A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

nemérte hogy miért nem jo a vonalzom már mindegyiket megprobáltam bemásolni mert 2 van

000kata

Kata, csak próbálkozz nyugodtan :)
nem tudom miert nem jo, latod nekem csak egy babafalvas van, de az nálad is müködik.

Kép
pipal

Sziasztok!

Eszter:Nekem sem találták meg az okát akkoriban,hogy mitől is magas a vérnyomásom.Így sejthető,hogy nálam is a stressz az ok.Mert az orvosom azt mondta,hogy akkor csak valamitől magas.Persze majd megírom,hogy mi lett.

Kata:Igen tegnap pont ezt mondtam a páromnak,hogy milyen jó lenne,ha együtt szűlnénk :D Majd meglátjuk lehet találkozunk.A rossz tapasztalat ismerősök által van.Anyum például a középső hugommal fogadott orvost aki úgy meg vizsgálta anyumat a szülés várható ideje napján amit ő írt ki,hogy anyum aznap tényleg megszűlt.Meg persze nem volt ott és addig vissza tartották a szülést míg oda nem ért.És ráadásul hugomat vissza is nyomták,hogy nehogy az orvos előtt ki jőjjön. :evil: Meg nemrég szűlt egy ismerősünk szintén fogadott orvos.Beindult a szülés és nem császározott holott kiderűlt,hogy 4és fél kilós baba lessz és ehelyett megszülesztette szegény csaj repedt és még rásegített vákummal.Mondta is a csaj,hogy többet nem fogad orvost.Meg itt a babaneten olvastam a dokimról akihez járok,hogy leejti a kismamákat szülésnél.Annak ellenére,hogy meg volt beszélve,hogy ha kell kaphat érzéstelenítőt amikor a csaj kért nem adott neki.És szegény csaj 2 liter vért vesztett miatta.És utánna nem is ő látta el.Ezek fényében én inkább ezt kihagynám.Így megfogadom sok ismerősöm tanácsát,hogy ne fogadjak orvost.Nem éri meg szerintem csak pénz kidobás az egész.Persze ezzel nem azt mondom,hogy minden orvos rossz csak én annyi rosszat hallottam,hogy inkább nem kockáztatok.

Pipal:Örülök,hogy a babóval minden rendben van :) Sajnálom,hogy diétáznod kell.Én is annyit híztam mint te,de engem csak só és fűszer szegény kajára fogtak.Amit persze amúgy se eszek.Én alig eszek és mégis jönnek a kilók :( Erre a védőnőm se tudott persze mit mondani.Úgyhogy én ennél kevesebbet ha ennék akkor az már nem lenne egészséges.Én túl vagyok a cukros vizsgálaton és minden rendben van nem lett magas.Szerintem azért a cukor nem csupán a túlsúly miatt alakul ki.Van aki vékony és mégis cukros.Nem hiszem,hogy lassabban fejlődik majd miatta.Szurkolok,hogy jó legyen majd a cukros vizsgálat!

Mindenkinek további szép napot kívánok!

Kép
Kép
reni_24

Pipal:Úgy látom mi is egyszerre vagyunk kiírva :D

Kép
Kép
reni_24

Reni! igen :)
Te hol is szülsz majd? Én sztimrében

És igen nekem is mondta a védőnő h ne egyek sok sót +fűszereset, de hát nem is teszem... most épp körtét eszem tízorai gyanánt... Megpróbálom tartani ezt a napi 5x étkezést, sok gyümölcs, főzelék nuku csoki+süti....

Pipal

Kép
pipal

Sziasztok!

vasárnap végre strandoltunk délután!!! Igaz nem volt valami meleg a víz, de nagyon jól esett belemenni (csak a bikinialsóig mentem be). Csak 3 órát bírtuk, de annyira elfáradtam a friss levegőn és gondolom a víztől, hogy hatalmasat aludtam este.

tegnap voltunk pesten cukorterhelésen. nem volt vészes, bár miután megittam a cukros lötyit citrommal gyomorgörcs jött rám és vagy egy órán át iszonyatosan izzadtam. na de benn maradt és holnapra meg is lesz az eredmény. Jövő héten csütörtökön megyek dokihoz uh-ra. Gondolom most fog méhszájat nézni. legalább lesz egy kis idő vele beszélni. Meg akarom kérdeztni tőle, hogy ő támogatja e a gátvédelmet vagy sem. Jobb előre tudni és úgy készülni.

Bocsi, hogy már rég nem voltam, de az építkezés most nagyon felpörgött és sok intéznivaló van. De majd bepótolom és írok.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Bocsika, hogy mostanában nem jelentkeztem, de sok minden történt velünk.
Voltam dokibácsinál, megkaptam a cukorterhelésre a beutalót, majd a 26. héten kell mennem.
A méhszáj zárt, a méhem köldök alatt 1 cm re van. A babus sokat rugdoss.
A mérleg szerint hiztam 3 kg-ot. Juhhhéj.
A véremben találtak antitestet, vércsoportom A negatívos, és a indirect coombs , pozítív lett.
Remélem semmi bajom nem lesz nekem se a babának. Annyit megtudtam, hogy koraszülést idézhet elő ill. ellenem dolgozhat a baba, és csak keresett vért kaphatok.
A baba valószínűleg RH + lesz .

