2003.12.17 21:25
.
.
. 2003.12.17 21:38
Jó erős fogai lesznek
2003.12.17 22:47
.
, írtam a Happyland Kft-nek és megtudtam mindent, amit akartam.
A radiátor szerintem nem elég meleg ehhez, a vasalóval meg az a gond, hogy ha kicsit is műszálas, akkor nem lehet magas hőfokon vasalni.
2003.12.17 22:53
2003.12.18 00:04
Ma el kellett vinnem Zsombit tudorontgenre a Gyerekkorhazba, mert egyre melyebbrol kohog, es a gyerekorvos azt gondolta, tudogyuszi. Eleg vicces volt, ímikor a rontgenen kis olomkotenykeben allva fogtam le a kapalozo Zsombim kezeit.
Meg le is mertek, picit tobb, mint 8 kg a sulya. HA meggyogyul, hetente kell vinnem majd mericskelesre, es megprobaljuk visszaszoktatni a fozelekekre.
2003.12.18 09:08
2003.12.18 11:41
NAGY-NAGY GRATULA A FOGACSKÁHOZ! Protkóra gyűjtött pénzből lehet venni ajándékot Ankának
Igen, laparral csinálták Arinak a műtétet. Ma még nem jelentkezett, remélem, már a hazamenést fontolgatják.
szegény Zsombi+Te. Betegség alatt sohasem esznek jól, energia gyógyulásra kell. Gyógyulás után bepótolják
Nekem 2 vírusos tűdőgyulladásom volt úgy, hogy semmit sem lehetett hallani. előszőr 3 hétig húztam, a doki aszitte, hogy a vizsgákat akarom ellógni, másodszor vertem az asztalt, hogy röntgen, és sajnos nekem lett igazam. Úgyhogy ha dokinak bármi kicsi gyanúja van, jobb a röntgen.
zokni
én csak a pöttyökig jutottam el.
gratula a hízáshoz
én is eljutottam arra a pontra, hogy reggelente, mikor elhúznak a nagyok, a bőgés kerülget a lakás állapota miatt. Este szoktam rendet rakni, de Julka tegnap is negyed 12-kor aludt el. Most persze kialussza a bulizást
Egy dolog vigasztal: tapasztalataim szerint az akut szétpakolós korszak max. 1 évig tart, utána jön az idült széthányós korszak, ami kb. addig tart, amíg nagymamává nem tesznek bennünket
Na, jól megvigasztaltalak??
2003.12.18 11:58
de szerintem hülyeség amit írtál. A D-vitamin a "csontosodást" segíti, ezért a MI dokink pl a kutacs záródásából ítéli meg, hogy mennyit adjak a gyereknek. 5 hósan már csak heti 2 csepp volt, 6 hósan meg már nem is kellett.
meg a pofija és persze mindkét keze könyékig. Most figyelni fogom 3 napig, hátha vannak pöttyök. Ha lesznek, akkor mit csináljak? Vigyem orvoshoz? Vagy csak figyelgessem? Plíz segítsetek!!! 
2003.12.18 12:43
2003.12.18 14:14
Azóta is gyakorolja nagy bőszen,jól ki is fárad szegény. Ráadásul náthás is,úgyhogy gyakran porszívózom az orrát.
,úgyhogy ha ma se jön,megint hívjuk őket,de azért gyorsan írok egy pár sort.
Az én barátom is kezd lassan üvöltözős hangulatba kerülni(pedig ő nem szokott)az axeleró miatt,én pedig az előbb láttam a matáv oldalán,hogy az axelero lett az év internetszolgáltatója!
Ne izgulj, a Budaiban biztos jó kezekben van,ott lelkiismeretesek(legalábbis az ortopédián meg a neurológián,de biztos a többi osztályon is). Szurkolok,hogy mihamarabb kilábaljatok a betegségből mindketten
Nincs Zsombinak valami kedvence (pl. gyümölcspüré) amit szívesen enne?
)
Akkor most micsináljak? Azért kérdem,mert én úgy tudom (lehet,hogy rosszul tudom),hogy a haj meg a köröm növekedéséhez B vitamin szükséges,viszont Artúrnak is ki van kopva a kobakján a haj (bár igaz,hogy csak nemrég fordult hasra,előtte főként háton feküdt,ettől is kikophatott)máshol viszont nagyon szépen nő a haja (még le is nyírbáltam belőle,mert rálógott a fülére).
És Péter nem állna melléd? Képzelem,milyen lehetnek a közös ebédek
Nálunk az bevált,hogy amikor sorozatosan beszólogattak,akkor egy jó ideig nem vittük Artúrt hozzájuk és akkor abbahagyták az okoskodást (de csak egy időre hagyták abba
).
Remélem már végre megoldódik!
Még fánk sincs. Nem tudjátok hogy Budán hol lehet műfát venni? (Tescon,Corán Auchanon kívül,mert olyan messzire nem jutunk el).A másik meg,hogy valaki vásárolt már a topshopban (Studio Moderna)a Kresz Géza utcán a XIII. kerületben?
