A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Itt mennek el esténként az utcán. Amikor jönnek be a határból, mennek a garázsba, akkor itt mennek el mellettünk,mindig hallom őket. De megnyugtató érzés, hogy hallom a forgalmat. Egyébként nincs olyan nagy forgalom és már épül a mentesítő útvonal, ahol a nagy autók fognak közlekedni.

Kép
flóra 11

Nos, hogyan másképp zárjuk a napot, mint laptetővel.

Van stílusom, ugye? :lol:

Kép
flóra 11

Jó reggelt mindenkinek!

Kép
muzsuzska

Tancsu klassz a ruhád! Ez kész csoda hogy találsz magadnak ilyen rucit! Én már nem nyilatkozom a pocidról! Barátnőmnek iker terhesen nem volt ekkora, pedig a két lány 3-3,15 kg- val születtek!

Kép
muzsuzska

A campingos matrac után rohadt kemény volt az ágyikónk, egész éjjel forgólodtam.

Kép
muzsuzska

Megyek piacra, anyukámhoz, pennybe, postára!

Kép
muzsuzska

Kép

KépKép
benó

Szilzi írt este, de csak most olvastam, hogy megint bedöglött a gépük otthon, úgyhogy valószínűleg nem fog tudni jönni. Aki gondolja, írhat neki szerintem, jólesne neki. De csak du. megy be az Attilához, tudjátok, 8-kor műtik, vagyis mindjárt. Szorítsunk nekik.

KépKép
benó

Jó reggelt!!!!

Szilzi:megy az energia A.-nak!!!!!!!!!!!!!!!!
Gondolunk rá és szoritunk neki!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska:biztos rémes lehetett...:)
Majd visszaszoktok szépen... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt Benó...:D

Látom korán keltél..:D

Kép

Kép[/
tancsu

Sajna most nem tudok dumcsizni, mert 9-re mennem kell a kórházba nst-re , aztán tanácsadás, utánna a városba vásárolni, aztán anyáékhoz, onnan este a párom elé, hazafelé együtt bevásárolni, majd sztem kb este 6-ra hazaesünk...:(:(:(

Baromi hosszú napom lesz...!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szoritsatok nekünk, mert Gergő nem nagyon akar mocorogni és az nst-n meg az a lényeg hogy mozogjon...
Remélem nem a rádiózás ártott meg neki... :wink:

Na indulok lassan...

Este jövök...

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt! :D
Mint mindig. :D
Most keresgélem a térképeken az útvonalakat a kórházba, a doki magánrendelésére és a sámános tanfolyamra, ugyanis fogalmam sincs, mi hol van Pesten, ezért valami nagyon egyszerű megoldásokat keresek. Nem tudod véletlenül, hogy az átszállójegy az mit jelent? Hogy 2 akármire fel lehet szállni vele?

KépKép
benó

Sok sikert neked is a mai naphoz! Szorítunk nektek! :D :D :D :D

KépKép
benó

Tényleg jó hosszú napod lesz, de reméljük, jó is! :D :D :D :D

KépKép
benó

Sajnos, meg kell állapítanom, hogy minden alkalommal el fogok tévedni, akárhová is fogok menni. :cry: :cry: :cry: :cry: Biztos vagyok benne. Egyszer a múltkor is elküldött valahová az ig. Pesten, és ide-oda forgattam a térképet, pedig még ismerős helyen is voltam, szörnyű, szörnyű ez a bénázás, kiszolgáltatottság. Szilzi, melyik helyre fogsz majd engem elkísérni? :roll: :D

KépKép
benó

Szilzi, gondoltam rátok 8-kor, meg most is gondolok. Nem egyszerű. A rohadt életért kell egyeseknek így megszenvedni egy kis rohadékért (ahogy a Peti mondaná). Bocsi, ez most így kitört belőlem.