Egy kérdésem lenne, Budapesten tud valaki olcsó szállást 1 vagy 2 éjszakára? Ami fontos, hogy a szobához tartozzon WC és zuhanyzó. Ha lehet ide vagy priviben írjon nekem! Köszönöm!

Naysa
naysa

Sziasztok!
Kicsit megint lemaradtam, de azért próbálok mindenre reagálni... :oops:

Anikó! Írtam privit.

Durci! Kösz az infót, elküldtem az adatokat. :D

Kata! Én is így tudom, hogy az átlagkeresetből - hogy hány hónapból, azt nem tudom. A szülési szabadság is így van sztem.
Derék- és hátfájás: ez nekem is ismerős... Beninél is volt már, de nem ennyire. Most biztos az is közrejátszik, hogy azért előfordul, hogy emelgetem ezt a 15 kilós nagy zsiványt - bár próbálom minimalizálni. De azért inkább kérdezz rá a dokitól is, ha majd jársz nála.
Én most épp az aranyeremmel szenvedek, hát, az se kellemes... :oops:

Pipal! Diéta miatt ne aggódj, csak arra figyelj, hogy minden szükséges tápanyagot bevigyél. Babó kivonja a szervezetedből, amire neki szüksége van. Okos volt az anyatermészet! :wink: Én Benivel a 33. héttől diétáztam, és ugyanolyan ütemben fejlődött utána is, mint előtte. Most meg még semmit nem híztam, és Picitesó is szépen fejlődik.
Ha elég zöldséget, gyümölcsöt eszel, akkor szerintem felesleges a napi magzatvédő vitamin is, nekem a védőnő azt tanácsolta, hogy heti 2-3 alkalommal egyek. (Benivel is így csináltam, és minden rendben volt vele.)
Munkahely: tényleg elég gáz! Sajnos, ismerem a szitut, a húgom építész/ belsőépítész, és alig talált magának olyan munkahelyet, ahol bejelentetten normális fizut kap. Talán októbertől tud majd így elhelyezkedni. Nagyon gáz!

Reni! Várom majd az eredményt! És hátha otthonléted alatt rendeződik majd a dolog. Mondom, nekem semmi problémám nincs, mióta itthon vagyok.

Nati! Majd írd meg az eredményt is! És jó munkát nektek! De azért ne hajtsd túl magad!

Naysa! Sajna nem tudok olcsó szállást itt, de hátha valaki...
Drukkolunk, hogy minden rendben legyen veletek!

beszteri

beszteri: köcike az infot.sajnálom hogy te is szenvedsz,ez a terhességtöl van?mindenkinek lesz?

000kata

Reni:

hát igen ezek rossz tapasztaltok,de biztos nem minden esetben igy van.Orvos válogatja.Az tény hogy az orvos csak máár a végén van ott,meg néha megvizsgál.Nekem nem mondta a doki hogy külön fizetnem kéne én meg nem kérdeztem,ismerős ajánlotta.Én akkor adok neki pénzt amikor gondolom,eddig egy tizest adtam.Neked nem fáj a hátad meg a derekad?

000kata

Pipal: a babafalvás nekem is jo,csak én a nagyonbabárol akartam mert ott jobbak vannak.

000kata

Kata! igen látom h neked is jó a babafalvás :roll:

Beszteri! hát igen sajnos nem egyszerű ez a melodolog, épp most volt nálam egy jelentkező, aki kb 6x tapasztaltabb, mint én, tervezői jogosultsággal rendelkezik, eddig állami szférában dolgozott, és kevesebbet keres mint én... Ilyenkor elgondolkozom azért... no de mindegy, nekem itt még van 2 hónapom, amit szépen kismamásan eltöltök itt :lol: :lol:

Pipal

Kép
pipal

Kata! Igen, a terhességtől van. Azt nem tudom, hogy mindenkinél kialakul-e, de azt igen, hogy nagyon sokmindenkinél. Nálam Benivel egész tűrhető volt, remélem, hogy most is csak átmeneti. Mert nagyon nehéz ülnöm... :?

Pipal! Ezek szerint te is ebben a szektorban munkálkodsz? Pontosan mit csinálsz? Bár lehet, hogy már írtad is, az agyam nem a régi, bocs! :o

beszteri

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:29-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

beszteri:

és ezt hogy kezdődik?egyből fáj?

000kata

Kata!
Ezek szerint még nem volt ilyen problémád, szerencsés vagy! Itt nagyon jól leírják, hogy mi ez, milyen tünetekkel jár. Nekem jelenleg a külső van, mit mondjak... Ülni nem nagyon bírok (kivéve szerencsére a labdámat... :lol: ), a fekvés se kényelmes sokáig, és az állóképességem is csökkent... :o Nehéz helyzet, de ez van...
Azért ne parázd túl a dolgot! Ráérsz akkor foglalkozni vele, ha esetleg kialakult. És lehet, hogy neked nem is lesz vele problémád! :lol:

Ancsa!
Örülök, hogy hat ez a szer! Nálam egyelőre még működik a Béres Magnezium+B6 vitaminja, de ha esetleg már nem lesz jó, én is kipróbálom. Addig is jó babavárást és jelentkezz, ha tudsz!

beszteri

beszteri: köszönöm az infókat,remélem én megúszom

000kata

Eszter!