2003.12.18 14:18
Azóta is gyakorolja nagy bőszen,jól ki is fárad szegény. Ráadásul náthás is,úgyhogy gyakran porszívózom az orrát.
,úgyhogy ha ma se jön,megint hívjuk őket,de azért gyorsan írok egy pár sort.
Az én barátom is kezd lassan üvöltözős hangulatba kerülni(pedig ő nem szokott)az axeleró miatt,én pedig az előbb láttam a matáv oldalán,hogy az axelero lett az év internetszolgáltatója!
Ne izgulj, a Budaiban biztos jó kezekben van,ott lelkiismeretesek(legalábbis az ortopédián meg a neurológián,de biztos a többi osztályon is). Szurkolok,hogy mihamarabb kilábaljatok a betegségből mindketten
Nincs Zsombinak valami kedvence (pl. gyümölcspüré) amit szívesen enne?
)
Akkor most micsináljak? Azért kérdem,mert én úgy tudom (lehet,hogy rosszul tudom),hogy a haj meg a köröm növekedéséhez B vitamin szükséges,viszont Artúrnak is ki van kopva a kobakján a haj (bár igaz,hogy csak nemrég fordult hasra,előtte főként háton feküdt,ettől is kikophatott)máshol viszont nagyon szépen nő a haja (még le is nyírbáltam belőle,mert rálógott a fülére).
És Péter nem állna melléd? Képzelem,milyen lehetnek a közös ebédek
Nálunk az bevált,hogy amikor sorozatosan beszólogattak,akkor egy jó ideig nem vittük Artúrt hozzájuk és akkor abbahagyták az okoskodást (de csak egy időre hagyták abba
).
Remélem már végre megoldódik!
Még fánk sincs. Nem tudjátok hogy Budán hol lehet műfát venni? (Tescon,Corán Auchanon kívül,mert olyan messzire nem jutunk el).A másik meg,hogy valaki vásárolt már a topshopban (Studio Moderna)a Kresz Géza utcán a XIII. kerületben?
2003.12.18 14:24
Timi is fogyózott minden betegség alatt, ne izgulj, utána farkasétvágya lesz a gyereknek
Van fogalmad, egy 2., 3. vagy sokadik tesó mennyi mindent felcsippent a nagyobbak elejtett morzsáiból???
Zsebi sem a nagykönyv szerint táplálkozik, de a nem számottevő mennyiségű kilengésektől nem lesz semmi baja. Szerintem akkor sincs baj, ha Orsi esetleg kicsit pöttyös lesz (de nem hiszem), az is elmúlik pár nap alatt.
Én rosszul tűröm, ha csak egy napig is nem válthatok senkivel egy értelmes szót
Most már neked is izgibb lesz a szoptatás
Jó csacsigolást Bencének
Zsebi már 1 hete jó szaftosan köhög, azt hittem, ez is elmúlik, ha már rég nincs láza. Nekem egyébként amikor tüdőgyulám volt, fetrengtem a magas láztól, ebből gondoltam, hogy Zsebinél szó sincs ilyesmiről. Most akkor rohanjak vele orvoshoz?
2003.12.18 17:13
Azért kicsit több festéket teszek majd legközelebb.
De legalább nem tüdőgyullás.
2003.12.18 17:39
.Na ennyit erről. Minden esetre roppant érdekes, hogy ahány orvos annyi vélemény....
. 2003.12.18 19:39
mert az o neveben megy a dolog
csak mi le akartuk ellenoriztetni, mielott jarni kezd, meg a felanyosom ijesztgetett mert nem szablyosak a hurkai. 2003.12.18 19:40
2003.12.18 20:31
2003.12.18 21:01
2003.12.18 21:02
! Ha elengedem a kis kezét, megindul felém, két-három lépést tesz. Hihetetlen, hogy még csak nemrég születtek ezek a babákok, és már miket tudnak... Néha elmélázom, hogy nem is volt olyan rég az a február 24-e...
2003.12.18 21:40
En is elgondolkodtam rajta...
Nagy gratt a fogacskahoz. Most mar tuti jon a tobbi is. Akkor mar lassan senki nem gyujt protkora?!
Jazinak is ilyen fogkefeje van. O is nagyon szereti.
2003.12.18 22:33
Julkát du. 3 óta nem engedtem elaludni, vendégek is voltak, így fél kilenckor már ki is dőlt
Úgy látszik, sok már neki a napi 3x-i alvás, ezért tölti ébren a fél éjszakát.
de édes "nagylányod" van! És ahogy hordja azt a ruhát
Lépegetéshez is GRAT
az a Jázi mosoly
és tartás
drukk Apának, hogy még karácsony előtt állása legyen! Hízás
de jól elkaptad a fogacska mutogatást
tényleg nem kell protkó
olyan nagy fiús már Márk
nem én kértem a telvonalat, de látom, már megoldódott a rejtély. 2003.12.18 22:51
Hintatalppal
Hatha valaki kedvet kap hozza
2003.12.19 08:32

