Binyek,
Gratulálok, sok boldogságot, egészséget nektek is! Szépek a babák!
Lanyané,
Kérdezted, hogyan etetek 6-szor. Pontosan nem tudok neked írni időbeosztást, mert naponta változó.

Igény szerint adok nekik, nem pedig úgy hogy minden nap azonos időben keltem őket. Van amikor többet alszanak a 3 óránál, pl. 5-öt is, és ez is eshet délelőttre és délutánra is. De általában az utolsó evésük 23-24 óra között van, majd 5-6 között ébrednek, de van olyan is hogy csak 7-8 között. Vannak olyan napok amikor úgy jön ki, hogy előbb esznek, mondjuk 22 körül, akkor viszont ébrednek éjjel, olyan 3-4 óra felé. Szóval nem egységes, de 6 evés az biztos.
Blankának 120 ml, Zsannának pedig 135 ml vizet keverek be!
Tüccs,
Nekem 2,9 lett az AFP-m és általában felezni szokták. A dokim azt mondta mielőtt meglett az eredmény, hogy még 4-5 között is teljesen oké, és egyébként is a genetikai uh számít.
Riddencs,
Szépek a babáid! Jó a csíkos rucijuk!
Kamilla,
Jobbulást! Én 2 etetés között szoktam vasalni, sajna muszáj, mert akkor nem lesz meg.

Segítségem csak hétvégén van, és hétközben be kell iktatnom, mert van ami nem várhat addig. Főzni azt nem szoktam, csak nagyon ritkán, egyenlőre...
Anny,
Örülök, hogy megdícsért a dokinéni, jó kis csapat vagytok ti!
Én túl vagyok a bölcsesség fogam kivételén. Maga a dolog nem fájt, de utána … Nagyon bedagadt, még a nyakam is. Voltam is azóta újra vele, aztán kaptam rá antibiotikumot is, meg a doki lazított is a varraton, mert ő is elég csúnyának találta a duzzanatot. Azóta jobb, és már kicsit lappadt is, de még mindig elég gáz.
Panaszkodom én is.

Tegnap anyóspajti már megint beállított hivatlanul. Itt volt anyukám, mert szóltam neki, hogy jöjjön segíteni kicsit, mert ugye eléggé kikészültem a fogam miatt. Azt tudni kell, hogy eddig mindig anyu jött segíteni, és vigyázni a picurokra ha nekünk kell menni valahova. Anyóspajti persze beszólt anyukámnak hogy már megint itt van, meg miért nem szóltunk neki, de érdekes eddig soha nem jött, a terhességem alatt pl. egyszer nem segített kitakarítani vagy ilyesmi. Anyukám meg, mivel eléggé magába forduló lelkületű lett a válás óta, hülyén reagálta le az egészet, és inkább hallgatag volt, és kiült az udvarra levegőzi. Persze ez olaj volt a tűzre. És sikerült a párommal is összeveszniük utána ebből adódóan. Most a párom is, és anyukám is megsértődött, és nem is tudom hogyan lesz, ha anyu nem jön.

És mindez nem történt volna meg, ha anyóspajti telefonál hogy jönni akar, és nem már megint ideállít csak úgy.