Olvasom a különböző nagyon érdekes, ősi hagyományokról szóló írásokat, és mindenhol, minden a termékenységgel volt kapcsolatos. Nekem is már a termékenységkultusz az életem szinte. :lol: :lol: :lol: Pedig ez baromi természetes volt régen (ma is persze valakiknek). A termékenységet inkább mint a föld termékenységét, a mindig megújuló természetet tisztelték, amely nekik is életet adott a terményeivel, állataival stb. A kultuszt szolgálták a fallosz és női szeméremtest (szép volt?) - az indiaiaktól eredő kifejezéssel 'vulva' - jelek, szobrok stb., meg még egy csomó minden, de marhára nem ide akartam kilyukadni. Hanem oda, hogy szerintem a saját termékenységükkel nem kellett sokat szarozniuk a régieknek sem, csak a természet termékenységével, hogy az életet adjon nekik.

KépKép
benó

Ó, a Pesten eltévedő filozófus már megint maga van itt. :cry:

KépKép
benó

Sziasztok mindenkinek!

Szilzi, Attilával voltunk lélekben, most is gondolunk rá. Délután üdvözöljük. Gyógyuljon. :wink:

Kép
flóra 11

Zsuzsi,hát fújjátok fel a matracokat és aludhattok azon is, nem tilos. :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Tancsu, jó megerőltető napod lesz ma.Kitartást hozzá.

Kép
flóra 11

Benó drága, egy filozófus veszett el benned,ezt már tudjuk. Ha kicsit tovább folytattad volna a filozófálásodat,rájössz a dolog nyitjára.
Valamikor réges-régen, boldogan éltek az emberek,civilizáció mentesen, csak természetes ételeket fogyasztva,amit a földanya adott nekik, az volt ételük,italuk. De jött a gonosz, civilizáció személyében,aki a földanya értékes, tiszta terméseit megfertőzte egy rakás tartósítószerrel és egyéb adalékokkal, amik telis tele voltak hormonokkal meg különböző veszélyes anyagokkal. Ezek az anyagok alattomos módon lerakódtak az emberi szervezetben,megbújtak és tenyerüket dörzsölve örömükben folyamatosan mérgezték a szervezetet. Nos a mérgek felhalmozódtak és rengeteg különféle betégséget okoznak azóta is.
Vagyis dióhéjban, őseink csupa egészséges étekkeléltek,egészségesek voltak,míg mi nagyítóval sem találunk tiszta, természetes ételeket.
Tanulság: méregteleníteni kell a szervezetet és mivel legnagyobb méreg,minden betegség forrása a vér és a szervezet elsavasodása,lúgosítani kell.
Itt a vége,fuss el véle,aki nem hiszi, járjon utána. :lol:

Kép
flóra 11

Benned is egy filozófus veszett el és most meg is került. :lol: :lol: :lol: :lol: Oké, egye fene, lúgosítsunk. :D

KépKép
benó

Szép volt a történeted. :D
Én szinte semmit nem eszem, ami tartósítva van, vagyis dehogynem, biztos eszem, de ez akkor is baromi idegesítő.

Oké, azt hiszem, összeszedem magam, lemegyek anyuékhoz, jönnek ma a tesómék is. Gy. este vadásztanfolyamon, én meg hastáncon.
Puszi mindenkinek

KépKép
benó

Helló Benó.Előkerültél? :lol:

Kép
flóra 11

Az előbb megint leállt a gép, és kihasználtam a lehetőséget, elmentem egy sütit csinálni, még folyamatban van. Van benne bodzabogyó. :D

KépKép
benó

Előkerültélés le is kopsz. Tehát ma megint nem lesz senki. Nem baj.Legalább folytatom a gépelésta házi teendőim mellett. :(

Kép
flóra 11

Még nem kopok le, na. :D

KépKép
benó

Tehát tegnap szedtetek bodzát. Legalább valami nem fertőzött. Bár ki tudja,mi van a talajban,ahol nőtt. :lol: Na, de ne legyünk ilyen maximalisták,mert akkor mindenben találhatunk valamit. Sajnos.

Kép
flóra 11

Depis leszek, lettem, vagy valami ilyesmi. :?

