :lol:
Én 1 órát Ő majdnem 2 órát.
Most mondanom sem kell, hogy tombol :lol: :lol: :lol:

Na megyek.
Leveszem a lépcsőről.
Puszi

Ui: képeket majd én is teszek fel de csak este vagy holnap

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk jó, hogy írtál :lol:
szuper helyetek van és nagyon jól fogjátok ott magatokat érezni.
A csomagok miatt ne bosszankodj. Úgyis megérkezik.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zsozsimozsi hazafelé kidőlt az autóban, majd betettem az ágyába, és nyomatta még 1 órán át.

Utána programunk volt az uncsitesókkal, és a Nagyival :lol: :

Kép
Kép
Kép
Kép

Most csak ennyi, később még írok!

Kép
Kép
Kép
gremese

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Mi is nagyon jól éreztük magunkat :)

Míra férje játékból Bence lett(MERYKE 8) ) ő meg igaziból Bence felesége és azért csináltak kuplerájt a másik teremben :oops:

Anitja!

látszott rajtad h. nem vagy olyan nyugodt :) szerintem sem sértődünk meg :) tény és való akkora zsivaly volt :) s Márti ezek után még felajánlotta h. menjünk :lol: :wink:

Granda!

hogy is felejthetnénk el a flamencotáncos LindaAnyát 8) :lol: aki mellesleg egy napon hozta világra a lányát velem :) s jó újra olvasni Téged :)

Regi!
bár nem olvasod,jó pihit,nyaralást :)

Mesi!
olyan édi Zsófka :) végre tudtam vele is haverkodni :) Nem csodálom h. Kolbi kiszemelte Máténak :) egy csudacsajszi :) (lassan lavór kell mert csöpögni fogok 8) )

Ágica!
Bálint is bealudt rajtam :) mondjuk mi sétáltunk végül,mert az ismerősék nem voltak végül otthon,fagyiztunk,hobbiboltba mentünk,s a vonaton egy kiscsaj sikongatott Bálint meg felkelt :(

KTimi!
nem jut ezsembe alink neve ahonnan megvolt a szabásminta,talán olvas minket és írni is fog ezügyben BONGYI v.NYEKRIT,de ha megveszed az anyagot megvarrom :) mondjuk egy tábla csokiért :) ez Rád is vonatkozik PAnndi :)

LMóni!
továbbgondoltam az almafőzelékedet :) én Ringlóval fogom megcsinálni :) Bálinton kívül úgysem eszi senki más :)

Kolbi!
ŐMátésága? vmit akartam neked írni és elfeljtettem :( ja megvan :) a sütidhez csak barnacukor jó?vagy jóa sima fehércukor is? vagy csak a természetessége miatt kell?mert ma vettem tönkölylisztet(fú de b@szott drága :shock: :evil: ) s megsütném :) s banán helyett lehet mással is? vagy ilyen hülye kérdésekkel ne zaklassalak?
Bálinttal kipróbáltam amit megmutattál Mátéval szombaton :) szegény fiam az eset után csak nézett riadtan h. anyám te meg akarsz engem ölni 8) nem tetszett neki eme dobálásnak nem mondható Mátét megkacagtató esemény :) tök izmos vagy amúgy :)

Nektarin!
Robesz is egy édipofa kicsipasi :) azért majd dobj még pár képet a nyaralásól :)

Kaqk!
miért nem lennénk kíváncsiak Rátok? ne hülyülj már :) Emma hamar megszokta,h. nincsenek nagyszülők? képeket tegyél majd fel :)

S jó volt megismerni Panndit,KTimit,Hörcsögöt és nemutolsósorban NIkéket :)
Köszönjük :) s nagyon jó volt mindenkivel újra találkozni :)

én képeket majd talán hétvége felé dobok fel,mert ki kell szűrnie Robinak(ez az Ő dilije ha már RAWba kell fotozni :) ) de nyaggatom :) még jó h. lemerült az aksi :)

no szép és nem utolsósorban nyugodalmas éjszakát mindenkinek :)

pusza :)

KépKép
viranka

Halihó!

