Ez nagyon tuti: kávézom és netezek.

Tomi evett 5-kor, Mira 6-kor ééés mindkettő visszaaludt szinte azonnal, így most van egy kis időm. Jó sokat termeltetek.
Kamilla! Törpék édesek. A betegség dolog kemény lehetett. Ettől én is nagyon tartok, mert a gyerekek előtt minket is nem egyszer ledöntött egy-egy hasonló vírus. Azóta - lekopogom - még megúsztuk.
Szamy! Gratulálok a vegyespároshoz! Nevek vannak már? Pocifotó?
Eszti! Csajok édesek! A narancssárga nyári szettől kész vagyok. Kenguru nálunk nagyon bejött. Főleg Mira imádja, mert ő nagyon kis félős. Ha itthon vagyunk mosolyog egész nap, hangját nem hallani, de ha elmegyünk nagyon sirdogálós, bújós. Amikor kötöm be az autósülést, már tudja, hogy megyünk és rákezd. Amíg gurul az autó elvan, de a piros lámpáknál reklamál. És olyan krokodilkönnyek vannak, hogy a szívem szakad meg tőle. A bámészkodóktól pedig kikészül, pedig akadnak bőven, mivel kifele néző babakocsink van. Bezzeg Tomi! Ő igazi kis showman. Imádja, ha nézegetik, körülállják, szélesen mosolyog, huncutkodik.
Rebe! Gyönyörűek és nagyon ügyik, hogy már így emelgetik magukat.
Lanyáné! Csajok csodaszépek! Nagyon szépen megmaradt a hajuk. Mirám is ilyen kis fekete volt, de most már elkezdett váltani, az új pedig még nem olyan sűrű. Tápszer nálunk 2 napra elég, viszont csak 300 Ft/doboz. Már korábban is akartam kérdezni, hogy nektek és a többieknek milyen támogatással írják fel a tápszert? Nagyon brutális árakat emlegettetek. Mi 90% támogatással kapjuk, így kerül kb. 300 Ft-ba a Pepti Junior.
Binyek! Örülök, hogy minden rendben, szépek a csöppségek. Tejci miatt tényleg ne idegeskedj. Enyémek nagyon besárgultak az elején, amíg az el nem múlt én keltettem őket éjszaka is, mert attól aluszékonyabbak és nagyobb a kiszáradásveszély (+volt egy tapsztalatlan para anyjuk

) Ez 2-3 hét volt, utána már igény szerint ment a kajcsi.
Mennem kell, kiscsaj nyöszörög.