A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Flóra, nem az a baj, hogy jutalmat nem kapunk, hanem jutalékot! :evil: Jutalmat soha nem is kaptunk, de most az eladott dolgok után sem jár már semmi, csak az alapbér. Azzal meg kitörölhetem a se......-m! :evil:

Bocsánat, de olyan indulat van bennem, hogy törni zúzni tudnék!- :evil:

Kép
szilzi

Menni fog az Zsuzska! Királyfival megcsináljátok! Mert hát milyen Királyfi lenne az olyan, aki még egy szurit sem tud beadni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Értem Szilvi. Ez olyan méreg!!!! Az ember számít egy kis plusszra és végül semmi. :evil:

Kép
flóra 11

Megjöttem én is....

Voltunk bankban, kivettem az előleget,aztán ügyvéd, átadtuk az előleget az eladónak.
Ha kedden sikerül aláirni a közjegyzőnél a papirt, akkor elvileg 11-12-e körül utal a bank.
Pár nap mig a tulaj kiköltözik, remélem aug 20-ra be is tudok költözni!!!

Nagyon szoritsatok nekem, mert egyre vacakabbul vagyok...:(:(:(

Ma egész nap fáj a derekam és olyan érzésem van, mint akinek bármijkor megjöhet a mensije...
Mintha minden pillanatban előnthetne a vér, az a fura feszitő érzésem van...
Remélem nem a magzatvit lesz az, mert akkor azonnal kórház!!!!!!!
Nagyon gondoljatok rám!!!!
Benó:most tessék sámánkodni ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Visszaolvastam...

Szilzi:ez tényleg dühitő...!!
Miért tartják vissza a jutalékot?
Mivel indokolják?

Kép

Kép[/
tancsu

Timi

Szerintem ne várj jövőhétig...
Ha nem múlik,akkor menj dokihoz....!!!!
Nem akarlak ilyesztgetni, de nehogy bármi baj legyen!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi

A. egy hős, puszi neki és gyógyuljon meg hamar!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Barackot nekem is küldhetnél, mert én is úgy megkivántam... :wink:

Reméljük F. megbékél, jó lenne ha nem ilyen mufurc lenne minden nap, sokkal könnyebb lenne a élet... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska

Hát elég borzalmas ára van a szurinak, de a lombikhoz képest ez semminek tünik... :wink:

A végén lehet neked jönnek az ikrek????????

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Kiváncsi vagyok a pp-re... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

A derekam megint elkezdett hasogatni.... :cry:
Mért érzem azt, hogy mennem kell wc-re???
Ugye nem szülök még?????????

Kép

Kép[/
tancsu

Sárgabarack van itthon,azt fogok enni...
Lehet kinyirom magam vele?????

Kép

Kép[/
tancsu

De jó lenne ha itt lenne valaki....

Tartsátok bennem a lelket lécci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Képzeljétek az nlc-n az októberi babásoknál is megszült a legelső lány....
Ikrek ott is két kislány!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu!

Én nagyon-nagyon szorítok, próbálj meg tényleg csak pihenni! Jó lenne, ha már az új lakásba mennétek haza! Még egy két három hét mindenképp jó lenne,nem csak a lakás miatt!

Azért tartják vissza a jutalékot, mert állítólag nem teljesítettünk úgy, ahogy azt a vezér eltervezte! :evil: Igaz, hogy a mi irodánk túlteljesítette magát..... :evil:

Kép
szilzi

Tancsu, ne keseredj el! Minden ok lesz! Pihensz egy kicsit és Gergő is megpihen! Biztos nem szülsz még!!!!!!!!!!

Kép
szilzi

Gratula a lánynak a lányokhoz! :D

Mond mit tegyek és megteszem esküszöm, csak érezd jobban magad! :shock:

Kép
szilzi

Tancsu, elküldtem privibe a számom, mert ugye nemsokára megyünk felétek. Nehogy lekéssünk a számcseréről! :wink:

Kép
szilzi

Megvan...:)

Megcsörizlek és akkor mentsd el az enyém is...:D

Kép

Kép[/
tancsu

A. nem bír pihenni, mert úgy horkolnak mellette! :evil:

Kép
szilzi

Még egyszer csörgess meg! Béna voltam nem frissítettem, így kitöröltem! :shock: Azt hittem valami elvetemült zaklataó :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Húúú...azt hiszem menek...
Nem jó itt ülni... :cry:

Még elmosogatok, hogy ne maradjon itt a koszos edény, aztán lefürdök és irány az ágy...
Lehet ma már nem jövök....

Majd jelentkezem...:D

Cupp...

Kép

Kép[/
tancsu

Elvetemült én is vagyok néha.... :P

Kép

Kép[/
tancsu

Puszi, köszi :D
Pihenj! Pihenj! Pihenj!

Kép
szilzi

Te egy gyönyörű kismami vagy! :D Mars pihenni!!!!! :D

Kép
szilzi

Értettem!!!

Cupp mindenkinek.....

Ha bármi is történne, akkor üzenek majd valakinek telcsin....
De ne igy legyen!!!!

Szép álmokat majd mindenkinek...

Kép

Kép[/
tancsu

Puszi Nektek, én is megyek haza!

Kép
szilzi

Ó, jaj, megint mik történtek itt!? :shock: :shock: :shock:

Nem is tudom, kivel-mivel kezdjem.
Akkor névsorban, és akikről tudom is, hogy mi van:

Szilzi, nagyon sajnálom, hogy nem kaptok pénzt. Mikor most mennyire kellene. :cry:

Tancsu, fáj érted a szívem, hogy ilyen szarul érzed magad. :cry: Inkább tényleg pihenj.

