PM! Jázminnak is megy a hasa már három napja, naponta 2-3-szor jön ilyen híg valami, nem zöld ugyan de kis tejcidarabkák (már ha jól tudom, hogy ez az emésztetlen tej ) vannak benne
. Nem tudom mitõl lehet, annyit eszik mint korábban, kizárólag tejet. Lehet, hogy én ettem valami olyan gyümölcsöt, de három napig akkor sem jelentkezhet nála! Hát kicsit megijedtem! A védõnõ ma felírt Hipp répalevet, amit gyógyszertárban lehet csak kapni (ti hallottatok már errõl ?) és direkt hasmenésre jó. Megitta lelkesen, bár szerintem eszméletlen rossz ízû volt, aztán egy órája kb. megint ment a pocija, úgy láttam most a répa jött ki belõle ilyen híg formában
. Van valami ötletetek, hogy mivel fogjam meg a pociját? Várom nagyon a fotókat! Ez az idézet amit írtál nagyon jó!
Én nem is tudtam, hogy 6 hónapos korra szokták megkétszerezni a súlyukat a babák! Jázmin most 5 hónapos múlt, de bõven túl van a kétszerezésen mert 2920 grammról most már kereken 7 kg
! Verus! E-mail ment a fotókkal
! Kriszta!
Én is csak fürdetõkrémet használok, meg a fürdés után hintõport a hajlatokba. Állítólag jobb is ez a gyógyszertári, meg ugye a 3 hétre való adag nálunk a patikában 30 Ft. Jól emlékszem, hogy még korábban te írtál a hancúrnélküliségrõl (ha nem akkor bocs!) ? Akkor válaszoltam neked, de ha jól emlékszem pont akkor mentetek nyaralni, lehet, hogy nem olvastad. Megoldódott már a probléma? Nálunk sajnos nem! Hát hogy lesz így nekem 3 babucim
? Az ismerõsökrõl pedig: én még senkivel sem találkoztam innen a netrõl személyesen, szegedi lévén egyhamar nem is fogok, azért is gyûjtöm be most a fotókat, hogy legalább ilyen formán lássalak benneteket! Bár képzeljétek elkezdtem levelezni egy kedves lánnyal a "Már megint megjött " topicból és kiderült, hogy õ is szegedi! Vele úgy tûnik összehozunk valamelyik nap egy kétszemélyes Babanetes találkozót
! Jó hosszúra nyúltam, most már nem fecsegek tovább!
Sziasztok!
Szép napot nektek!
Jázminmama