A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Dehogy Benó, inkább menj a kórházba ha tudsz! Ne költs ha nem muszáj! :wink: Majd jól elcsábítom és utána már megyek veled a kórházba. Lehet, hogy még tényleg együtt fekszünk valamelyik klinikán! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Na, azért feküdni nem kéne! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Akkor jól van, hívd fel, kérdezd meg azért, hogy van-e időpont. Aztán majd lesz valami.

KépKép
benó

Laptető! :D
Gy. felkelt, megyek, összeszedem magam egy kicsit. 5 perc.

KépKép
benó

Ezt fogom tenni! :D

Flóra, ugye nem bántottalak meg? :shock:

Kép
szilzi

Bizony, bizony laptető! :D :D Így kell ezt csinálni! :lol: :lol: Legalább valamit még összetudok hozni! :lol: :lol: Teljesen egyedül! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Nem voltál durva Szilvi. Én is ezt mondtam neki,mert nekem is van rossz kedvem,de nem rajta vezetem le,tudok hozzá kedves lenne. Miért bántsam azt,akit szeretek? Elmondom,mi a bajom és kész!
Neki most állítólag a pénz a baja,mert ugye ez nekünk sosincs,és további tanfolyamot kell elvégeznie hegesztésből,amimegint egy kb.100-120 ezer Ft. Hát istenem! Lesz rá pénz. Eddig is mindig volt valahonnan arra,amire kellett. És utálom,ha a pénz miatt ideges valaki. Meg a pénzt is utálom. Nem szeretem. Azért is válok meg tőle mindig gyorsan,ha van. :lol:

Kép
flóra 11

Gratula laptetős! :D

Párod otthon van már? Hogy van?

Kép
flóra 11

Ez jó volt, Flóra. :lol: A pénz a legkevesebb, nem igaz? Mindkét értelemben. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

"Azért is válok meg tőle mindig gyorsan,ha van. " :arrow: ez nagyon jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy nem sértettelek meg! :) Csak az a baj, hogy az A-nak is van ilyen tulajdonsága, hogy csak morog, duzzog a végén még maga sem tudja miért! :shock: Én attól félek nem fognak még idomulni sem hozzánk! :( Ilyen beállítottságúak! Ha jókedv van, akkor a legaranyosabb pasik a világon, de ha :evil: :evil: , akkor elviselhetetlenek. Én most már csak annyit szoktam kérdezni, hogy na akkor én most megint meddig leszek büntiben???? Aztán békén hagyom, mert úgysem tudom meggyőzni, hogy ha a napot nézné a felhők helyett, sokkal boldogabb lenne! Pedig így olyan sok dolgot nem él meg! :(

Kép
szilzi

Párom már otthon "lábadozik" :D (Tök jól van, csak egy kicsit húzódik a hasa) De Ő még előszeretettel elvárja a betegnek járó gondoskodást! :D Hiszen tapasz van a pociján, nem is egy , hanem három!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szerintem a legtöbb pasi ilyen beállítottságú. Bele kell törődni. :D

KépKép
benó

Benó, szerintem a GY. nem ilyen!

Kép
szilzi

így van Szilvi. De ezt nekik meg kell tanulni,hogy másképp nézzenek a dolgokra,ne árnyékolja be az életüket mindig egy adott probléma. Szerintem sok mindennel gond van náluk,az alkalmazkodó képességgel, az életszemlélettel, na és a probléma megoldó képességük sem fejlett. Mert ha az jól működne, akkor nem ennék magukat semmin hetekig.

Kép
flóra 11

Örülök,hogy jól van az A.
Tudod, mindig azt mondom,hogy csak beteg ne legyen egy pasi,mert akkor itt a világvége. Betegebb nincs, mint egy pasi. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Én szoktam mondogatni A-nak, hogy olyan buta vagy, mert így nem éled meg az érzéseket a szépet, a jó, nem vogod 100%-an átélni azt sem, hogy APA vagy! De a legnagyobb baj, hogy nem is igazán érti szerintem, hogy mire gondolok! Én sokszor szidtam magam, hogy én hogy kitudok készülni, de ha jól belegondolok, a másik oldalt ami szép, azt is ugyanolyan intenzitással élem meg! És az viszont nagyon jó! :wink:

Kép
szilzi

Tegnap velem nézte aztán a vígjátékokat és még a csodálatos születéseket is megnézte velem!