MIRŐL MARADTUNK LEEE!!!! IRIGY-IRIGY!!!!! :cry: :twisted: NAGYON ÉDESEK A KÉPEK, ÉS A VIDEÓKAT IS MEGKUKSOLTAM ÁM!!! :wink: :D :D

Most csak Virankának (plusz annak, akit még érint a süti-receptem):
Természetesen jó hozzá sima cukor és sima liszt is, csak eredetileg úgy van a recept, azért írtam úgy. Mi Apánk meg amúgy nagy biofinnya pasi, úgyhogy nálunk tönkölyből van (barnacukrom nekem se nincsen :oops: ). Sőt, csináltam úgy is már, hogy a liszt 1/3-a szójaliszt, de nekem nem ízlett (Gergőnek bezzeg... :roll: :? !).
Más gyümivel is biztos jó (végülis szerintem az a lényeg, hogy azért ne vizezze fel a leve a tésztát), úgy még nem próbáltam. De a banánnal tuti találat. :wink:
Zsófi-Máté "románc" kezdete: igazából nem én néztem ki Máténak (na jó, azért nem kűdeném el, ha jönne :oops: :lol: ), hanem az Anyja Zsófinak Mátét (vagyis Gergőt. :lol: ). Úgy volt, hogy mikor még pocaklakók voltak, akkor Mesi "utasított" :!: , hogy ha nekem Fiam lesz, akkor lehetőleg az Apjára hasonlítson, és akkor stipistopizza Zsófinak. Hát Fiú lett, és tiszta Apja... :roll: :lol: :lol: :lol:

Majd még jövök, most L

Detti
KépKép
kiskolbi

Hát irigykedve néztem meg az összes képet, szervezzetek ám még talit augusztusban. Jaj de mennék!

Mi holnap strandolni megyünk, már előre izgulok, hogy minden okés legyen , Péterke érezze jól magát, bár leszünk Rá 5en, majdcsak lefoglaljuk.

Nálunk nem jön be ez a 2X alvás, mert igy már este 7kor totál kos a gyerek és 19.30 kor megissza a tápiját is kidől. :shock:

ALszik még valakinek a gyereke 3x?

Nálunk 6 körül van ébredés reggel általában, ha jól járok akkor még cicizik és visszaszunydit, de nem mindig van ez igy. Sajna a napközbeni alvások csak 1 órásak :? é :? úgy veszem észer hogy kevés ez neki, persze nekem is. Ma még le is feküdtem vele délután, hátha hosszabbra sikerül a délutáni szunya, de nem, ja és én még fáradtabb lettem.

Heni
KépKép
heni81

Heni, Rugó általában kétszer alszik, olyan másfél-másfél órát. De ő reggel nyolc-kilenckor kel, és olyan tízkor fekszik.
Ha azonban valahogy felkel hajnalban és nem tud visszaaludni (ez nagyon ritka), akkor ő is háromszor pihen le.
Bár most hétvégén már csak egyszer aludt az egyik nap, de szerencsére visszaállt a rend.

De mintha más is írta volna a fórumon, hogy háromszor alszik a gyermeke. Ha jól emlékszem. De én már nem merek tippelni sem :oops: Szegény kaqk-kot is Norvégiába telepítettem ma délelőtt :D

Kép
vindolanda

Még egy telefonálós videó:
http://www.youtube.com/watch?v=CIQy_2Mlqtc

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :D

Móni: köszi szépen az anyag felajánlást, viranka, Neked meg a varrás felajánlást, nagyon aranyosak vagytok :D

És Móni, bocs, hogy Zsófi megette Gréti kajáját :oops: Zsófi szerintem pasinak indult, a hasán keresztül könnyen megszerezhető :lol: Móniék nagyon örültek a CD-nek :wink:

Niki: azt én is akartam írni, hogy nagyon szép a családod, de biztos nem csöndes a ház, ha így együtt vagyto, ennyi csajszival :lol: Zsófi meglátta párodon a tetiválást, és nyúlt oda, le akarta szedni :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?