sziasztok csajok!
sajnos még mindig hírek nélkül jövök! bár remélem, hogy csak minket nem tud egyelőre tájékoztatni, de Prücsi azóta már kibújt! talán az is lehet, hogy császár lett a vége, és nincs ereje semmihez, illetve nem is nagyon mozoghat! remélem, hogy délutánra megjön az sms a méretekkel, és azzal, hogy már régen megvan, csak nem tudott írni!
remélem, hogy nincs semmi komoly gond!!!
szegényke nagyon egyedül lehet, főleg, hogy párja tökre be van táblázva, szóval lehet, hogy egyedül kell végigcsinálnia az egészet!?
nekem keddig kell még várnom az uh-ra, nagyon kíváncsi leszek, hogy mit mond a doki!?
görcsöm amúgy nekem sincs, csak ez a nyilalgatás alul! olyan, mintha a csontom mozogna, vagy nem tudom, mert tényleg ilyen hirtelen szúrkálós érzés, ami nem túl kellemes, sőt, néha pont séta közben jön rám, akkor össze is rándulok! vicces lehetek kívülről, bár párom szívrohamot kap ilyenkor mindig!
lányok. ti egyedül mászkáltok még a vizsgálatokra? én igen, és azon gondolkoztam, hogy mi van akkor, ha pont az utcán jön rám a szülhetnék, illetve ott folyik el a magzatvíz... az milyen kellemetlen már, persze gondolom, hogy ez fog legkevésbé érdekelni akkor, de mégis! én eddig úgy terveztem, hogy az utolsó hetekben elkísértetem magam mindig valakivel, de azért ma már a 39. hétbe léptem, és jövő hétre sincs kísérőm... nem tudom, hogy mi lesz! :S
na, csomagot azt tuti nem viszek magammal! majd valaki a családból utánom hozza a motyókat!
Lei, amúgy Ági is így kezdte, hogy annyira jól érezte magát, hogy éjjel el is folyt a magzatvíze!

szóval most már tényleg nagyon nem lehet kalkulálni! főleg, hogy eddig egy túlhordás sem volt, mindenki inkább 1-2 héttel előbb szült, mint a kiírása! szóval, időben vagyunk.
ki lesz vajon az utolsó mohikán közöttünk? tudom, Csenge szeretne az lenni!
eső itt sem volt!

esőt kérek és lehülést!!!