Sziasztok!
Köszi a tippeket, de jól elba......! Elnézést a kifejezésért. Mint utolsó tanács a kórházi védőnéni fejési utasítását elfogadtam, ezt nem kellett volna, mert ezzel csináltam bajt. Nem szabad fejni és semmit sem........ a baba állítja a tejet, ami nekem tökéletes lett volna, de hát ha a védőnéni ezt mondta megfogadtam. Ezért bedurrant a mellem, éjjel nem aludtam, minden csupa tej és folyik azóta is. Felhívtam az Istvános csecsemő osztályt, hogy segítsenek,m ert a kezem nem tudom lerakni és felemelni,m ert a hónom alja is be van durranva. Kb 150 ml fejés után is ugyan akkora a cicim mint volt és 5 perc alatt csak duplája lett! Erre mondta a csecsmős, hogy baj nem szabad fejni és ki mondta ezt a h......séget. Mondtam, hogy a kolléganője, tőle kb 1 méterre. Szóval a megoldás, hogy békénhagyom, mert ez a tejbelővelés ideje, ami kb 4-5 nap, aztán beáll. Én ezt kicsit elb.........
Na a lényeg, hogy mindenki magában bízzon, tényleg van anyai ösztön, én most tejcsárda lettem, legalább 10 gyereket tudnék egyhuzamban szoptatni. Remélem visszaáll, mert ha az egyik kannából eszik, a másiknak kinyitják a csapját és folyik

E mellett az egész cicim egy hatalmas csomó, de mikrózok pelust és azt kell rárakni az lazít, meg a manóka majd segít, csak nem annyit ami van benne. Remélem a nagy masszázzsal meg fejéssel nem csináltam bajt a cicimnek!
Az én kislányom igazi művésznő, tegnap éjjel az egész ruhatárát felpróbálta, mert 2*betrottyolt, meg kifolyik a tejcsi (egész ruha ázik). Most édesen alszik, mindjárt felrakom a képet!
Gratulálok minden kis jövevényhez, majd megnézem a fotókat, csak épp ülni nem tudok még.........
Kitartás a még nem szülőknek, és most aludjatok, mert utána nem tudtok. Én 4 napi nem alvás után megtanultam szopi közben aludni (remélem nem ejtem le a Zorcsit).
Sok puszi mindenkinek
Ja elvileg maszírozni sem lehet, mert az is tejcsit növel, az meg nekünk nem kéne most
Ritus