A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Megyek főzni. :D

Kép
flóra 11

Én se vagyok ilyen erős, de azért nyugodtan írd le, hátha valaki betartja, vagy hátha valaki betart belőle valamit.

Jakupcsek nem érdekel. :evil: Nem csak úgy lehet valakinek gyereke, hogy erős. Van egy csomó gyenge ember, akinek van gyereke. Ebben biztos vagyok.

KépKép
benó

Egyébként nem nem érdekel, csak nem bírok már itthon lenni. :D :D Úgyhogy megyek is. Puszi :D

KépKép
benó

Mármint a téma érdekel, a Jakupcsek meg más hősök nem. :D

KépKép
benó

Zsuzsi, megnéztem újra a képeket.Tudod, röhej, de még az anyajegy is ugyanott van mindkettőnk arcán. :lol:

Kép
flóra 11

Most már csak az a rejtély számomra,hogy Benó mikor vált sámánná,hogy tudta kit kivel párosítson össze. Valamit nagyon eltitkolsz előlünk Benó,de kiszedjük belőled. :lol:

Kép
flóra 11

sziasztok csajok.
szönyen érzem magam. megpróbálom értelmessen leirni, hol fáj. a hasam, lent majdnem a derekamnál /az a rész, ami kezd kigömböjödni/.
tegnap este belenyilalt, görcsöltem, fájt. ma is menés közben belenyilal, szúr. kb. úgy megyek, mint aki be van "kaksizva!".

most nem olvasok visza.nem is maradok. megyek és lefekszem a tv elé és bizok benne, hogy ez hamar elmúlik. du ha jobban leszek, benézek.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi,legalább telefonáltál a dokinak? Nem kellene elmenni hozzá? :shock: Elég ijesztően hangzik ez a fájdalom. Nem tudom,mi lehet ez. Menj azonnal dokihoz! Párod nem mondta,hogy menj el? Nincs valaki, aki elvinne?

Kép
flóra 11

Hahó! Voltam, bevásároltam!
Vettem combot lesz belőle brassói, csibemájat lesz belőle rostélyos, meg volt sütnivaló kolbász egy szálat kértem.
Főztem egy fazék kukoricát (nem mikróban) isteni finom csemege és aranysárga szemek. Már két csövet meg is ettem!
Vacsira készítek egy bmv levest (bele-minden-vackot) :D Káposzta, répa, zöldség.....Leves hiányunk van!
Nem kívánok hétvégén bevásárolni, így letudtam mindent!
Közben megy a mosás és pakolás!

Timi! Pihenj és ha nem leszel jobban irány az orvos!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Őrülök hogy az anyajegyünk is egyezik!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Hajrá Zsuzsi!

Beneveztél a maratonira? :D
Mi ez a hajtás? Nem hajt a török!

Nyugi,hugi! :lol:

Egyébként ügyes vagy! Puszi! :D

Kép
flóra 11

Timi

Az aprócska görcsök a méhtartó szalagok nyúlása miatt vannak, az természetes.
Viszont ha nagyon éles nyilaló fájdalmad van, akkor azonnal menj orvoshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Figyeld azt is, hogy folyás nem lett-e több páldául,vagy változott e a szine,szaga, stb.

Azonkivül sok pihenés, semmi házimunka, hajlongás, emelgetés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Én úgy tudom, az átszálló jegy a metrón van és a két volanon lehet használni, összesen max 3 megállóra....
Bár elég ritkán járok Pesten,de valami ilyesmi a lényege.
Talán Szilzi okosabb és jobban tudja,.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Cupp Flóra

Látom itt vagy....:)

Kép

Kép[/
tancsu

Ma én is bmv levest főztem. :wink: Tetszik ez az elnevezés. :lol:
Meg csináltam kis pörköltet,egy kevés lecsós húst csirkéből, rizst és magamnak pároltam egy rakás zöldséget a rizshez. Na ezt falatozom most.

Kép
flóra 11

Megvolt az NST-m...:)

20 helyett 35 perc, Gergőt nyomkodták,csiklandozták, alig akart mozdulni... :wink:

Párszor megkérdezte a csaj hogy nem fáj a hasam???
Mondom nem miért???

a 100-as skálán 55-60-ig ugrált párszor a méhösszehúzódásom...de semmit nem éreztem.

A dokibácsim megbeszélte a pocakommal, hogy még nem kell ennyire dolgoznia, még pihenjen kicsit... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! Itt vagy? Változott a programod?

