A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Zsuzska

Vacsiból nekem az első menü-sorod szimpibb volt...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska

Vacsiból nekem az első menü-sorod szimpibb volt...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Tancsu én sem rádiózhatok orvosi tiltásra! Ha ez megnyugtat! És én még egy lakást sem tudok aláírni érte! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Értjük, Tancsu,hogy szimpatikusabb volt, na de ennyire!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Persze, így könnyű laptatőt szerezni, hogy kétszer küldesz el hsz-eket! :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szilzi

És az melyik menü volt egyébként? :roll:

Kép
flóra 11

És milyen fűszereket tesztek a gyümilevesbe?

Kép
szilzi

Tancsu 4:0 megszavaztad!
Szexéhes kismami!!!!!!!!!! :D :D :D :D

A köcsög mosógép nem mosta be az öblitőt, ismétlés, de most a dobra öntöttem! :evil:

Kép
muzsuzska

Mégha kétszer, Szilvi! Nézd meg 4 volt belőlük. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ügyes a Tancsu. :lol:

Kép
flóra 11

fahéj : de most hagyd ki mert szexuális serkentőszer! :D
Szegfűszeg, vaniliacukor ....

Kép
muzsuzska

Gyümilevesbe és tettem vaníliás cukrot, fahéjat és szegfűszeget.

Kép
flóra 11

Ebből nem lesz szundi!!!!!!!!!! Kép

Kép
muzsuzska

zsuzska-indigó-Flóra!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Na, jó,Zsuzsi, ezt is egyformán csináljuk.

Viszont megoldottad az éjjeli fantasztikus élményemet! Fahéj! Máskor bezabálok belőle előtte. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Köszike! :D

Ha most megerőszakolnám az A-t, foghatnám a hormonokra! :lol: :lol:

Kép
szilzi

Ki kért kék csíkokat a lap aljára!!!!!!!!!!! Ilyenért ölni tudnak a hormonzavarosok!

Kép
muzsuzska

Sebaj, Zsuzsi, az én munkám is áll. Majd megint lesz a F.-nak oka a duzzogásra,ha látja, hogy nem haladtam előre. :D Nem baj,váljék egészségére. :lol:

Kép
flóra 11

Szegény A. meg betojna a fájdalomtól!

Flóra Flóriánt is tömd meg! :D

Kép
muzsuzska

Csatlakozom! Tényleg nagyon egyformák a hormonzavarosak! Engem is idegesítenek a csíkok! :evil:

Kép
szilzi

fahéjjas illó olaj! Hmmmmmm! Kép

Kép
muzsuzska

Komolyan olyan,mint a kisiskolás füzet.

Meg állandóan egy rakás zebrás teszt jut róla az eszembe,aztán csak hergel. :evil:

Kép
flóra 11

ÁÁÁÁÁ, nem kéne aám nagyon erőszakolni!!! :oops: :oops: Lehet, hogy gyorsabban gyógyulna! :D Na de ha neki fájna is, az én hormonjaim semmik :?: :?: :evil: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Szólunk Benónak írjon neki, a zenét is eltüntették hála!

Kép
muzsuzska

Szegény Tancsu elmenekült a sok hormonzavaros tyúk elöl.....

Kép
szilzi

Igaz! Az én gyógyulásom is serkentette! :D

Kép
muzsuzska

Beleszoktatok néha olvasni más topikba?? Ott is ilyen gyér a gyerek arány?

Kép
szilzi

Ugye, ugye Zsuzsi! :D

Kép
szilzi

tancsu az anyóst választotta!!! És még jó hogy kismama nem hormonzavaros! met akkor lenne: béke anyós poraira! :D

Kép
muzsuzska

Csajok a gyors hajzsírosodás is tünet??