Zsuzsi, csak most olvastam az sms-t, hogy szurit kell kapnod, ami 30 ezer forintba kerül :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:. Úristen! És most látom, hogy a Királyfinak kell beadnia? Ez borzasztó. És hányszor kell ilyet beadni? Megyek, visszaolvasok.

KépKép
benó

Megjöttünk, de lassan alvás mert reggel 4kor csörög az óra!

Kép
muzsuzska

Helló, Zsuzsi, most olvastam rendesen vissza.
Szörnyű. :evil:
Hány hónapig kell ez az injekció?

KépKép
benó

Még azt nem értem, hogy milyen tájékoztatót olvastok róla? Adott valamit az orvos? Mert azt írtad, hogy úgy kell megrendelni.

KépKép
benó

ez egy havi adag egy ciklusra

Kép
muzsuzska

Én is félnék a szuritól, meg a pénztől is. És miért van a progeszteron hiányától barnázás? Az is kiderült? De legalább az orvos rendes. És ott van, segít majd. :roll: :D

KépKép
benó

Magát a belővő szerkenytyűt a dokitól kaptam , az itt van, tűt kell vennem hozzá és maga a lötty kerül 30ezerbe.

Kép
muzsuzska

Azt értem. De ha az első hónap után rendezi a peteérést meg a progeszteront, akkor utána már nem kell beadni, ugye? Vagy meddig tart ez a kúra?

KépKép
benó

Oké, akkor ezt is értem. Félelmetesen néz ki?

KépKép
benó

. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A PUREGON ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
A Puregon 300 NE/0,36 ml oldatos injekció tüszőserkentő (follikulus stimuláló) hormonként (FSH) ismert hormont tartalmaz 833 NE/ml erősségben. Az FSH a nemi mirigyekre ható hormonok (gonadotropinok) csoportjához tartozik, amely fontos szerepet játszik az emberi fogamzóképességben és szaporodásban. Az FSH-ra a petefészkekben a tüszők növekedéséhez és fejlődéséhez van szükség. A tüszők kicsiny, gömbölyű zsákocskák, amelyek a petesejteket tartalmazzák. Férfiakban FSH szükséges a hímivarsejtek termelődéséhez. A Puregon oldatos injekció üveg patronban kerül forgalomba. Csomagolási egység: 1 patronos kiszerelés.
Terápiás javallatok
A Puregont a terméketlenség kezelésére használják az alábbi állapotok valamelyikében:
- Peteérést (ovuláció) nem mutató nők esetén a Puregont alkalmazni lehet ovuláció kiváltására olyan nőknél, akik nem reagáltak klomifen-citráttal történő kezelésre.
- Termékenységet elősegítő (asszisztált reprodukciós) technikákban, köztük mesterséges megtermékenyítésben (lombik-bébi program) (in vitro fertilizációban - IVF) vagy hasonló eljárásokban részt vevő nőknél, a Puregon alkalmazható többszörös tüszőérés kiváltására.
- Férfiakban, akik hormonhiány miatt meddők, a Puregon használható a hímivarsejtek termelődésének elősegítésére.

Kép
muzsuzska

Szilzi, rossz lehet kórházban aludni. Mikor jöhet haza az Attila? Holnap már igen?
Kiidegel téged ez a munkahely. :?

KépKép
benó

addig tart míg nem jön létre a terhesség!

Kép
muzsuzska

Értem. :D

KépKép
benó

Sajnálom, de mondjuk azt, hogy legalább lehet tudni, hogy mi van, nem igaz? :wink:

Finom lett a sütid, Flóra? :D
A muffinokat sajnálom. :cry: Van ez így. :roll:

KépKép
benó

Tancsu, én is gratulálok a kismamának a lányaihoz! :D Októberben kellett volna szülnie? Akkor egy kicsit koraszülöttek szegények, ugye? Minden oké, ugye?

KépKép
benó

Na, menjek még jobban visszaolvasni, a pps készítés időszakára, amikor nem olvastam, vagy itt van valaki?

KépKép
benó

Sziasztok!

Kép
flóra 11

Timi, olvastam, hogy még mindig nem vagy jól. Én is kérlek, hogy menj el orvoshoz. Úgyis beengednek időpont nélkül is, mert kismama vagy, ne aggódj emiatt. :wink: Féltünk téged.

Flóra, ha a Flóriánt a torta se dobja fel, akkor tényleg add nekünk! :lol:

Szilzi, nagyon gratulálunk az Attilának, hogy hősiesen viselkedett, a Gy. is gratulált neki, már tegnap, és neked meg szintén, hogy istápoltad, jó asszonyhoz méltón. :D

KépKép
benó

Helló, Flóra! :D Nos, mit szólt a Flórián a tortához? :D

KépKép
benó

Nagyon meglepődött,hogy neki sütöttem. Nem értette, csak bámult értetlenül, hogy neki? Miért,milyen alkalomból? Mondtam,hogy csak,mert szeretem,hogy legyen jobb kedve.És összepuszilgattam. :lol:
Aztán már kezdett mosolyogni,de csak enyhén. Evett belőle,ízlett neki.
Most kicsit jobb a kedve, tehát hatott a torta. Beszélt is egyik barátjával telefonon, pedig már hónapok óta nem hívott fel senki haverját. Aztán elhalasztotta a mai programját is,inkább itt maradt velem. Most egy vígjátékot néz és még nevet is. Végre.

Kép
flóra 11

Elmentél Benó?

Kép
flóra 11

Itt vagyok, bocsánat, csak közben, majd írom.

KépKép
benó

Na, ezek nagyon jó hírek! :D :D :D :D :D :D Végre, végre, valami jó is van! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?