Mi volt nst-n és dokinál?

Kép
flóra 11

Jaj, Tancsu, ha veled akarok dumálni ez a hülye oldal mindig leblokkol és olyan lassú... :evil:

Az nst néha mutat olyat is,ami nincs is. Nekem a Bálintnál két szívhangot mutatott,mintha két baba lett volna. :D

Kép
flóra 11

Hát rád is rád fér egy pihenés Tancsu,mert ezzel a tempóval idő előtt fogsz szülni. De ezt már mondjuk neked egy ideje. :D

Kép
flóra 11

Változott a progim, nem mentem anyáékhoz, meg most vagy 2 hétig nem is megyek...
Sikerült jól felbosszantania!!!!

Tudtam hogy a nagyobbik hugom lánya bárányhimlős.Direkt nem találkoztam most velük.A kisebbik hugom még nem volt himlős, azt mondta ő sem lesz otthon ha mennek, nehogy elkapja.
5 napja volt itt a kisebbik hugom látogatóba...erre most mondja anya, hogy 3 napja kijött rajta is a himlő!!!
Csodálkozva néztem rá, az hogy lehet, hiszen nem is találkoztak.
Kiderült hogy de igen, otthon volt, játszott a gyerekkel és ennek ellenére képes volt nekem idejönni látogatóba, amikor már lappangott benne!!!!!!

Nagyon mondtam a magamét anyának, hogy mennyire felelőtlen a hugom!!!!!!!

A doki szerint elvileg nem, lehet gond, mert már voltam, de a hugomat most jól elfenekelném a hülyeségééert!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Megértelek. Hát ne is menj oda, bizony.

Én tudod hogyan kaptam mumpszot? Szemorvosnál voltam és aznap,pár pácienssel előttem volt ott egy kislány,aki fertőzött volt. Én nem találkoztam vele,csak abban a rendelőben voltam...

Kép
flóra 11

Irtózatos néha ez az oldal. Hogy lehet ilyen lassú?

Közben elmentél,vagy még vagy?

Kép
flóra 11

Az dühit, hogy 18 évesen akkora szája van,mintha 1000 év tapasztalat lenne a háta mögött,közben meg ekkora marhaságokra képes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na most mérgemben elkezdtem a tegnap kimosott babaágynemüt kivasalni.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Legalább valami haszna is van a dühödnek. Kitöltöd az ágyneműn. :wink:

De tényleg ne izgulj. Szerencsére már volt bárányhimlőd. De mostantólvigyázz,tényleg ne kerülj kontaktusba fertőzöttel.10 nap a karantén.

Kép
flóra 11

Nagyon lelassult megint ez a vacak!!!!!

Lelépek vasalni, mert 4 körül megyek a árom elé, és addig ezt meg akarom csinálni.

Este jövök..

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Januártól betiltják a régi gyermeküléseket - Ellenőrizze, megfelel-e
A hatályos KRESZ előírásai szerint általános szabály, hogy a gépkocsiban utazó 150 centiméternél alacsonyabb gyermeket - a testsúlyához igazodó kialakítású – gyermekbiztonsági rendszerben kell rögzíteni. A gyermekülésekre szigorú előírások vonatkoznak, melyek a technológia fejlődésével – a biztonságos közlekedés és a balesetek során bekövetkező sérülések csökkentése érdekében – változnak.

A régebbi szabványok szerint 1995-től az Európai Unióban már nem készülnek gyermekülések, 2004-től pedig az EU országaiban már nem hozhatóak kereskedelmi forgalomba sem ilyen ülések. A jogszabályok közeljövőben történő módosításával pedig 2009. január 1-től már használni sem lehet őket. A jövő évtől használható gyermekülések biztonságosabbak, hevedereik rugalmasabbak, nem okoznak csonttörést, komoly oldalvédelemmel vannak ellátva mind a fejnél, mind a csípőnél, ami az oldallégzsák kipattanásakor kap komoly szerepet.

A gyermeküléseken elhelyezett jelek utalnak az előírásokra: a jól látható helyen, jól olvashatóan elhelyezett jelölésben szerepel egy kör, benne „E” betű, illetőleg a jóváhagyó országra utaló szám, ezek alatt pedig a jóváhagyási szám. Január 1-től csak a 03, illetőleg a 04-es számsorral kezdődő jóváhagyási számmal jelzett gyermekülések használhatóak.