2003.12.19 09:08
De inkább
örülj, hogy egyáltalán alvás. Mesélhetnék
Márk télleg olyan kisgyerekes már, egyáltalán nem baba, legalábbis a fotókon.
vagy
?
és a ruha is éééédi!
Már 1 gyerek után is van rámolnivaló -képzelem, hárommal
Úúúúgy izgulok

2003.12.19 09:35
2003.12.19 10:19

Megyek matricát venni

Én rájöttem, arra a másfél napra nem sütögetek, majd sütök lent anyukáméknál

2003.12.19 11:26
Pöttyök ma még nem voltak, és csak azért kérdeztem, mert ugye jönnek az ünnepek, és vagy lesz doki, vagy nem. Szal inkább ez utóbbi miatt pánikoltam.
Remélem, olyan döntés születik, ami titeket is megnyugtat - határozottabban nem merek fogalmazni
2003.12.19 11:38
És hány fogát kell már,hogy mossa? (sajna nem tudom...sok van már neki?)

2003.12.19 14:04
2003.12.19 14:12

2003.12.19 14:22
2003.12.19 15:41
2003.12.19 15:55
De jooo!
Ugyi vagy!
Csak eddig olyan kenyelmes volt, ha siettunk v. barmi, bedobtam egy bebikajat es mar mentunk is. Most meg?...na majd kiprobaljuk amiket irtal. 2003.12.19 15:59
, és még egyszer köszi a fuvart

, már múltkor is akartam írni, hogy igazi micró guru vagy.

2003.12.19 16:37

, remélem nem ültek rá a munkatársai
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|