Visszatérve, hogy csak ez az egy kép van erről a terhességről, tudod bánatában az ember csinál ezt-azt én meg úgy voltam, hogy ha már a picimet el kellett vesztenem akkor mért hagyam meg a rá emlékeztető képek (még van róla képem és dvd felvételem 12-hetes). Ha ránézek vagy épp megtalálom a dvd-t akkor mindig felzaklat Ezért töröltem ki a képet is a gépemből csak azért tudtam betenni nektek mert a topikból nem töröltem (azt hiszem nem is lehet) na de mindegy ez már a múlté, most koncetrálunk a jövöre.
Hát lányok!
Én már abszolút nem értem ezt!!!!
Ez a LH totál nega!!!!
Most akkor mi van??? Tegnap egy pozitív vagy lehet hogy csak egy majdnem pozitív tesztem lett, mára meg megint nega????
Már volt PÉ-m? vagy majd csak pár nap múlva lesz és akkor megint erősebb lesz a 2 csík???
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Menten kiakadok! Miért nem mehet minden úgy, ahogy azt én szeretném??????
És nem mondhatjuk azt, hogy mi mit hogyan csinálnánk, mert nem voltunk ilyen helyzetben. És nem is leszünk soha. Senki közülünk!
Ilyenkor azt kell csinálni, ami neked legjobban megkönnyíti, hog feldolgozd.
Én az a tipus vagyok, akinek kellenek az emlékek. Nem tudom miért, de kellenek.
Például csak pár hete cseréltem le a telefonomon a háttérképet, ahol Beni volt az imádott nagypapámmal, aki decemberben ment el.
Cat!
Ma reggelre 6.45-re írta Jónást. Tehát 30.-án reggel. Mi meg 28 késő este voltunk együtt és ma is lesz apázás. Hát nem tudom. Ha a Jónást nem is, de talán a rendes PÉ-t elcsípjük! Fene so gondolta volna, hogy előrébb jön a PÉ-m!!!
Szerintem lehetett ma reggel péd.
Hiszen tegnap látható volt a csík az LH-n. Ami azt jelent, hogy ma volt péd.
Szerintem ez nem olyan pé, mint a normális.
Vagy olyannak kellene lenni?
Asiye! Ilyen telója volt az öcsémnek is, és nagyon szerette De szépen látszik, ahogy gömbölyödsz Ha engem kérdezel, szerintem pont tökéletes a pocid mérete
Andy! Nagyon jó a lovaglós kép Én is mennék nagyon Nagyon jók lettek a vonalzók Szerintem a 3. is jöhet Jó tesztelést Hát ezen tényleg nem sokminden van Hát a görbédhez nem tudok hozzá szólni
Cat!
Ezt hogy érted: nem olyan, mint a normális Pé?
Mármint a Jónásos petécske?
Mert azt én sem tudom. De ha már megvolt a Pé, akkor a hőmnek emelkednie kéne, nem??? Na meglátjuk a következő napokban!
Gabi! Van valahol Csepel mellett lovarda, meg a 66-osról láttam a kiírást, hogy lent a Duna parton Sorin is van Nagyon helyes pocid volt:wink: Hamarosan lesz úja
Ami a nagy hasakal illeti.... hát én is rendelkezem vele Csináltam indulás előtt képeket, majd felteszem őket ide holnap.... leleplezem magamat, most hogy nézek ki