A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Mid van otthon?

Kép
flóra 11

Még holnap 12 órázik, eddig ő volt szabin, most ő helyettesít! Fáradt is nagyon!
Flóra most neked nem volt normális pirid ugye??

Kép
muzsuzska

Kenyéren kívül sok minden!

Kép
muzsuzska

Nem,Zsuzsi.Csak az a vacak barnázás. Azért is írtam olyan részletesen,hogy milyen gyenge volt még az is,hogy kíváncsi voltam,neked is ilyen gyenge volt-e.

Kép
flóra 11

Káposzta sali, sültkrumpli, pulykafasírt, vagy spenót tükörtojással, még nem tudom!

Kép
muzsuzska

Nem tudom nekem mikor lesz pirim, lehet hogy gyógyszerrel kell meghozni aztán utána jöhet a szúri. Bár két napja szurkáll a petefészkem és duzzadnak a cicik. Tudom hormonzavar! :evil:

Kép
muzsuzska

Csinálhatsz egészben sült fasírtot. Rakj a közepébe kolbászt vagy főtt tojást. Én ezt őzgericformában szoktam sütni. Csinálsz hozzá krumplit,paradicsomlevest.

Vagy csinálj spagettit, az gyorsan kész.

Kép
flóra 11

Szeretném ha megjönne és akkor felgyorsulnak az események! Legalább is remélem!

Kép
muzsuzska

A spenót is jó, ahhoz is jó a fasírt. Marha jó,hogy mindketten fasírtra gondoltunk. :lol:

Kép
flóra 11

Paradicsomlevest nem szeretjük! :oops: Spagettihoz nincs sajtom!
Nekiesek a hűtőnek és amire megcsordul a nyálam az lesz! :D

Kép
muzsuzska

Este nem tudtam elaludni, olyan mintha hőhullámom lett volna, kivert a víz, a szívem majd kiugrott a helyéről, olyan ideges hangulatom volt. Felkeltem ittam egy almalevet, kibambultam a konyhaablakon és utána sikerült elaludnom! Nehezen!

Kép
muzsuzska

Én ebben már nem reménykedem,hogy nekem megjön magától. Nem tudom,mi a bajom. Most néztem Benó által küldött táblázatban a pajzsmirigy hormonjaimat. Minimálisan térnek csak el. Viszont babásodáshoz már nem jó. De ez még nem lenne ok a menzi elmaradására.Tehát annyira nem tér el,hogy ez lenne a háttérből a bibi. Valami más lesz az,de akkor mi. Meglátom a prolaktint. Ha az sem,akkor kierőszakolom a progeszteron vizsgálatot.

Kép
flóra 11

Fáradt vagyok, meleg van ! Persze hormonzavaros!

Kép
muzsuzska

Ezzel most remélem nem azt akarod mondani, hogy szerinted változókorban vagy,mert ezt verd ki a fejedből! :wink: :D

Kép
flóra 11

Helyes! Neked is kéne szedned egy kis closztit! Van itt egy fórum ahol eladnak ! De szerintem van nálatok is! Nézz utána a neten!

Kép
muzsuzska

Nem ezt akartam mondani, de ez sem lenne már csoda!
De a petefészket akkor is lehet stimulálni!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, a te barnázásod is olyan gyenge volt? Mert nekem volt egy 3 napos barnázásom valahogy a 20-21-22-dik napon. Ebben még volt is egy pici vérszerű valami, színre. De ez is olyan gyenge volt,hogy a betét tiszta maradt,csak a papiron látszott. Én arra gyanakszom,hogy ez lehetett a menzim. Csak ugye nem annak vettem. Elmentem dokihoz, hogy nem volt menzi, kaptam szurit, errejött egy még ettőlis gyengébb barnázás.

Kép
flóra 11

Szijjja Zsuzsi! :D
Tegnap nekem is volt ilyen "rohamom", mint neked! Hőhullám, vagy mi, idegesség... Olyan szar dolog ez! Kiváncsi vagyok nekem megjön e? A pattanások már durvulnak! :(

Kép
szilzi

Lehet. És a dokim szerintem fogja is nekem stimulálni. A múltkor mondta,hogy megvárjuk aprolaktin eredményét, ha magas, azt kezeli, ha nem, akkor valószínűleg stimulálni fog kelleni. Szerintem nekem isad Clostyt.

Kép
flóra 11

Ja, és akkora a hasam!!!! :shock:

Kép
szilzi

Olyan gyors vagyok hogy megnyitottam egy másik lapot és sikerült lefagyasztanom!!!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Szia hormonzavaros barátnő!!!!!!! Végül is mind azok vagyunk! :D

Kép
muzsuzska

Ma reggel hányingerem volt, a cicik egyre érzékenyebbek! Pirit akarok, és a csoda szúrit ami csoda drága!

