A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Azon bénázom, hogy csak úgy tudom elküldeni nektek, hogy a zenét is küldöm külön fájlban, és azt is le kell tölteni hozzá, és ha mondjuk egy mappába bedobáljátok az összes cuccot, akkor lesz rajta zene is (szerintem). De az tuti, hogy ha a zenét nem töltitek le hozzá, akkor nem lesz rajta zene. Viszont sajnálom, hogy ilyen macerás. Felmentést adok alóla fájó szívvel, aki nem akar élni a veszkődéssel. :D

KépKép
benó

Tancsu, szerintem feküdj feltett, felpolcolt lábakkal. De nekem egyre erősebb agyanúm,hogy téged elszámoltak és hamarosan szülni fogsz. De hogy a költözködésben nem vehetsz részt, az biztos. Nagyon kíméld magad. A szomszédcsaj most a 39-dik hétben van. az is állandóan repked, mindig valamit csinál, süt, főz, ablakot mos, festettek meg ilyenek. Aztán belázasodott és most tegnap óta kórházban van.

Mondom neked, hogy pihenj,de hiába. De reméljük, hogy csak a mai megterhelő nap volt sok számodra. Pihend ki magadat.

Pá...

Kép
flóra 11

A laptetőket le se tojjuk manapság. Az előző a Szilzié volt, az azelőtti pedig a Zsuzsié, ha jól emlékszem. Gratula nekünk! :D

KépKép
benó

Kicsit negatívnak tűnsz nekem....
:roll:

Szerintem is pihenjen, de ne rémítsük meg azért. :D :D :D

KépKép
benó

Már 3 számot elküldtem, most megy még 2, és utána megnézem, hogy óriáscsatolmányként el tudom-e küldeni a pps-t.

KépKép
benó

Benó, a fiúk nyaralása itt van

http://data.hu/get/428637/Bulgaria.WMV.html

A youtube -ra nem lehet csak 10 percet felrakni.

Kép
flóra 11

Oké, de oda hogyan lehet felrakni? Te tudod? Mindegy, elküldöm, ha tudom. Oksa?

KépKép
benó

Nem vagyok negatív, csak a kismamijaink nem fogadnak nekünk szót és egyik sincs jól. Nem hiszik el,hogy nem szabad kockáztatni és pihenni kell.

Pedig ugye legalább ránk,pedagógusokra hallgathatnának, nekünk ugye általában szótfogadnak a gyerekek. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Benó, a data.hu-ra tök egyszerű felrakni. Nyisd meg azt az oldalt.

Kép
flóra 11

Oké, megpróbálom.

KépKép
benó

Ott kattints a tallózásra,kikeresed, hol van neked tárolva, aztán már csak katt a feltöltésre és kész.

Kép
flóra 11

Azt mondja, túl nagy a fájl. Hát, az lehet. Ti tömörítettétek?

KépKép
benó

Én nem tudom. megkérdem.

Kép
flóra 11

Nem volt.

Kép
flóra 11

Most küzdök. :D

KépKép
benó

Pedig a fél órás felvétel is biztos sok bit, bájt, izé, bigyó volt. :lol:

KépKép
benó

A zenéket legalább már elküldtem, azokat hallgathatod, ha van kedved. :D

KépKép
benó

Hány mega ez neked?

Kép
flóra 11

Sajnos, nem fog menni, 300 MB az egész, és oda csak 100-at lehet feltölteni, és már tömörítettem is, így is annyi. Lehetne feldarabolni, vagy mi, de ahhoz nincs meg a programunk, és én nem merek letölteni inkább semmit.
Úgyhogy nem tudom, mi legyen, majd kitalálok valamit, ennél nagyobb bajunk ne legyen. :lol:

KépKép
benó

Majd szerzek olyan programot, és feldarabolom. :D

KépKép
benó

Pedig nektek mindenképp meg szerettem volna mutatni.
Milyen tortatésztát csináltál? Azt tudom, hogy barackos a torta, és még puding, vagy mi van benne?

KépKép
benó

Még próbálkozom valamivel. :D

KépKép
benó

Benó,ha power pointban csináltad,akkor annyi az egész,hogy három darabban tedd el. Tehát az első egharmad diát külön, aztán a közepét,majd a végét külön. És felteszel 3 fájlt.

Kép
flóra 11

Akartam fényképet is csinálni a tortáról, de hamar fel lett vágva és elmaradt a kép. Pedig jól nézett ki. Poharas kalács receptjét csináltam azzal a módosítással,hogy a tej egy részét citromlével pótoltam,mert ízlett a citromos muffin tésztája.

A torta szív alakú volt, ketté vágtam,aközepét töltöttem pudigból,vajból készült rumos ízesítésű krémmel, erre ment egy réteg barack,majd megint krém. A torta tetejét és oldalát is bevontam a krémmel.Tetejét megszórtam kókuszliszttel, az oldalát kakóval. A tetejére barackból virágot is eszkábáltam. :D

Kép
flóra 11

De direkt össze vannak kötve zenével. Vagy mindegy? A zenei váltásnál legyen külön? Jó, akkor ezzel ügyködöm.
El is búcsúzom, ha tudom, küldöm.