Kép
flóra 11

már jobban vagyok.
lefeküdtem a tv elé és pihentem, Törpe nekiállt mocorogni, helyezkedni és amikor feláltam már nem fájt annyira. szóval ö volt az oka mindennek :!: :!: :!: :roll:

és gondolom az is betett, hogy tegnap sokat gyalogoltam a városban vagy éppen átsiettem a zebrán :evil: /

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Timi

Nagyon örülök hogy jobban vagy, gondoltam ma rád, hogy mi van veled...:)

Biztos a sok mozgás nem tetszett neki, mostantól lassits kicsit!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Jó hogy leirtad.
Hallottam róla, de a pontos jelölést nem tudtam.
Most megnézetm az enyémet,ami a kocsihoz van, és E 03 a jelzése.....:D
Megnyugodtam... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Nézem, az RTL Klkubbon a vacsoracsatát és teljesen el vagyok ájulva...

Olyan koszos Benkő Dániel lakása és konyhája, hogy én tuti kifordulnék onnan!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Halihó!

Kép
muzsuzska

Szülési görcseim vannak a kukoricától és a bmv levestől! :D

Kép
muzsuzska

Na jön a párom a gép elé, majd később visszanézek még...

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu!Megkaptad a képeket??????????

Kép
muzsuzska

Sziasztok!

Kép
flóra 11

Akkor most mit fogsz szülni? Kukoricakalászokat, vagy levest tányérostul? :lol:

Kép
flóra 11

Timi,örülök,hogy jobban vagy,de még pihenj.

Voltam a Tescoban a barátnőmmel,bevásároltam. Erre megjött a F. és azt mondta, hogy nem tudom,mi hiányzik itthonról, nem vettem mindent. Most elment ő is a Tescoba. És már megint durcás.

Kép
flóra 11

basszus nem egy konyhán vagytok és nem te főzől?

Kép
muzsuzska

Most már tudod mi hiányzik? :D

Elfelejtettem mondani, hogy ma kaptam harcsát is!!!!!!!!!!!Így holnap harcsa pörkölt lesz!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Hahó!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi!

Kép
flóra 11

Szia!!!!!!!!!
:D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Fogalmam nincs mi hiányzik,mert csak azt sorolta fel, hogy mit hoztam.... :lol:

Annyit mondott, hogy a tej akcióban van,azt nem hoztam,de van itthon még 4liter. Minek cipeltem volna. Az akció "tetemes",1 korona! :lol:

Kép
flóra 11

Szóval szerintem az a baja, hogy nincs baja, aztán csinál magának. De komolyan mondom,leszarom,így, ahogy írom. Az én türelmem is véges.
Mondjuk én ebből nem csinálok ügyet,mert egyszerűen nem veszem figyelembe a hülye kedvét, beszélek, nevetek, csinálom a dolgomat,mintha semmit sem vennék észre.Csak nektek mondom el.

Kép
flóra 11

Aggódóm, mostanában sűrűn írod hogy F. mogorva,durci stb........

Kép
muzsuzska

Végül is helyesen cselekszel, én már fejbekólintottam volna!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, harmadik napja barnázok, vér egy csepp se volt. Bocsánat, hogy így leírom,de komolyan nem értem, Ez is olyan gyenge, hogy egyáltalán nem kell betét sem, csak az a vékonyka, de az is tiszta marad. Csak azért cserélem, mert meggyűrődik. Halvány lila gőzöm nincs, mit akar ez jelenteni. :shock:

Kép
flóra 11

Nelem a barnázás a 15-16 napon és a 21-22 napon volt! Azóta se semmi!

Kép
muzsuzska

nagyon kíváncsi vagyok az eredményre! Csak kéne szólnom neki, hogy holnap megyek és vigye haza az eredményt. Voltam bent a kórházban, de épp műtéten volt!

Kép
muzsuzska

Ez az ő baja! Csak persze engem is fedühít. Tegnap pl. az volt a baja, hogy miért nem főzöm már meg a karfiolt, tönkre fog menni. Mondom neki,hogy van még leves, azért nem főztem frisset. Ma beleraktam a bmv levesbe, megfőztem. Erre meg az a reakciója,hogy az előző levest kivette a hűtőből,hogy ezt is meg kell enni, vagy ezzel mi lesz, ezt kiöntöd? Persze ezt nem szépen kérdi,hanem felhánytorgatja.

Na erre a levesre azért megjegyeztem neki,hogy nem veszi-e észre, hogy ellentmondásokba ütközik?

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?