KépKép
benó

Kösz, ezzel most feldobtál. :lol:

KépKép
benó

Én is alaposan lúgosítok. Minden reggelt kapuccsínóval kezdek. :lol:

Kép
flóra 11

Ez már jobb? Egyébként te ésdepis? Ne viccelj, szerintem ez két különböző dolog. A depi olyan messze állt tőled, mint hozzánk a kínai nagy fal. :D

Kép
flóra 11

Mivel kell lúgosítani, Flóra? Csak egy-két dolgot mondj.

KépKép
benó

Oké, most már röhögök.
De tök hülye szeszélyes vagyok, egyszer fönt, egyszer nagyon lent, de pl. a múltkor röhögve bömböltem. :wink:

KépKép
benó

Szerintem erről rengeteget olvashatsz a neten. Ha pedig elmennél az Avivára,akkor ott is megtanítanak.

Kép
flóra 11

És mindig meglepődök magamon, mert mindig azt hiszem, milyen fasza csávó vagyok, mindig azt gondolom, én biztos bírni fogom ezt bőgés nélkül, aztán dehogy. Tessék, még az orvoson is egy napot bőgtem.

KépKép
benó

A lényeg, hogy a húsok savasítanak, a fekete tea,kávé, a sajtok és sok tejtermék.

Lúgosít a zöldségek és gyümölcsök nagy része.

Kép
flóra 11

Kösz, már azt hittem, le akarsz rázni. :lol:
Az Avivára nem megyek el egyedül. De nem is érdekel annyira. :D

KépKép
benó

Csak azért akartam elmenni, hogy csináljak valamit. Mert különben megőrülök. De nem baj, közel van a másik tanfolyam, és az igazán érdekel. :D

KépKép
benó

Benó,pedig nálatok minden rendben, neked igazán nincs okod az elkeseredésre. Látod nálunk mindegyikünknél halmozottan jelentkeznek a problémákés attól még vagyunk,megyünk tovább.Lépésről lépésre és be akarjuk járni azt utat,mert tudjuk,hogy bár kerülővel, de eljutunk mi is a kitűzött célhoz.A te utad viszont lehet egyenes, talán csak igazán kevés kell hozzá. Egy pici természetes segítség. Tényleg,a hormonjaidat kivizsgálták?

Kép
flóra 11

Persze, tudom, igazad van, de ezzel is csak erősödik bennem az a tudat, hogy milyen béna vagyok, én hisztizek....
A múltkor már megnézték, igen, minden oké.

KépKép
benó

Ja,és a liszt sem jó. A cukrok szintén erős savasítók,aliszt pedig rengeteg cukrot tartalmaz. Nesze nektek sütik. :lol:

Kép
flóra 11

Én legalább a kenyeret,péksüteményeket kizártam az életemből. Próbálom a lisztet is, de sajna sok ételben benne van. Liszt helyett használható burgonyakeményítő, rizspehely...

Kép
flóra 11

És kenyér helyett mit eszel?

KépKép
benó

Puffasztott rizsből kenyeret,meg ilyeneket.

Kép
flóra 11

De én megeszem az ételeket kenyér nélkül is. Már rég így étkezem,megszoktam.Nagyon keveset sózok és zsírszegényen főzök.

Kép
flóra 11

Na, megyek, Flóra.
Puszillak :D

KépKép
benó

Most találtam pohánkából, más néven hajdinából is kenyérpótlót.Most azt vettem. Valamint rizstésztát eszem. Van itthon pohánka pehelyés rizspehely is, ezekkel sűríthetem a magam ételeit és persze kukoricapehely is.

Kép
flóra 11

Helló, Benó. Látom, ez a téma nem a kedvenced. Ezért is nem terheltem ezzel eddig senkit, de nem is fogok. Az ilyenfajta étkezés elég macerás. Én sem tudom betartani,pedig segítene, ha e szerint étkeznék állandóan. De az ilyen átállás hosszú folyamat. Jakupcsek megcsinálta. Ő lúgosított teljes mértékben. Kibírta. Én nem vagyok ilyen erős. :(

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?