Tanulhatott abból is,mert ott is egyik férj nagyon mondogatta,hogy az a lényeg, hogy megmaradtak és együtt vannak,mert balesetük volt. Kicsit emlékeztete őt is a mi esetünkre....
Mert ugye szerintem is ez nálunk a fontos, hogy vagyunk egyáltalán...
Lehetne másképp is. De pont ez nagyon összeköt bennünket. És bárhogy is vesszük,de ő vezetett, és én voltam az,aki majdnem ott maradtam a folyó fenekén...

Kép
flóra 11

A Gy. is emészti magát sokszor sok minden miatt, de nem annyira.
Rám berágni hülyeségek miatt szokott. Ami régen a hobbija volt, ami miatt berágott, az a szex volt. Ha azt mondtam, nincs kedvem, volt, hogy egy hétig nem szólt hozzám. Most nem mondom, hogy nincs kedvem. :D

KépKép
benó

Én is ilyen vagyok, mint te, Szilzi, egyszer nagyon fent, egyszer nagyon lent, szeszélyesen. :D

KépKép
benó

Sziasztok..

Cupp...
Aludtunk fél 9-ig, aztán elmentünk a Pennybe,megreggeliztünk,elmosogattam,kimostam, teregettem és sütöttem sütit...

Most pihi jön, mert anyósék jönnek 3 körül és még menni kell a LIDL-be is....

Kép

Kép[/
tancsu

Gy= tipikus pasi! :lol: :lol: Ha Te mondod, hogy nincs kedvem, duzzogás van, ha Ő, akkor még pátyolgatni is kell, hogy szegény milyen fáradt! :lol: :lol:

A-nak hétfőig teljes nyugalmat rendeltek el! :evil:

Kép
szilzi

Nem tudom mióta irja ki a vonalzóm hogy nagy pocim van, és tegnap este vettem észre,de semmit nem állitottam át, magától jött...

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu! :D

Na akkor most kipihented magad az éjjel! :wink: De mára megint jó sok programod van és nem pihensz! Kismami, kismami, nem leszünk így jóban.... :lol: :lol:

Kép
szilzi

Nagyon sokat kell még tanulniuk. És Szilvi, ez ránk marad,hogy tanítsuk őket. A fő szempont, hogy mindig az legyen előtted, hogy csak szeretettelérsz el valamit. Én is azért nem veszekszem vele, mert az csak újabb feszültséget szül. Látod, ha kedvesen mondom neki,akkor is megsértődik,de akkor talán elgondolkodik rajta. Ha rátámadok,akkor rögtön védekezésbe lép és legjobb védekezés a támadás,tehát támad. Sajnos nekünk kell több szeretetet sugároznunk, ettől kicsit úgy is érezzük,hogy nem kapjuk vissza,amit adunk.De én gondolom,hogy ez hosszú távon jó befektetés,idővel megtérül. :wink:

Kép
flóra 11

Amikor babás lettem,akkor mi is összekaptunk a párommal a szex miatt.
Nekem egyáltalán nem hiányzott és annyira nem is esett jól ha volt valami...teljesen a baba kötött le..
Aztán vita lett,én meg elmagyaráztam neki hogy ez a hormonok miatt van és nyugodtan mehet máshoz is,ez az ő döntése...
Együtt akartunk babát,akkor együtt vállaljuk a nehézségeket és a lemnondást is....!!!
Akkor megértette,azóta tiszteli ha én nem akarom, vagy nekem nem jó...
A baba most a lényeg...

Kép

Kép[/
tancsu

Helló, Tancsu! :D
Biztos beszereltek egy kamerát! :lol: Á, nem, szerintem megvan, hogy hány nap után írja ezt ki! :D

És nem fáj az Attilának? :cry: És végül hol műtötték? Mennyiért? (nem muszáj)

KépKép
benó

Nekem nem lételemem....

Ez jó, hogy így megértette a párod, Tancsu.
És milyen sütit sütöttél?

KépKép
benó

Okos a vonalzód,tudja magától is! :lol:

Bizony, Tancsu,megint nem pihensz. De tudom,vendégek jönnek. Na,az ilyen vendég maradhatna otthon. Vagy hozzon ő sütit.