Kép
szilzi

Zsuzsi, nemkell azt tömni! Eszik az magától is rengeteget! Napi két vacsora. Egyik késő este. Persze egész nap eszik rendesen.Nem marad ki a tízórai és az uzsi sem,meg a nasik sem. És persze tök vékony. :evil:

Én amivel tömöm őt,az E vitamin, bróm, tökmag, napraforgó mag. :D

Kép
flóra 11

IGEN!!!!!!!!!! Nem emlékszel nekem 2-3 nap zsírosbődőn!

Kép
muzsuzska

Ugyan Zsuzska, én most tök jóban vagyok az anyósommal! Már lassan két hónapja nem láttam! :D

Kép
szilzi

Flóra fahéjjal gondoltam! :oops:

Kép
muzsuzska

Tancsu anyósára írtam!
Akkor ne is látogasd meg, így nagyon fogod szeretni! :D

Kép
muzsuzska

Tényleg, már elfelejtettem! Pedig én még nyár elején csak hetente mostam hajat, pedig hosszú volt! :evil:

Kép
szilzi

Hát jobb távolról szeretni, mint közelről gyűlölni! :wink: Mondjátok, hogy nem igaz! :wink:

Kép
szilzi

Amilyen hirtelen jött a hajzsírosodás , úgy el is tűnt pár hét alatt!

Kép
muzsuzska

És ez a másik dolog, amit Szilvi is ír. Hogy őt sem kell erőszakolni. Tehát csak olaj a tűzre ez nála. Ennek még serkentőt adni? :shock:

Ma hajnalban isvolt rádió, reggel megint kapcsolgatta, de mondtam, hogy nincs vétel... :D

Kép
flóra 11

Én anyósellenes mozgalom vezető hangadója vagyok , rám nem szabad hallgatni! nekem 2 volt!

Kép
muzsuzska

[quote="muzsuzska"]A írta:muzsuzskamilyen hirtelen jött a hajzsírosodás , úgy el is tűnt pár hét alatt!
:arrow: ez mit jelent???

Kép
szilzi

Még a végén el fogom szégyellni magam , csupa szex! hihi......
Tancsut nem izgatjuk! :evil:

Kép
muzsuzska

Én is a fahéjra gondoltam, Zsuzsi. Csak leírtam az étkezési szokásait is. A fahéjra írtam,hogy az már sok lenne, ha még azzal is tömném. Bár szerintem annyi ajzószert megezünk,amiről nem is tudunk. Fokhagyma is az. :D

Kép
flóra 11

Jött, zsírosodott, viszkedett, mostam ,zsírosodott, mostam, másnapra zsíros lett ez így ment pár hétig, egyszer csak azt vettem észre : jé egy hete mostam hajat! :D Ennyi!

Kép
muzsuzska

És akkor mitől változott vissza? :shock: Azt nem lehet tudni? :shock:

Kép
szilzi

megyek teregetni, talán most kiöblitett, Ha nem küldöm Flóra felé a mosógépet! :evil:

Kép
muzsuzska

Nem tudom! Hormonok! :D

Kép
muzsuzska

Na, rám is rámtörtek a hormonok, de alaposan. Csajok,nekem olyan késztetésem van, hogy szüljek gyereket a F.-nak, hogy egyre inkább azt érzem,de erősen,hogy nem csak egyet akarok neki szülni, legalább kettőt. Én tök hülye vagyok. Egy sem akar összejönni,de annyira bízom benne, hogy lesz. Tudom,hogy lesz közös babánk, nagyon erős bennem ez az érzés. És tudom,hogy boldogan fogjuk nevelni.

Kép
flóra 11

Tancsu hová tűnt el? :shock:

Ugye jól vagy Tancsu?

Kép
flóra 11

Zsuzsi, jó, hogy neked ilyen pozitív érzéseid vennak! Én most padlón vagyok a babaügy, a munkahely, az egészség miatt! Nem is tudom mit gondolok... Én csak reménykedem, hogy valaha az életbe lesz babám :(

Kép
szilzi

Bocsánat Flóra! Bocsánat! Flóra, Flóra, Flóra

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?