Nem jött meg a privi :( . Elküldenéd még egyszer?

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

A nagyonbabás vonalzó kódja nálam [url -e kezdődik és url] végződik. Remélem tudtam segíteni.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

beszteri-Köszi megkaptam az adatokat szerintem még most felteszlek a weblapra.Aztán ha akar még valaki csatlakozni nyugodtan írjon az e-mailra.Az az igaszság hogy én nem igen foglak tudni titeklet itt olvasni mert este tudok csak netezni a nagylány leköt egész nap.És nem igen van időm visszaolvasni a fórumot így maradok hoxán.
Nagyon cuki beszteri a kisfiad!!!
durci24

Kata! Most beszéltem anyuval, és mondta, hogy neki velem egyáltalán nem volt aranyere, a szülés után sem. Szóval nem mindenkinél alakul ki... :lol:

Anikó! Valamit sikerült nagyon elbaltáznom :oops: , de újraírtam és -küldtem a privit. Bocs!

Durci! Nem tudom, hogy nézel-e még vissza, de ha igen, akkor köszi! És további jó várandósságot! :D

beszteri

Sziasztok!

Beszteri: igen valóban hasonló területen dolgozom, bár nem teljesen, én tájépítészmérnök vagyok, most leginkább kerteket tervezek stb...

Én egész jól túléltem a diétám első napját :D :D :D
De azért vannak félelmeim, soha életemben nem tudtam diétázni, középiskolában próbáltam utoljára fogyozni :)

Ja és képzeljétek voltam tegnap dokinál, és úgy benéztem az időpontot, hogy még az előttem lévő előtt értem oda (17:00-nak olvastam a 17:50-et). nem nézett hülyének az orvos...

Viszont nem tud valaki jó és olcsó szobafestőt, hidegburkolót, aki Budapesten, azon belül pedig a 18. kerben tevékenykedik?

Na majd jövök még! jók legyetek: Pipal

Kép
pipal

Pipal!

Ha a férjem haza ér, megkérdezem tőle, hogy ismer-e valakit. Ti a 18. kerületben laktok? Mi onnan költöztünk el májusban....
Miket ettél? Miket vontál meg magadtól?
Üdv

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Pipal:Én a Jahn Ferencbe fogok szűlni.Én azért is parázok attól,hogy diétára fognak majd,mert én a babóval nagyon kívánom az édességet és,ha nem eszem akkor meg hányingerem van.De a napi 5x étkezés az megvan :D Meg nagyon kívánom a gyümölcsöket is úgyhogy ezekkel nincs gond csak az édesség :oops: Én ugyanígy a védőnőt néztem be nem olyan régen :oops: :D :lol:

Naysa:Remélem nem lessz semmi gond veletek.Szurkolok nagyon!Sajna én se tudok neked ebben segíteni :(

Eszter:Nekem sajna csak akkor fog szerintem rendeződni amikor szeptemberben elköltözünk anyuéktól.Mert itthon elég stresszes sajnos :cry: De ezt az egy hónapot valahogy csak kihúzom.Vagy nem. :(

Kata:De igen sajnos nekem is fáj a hátam meg a derekam is :cry: Nekem már a 3.hónaptól :cry: És egyre rosszabb.Anyum mondta,hogy ez a terhességgel jár így elfogadom.Csak rossz amikor fekszem és felakarok állni és alig bírok.Meg akkor fáj nagyon ha házimunkát végzek meg sokat megyek :( De ebben szerencsésnek mondhatom magam,mert párom amit tud megcsinál,hogy ne terheljem magam annyira.De persze,ha melózik akkor én csinálok mindent és estére már alig bírok mozdulni.

Ancsa:Örülök,hogy hat :D És remélem,hogy veletek is minden rendben van.Meg tudtad csinálni a tesztet?Vagy még mindig nincs?

Durci:Én is boldog baba várást kívánok!!Azért remélem néha bekukkantasz hozzánk. :D

Remélem mindenki jól van elég sokan eltűntek!

Szép napot kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Bocsi, hogy betolakodok közétek, csak annyit szeretnék, hogy

van 1 eladó Angel Care légzésfigyelőnk, mi már nem használjuk. Ha valakit érdekel, priviben meg tudjuk beszélni a részleteket.

További jó babavárást!

tiko

Sziasztok!

Hétfőn megvolt a 4d-s UH, nagyon jó volt! Több, mint fél óráig mozizhattunk! Először alaposan megvizsgált 2d-n a szonográfus, és minden értéke normál, súlyát már 980 grammra becsülte! Mondtam, hogy ez nem -e sok, mert sokan megjegyzik, hogy mekkora már a hasam...azt mondta, ez teljesen normális!
3000 Ft-ért 8 db képet is kaptunk, szerintem ez elfogadható ár! Sajna a kis arcát nem sikerült mindig jól elcsípni, mert a kezét elé rakta, de azért mutizok párat.