Jó éjt nektek!
És köszi.
Puszi mindenkinek

KépKép
benó

Jó éjt Benó!

Remélem sikerül.

Kép
flóra 11

Jó reggelt,sziasztok...:)

Túléltük az éjszakát, még egyben vagyunk...:D

Este a párom simizte a hátam és a derekam, úgy tudtam csak aludni....
Ma már reggel 5-től csak forgolódok, de legalább kipihent vagyok... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Örülök hogy Flóriánnak jobb kedve lett kicsit...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska

Gondolom Te már húzod a rabigát reggeltől...
Sajna minden szabi véget ér egyszer...:(

Kép

Kép[/
tancsu

Benó

Majdcsak sikerül, ügyi vagy Te , megoldod!!!!! :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Szilzi

A. mikor jöhet haza a kórházból?
Büszke lehetel rá, nagyon állja a strapát!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Timi

Mi újság veled?
Jobban vagy már??????????????

Léccike jelentkezz, hogy mi van, mert izgulunk érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Na én most lelépek, kivonulok az étkezőbe és pucolok almát a gyümilevesbe....

Délelőtt elvileg jön barátnőm, lehet besétálunk a városba, mert meg szeretné venni Gergőnek a ruhát,amiben majd kihozzuk a kórházból....

Napközben majd jelentkezem..

Cupp :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Kedves Tancsu, jó reggelt! :D :D :D Örülök, hogy jól vagytok és egyben vagytok! A masszázs, simi jót tesz! :D :D :D :D :D Jó vásárlást! :D :D :D

KépKép
benó

Én még mindig a pp-vel bajlódom. Változtattam egy kicsit rajta. :roll:

KépKép
benó

Most 20 percig nem leszek, még egyszer megnézem az egészet.

KépKép
benó

gyümilevesem a gázon, tojások a gázon, majonézes tojássali lesz, meg kukoricás-rizs és hozzá sajtal töltött pulykamell...

Kép

Kép[/
tancsu

Hajam kimosva, be kéne száritanom.
Barátnőm még nem jelentkezett, igy nem tudom lesz e valami a mai vásárlásból.

Kép

Kép[/
tancsu

Többiek merre vannak??????????????

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon profi vagy még mindig, Tancsu! :D :D :D Hihetetlen vagy! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Reméljük, lesz csavargás, mert azt szeressük! :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Helló!

Jöttem! Én is kialudtam magam ma alaposan.

Tancsu,örülök, hogy egyben vagytok,épen,egészségesen. Csak most már tényleg vegyél vissza. Látod,mit eredményez a nagy hajtás. Vigyázz kettőtökre,most már komolyan csak pihengess. :wink: :D

Kép
flóra 11

Tancsu, már megnézted a fiúk nyaralását? Ha nem, nézd meg. Itt küldtem feljebb a linket. Ezzel ispihensz kicsit. :lol:

Kép
flóra 11

Benó,még mindig a bemutatón dolgozol?

Kép
flóra 11

Mennem kell anyuékhoz. Majd jövök du., az orvos után (megyek uh-ra egy idegen orvoshoz). Puszi :D

KépKép
benó

Szia, Flóra, az előbb nem láttalak. Igen, még mindig azon. De most már úgy érzem, kész van. Azért kell sietnem, mert a Vivikének megígértem, hogy lemegyek 10-re, de már nem fogok odaérni. Úgyhogy sietek. Pussz

KépKép
benó

Hogy ennyire lassúak legyenek nálunk, ez felháborító! Most telefonáltam megint az eredményeim miatt,még mindig nincs kész! :evil: Mondom a nővérkének,hogy akkor hétfőn felesleges mennem.

Szörnyű,komolyan. Kedden pedig nem mehetek,mert akkor terhesrendelés van, tehát leghamarabb szerda. :evil: Az időpedig megy!

Kép
flóra 11

Timi,veled mi van? :shock:

Kép
flóra 11

Flóra

Megnéztem a fiúkat...
Ez komolyan arra volt jó, hogy citromsárga legyek az irigységtől!!!!!!!
Először is a fiaid miatt, mert fantasztikus gyerekeid vannak.
Másodszor a rengeteg viz miatt,mert én ugyebár nem úszkálhatok most.
Gratula hozzájuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Lehűtöttem a levesem, megyek beteszem a hűtőbe.
Tojássali már hűtőben.
Barátnőm csak 1-2 óra körül jön, igy menek addig lefekszek pihizni....

Délután vagy este jövök...

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Sziasztok! :D

A. most ért haza! Eszi a "welcome" csokit amit vettem neki! :D :D
Jól van, de nőgyógyászról nincs hííír! :( Pedig kezdek megint szarul lenni. A hasam nyom, a pattanások nőnek, a közérzetem szar! :( Jövő héten megy kontrollra, majd akkor megkérdezi a profot! Remélem ajánlanak valakit! :wink:

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?