Kép
flóra 11

Meggyes sütit sütöttem, mert a párom imádja a meggyes dolgokat... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Így van. :D

Annyira feszül lányok a pocim. És rettenetesen nagy. És közben feszít. Jónak mondom, mi, Tancsu? :lol: De ez most komoly. Nagyon fáj. :cry:

KépKép
benó

Lehet, hogy pé van? :wink:

KépKép
benó

Szilzi

A.-t csak nyugodtam pátyolgasd kicsit,de túlzásba ne vidd, mert ha rákap akkor elvárja később is.... :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Ne izgulj, Benó. Biztosan jól agyon stimuláltak és duzzad benned a sok tüsző. Végül tényleg bejönnek a hármas ikrek. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Nem fáj neki semmilye, csak a hasa húzódik neki, az kellemetlen, szerintünk az is csak azért, mert az izmokat megrángatták! :arrow: mert neki van ám olyan! :lol: :lol: Nekem ez biztos nem fájna :lol: :lol: 20-30e lesz a vége! :evil:

Kép
szilzi

Adja Isten (na, jó, nem muszáj három...). :D :D :D :D

KépKép
benó

Flóra

Nem kell bemutatni milyenek a kos pasik...
Sajna apukám is az, ráadásul ha még itókázik is néha, akkor kötekszik,cirkuszol,az ezer éves dolgokat is az ember fejéhez vágja, de az természetes hogy ő a jó, a tökéletes és minden ami szép....
Anyát nagyon kiboritja néha!!!

Aztán mindig megbeszéljük anyával, hogy apa nem lesz fiatalabb és minnél jobban öregszik,annál rosszabb lesz sajna... :cry:

Kép

Kép[/
tancsu

Miért, mikor kell fizetni? :shock: :wink:
Neked is izmos a pocid, ne mondd, hogy nem! :D
És milyen kórház? A 2. urológus ajánlotta a helyet?

KépKép
benó

Benó...

Kivánom hogy adja!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Az ilyeneket nem jó az ember szülei szájából hallani.... :cry:

KépKép
benó

Benó..

Nekem is fáj a pocikám...
Most nem görcsölök, hanem feszit az egész hasam alja,és időközönként aprókat nyilalgat bele...:(

NEM AKAROK MÉG SZÜLNI,PLÁNE NEM MA ,HOGY ZÁRVA A KÓRHÁZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Köszi, Tancsu. :D

KépKép
benó

Miért, ezek olyan szüléses tünetek? :wink:
Nem fogsz ma szülni, én biztos vagyok benne. :D

KépKép
benó

Ma hajnalban amikor felkeltem,Gergő teljesen keresztbefordult a pocimban,a hasam alja és teteje tök üres volt,a köldököm visszaesett a helyére....
Pedig már fejjel lefelé volt...:(
Most megint függőlegesen van,csak abban nem vagyok biztos, hogy a feje van lent.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Már régen nem írtál arról, hogy milyen érzés a baba.... Lécciiiiii!

KépKép
benó

Én is kívánom, hogy adja! :wink: Ha már lúd legyen kövér!! :lol: :lol:

Mert az egyik dokinak már adott pénzt, de a nagy fehér orvosnak majd csak ezután fog, de még tanakodik mennyit is :roll: Mindenki ajánlja ezt a kórházat, de én szeretnék inkább egy kis "csókkal" bekerülni! :oops: :wink:

Kép
szilzi

Jól kitaláltad, hogy mit kérek. :D

KépKép
benó

Majd ha megszültem akkor elárulom hogy szüléses tünetek voltak-e...
Most még én sem tudom hogy ezek milyen tünetek... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Kivánságod számomra parancs... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Miért kell ennyi dokinak pénzt adni? Az urológusnak is kell, meg a nagy fehérnek (az a prof?)? Melyik kórház, a SOTE? Miért kell oda csókkal bekerülni? Akkor jobban figyelnek rád?

KépKép
benó

Azért csak hatottam tegnap a F.-ra némileg, mert aztán ma minden bevásárlást elintézett, Billa, Lidl,Tesco, egy adag ruhát elvitt magához haza kimosni, ebben is segít, és ugye végre a rádió is bekapcsolt éjjel...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flóra 11 2008.08.03 12:09-kor.

Kép
flóra 11

Jah....és tegnap meg ma arra keltem, hogy be van dagadva a lábam!!!
Na ezt sem tudom hogy szüléses tünet-e... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?