Ágoston-lábikó:
Kép

Bicepsz:
Kép

Végtagok torlódása: :lol:
Kép

Szégyenlős:
Kép

Tegnap elmentünk a párommal egy bababoltba, csak úgy felmérni a kínálatot, és hogy megnézzem élőben azt a kocsit, amit a neten kinéztem. Mutattam a páromnak, hogy melyik az, és hogy majd 1-2 hónap múlva megvesszük. Erre neki annyira megtetszett, hogy azt mondta, hát miért nem vesszük meg most?? Hát nem cuki? :D
Szóval elhoztuk. Travel systemes, gyakorlatilag minden van hozzá egyben, ami kell!

Valaki említette a fogínygyulladást: korábban én sokat kínlódtam vele, a fogorvosom mindenféle löttyöt, kenőcsöt adott rá, de nem javult... Végül a parodontológián kötöttem ki, ahol a dokinő tükör előtt mosta meg a fogamat, és azt mondta, hogy pont az a hiba, ha valaki iylenkor kíméli, meg nem meri erősen mosni, merthogy vérzik.....Na, ő úgy nekem esett, hogy horrorfilmbe illően néztem ki.....alul-felül ömlött a vér az ínyemből! Aztán még végigment interdentális kefével, ez a fogközök tisztítására szolgál, hihetetlen jó dolog.....majd jött a fogselyem, és a szájvíz.....
Ez így első hallásra nagy tortúrának tűnik, de csak ettől múlt el a gyulladás! És most terhesen is előjött 1-2 helyen, már mosom is erőteljesebben, és javul! Szóval ne ijedjetek meg, ha vérzik, erőteljesen mossátok az íny és a fog találkozásánál.

Remélem sgítettem!
D.

Kép

Kép
ditta76

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:30-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Ditta:Tényleg nagyon aranyos a babó :)

Ancsa:És dokinál sem voltál azóta?És van még ilyen tüneted?

Én holnap megyek dokihoz,mert nálam is van valami folyás szerű.Ma csak az asszisztensével taliztam megmérte a súlyom és hurrá nem híztam :D Másfél hete változatlan a súlyom :D De nem kiabálom el.Lehet sikerűl kibuliznom egy UH-t is :) Jó lenne látni a babót.

Mindenkinek további szép estét kívánok!

Remélem a többiek is jól vannak.Úgy eltűntetek. :(

Kép
Kép
reni_24

Pipal! Tájépítészet, ez is érdekes lehet. Bár ahogy írod, a munkafeltételek itt sem a legjobbak. Ilyen oktatás amúgy hol van?
Diéta: sztem továbbra se aggódj! Én sem tudtam soha fogyózni, de valahogy amikor Beni miatt kellett diétáznom, nem okozott gondot.
Szobafestőt sajna nem tudok...

Reni! Kitartás ehhez az egy hónaphoz. Nem irigyellek. Nekem alapvetően jó a kapcsolatom anyukámmal, de nem tudom elképzelni, hogy vele éljek...

Ditta! Édes a picúr! És ugye milyen jó érzés az első babakocsi?! :lol: Mi alapvetően minden beszerzését a végére hagytuk - alapvetően ilyen alkatok vagyunk: mindent az utolsó pillanatra hagyunk... -, de a babakocsit korábban megkaptuk (kölcsönbe). De így is ki volt rakva a szoba közepére és minden nap megcsodáltuk...

Ancsa! Várjuk ám mi is a teszt-eredményedet, szóval mindenképp jelentkezz, ha végre megkapod, és meg tudod csinálni. Amúgy megvannak még a tünetek?

beszteri

Köszi a dicséreteket!

Ancsa!
Ilyen méreteink vannak:
BPD: 65 mm
AC: 230 mm
FL: 42 mm
Lepény hátsó fali, norm. magzatvíz, norm. áramlás.

Beszteri!
Igen, nagyon tudunk örülni minden új babás szerzeménynek, még akkor is, ha ez már nem az első babakocsink, hanem a harmadik! :lol: :lol: Ugyanis már van két gyerkőcünk! Hú, én nagyon parázós vagyoik, nem szeretek mindent a végére hagyni, és akkor kapkodni....

D.

Kép

Kép
ditta76

Ditta!
Bocs, nagyon figyelmetlen vagyok mostanában. Látom, hogy az aláírásod alján ott van a másik két gyerkőcöd neve. Tudd be az állapotomnak! :lol:

beszteri

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:31-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ancsa!
Örülök, hogy megszűnt a vízszerű folyás. Meg hogy összességében jól vagytok. Jó átalakítást, aztán várjuk a képeket.

beszteri

Reni
akkor ha készen lesztek elköltöztök? :cry: Vagy az a lakás is itt van? Ügyi vagy hogy tartod a súlyod!

Ditta
ez véletlenül nem az a kocsi amit 1szer felraktam? Mert mintha neked is tetszett volna. Ha az, akkor számolj be róla légyszi kicsit részletesebben! :wink: Köszi

Kép
katica_75

Hali!

