Csöppke A babanetes hírlevélen láttalak titeket

Kölöknet tali
Magika a z én gépem sztrájkol és nem nyitja ameg a filmet, szóval érdekelne, de …
Nici arra jöttem rá, hogy pont úgy lehetsz mint én. Akik nem ismertek évekkel ezelőtt így ismernek és fogadnak el. Így tetszel nekik. Csak magaddal nem vagy elégedett, mert nem ez az igazi formád. Mi most ismertünk meg, és ő Nici a maga kedvességével, figyelmességével, gondolataival. Én nem bírom a tükörképemet elfogadni, pedig már évek óta ilyen. És hálát adok az égnek, hogy nem kaptam még vagy 20 kilót a baba kapcsán
Ja még azt akartam neked mesélni. Hogy az unokatesóm augusztusra várja a 1. babáját, és most cukrosnak titulálták. 7.05 volt a legrosszabb eredménye, most 36 hetes és inzulinozni akarják. Szerinted? Ott szül ahol
Mezsó. Nem tudom Mezsó olvasod e, de ez agyrém. Annyira sajnálom! Milyen értékekkel mérnek ott. Nekem a legrosszabb 11.6 volt, és csak diétáztam. Már akor szúrni kellett volna magam. Egyszerűen nem fér a fejembe.
Zsuzsa mi volt az oltáson? Kaptál olyan papírt amiről beszéltünk?
Kiscica na Rini meg irtóra fog, meg ráz, csörget, már a szájába is vesz amit talál, de nem forog. Max az oldalára. És 2nap van köztünk. Semmi gond nincs ezzel.
Jezsek tudod nekem mondták azt is onnan számít amikor elkezdi, és azt is onnan mikor befejezi. Na? Minden azért van a kezdő anyukát bezavarják, hurrá!
A párod autózása olyan volt, mint egy rémálom, aminek nincs vége. Itt végzett, megy oda, ott végzett megy amoda. És csoda ha kimerül?
Köszönöm a köszöntést!
marjan mi volt a tornán? Milyen feladat nehéz neki? Lassan javul szegénykém? Nálunk is osztálytársam lesznek a keresztszülők, holott a páromnak van 1lánytesója. De hagyomány ide, avgy oda ő megmondta nem anya típus.Hát akkor nem őt választjuk.
Atizka hidegtálat rendeltétek vagy csináljátok? ha rendelitek, kitől?
kisfruzsi nem csináltam semmit, nem ébredt. Én persze igen, felébredtem mindig, megnéztem édesen aludt, aztán ez tartott 4 nappal ezelőttig, ugyanis most meg 2-4 óra között ébred. Van mikor cumi, simogatás, és elalszik de ma hajnalban bizony etetés volt. Hát furcsa volt. és őszintén remélem marad az éjjel átalvás.
(közben olvasom másoknál is van így)
[b]Bambi [/b] nappal 2 etetés között 30-60 percet alszik.De van, hogy egyáltalán nem alszik
Kiscic újra: nekem nem is effektív a klasszikus értelemben vett munka hiányzik. Kéne valami ami az agyam tornáztatja. (én színházjegyezem, de már várom az aug végét, talán az lesz a jó időszak) Kezdem érezni, hogy a gyereken kívül más téma nincsen ismerősökkel. És be fogok fordulni, és nagyon nem akarok.