Jó reggelt mindenkinek!
Gyorsan visszaolvastam, bár izgultam közben, mi van, ha megint bekrepál a gép. Tegnap nem bírtam egyszerűen belépni sehová, aztán már a kikapcsoláshoz is szinte kalapács kellett.
Viszont veletek jó sok minden történt!
Szilzi írt du., hogy volt benn az Attilánál, és minden rendben, mindent jól viselt. Szerencsére!
Timi, nagyon örülök, hogy jobban vagy

, sajnálom, hogy olyan rosszul érezted magad tegnap.
Tancsu, kösz a vonaljegyet, majd megkérdem mástól is, a tesódnak a múltkor elfelejtettem gratulálni az egri főiskolához, de most leszúrást is érdemel, igazad van. Akkor is vigyázni kell, ha már voltál beteg. Úgy általában vigyázni kell és kész.

Az nst-n Gergő biztos nem akarta megmutatni, hogy mit tud!

Reméljük, nem fogsz előbb szülni, de ha igen, szerintem már akkor sem lehet semmi baj.
Flóra, ez a Flórián nem tudja máshol levezetni a feszültségét, ez lehet a hiba. Közeli, helyben lévő embereknek én se szívesen mondom el az ilyen dolgokat, azok túl közel vannak, nem kell mindent tudniuk....
Zsuzsi, jöhettem volna, de nem tudtam, halálra is untam magam. Egy jó ideig anyuéknál voltam, ott jól elvoltam, aztán hazajöttem, olvastam, elmentem én is boltba (5000 Ft elköltése a SEMMIRE), aztán már jött a Gy. Ma is megy tanfolyamra, mert már jövő hét kedden vizsgázik, még kell tartaniuk egy órát. Nem voltam hastáncon, a Tündi megint nem érzi jól magát.
Ma reggel megint 30 percig feküdtem felpolcolva. Ez már a 3. ilyen nap egymás után. A huszonvalahányadik napig kellene ezt csinálni, szerintem.