Na megvolt a szemölcsleszedés. Vágtak, varrtak. Ma már tudok járni és ülni. :D
Amúgy nem fájt, csak másnap húzódott. Hétfőn varratszedés. :( Na ezt sem várom.
De túl vagyok rajta. Végre.

Még nem olvastam vissza. Mindenkinek szép napot!!!!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Pipal! Megkérdeztem a férjem, és azt mondta, hogy az a burkoló, aki pl. a nagyszülők (szintén a 18. kerületben laknak) teraszát és összes fürdőszobáját csinálta, már csak ismerősöknek dolgozik. Így nem is dicsérem....Remélem sikerül találnod valakit!!
Ditta! Aranyos a baba, tesóknak hogy tetszett?

Én holnap megyek a cukorterheléses izé ismétlésére...remélem most kissé jobban viselem majd!

Tegnap kaptunk egy levelet az OTP-től a megelőlegezett szoc.pol.-os változásokról. Én elég pozitívan állok a terhességemhez, de egy mondat ebben a levélben eléggé kiakasztott: " A gyermekvállalás teljesítéseként kell elfogadni, ha a megelőlegezési időszakon belül következik be pl. a gyermeknek a terhesség 26. betöltött hete utáni halva születése." Mivel én kedden töltöttem be a 26. hetet, kissé megrázó volt ezt olvasni. Tudom, hogy kötelesek tájékoztatni, és nem tudhatják, hogy én hol tartok a terhességemben, és hogy egyáltalán terhes vagyok-e, de akkor is durva volt!!! Bocs a kiborulásért!!

Üdv:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Eszter!
Meg van bocsájtva! :lol: :lol:

Katica!
Nem az, mert olyan itt nem volt, de mindjárt mutatom:
a teljes szett:
Kép

mózessel:
Kép

hordozóval:
Kép

sportkocsi:
Kép
79.990,- Ft volt, de hogy minden van hozzá, így azt hiszem nem volt sok. Van még hozzá táska, lábzsák, esővédő is, és a sportrész is vízszintesen dönthető, a mózes fejrésze is, és ha a mózest levesszük, van az alján kis hintáztató láb is! :) Szóval nekem nagyon megtetszett, remélem majd élesben is jól szuperál!
Ti mit döntöttetek kocsi-ügyben?

Csuri!
Tetszett a tesóknak nagyon! :lol: Durva az az OTP-s mondat....... :shock:

D.

Kép

Kép
ditta76

Jaj, most látom, hogy már 100 nap alatt vagyok........ :roll:

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Ancsa:Örülök,hogy jól vagytok és,hogy megszűnt a folyás.

Katica:Igen,de az is lehet,hogy hamarabb költözünk mint szeptember.Mert itthon a légkör már nagyon nem jó és ez nem tesz se nekem jót se a babónak.Meg már a párom se bírja.Nem költözünk messzire :D Ismered a Stromfeld sulit?A Mártírok útján van.Ott épűlt egy új társasház a cukrászda háta mögött.És mi abba az utcába költözünk :D Tusnád utca.A párom nagymamájához költözünk.Hogy tudjunk neki segíteni.Meg majd egyszer a párom örökli a lakást és hát úgy gondoltuk akkor ne várjunk költözzünk oda mielőtt a babó megszületik :) És ti,hogy vagytok?Vásárolgattok már a babónak?

Kata:A te orvosodat nem Dr.Páczai Anitának hívják?

Ditta:Nagyon klassz a kocsi és tényleg minden van hozzá :)

Irusc:Megértem a kiborulásodat.Tényleg kemény amit írtak.

Gabi:Örülök,hogy túl vagy rajta.A varrat szedés bizti nem lehet kellemes.Kitartás!

Ma voltam dokinál.Hát mit ne mondjak ma megfogadtam,hogy soha többet női dokihoz nem megyek.Úgy megvizsgált,hogy nyilalt meg fájt a hasam alja :shock: :( De minden rendben van vagyis gondolom,mert nem mondott semmit,hogy valami nem jó.Megyek aludni,mert már reggel 5től talpon vagyok és egésznap mentem így eléggé elfáradtam :(

Remélem mindenki jól van!

Jó éjszakát kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Reni: De ugy hivják,miért Ő vizsgált?melyik orvos vizsgált?

Ditta: Nagyon klassz a babkocsi és gyönyörű a bébid

Ancsa: Akkor neked bevált ez az uj gyogyo?Én magne B6ot szedek 3*2 de ugyan ugy keményedik a pocim és feszit,ezt a gyogyot bárki szedheti vagy azért az orvossal meg kell beszélni?

bocsi ha nem mindenkinek irtam.