Kép
muzsuzska

Pattanáok nekem is voltak,óriásiak is,pedig nem mindig vannak. Na, de most a hormonok,ugye. Nekem néha még hányingerem is van,meg undorom ettől-attól. De ezt mind a hormonok okozzák.

Kép
flóra 11

Átnevezzük a topikot? :lol: :lol: :lol: :lol:

Én azt olvastam, hogy ezeket a hormonális betegségeket kezelni jó eredménnyel tudják, de gyógyítani nem tudják! :( Én soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kellemetlen érzés mikor ilyen sokáig nem jön meg! Nagyon rossz! :evil:

Kép
szilzi

Nekem a 2.3.4.5.6. nap lesz a closti, majd a 4.5.6.7.8. nap a hara-kiri hasfalba injekció!
Szilvi ezt a szurit a férfiak is kapják hogy több kiskatona termelődjön!

Kép
muzsuzska

Csajok, minden második nő hormonzavaros. Nézzétek a topikunkat. Hatan vagyunk, ebből hárman hormonzavarosak. :lol:

Kép
flóra 11

A hormonkezelést egyből a ciklus első napján kell kezdeni?

Mi ugye megyünk barátokhoz a hétvégén és persze strandolni is! Én meg kínlódhatok, hogy na most akkor megjön vagy nem vagy mi van????????

Kép
szilzi

Szilvi ilyenkor szabad gyilkolnunk, mert a hormonok felmentenek!! :D

Kép
muzsuzska

Csajok, itt már mindenkit kezelnek,kivéve engem. Nekem egyelőre csak a pajzsmirigyemet kezelik. :(

Kép
flóra 11

Ez az Flóra, minden második!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha én is valami ilyet kapok, megmondom egyből kettőt írjon fel, mert ugye nekem a párom is "beteg"...

Kép
szilzi

Ez az Flóra, minden második!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha én is valami ilyet kapok, megmondom egyből kettőt írjon fel, mert ugye nekem a párom is "beteg"... :lol: :lol:

Kép
szilzi

Elkezdek vérezni erősen akkor a 2. nap , ha barna akkor még nem azt mondta a doki!

Kép
muzsuzska

Szilvi,hétvégéig még meg fog neked jönni. Félig már túl is leszel rajta.

Kép
flóra 11

Ezt jó, hogy mondod! :D Ha leverném valamelyik drága vevőt, mejd erre hivatkozom! Tudják, tudják a hormonok... :lol: :lol:

Kép
szilzi

Nem szeretnék hónapokon keresztül havi 30ezres gyógy szúrit!

Kép
muzsuzska

Pirit akarok!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Éhes vagyok! Ez is a hormonoktól! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Igen, Zsuzsi, a hormonoktól. Én is állandóan éhes vagyok. Most is. :evil:
Enni akarok, de fogynom kell. Na, ezt hogyan csináljam.

Kép
flóra 11

Elhagylak benneteket, eszem és szundizom egyet, gyors főzés és jön királyfi!

Kép
muzsuzska

Még a múltkori 44 naphoz van 4-5 napom! De reménykedem, hogy nem pont a hétvégén jön meg! Bár igazából jó lenne ha magától megjönne! Majd meglátjuk! De ez így rohadt sokba kerül, mert ugye mindennap várom, készülök, várom... Aztán semmi! A felszerelés meg csak fogy!

Zsuzska, nem lesz az akkora horror! Te még kimondottan élvezni is fogod! :lol: :lol: Aki képes a hasát nézegetni belülről.. :lol: :lol:

Kép
szilzi

Remélem a kismamik pihennek!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, a Closty az progeszteron tartalmú? Vagy ösztrogént tartalmaz?

Kép
flóra 11

Tényleg van hororos képem!

Kép
muzsuzska

Hát elhiszem, hogy nem szeretnél hónapokon kersztül 30e-et fizetni! Remélem hamar segít! Szorítok nagyon! :)

Érdekes akkor nekünk hármunknak nagyon hasonló tüneteink vannak! :shock: Idegesség, hőhullámok, émelygés, fáradtság... Mindenkinek egy baja van? :shock:

Kép
szilzi

Tancsut szórakoztatja anyós pajti. Timi nem tudom,merre van. Talán ma otthon a párja,mintha valami közös programot említett volna. Azt hiszem.... :roll:

Kép
flóra 11

Timiék motorostalálkozón vannak!

Kép
szilzi

Milyen horroros képed van Zsuzsi? Mutasd!

Kép
flóra 11

Frissen vágott hasam!
Kép

Kép
muzsuzska

Ja, persze, motorostalálkozó. Ez a program. :lol: Ügyi vagy Szilvi.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?