000kata

Sziasztok!

elmaradtam kissé, most csak a meloban van netem, itt meg visszajott mindket fonok azt osztjak a munkat ezerrel...

köszönöm mindenkinek burkolos ugyben, sajnos ugy tunik nem lesz ra szukseg, elegge kivagyok, ugy all a dolog hogy nincs hova koltozzunk hala apósoméknak. ( ugy volt h bekoltozunk abba a hazba ahol a ferjem nagyija lakott, de aposomek nem hagyjak, max ha minden ugy tortenik ahogy ok kitalaltak, felujitasok stb, tegnapelott arra mentunk oda h szetvertek a furdot+wc-t, mert szerintuk addig nem lehet koltozni amig az nincs felujitva... a lakas ahol laktam eddig kiadva, anyoseknal ezek utan nem nagyon maradunk, csak kb nincs hova mennünk) Bocs kissé ki vagyok akadva... Nem értem miért jó az bárkinek, hogy 5,5 honapos terhesen nincs hol laknunk a ferjemmel, csak azert mert nem az ő hazukba akarom szulni a babót, é szeretnénk már végre együtt, ketten és majd nemsokára hárman élni :evil: :evil: :evil:

Raadasul anyukam korhazba kerult, megohzza a lászlóba, ahova az összes fertőzőgyanús beteget viszik, tehat be se mehetek hozzá.

Minden energiám arra megy el hogy a piciket megkimeljem a feszultsegtol...

Tényleg bocs a panaszaradatert, ugorjatok at nyugodtan.

Én meg melozok kicsit, aztan majd jövök és nem írok már ilyen negativ dolgokat...
Pipal

Kép
pipal

Sziasztok!

Ditta, elárulnád hol vetted a babakocsit?

Köszi
Vendég

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Na ismét visszatértem hosszú idő után, de látom, nem nagyon hiányolt senki. A reggae camp szuper volt, tökjól éreztem magam, találkoztunk a barátainkkal, akik nagyon hiányoznak, én teljesen jól voltam, jót aludtam a sátorban, első 2 nap esett, uccsó 2 nap pedig kifejezetten jó idő volt, így a medence körül pörögtünk, én csak a lábam dugtam bele, és a parton ücsörögve locsolgattam magam, nagyon szenvedtem ettől, mert csábított a víz, de ez van. Na és ki mertem menni emberek közé egy sortban és bikini felsőben. :P (na jó csak kb fél órára, különben póló volt rajtam, és csak azért mert volt még 2 terhes csajszi, és az egyik, aki jó ismerős, még fürdött is meg minden, úh ez adott egy kis löketet, különben nem mertem volna mutatkozni :P) Pont indulás előtt egy fél órával a vesekövemet is kiisiltem, és onnantól kezdve elvágták a 4 napos szenvedést is, amitől egyébként már kezdtem begolyózni, mert iszonyatos volt. :( Ezután végig haláljól éreztem magam, azóta sincs semmi bajom, az utazás előtti pár hétben előjött nyűgjeimet is elfelejtettem, h már nehézkes vagyok, meg kényelmetlen, meg minden...a kőkipisilés óta tökjól vagyok, nem is érzem, h terhes vagyok. :)
El nem tudom mondani, hogy mennyire nem akartam visszajönni Londonba, nagyon-nagyon maradtam volna otthon.Főleg, h daddynek még +1 hetet maradnia kell otthon, hétfőn a campen már le sem feküdtünk, reggel 5kor indultunk, mert jelenése volt hivatalos ügyben 9kor, és még vissza kell mennie jövő csütörtökön...egyébként már ma jönne vissza. :( Na mind1, túléltem.
A család most repült először, nagyon élvezték, a hazafele fuvarral viszont volt egy kis gond, mert a balf*sz sofőr akkorát került, h dupla kilómétert futottunk...a hülye nem nézte meg a 3 címét, hogy hogyan jönnek sorban, csak érkezés szertint elindultunk. Így aztán elmentünk keletre (mi nyugaton lakunk, és a reptér is nyugatabbra van :P) a legtávolabbi címre, és onnan jöttünk vissza...szép. Én észrevettem, h elcseszte, és meg is kérdeztem, h hogy kerülünk most oda, ahova...erre próbálta megmagyarázni, de kb 15perc reakcióidő után rájött, h béna volt, és bevallotta...a főnökének is mondta a telefonban, h akkorát került, mint állat. Na mind1, a lényeg, h megvagyunk.
Repülés előtt egyébként elmentünk még a Genesisbe, mert a Márta látni akarta még a vesémet, és én is mozizni akartam még egyet, mert múltkor végig aludt a kiscsaj, és reméltem, h most készíthetünk vm izgibb videot róla. Jó hír, h a bal vesém kiürült, de a jobb-ban még mindig pang a pisi, azon az oldalon is van a gyerek, úh ő nyomogatja az utat. Hát csak remélni tudom, h nem lesz benne baci, innom kell sokat sokat állandóan, h mosódjon, és ne maradjanak meg benne. A mozi végülis nem sikerült túl jól, igaz ébren volt az első fél órában, de annyira befúrta magát minden féle cucc közé, még a köldökzsinórt is rágcsálta, h nem lehetett túl jól elkapni. Majd egyszercsak bedurcázott és oldalra fordult, majd bealudt, tátott szájjal. :D A Márta teljesen kész volt tőle, ezen borult vagy 5 ercig, h ilyet még nem látott, h egy gyerek tátott szájjal, hátra hajtott fejjel aludjon. Elárulom, h ezt az apjátólörökölte, neki is nagyon megy, ülve is. :D Rossz hír még, h elkezdett érni a placenta, ami még korai, és most kb 0 és 1 között van. Végül azt mondta a Márta, h ez valszín a stressz és a durva 4 napos görcsölés miatt van a kövem miatt, és szerinte meg fog állni az öregedés, és akár 40 hétig is húzhatom, de ha nem így lesz, akkor 33-34 hétre is jöhet már a kiscsaj. Hát nem örültem neki, én a kettő között szavaznék inkább vmre, és remélem nem lesz baj.
Tegnap már el is indultunk városnézőbe, mivel még nem volt konkrét program, amire jegyünk van, vagy vm, bevetettünk megunkat az Oxford Street-re, és jól bevásároltunk a kiscsajnak. :) Ezt még az elején le akartam rendezni, h utána ne kelljen foglalkozni vele. Hát mit ne mondjak, úgy jöttünk haza, mint a málhás szamarak, még a fülünkön is csomag volt. És még azért lesz egy-két kisebb körút. Végre megszültük a babakocsi témát, a Mamas&Papas Luna-ra esett a választás. Anyukám teljesen beleszeretett, és sokkal olcsóbb volt, így rábólintottam...azért még dúl bennem a bizonytalanság, de majd megbarátkozunk...azért tetszett nagyon a bugaboo is. :) Mondjuk nem mindegy, h kijött így 255-ből a babakocsi, a belevaló mintás párna és fejszűkítő, mózes, és pelenkázótáska, az esővédő és alsó kosár eleve hozzá van a kocsihoz. A mózes előny, de az autóst nem tudjuk rátenni. A mózes és a táska nem volt a boltban, de kedden vagy szerdán házhoz jön. A bugaboo pedig 410 lett volna a kocsi esővédővel kosárral, bele a babynest (baby bundazsák vízszintes fekvéshez) és az autósülés adapter. Ehhez nincs mózes, de a maxi cosi autóst rá tudtuk volna tenni. Na mind1, képeket mellékelem élőben, és a később érkező mózes verzióról a hivatalos képet. :)

Szal ezeket vettük: Mamas&Papas Luna babakocsi, M&P kenguru, M&P összecsukható utazó mózes (ebbe kb 2évesig belefér), M&P elektromos zenélő babyhinta, FP zenélős forgó az ágy főlé, Angelcare légzésfigyelős monitor (anyukám rábeszélt, pedig mi csak vm kis méretű simát akartunk :P), Grobag világítós hőmérő tojás (digiltális kijelzős hőmérő, tojás alakú, és a hőmérséklet szerint váltja a szinét, pl túl hidegben kék, majd citrom sárga, az ideális hőnél narancs, majd túl melegben piros...így éjjeli fényként is funkcionál), 2x150ml-es tomee tipee cumisüveg, 2 csomag 5db-os fehér trikós body a hosszú kezeslábasok alá (kicsi baby, és újszülött méretben), pár ruha még,aminek nem tudtunk ellenállni :P, meg egy macis kapucnis törcsi. Asszem ennyi.

A Tesco-s rucikról én is csak jókat tudok mondani. Mielőtt jöttünk, anyukám is elcsábult, nem bírta ki, pedig tudja, hogy már több tonnányi cucca van a csajszinak. Szal megvette a rózsaszín zsebibabás szettet (hosszú plüss kezeslábas, előke, és hozzá a kapucnis kardigán), a krém színű macis-nyuszis szettet (hosszú kezeslábas, rövid body, előke, sapi, kesztyű, ehhez még a vastag bélelt kabátka, a hálózsák és ehhez megvan még a bélelt puha kantárosnaci szett hosszú ujjú bodyval, amit korábban vett), polár rózsaszín ruha bodyval, kékes szürke polár kantáros naci sárga-kék csíkos bodyval, meg egy lilás kord kantáros naci bodyval. Szal a Tesco sem csődöl be miattunk. :D

Hát bocsi, hogy csak magamról írtam, asszem sikerült mindent visszaolvasnom, de képtelen vagyok ennyi mindenre reagálni, és ugyanakkor nem is akarok senkit kihagyni, úh ha nem gáz, akkor én innen most visszakapcsolódnék a történetbe. :) Örülök, hogy azért többnyire mindenki jól van, akinél vannak gondok, nagyon sajnálom, és szurkolok nektek. Most szándékosan mindez csak név nélkül, de azért kb képben vagyok ám. A képek mind nagyon aranyosak!

És a képek tőlem akkor....amin rajta vagyok, nagyon szarul sikerültek, úh ne nézzetek. :P az utazós mózest pedig nem engedi, majd később róbálkozom...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla

Sziasztok!

Kata:Igen ő vizsgált.És hát eléggé megis viselt a dolog.És megerősítette bennem azt,hogy többet nöi dokihoz nem megyek.Azt szeretném kérdezni tőled,hogy szerinted ő megbízható doki?Mert írt fel nekem hüvelygolyót és kicsikét aggódom,hogy a babónak ne ártsak vele.Amúgy neked milyen a tapasztalatod vele kapcsolatban?Mert velem nem volt valami kedves.Bár az is igaz,hogy eléggé sokan vártak rá.Te a magán rendelőjébe jársz?

Pipal:Hát nem semmi amit veletek csinálnak :( Sajnálom,hogy nem jön össze a dolog.Soha nem értettem miért jó másoknak,ha át huzzák a másik számításait.Nem értem én sem ezt.Nem kötelező hozzájuk szülni a babát és természetes,hogy külön életet szeretnétek.Anyukádat is nagyon sajnálom remélem hamarosan rendbe jön.

Sensi:Miért ne hiányoztál volna.Épp a napokban gondoltam rád,hogy vajon mi lehet veletek.Örülök,hogy már jól vagy és remélem a másik veséddel se lessz baj.És nagyon örülök,hogy jól telt a nyaralás :D Hát igen tudom milyen érzés úgy víz közelében lenni,hogy nem mehetsz bele csak lábat áztatni.Én a nyáron 2szer jártam így :( De többet az idén nem megyek víz közelébe sem,mert nagyon rossz ácsingózni.Majd jövőre bepótoljuk a babóval :D Amikor mi is a Genesisben voltunk nekünk is bedurcizott a kislegény bár nekünk az elejétől :D Nem tetszett neki a dolog.Legalább láttad megint a kicsajt :D Irigyellek is érte.Én már nagyon várom a szeptembert,hogy megint menjünk a Genesisbe :D Húhha jó sok mindent vettetek a babónak :D A kocsi is jó választás volt nagyon jó :D És remélem a lepény is helyre jön.Szurkolok nagyon!Pihenj amennyit csak tudsz és ne idegeskedj!És szerintem jó lett rólad a kép :) Csak a pocid nem nagyon látszik,mert takarásban van.

Én ma eléggé nyűgös vagyok :( Semmihez sincs kedvem.Kikészít ez a meleg.A légszomjam is rosszabb ilyenkor így feküdni se nagyon bírok :cry: De ülni sem,mert akkor meg fáj a hátam meg a derekam.Így totál kivagyok most.

Remélem mindenki jól van!Azok is akik eltűntek!

További szép napot kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Haho,

én jó hétvégét kívánok mindenkinek, valszeg nem leszek, mert nem lesz netünk!

Sensi welcome back! (vagy hogyiskellleírni :)

Üdv:
Pipal

Kép
pipal

Sziasztok!

Beagle!
A kocsit Miskolcon vettem, itt: www.tegel.hu
De gondolom, ez neked nem esik útba.....
De látom már eagleszem liírt pár linket, a neten is lehet kapni több helyen. Gondolkoztam én is a netes rendelésen, de m indenképp szerettem volna élőben is látni.....
És a neten igaz, hogy csak 69.000,- (néhol) de nekünk még volt 25.000 Ft-os ajándék utalványunk, amit itt be lehetett váltani, szóval kihasználtuk! A neten ezt nem tudtam volna érvényesíteni.

Reni!
Én is elég nyűgi vagyok, pedig alapból jól bírom a meleget....épp most engedem fel a medencét, kicsit hűsölünk a gyerkőcökkel.

Ráadásul tökre izgulok a cukoreredmény miatt, reggel megvolt, túléltem, nem volt vészes, mert egy fél citromot belenyomtam.
Anyukám ment 2-re az eredményért, hát kíváncsi vagyok, milyen lesz.... :roll:

D.

Kép

Kép
ditta76

törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsa2727 2008.08.15 11:26-kor.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Ditta!
Majd írd meg a cukoreredményt, kíváncsi vagyok!
Jó hűsölést!

Képzeljétek! Mi ma voltunk a Római Strandon. Nagyon jó volt, Beni rettenetesen élvezte. Neki ez volt az első strandolása. Majd este teszek fel egy képet! :lol:

beszteri

Eszter!
Nemrég hozta anyum az eredményt, és olyan boldog vagyok!!
Minden okés!
az éhgyomri 4,1 lett, a terheléses meg 6,2!!! :)
Így aztán nem kell a nyaralás alatt is azt figyelnem, hogy mit ehetek.....Kedden indulunk Erdélybe, na ott aztán vannak fincsi kaják.... :wink:
A héten csupa jó hírek jutottak nekem:
-hétfőn UH volt, okés
-kedden megvettük a kocsit,
-szerda védőnő, csak 1,5 kg hízás :lol: , vizelet, vérnyomi okés
-csütörtökön Atikámat vittem kontrollra, szépen begyógyult a kukiműtét helye, szövettana is negatív....
-ma pedig a vérvétel okés!! :)

(az már igazán mellékes, hogy a padlástér felújítása gyakorlatilag kiürítette a kasszánkat.... :roll: )
De lesz...om, fő az egészség!! :)

Majd tegyél pancsis képeket!! Gyerkőcök is pancsoltak egész du.......
Itt egy kép:
Kép

Ancsa!
Ne aggódj, nálunk is a feje tetején áll minden... :) holnap jön a férjem öccse, csempézni az emeleti zuhanyzót....Az a lényeg, ha jönnek hármaskáék, rend legyen nem?? :lol:

D.

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?